QUOTE(Tesoraite @ 2005 10 05, 01:34)
O mano situacija dar liudnesne - uzsakem virtuves ir miegamojo baldus vienoj firmelej, pazadejo per menesi, tai su dideliais grasinimais pristate dalimis per 2-3: po dvieju menesiu lova (baisiai grasinant) - dar gerai, kad laiku persigalvojau ir ciuzini pirkau kitur, tai nors ant jo miegot galejom, per likusi menesi ir kitus siaip taip pristate, o jau broko, isryskejusio po menesio naudojimo, kruvos - spintos duris (slankiojancios) neuzsidaro, nes kreivai idetos ir suvaziuoja i viena puse, aisku pirma menesi veike, stalciai siauresni nei jiems skirta vieta, tai pajudinus iskrenta is veziu, apatinis is pradziu netgi neatsidare, tai teko veja kelt, kad pataisytu.
Virtuvej po kabanciom spintelem turejo buti apsvietimas, tai "pamirso", tuo tarpu irenge ji virs spintos, nors neturejo. Ne nekalbu apie smulku estetini broka.
Kas blogiausia, kad vos isryskejus brokui, man teko isvaziuot i uzsieni, ir jau baigia praeit du metai, kaip tas cirkas stovi, nes paprastai griztu ne daugiau nei menesiui, o tie valkatos per toki laiko tarpa nespeja ne prisistatyt, neva labai uzimti.
Siemet ne nebeskambinau. Bet kuo toliau, tuo labiau nervina, spinta visai negaliu naudotis - stalciai krenta, o jie sunkus, apdauzo zemiau esancius, durys turi but nuolat paremtos, kad uzsidarytu, zodziu, ka man daryt?
Virtuvej po kabanciom spintelem turejo buti apsvietimas, tai "pamirso", tuo tarpu irenge ji virs spintos, nors neturejo. Ne nekalbu apie smulku estetini broka.
Kas blogiausia, kad vos isryskejus brokui, man teko isvaziuot i uzsieni, ir jau baigia praeit du metai, kaip tas cirkas stovi, nes paprastai griztu ne daugiau nei menesiui, o tie valkatos per toki laiko tarpa nespeja ne prisistatyt, neva labai uzimti.
Siemet ne nebeskambinau. Bet kuo toliau, tuo labiau nervina, spinta visai negaliu naudotis - stalciai krenta, o jie sunkus, apdauzo zemiau esancius, durys turi but nuolat paremtos, kad uzsidarytu, zodziu, ka man daryt?
Kokia tai firma?Ar turi popieriukus,pirkimo dokumentus.