Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(Daisy @ 2010 02 03, 09:49)
tai aisku, bet jei jau paziuresi i nama, tai ir duok zinot 4u.gif
O tu ten uz misko pas drauge (ar kazka) daznai vazineji?

Pas draugę žiemą rečiau vasarą dažniau - kokį kartą į mėn.
Atsakyti
sveikos smile.gif labai jau nurimęs mūsų skyrelis smile.gif
Atsakyti
Labos visos 4u.gif

As siais metais apsileidusi doh.gif mes i miska nevaziuojam, salta man vis doh.gif or ir koseti niekaip nepabaigiu schmoll.gif tai kosau, tai sloga, tai dar koks velnias doh.gif o siaip viskas normoje..

Atsakyti
QUOTE(BonyEx @ 2010 02 04, 10:49)
Labos visos  4u.gif

As siais metais apsileidusi  doh.gif  mes i miska nevaziuojam, salta man vis  doh.gif or ir koseti niekaip nepabaigiu  schmoll.gif  tai kosau, tai sloga, tai dar koks velnias  doh.gif o siaip viskas normoje..

Bony wub.gif wub.gif wub.gif sveikinimai
Atsakyti

Bony, dideliausi sveikinimai smile.gif O kodėl pasidarei ex?
Atsakyti
o aš užmačiau vieną mamytę trečio lėliuko laukiant, bet visai čia nebepasirodo ax.gif
Atsakyti
sveikos,

kaip gyvenat? kodėl niekas nieko nerašot?

Bony- sveikinimai, zaira - kažin kodėl mane sapnuoji, gal susitikti norėtum smile.gif
Atsakyti
Laba,

sveikinimai ex- Bony. 4u.gif

QUOTE(Murgita @ 2010 02 02, 14:25)
o va brolio ar seses turejimas paskutiniu metu musiskiui labai aktuali tema...

Dukriukui tai aktuali sesutės tema. Mat broliukas jau paaugo, atšventė pirmąjį gimtadienį, tai sakė, jis jau didelis. O dar puseserė turi visai mažą sesutę, tai sakė, kad reikia ir jai mažos mažos sesutės, nes brolis tai juk jau "didelis vyras". biggrin.gif

Skraiduole, paskaičiau Tavo postą apie dailę ir Tavosios grupiokų vardus ir galvoju, ar tik nelanko mano panelė to pačio darželio ir tos pačios grupės g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonyEx @ 2010 02 04, 09:49)
Labos visos  4u.gif

As siais metais apsileidusi  doh.gif  mes i miska nevaziuojam, salta man vis  doh.gif or ir koseti niekaip nepabaigiu  schmoll.gif  tai kosau, tai sloga, tai dar koks velnias  doh.gif o siaip viskas normoje..

sveikinimai wub.gif smagu vel tureti maza leliuk. Ir daug viskas ramiau antra karta wub.gif

QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 04, 12:07)
o aš užmačiau vieną mamytę trečio lėliuko laukiant, bet visai čia nebepasirodo ax.gif

na jei pradejai, tai ir pabaik mirksiukas.gif
QUOTE(Bitelė @ 2010 02 05, 15:27)
Laba,

sveikinimai ex- Bony. 4u.gif
Dukriukui tai aktuali sesutės tema. Mat broliukas jau paaugo, atšventė pirmąjį gimtadienį, tai sakė, jis jau didelis. O dar puseserė turi visai mažą sesutę, tai sakė, kad reikia ir jai mažos mažos sesutės, nes brolis tai juk jau "didelis vyras". biggrin.gif

pasiraitokite rankoves ir kibkite i sesutes darymo darbus mirksiukas.gif O brolis jusu is tiesu jau didelis vyras. Kaip greitai lekia tas laikas..
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2010 02 04, 10:56)
Bony wub.gif  wub.gif  wub.gif sveikinimai

QUOTE(Giedruolė @ 2010 02 04, 12:15)
Bony, dideliausi sveikinimai smile.gif O kodėl pasidarei ex?

QUOTE(Skraiduole @ 2010 02 04, 14:29)
Bony- sveikinimai,

aciu, mergaites wub.gif wub.gif

ex, nes pamirsau prisijungima, o nurodytas pastas buvo jau senai neveikiantis, tai neliko nieko kito kaip tik registruotis is naujo doh.gif
Atsakyti
Labukas visoms, seniai cia bebuvau 4u.gif

Sveikinimai Bony 4u.gif

As tai megaujuosi motiniskais dziaugsmais. Kostui jau beveik 6men. Greit tas laikas lekia.
Labai geras berniukas tongue.gif vienas malonumas auginti. Net gaila bus, kai paaugs, prasides kaprizai, neklausymai. O dabar tik sypsosi tongue.gif Net pagalvoju, kad dar kada noreciau vel toki mazuliuka tureti...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čitta @ 2010 02 09, 17:47)
Labai geras berniukas tongue.gif  vienas malonumas auginti. Net gaila bus, kai paaugs, prasides kaprizai, neklausymai. O dabar tik sypsosi tongue.gif  Net pagalvoju, kad dar kada noreciau vel toki mazuliuka tureti...
g.gif

wub.gif wub.gif
kai pagalvoji, jog trecias ir dar taip siltai ir graziai parasyta.. dziaugiuosi uz tokias seimas bigsmile.gif
Atsakyti