Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(Giedruolė @ 2009 12 16, 21:57)
supratau - paslaptis tai paslaptis...

Jokia čia paslaptis biggrin.gif Štai tie herojai pinigų siurbliai lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 16 gruodžio 2009 - 22:17
mano Ugnei irgi Bakugano reikia smile.gif tiesa jinai ji vadina Papuganu smile.gif

zaislu planetoj bakuganams 40 proc. nuolaida buvo, gal dar ir tebera...
Atsakyti
brrr kaip aš tokių herojų nevirškinu biggrin.gif
tikiuosi mano mergina neužsimanys tokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reviv @ 2009 12 17, 12:50)
mano Ugnei irgi Bakugano reikia smile.gif tiesa jinai ji vadina Papuganu smile.gif

zaislu planetoj bakuganams 40 proc. nuolaida buvo, gal dar ir tebera...

Reviv: Mykolas irgi is pradziu taip vadino lotuliukas.gif

QUOTE(Giedruolė @ 2009 12 17, 13:03)

O kas juos virskina? As ir kanalo to stengiuosi nejungt, kai praso "mama, paieskok man multiku", gudrauju visaip, jungineju ir neva tai nerandu...bet jau ir pats moka isijungt. O be to jeigu ir nematytu tu heroju - darzelyje prisiziuri pas draugus ir jam reikia doh.gif AciuDie dabar uzdraude aukletoja is namu tampyt zaislus i darzely.
Atsakyti
QUOTE(Reviv @ 2009 12 17, 12:50)

aha, mes visi trys juos irgi pradzioje taip vadinome. o dabar Rokas sako teisingai, tik mes su teciu daznai sakome vis dar papuganai. Aukletoja darze sake, kad tuos papuganus pagrinde atsinesa berniukai, bet ju reikai ir mergaitems, nes jos ir bernu juos atimineja.

QUOTE(Giedruolė @ 2009 12 17, 13:03)

nu jo, is pradziu teveliai nevirskina papuganu, po to vaikuciu klausomos muzikos, rengimosi stiliaus ir t.t. ir pan.
Bet nieko cia nepadarysi, taip jau buna visada...

mes to multiko apie papuganus taip ir nesame mate, bet cia Rokui ne problema biggrin.gif

be to, pas mus dabar vis tiek LEGO yra super zaislas,niekas nenukonkuruoja. O as LEGO irgi baisiai megstu, nes tai zaislas, su kuriuo Rokis zaidzia vienas ir gana ilgai.

Rytoj darze bus kaledu svente, Rokas bus meskutis smile.gif aprangos prasme geriau, nei kiskio kopustas, kaip kad per rudenelio svente buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reviv @ 2009 12 17, 13:50)

Maniske irgi juos taip vadina lotuliukas.gif bet nepraso dovanu,jai barbinis princesinis ruzavasis periodas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ugne to Papugano filmuko irgi nemaciusi, cia mada is darzelio,
patinka jai tas rutuliukas kur issiskleidzia

o siaip tai seniui parase laiska kad nori arklio su karieta ir su barbe smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Mano bernai nezino papuganu biggrin.gif O Ben 10 zino tik is mokyklos, nes pas Pauliu klasej tai kaip pereinamasis prizas yra... O kazkaip multiku tokiu neziuri jie...
Atsakyti
Sveikinu visus LIEPINUKUS ir jų šeimynėles su Naujaisiais 2010 metais smile.gif
sveikatos visiems smile.gif
Atsakyti
Sulaukus Naujųjų Metų linkiu : neapakti nuo beverčių turtų, skleistis gražiausiu žiedu, prisiminti akimirkas, kurių neįmanoma pamiršti, kilti, kartais verkti, kartais džiaugtis, kad pildytusi svajonės ir nenustoti Mylėti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visoms laimingu ir prasmingu Naujuju Metu!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuka @ 2009 11 27, 16:08)
Liepos pamastymai:
-Mamyte, as tave isimylejau, ir tada tu mane pagimdei smile.gif .

QUOTE(Voveryte @ 2009 12 17, 19:01)

Rytoj darze bus kaledu svente, Rokas bus meskutis smile.gif  aprangos prasme geriau, nei kiskio kopustas, kaip kad per rudenelio svente buvo smile.gif

Labos visos 4u.gif

du postai is kuriu greiciausiai dar ilgai juoksiuos lotuliukas.gif

pas mus irgi nieko naujo.. bent jau nera dar patikslintu duomenu lotuliukas.gif nesirgom, gavom kruvas ivairiausiu dovanu, i darzeli neina, nes mociute priziuri atostogu metu pirmoke, tai ir vienai reikia pagalbos, ir kitai reikia zaidimu partneres tongue.gif nezinom kuo uzsiimti po darzelio, merginai velniskai reikia veiklos, o mamka nezino nuo ko pradeti ir kur kreiptis doh.gif i leliuku klubus nematau prasmes, o visiems kitiems uzsiemimams gal kiek per maza g.gif ka jus veikiate po darzelio?
Atsakyti