Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Acacia @ 2005 10 13, 10:45)
nebespėjau pakoreguot  blush2.gif
Da dar kartą pasitaisau, apie Langų pasaulį nieko nežinau (ar išvis tokia firma egzistuoja) - žinau tik apie LANGŲ CENTRĄ ir niekam nepatariu ten ką nors užsisakinėt  blink.gif

Patikslinimas
Langų centras,Langų ministerija,Danijos langai tai praktiškai viena įmonė ir apie ją jau buvo rašoma ir šiame forume ir kituose pvz http://skundai.biznews.lt/?nuo=0
apskritai patarčiau prieš perkant bet kokia prekę, pasinaudojus paieška,pasitikrinti tam forume,gal neišsirinksite geros prekės bet atsisijosite prasčiausias,be to gal išvengsite daug problemų
P.s
Apie Renlenos baldus ten irgi daug prirašyta
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2005 10 21, 08:54)
nu senai is pykcio buciau sprogus.
ir nesvarbu butu man geras tonas,burnociaus iki uzkimimo mad.gif  aggressive.gif

Paburnojau ir aš, bet nedaug - tai ką tas vargšas montuotojas, sako čia vadybininkai mūsų darbą neteisingai planuoja, čia jie pažadėjo, o mes nespėjam pagal jų pažadus...
Atsakyti
QUOTE(avia @ 2005 10 21, 09:00)
Patikslinimas
Langų centras,Langų ministerija,Danijos langai tai praktiškai viena įmonė ir apie ją  jau buvo rašoma ir šiame forume ir kituose pvz http://skundai.biznews.lt/?nuo=0
apskritai patarčiau prieš perkant bet kokia prekę, pasinaudojus paieška,pasitikrinti tam forume,gal neišsirinksite geros prekės bet atsisijosite prasčiausias,be to gal išvengsite daug problemų

Na dabar jau turiu patirties, ir prieš ką nors užsisakydama pasidomėsiu - bet čia buvo vieni iš pirmųjų mūsų pirkinių, net negalvojau, kad tiek problemų turėsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 10 21, 10:04)
Paburnojau ir aš, bet nedaug - tai ką tas vargšas montuotojas, sako čia vadybininkai mūsų darbą neteisingai planuoja, čia jie pažadėjo, o mes nespėjam pagal jų pažadus...

na idomu ar siandien sulauksi
taip tie montuotojai gal ir nekalti,tai jau nuo dabar skambinek i firma,sakyk namie sedi lauki ir kas valanda taip.
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2005 10 21, 09:17)
na idomu ar siandien sulauksi
taip tie montuotojai gal ir nekalti,tai jau nuo dabar skambinek i firma,sakyk namie sedi lauki ir kas valanda taip.

Na antrą dieną iš eilės negaliu iš darbo atsiprašinėt, su montuotojais sutarėm 4 val., po darbo smile.gif
Bet tai vadybininkei dar ko gero paskambinsiu ir paklausiu, kur gi tos mano durys? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Nu mums ta pati firma, jau rašiau , kad analogiškai langus dėjo. n kartų teko atsiprašyt iš darbo...
Sakyk- kiek tos tavo durys kainuoja ir kiek avanso sumokėjot? manau, kad ne itin daug, nes rašei, kad paprastos. Gal reiktų užsisakyt kitoj firmoj, o šitų nebeleist statyt ir pasiūlyt į subinę susikišt?arba, jei nesat sumokėję visos sumos, kai įstatyts nemokėkit likusios dalies lygiai tiek, kiek jie laiko užtempė...
avia mes Renlenoj pirma užsisakėm, o tik paskui tą skundų puslapį aptikom... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 10 21, 10:27)
Nu mums ta pati firma, jau rašiau , kad analogiškai langus dėjo. n kartų teko atsiprašyt iš darbo...
Sakyk- kiek tos tavo durys kainuoja ir kiek avanso sumokėjot? manau, kad ne itin daug, nes rašei, kad paprastos. Gal reiktų užsisakyt kitoj firmoj, o šitų nebeleist statyt ir pasiūlyt į subinę susikišt?arba, jei nesat sumokėję visos sumos, kai įstatyts nemokėkit likusios dalies lygiai tiek, kiek jie laiko užtempė...
avia mes Renlenoj pirma užsisakėm, o tik paskui tą skundų puslapį aptikom... doh.gif

Na mes pas juos dvejas duris užsisakę, bendra suma 1920 lt, iš jų 900 lt sumokėjom avansu. Pagal sutartį delspinigių gaunasi 19,20 lt dabar smile.gif
O dėl nemokėjimo, tai sutarty nurodyta, kad per 5 dienas po montavimo turiu sumokėt, kitaip skaičiuosis delspinigiai : g.gif
Ai nebenoriu su jais jokių reikalų daugiau turėti, susimokėsiu kiek priklauso ir tegul dingsta jie iš mano dienotvarkės blink.gif smile.gif
Atsakyti
Kadangi isirengimai jau i pabaiga, tai prikaupem patirties. Galiu pateikti maza lyginamaja analize, skant. smile.gif Kai servisa sulievina dvi baldu firmos.

Pirmoji- Softimus, apie kuria jau rasiau sioje temoje. Antroji- Kedziu centras (veze kedes ir valgomojo stala, dvi kedes pazeistos transportuojant). Softimus- atseit l.geras "salonas", patalpos atitinkamos, ekspozicija patvarkyta, del kainos i derybas neina, kieti, atseit. biggrin.gif Kedziu centras- darbuotojai paslaugus ir mandagus, patalpos- lyginant su Softimus- skurdzios, derasi civilizuotai. Abu pakiaulino analogiskai- isreikalavo visa suma, kitaip, atseit, negausim prekiu. Ir abu sulievino su servisu- abu atveze ne tai, prekiu pristatymas uzdelstas mazdaug vienoda laika- apie dvi savaites.

Paburbejom ant abieju.

Finalas.

Softimus paskambino, atsiprase, pazadejo atsiusti kazkoki suvenyra. Isgyvensim be puoduko, piestuko ar kito makaliuko su Softimus logotipu biggrin.gif , bet firma bando laikyti veida... Nepasiseke. Jau kelios savaites- suvenyro nema. rolleyes.gif Dienas skaiciuojam- is profesinio-sportinio inetereso. Jei dabar jis pasirodytu- jau butu sulievinta. Kaip galima uzsisakyti dar ka is firmos, kuri du kartus is eiles parode visiska atsiputima, terminu nepaisyma ir nepagarba. Ypac, kai bandai islauzti ivaizdi auksto lygio serviso firmeles. Ne lygis tas Softimus. Taigi- siai dedu kryziu.

Kedziu centras. Neturi tokiu ambiciju, kaip Softimus ir nesaukia apie savo isskirtini demesi klientui, begalini rupesti jo komfortu. O paskambina, graziai ir lakoniskai atsipraso (ne kaip Softimus vadybininke- persistengia su atsiprasymu jura, o po to - pish... Akis tokie dalykai bado) ir pakviecia kaip kompensacija uz patirtus nepatogumus - atvykti i ju parduotuve ir issirinkti biuro kede. smile.gif Labai grazu. Uzsakymo dydis Softimus ir Kedziu centre pinigine prasme buvo viens prie vieno. O finalas- tokis.

Darom isvadas. Ir griztam kavos staliuko, dar kai ko svetainei i Kedziu centra (kuris prekiauja ir Calligaris). O Softimus - eiline lietuviska ambicija su klumpem i Vienos baliu ilisti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 21 spalio 2005 - 10:31
Antroji- Kedziu centras (veze kedes ir valgomojo stala, dvi kedes pazeistos transportuojant). 

kėdžių centre siūlytina kėdes patiems rinktis. ta prasme eit ir apžiūrinėt sandėly, jie tą "paslaugą" net patys siūlo, nes nemažai jų prekių turi vizualinių defektų.
keistai jie, matyt, žiūri į prekinę išvaizdą mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmmmm. Nesupratau, ka turi omeny. I sandelius eiti mums nieks nesiule. Kedes ir stala uzsisakem pagal katalogus. O tu sugadintu kledziu nematem- jie patys pasake, kad dvi pazeistos transportuojant. Pas mus dabar esantys stalas ir kedes yra absoliuciai puikios formos. smile.gif Na, savo draugams rekomendavom Kedziu centra ramia sazine.

O, tiesa, prisimenu, kad Leximoj mane i sandelius siunte kazikadais, pries kokius trejus metus. Vaziavau, pasiemiau kedes pati. O vat Kedziu centras, nors ir ne taip issiciuste kaip Lexima ar Softimus, kazkaip serviso lygi palaiko. TFu tfu tfu, kad neprisisnekejus. unsure.gif Bo dar pora daikteliu sia savaite uzsisakysim pas juos. biggrin.gif
Atsakyti
galbūt neaiškiai parašiau blush2.gif
prieš juos nieko neturiu, elgiasi tikrai mandagiau ir paslaugiau nei kitur, be to, nemeluoja. tiesiog, kai teko vasaros pabaigoje pirkti iš jų kėdes, jų turėjo vietoje ir laukti nereikėjo. bet. prašėm šešių, sandėly tuo metu buvo gal aštuonios. panelė kažką ten ilgai užsidarius veikė, po to atėjo ir sako: "žinot, jos ten dauguma su defektais, pažiūrėkit, kurie mažiau matomi." taigi, į sandėlį ėjom ir rinkomės patys. išsirinkom tik keturias, ir tai vienos apačioje per kokį mm vinukas išlindęs. bet baisiai man jos patiko smile.gif ir esu patenkinta, kad neapmelavo ir neįkrovė smarkiai brokuotų, nes aiškintis nemėgstu.
beje, sandėly mačiau tikrai daug pažeistų transportuojant ar sandėliuojant daiktų, tas man pasirodė keistai - nėra gi jų kėdės pačios pigiausios, kad būtų taip negerbiamos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 10 21, 09:17)
Nu tai spėkit, ar man tas duris atvežė  blink.gif
Išėjau iš darbo, 15 val jau buvau namie, palaukiau iki 16 val - skambinu. Sako nejuokaukit, tikrai atvažiuos. 17 val vėl skambinu - sako jie jau pakeliui pas jus.
18.30 skambina patys montuotojai ir sako, kad jau tamsu ir atvažiuos rytoj.
Jau seniai trūksta žodžių.

Na ir kaip tau su durim? ar jau turi?
pasigirk 4u.gif
Atsakyti