Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

Sveikos,

Su Naujaisiais visas!

Įdomiai diskutuojat apie dovanas ir pan. Man visi personažai nežinomi, o ir darželyje pas mus vaikai kažkaip dar tokiais nesidomi, tai ir Ieva namo tokių poreikių neparneša. Maniškė darželyje gavo šuniuką iš spaudos kiosko ir pieštukus, tai buvo jai pati geriausia dovana tie pieštukai, nes ji labai mėgsta piešti, ir gali valandų valandomis sedėti ir piešti. O visokios lėlės, kompiuteriniai žaidimai o jau tuo labiau robotai jai visai neįdomūs. Va, gavom gal kokias 3 BRATZ lėlės (kaip suprantu, tai jau šiuolaikinių vaikų tarpe laikoma atgyvena), tai pažaidė keletą dienų, o po to sudėjo į maišą, pastatė kambario vidury, kad netvarkos nykštukai pasiimtų, nes vistiek nenaudoja. Užtat dėl kiekvieno prarasto pieštuko ar flomasterio sukelia siaubingą skandalą. Puikiausiai žino, kokie flomasteriai ar pieštukai pas kokį vaiką darželyje, nuėjusi į kanceliarinių prekių parduotuvę man susako, kad vat tokie pas Karolį, o tokie pas Augustą. Be pieštukų dar domisi kosmetika ir papuošalais (tarpkitko, lūpdažių aš prašau iš jos, kad paskolintų). Karolius, apyrankes ir pan. susiveria pati, reikia tik užrišti, kai baigia verti. Na, dar dainuoja ir šoka namuose. Gavo per kalėdas elektroninį pianiną ir mikrofoną, tai dabar kraupina kaimynus. Dar pasportuoja- per talentus labiausiai jai imponavo gimnastės, tai dabar namuose mums demonstruoja špagatus ir raitosi kaip žmogus-gyvatė, bei daro tiltelius periodiškai. O jau berniukiškų žaislų tai net paliesti atsisako, labai aiškiai duoda suprast, kad ji tai jau tikrai su berniukiškais žaislais nežais... Trumpai tariant, įtariu, kad namuose auginu 100 proc. moterišką menininkę smile.gif.

Bony - mes po darželio einam į baletą du kartus per savaitę. Dar darželyje eina dainuoti, ir labai nori eiti mokytis kalbėti angliškai, tai įtariu, reikės leisti, tik gaila, kad darže nėra, nes pataupyčiau laiko.

Tiesa, klausimas vilnietėms - gal kas žinot Vilniuje kokią gerą dailės mokyklą vaikams, kur priimtų nuo kokių 4,5-5 metų, nes auklėtojų nuomone mergina turi didelį polinkį į piešimą. Nenoriu vesti į bele kokį, nes ji ir taip paišo geriau, nei kiti jos amžiaus, norėčiau vesti į kokį tikrai profesionalų būrelį. Gal kieno vyresni vaikai ar giminių vaikai vaikšto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraiduole: 06 sausio 2010 - 11:08
netvarkos nykštukai pasiimtų - cia tai thumbup.gif viena karta kai Mija sirgo, mano mama surinko i maisus "leliukiskus" zaislus ir isnese i balkona. ir ka, niekas ju nepasigedo. as savaitgali sumaniau jos baldus kambaryje perstumdyti, tai pasielgiau panasiai - visus karpinius, mazas detales, sulauzytus zaislus ir visa kita sukisau i maisus ir be jokio gailescio ismeciau. jie nesveiku greiciu kaupiasi, o dabar atrodo jos kambaryje ir oro daugiau atsirado smile.gif beje tai ka isaugame, atiduodame "mazesnems mergaitems". sita procedura mums abiems suteikia daug dziaugsmo ax.gif

del uzsiemimu.. pas mus kazkaip kvailai.. jei uzsiemimai vaikams, tai dzniausiai laikas 14-16val. o tada labai mane ipareigoja. juk valandai nuvezus nebeleksiu atgal i darba doh.gif

del dovanu.. musiske siemet gavo karaoke DVD ir tikra mikrofona.. jai labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonyEx: 08 sausio 2010 - 10:41
Sveiki 4u.gif
Seniai besivaidenom ax.gif
user posted image

Salis paralyzuota salcio ir sniego... Atostogos mokykloj pratestos iki 14d...
Atsakyti
Laba diena visiems
Labai jau tylu pas mus.

Ats. į Skraiduoles kalusimą geros dailės mokyklos priima nuo 7 metų.Šiuo metu aš neleisčiau vaiko į dailės mokyklą ,norėčiau kad susiformuotų jos pasaulis ir meno matymas pagal ją ,o ne pagal dėstytojus.Bet tai tik mano nuomonė.

Maniškė nieko nelanko,nes į daržą neina.Pažiūrėjo kaip mergaitės šoka baletą pas Špokaitę ir tarė,aš nenoriu man neįdomu špurgetus visus moku,geriau į gimnastiką,tai bandysim leisti,nes lankstumo nrerealaus ,atsigimė visa į mane ,aš dar iki šiol padarau špagatą(pasigyriau) blush2.gif
Pas mus geriausi užsiėmimai siausti su broliu,labai jau susidraugavę abu.
Atsakyti
Laba diena
Šiandien sapnavau ,kad Skraiduole turi dvynukes mergytes,labai fainas garbanotas ir supa jas supynėse.Gražus sapnas buvo,gal išsipildys.
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 01 09, 13:58)
Sveiki 4u.gif
Seniai besivaidenom ax.gif

thumbup.gif vyriukai

QUOTE(zaira @ 2010 01 26, 11:09)
aš dar iki šiol padarau špagatą(pasigyriau) blush2.gif
Pas mus geriausi užsiėmimai siausti su broliu,labai jau susidraugavę abu.

thumbup.gif

o va brolio ar seses turejimas paskutiniu metu musiskiui labai aktuali tema... nori jis mazo leliuko... unsure.gif
Istikruju tai but gerai jam kompanija, bet jam reikia tokio pat, kaip jis, o is kur toki gaut biggrin.gif Sakiau, jog jeigu bus mazas leliukas namie, tai reiks juo rupintis, auginti, pampersus keisti ir pan. Pasiraso vaikis su viskuo, tik perkam leliuka blink.gif

Laba diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Na matai Murgita, nesnauskit smile.gif
O mes savaitgalį prie Daisy namų nuo kalniuko čiaužėm biggrin.gif vis pažiūrėdavau į jos namą, galvoju gal pasirodys smile.gif gaila nežinau kaip titas atrodo. Tokie du berniukai davėsi ant to kalniuko, bet tikriausiai tito tarp jų nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 02 02, 16:09)
Na matai Murgita, nesnauskit smile.gif
O mes savaitgalį prie Daisy namų nuo kalniuko čiaužėm biggrin.gif vis pažiūrėdavau į jos namą, galvoju gal pasirodys smile.gif gaila nežinau kaip titas atrodo. Tokie du berniukai davėsi ant to kalniuko, bet tikriausiai tito tarp jų nebuvo smile.gif

na ir pasirinkot kalniuka, uz kilomtro buvo kalnas 6 kartus didesnis mirksiukas.gif tai mes savaitgali ant jo davemes
Atsakyti
Tai tikiu kad nemuno šlaitai didesni. Užtat vaikai neįliptų ir taip bėdos buvo biggrin.gif netreniruota mano mergina biggrin.gif reiktų su virve parsitemt į kalno viršūnę biggrin.gif Mes į svečius važiuodami pakeliui sustojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 02 02, 17:49)
Tai tikiu kad nemuno šlaitai didesni. Užtat vaikai neįliptų ir taip bėdos buvo biggrin.gif netreniruota mano mergina biggrin.gif reiktų su virve parsitemt į kalno viršūnę biggrin.gif Mes į svečius važiuodami pakeliui sustojom smile.gif

tai kita kart kai sustosit duokit zinot, prisijingsim, kas cia mum 50 metru turbut nuo duru iki kalniuko cool.gif
Atsakyti
OK smile.gif tik nepažadu kad bus kitas kartas biggrin.gif ekspromtu tokie dalykai pas mus būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 02 02, 23:32)
OK smile.gif tik nepažadu kad bus kitas kartas biggrin.gif ekspromtu tokie dalykai pas mus būna smile.gif

tai aisku, bet jei jau paziuresi i nama, tai ir duok zinot 4u.gif
O tu ten uz misko pas drauge (ar kazka) daznai vazineji?
Atsakyti