O delspinigius uz lova sumokejo?
Turbut tik puse kainos teliko moketi, kai tiek velavo.
QUOTE(Onora @ 2005 09 22, 09:49)
O delspinigius uz lova sumokejo?
Na dėl to irgi nesidomėjau, bet turėtų padovanot jau po tiek laiko
Aš pati gamyboje dirbau ir dirbu, žinau kas yra vėlavimai ir išmokau elgtis tokiais atvejais - iki šiol tai būčiau buvusi tyli rami klientė ir kantriai laukčiau (kaip ta draugė ir darė - tai įtariu, kad ir kompensacijos nepareikalavo). Bet dabar...
Pvz, viena klientė užsisakė virtuvę, mes vėlavom atvežti dureles iš Italijos, o kai atvežėm - atspalviai nesutapo ar kažkas pan., tai visų pirma, kol vėlavom, darėm iš plokštės laikinas dureles ir nemokamai kabinom, o paskui dar didžiausią nuolaidą išsireikalavo (mūsų firmai gavosi į minusą tas pardavimas)
Šiais laikais nieko kitaip nepasieksi... Tik per galvas tiems gamybininkams lipt
Kauno senukų SBA galiu tik
Softimus uzdedu pliusa. Kad ir paveluotai, bet graziai atsiprase uz klaida. Ir neber mums ko ant ju pykt. Ir galvoju- gal rimtai ir tu kitu foteliu eit pas juos, gal tikrai tai buvo nekasdienis dalykas. Kaip kitu patirtis su Softimus? Viena pamoka gavau- jokiu 100 proc. pinigu mokejimo is anksto.
Ka gi, liko vienas blogietis. Tai laiptininkai. Vakar suzinojom, jog tureklu pagaminimo terminai ir vel nusikelia neapibreztam laikui . Tuo tarpu mes sekmingai nuomojames nama Uzupyje, tai mazdaug primeskit, kiek mums tie tureklai atsiejo per pora menesiu (ir tai tik pinigai, o kur dar kiti, svarbesni dalykai) O firmu, norinciu gaminti tik tureklus, ne marios. Plius- terminai terminai.
Mergicos, prasau jusu pagalbos. Gal galit parasyt internetiniu svetainiu, forumu nuorodas, kur galeciau irasyti pono A.Kirstuko imonei keleta ditirambu? Nusiteikus parasyti i visur, kur tik imanoma. O ziniasklaida... Siaip mes buvom apskritai pries ja nusiteike, nes kvaila kazkaip savo namus tirazuot. Ir dabar ypatingo entuziazmo nejauciam. Bet kai pagalvoji, kad tai bene vienintele rimta galimybe tam Kirstukui nosi parodyti.
Kaip Mamagitana sako, patys kalti. Taip, be dokumentu dirbom, taip, sumokejom uz laiptus laiku, todel tie mus pramete ir su tureklais nesibadziojo. Kazkaip uzliuliavo mus pavyzdingas Nabuko ar musu pagrindiniu darbu vykdytoju servisas, elektrikai liuks, santechnikai. Ka gi. O dabar tegul Kirstukas su Kirstukiene kaltu neiesko, kai pagadinsim jam PR'a visom imanomom priemonem.
Gal dar nurytume. Bet laiptai be tureklu - dalykas rimtas. Todel jausiuos gera darba daranti, perspedama nesusideti su tokiom firmom. Mano mazasis (treju metuku) si antradieni kalesi i laiptus, lengvas smegenu sukretimas, keturios siules per kaktos viduri (pirmadini juos isims, bet randas- visam gyvenimui). Niekam to nelinkiu. Net to paties Kirstuku vaikams, jei tokiu esama.
Ka gi, liko vienas blogietis. Tai laiptininkai. Vakar suzinojom, jog tureklu pagaminimo terminai ir vel nusikelia neapibreztam laikui . Tuo tarpu mes sekmingai nuomojames nama Uzupyje, tai mazdaug primeskit, kiek mums tie tureklai atsiejo per pora menesiu (ir tai tik pinigai, o kur dar kiti, svarbesni dalykai) O firmu, norinciu gaminti tik tureklus, ne marios. Plius- terminai terminai.
Mergicos, prasau jusu pagalbos. Gal galit parasyt internetiniu svetainiu, forumu nuorodas, kur galeciau irasyti pono A.Kirstuko imonei keleta ditirambu? Nusiteikus parasyti i visur, kur tik imanoma. O ziniasklaida... Siaip mes buvom apskritai pries ja nusiteike, nes kvaila kazkaip savo namus tirazuot. Ir dabar ypatingo entuziazmo nejauciam. Bet kai pagalvoji, kad tai bene vienintele rimta galimybe tam Kirstukui nosi parodyti.
Kaip Mamagitana sako, patys kalti. Taip, be dokumentu dirbom, taip, sumokejom uz laiptus laiku, todel tie mus pramete ir su tureklais nesibadziojo. Kazkaip uzliuliavo mus pavyzdingas Nabuko ar musu pagrindiniu darbu vykdytoju servisas, elektrikai liuks, santechnikai. Ka gi. O dabar tegul Kirstukas su Kirstukiene kaltu neiesko, kai pagadinsim jam PR'a visom imanomom priemonem.
Gal dar nurytume. Bet laiptai be tureklu - dalykas rimtas. Todel jausiuos gera darba daranti, perspedama nesusideti su tokiom firmom. Mano mazasis (treju metuku) si antradieni kalesi i laiptus, lengvas smegenu sukretimas, keturios siules per kaktos viduri (pirmadini juos isims, bet randas- visam gyvenimui). Niekam to nelinkiu. Net to paties Kirstuku vaikams, jei tokiu esama.
džiaugiuosi, kad su Softimus išsisprendė, nes bet kuris nusivylimas yra nemalonus. Pamoką , manau, tikrai išmokai-jokių pinigų iš anksto. Įdomu, ar tavęs tik atsiprašė, ar ir kompensavo...chmmm...materialiai? Jei ne, o vis dar galvoji apie kitus pirkinius iš jų ( beje, ten Virūna eksponuojasi, man jų labai įdomių daiktelių būna, tarkim, tokie čiudni prielovio(?)spintukai buvo parodoje su pasilandro ( riešutmedžio rūšis, kiek suprantu) faneruote, lenktais kampais-kaip kokia citata iš pokario, bet visai kitaip padaryta...), tai pats laikas užsakyti su diiidele nuolaida. Ir pateikti tai kaip tavo nuolaidą, atsisakant negetyviojo PR po įvykio su sofomis.
Dėl galimybės viešint-yra kažkokia vieta www.skundas.lt, ten daug prirašyta, aš kartais, prieš susidomėdama kokia firma, pasiskaitau. Siūlau ten padėt. Plius bitės forumas statybos temomis, ten stipriai diskutuojama, daug lankoma, manau, tavo info būtų į temą. Kadangi pati dabar ieškau turėklų ( kreipiausi į Laiptų fabriką, kaina kol kas nelabai-norėčiau kiek pigiau-ten stiklo turėklai nuo 500 už metrą), tavo KIrstukus turėsiu blogam omeny . O kokius jie daro, t.y. ką užsakėt? Medį, metalą, stiklą?
Dėl galimybės viešint-yra kažkokia vieta www.skundas.lt, ten daug prirašyta, aš kartais, prieš susidomėdama kokia firma, pasiskaitau. Siūlau ten padėt. Plius bitės forumas statybos temomis, ten stipriai diskutuojama, daug lankoma, manau, tavo info būtų į temą. Kadangi pati dabar ieškau turėklų ( kreipiausi į Laiptų fabriką, kaina kol kas nelabai-norėčiau kiek pigiau-ten stiklo turėklai nuo 500 už metrą), tavo KIrstukus turėsiu blogam omeny . O kokius jie daro, t.y. ką užsakėt? Medį, metalą, stiklą?
QUOTE(mamagitana @ 2005 09 23, 08:39)
Dėl galimybės viešint-yra kažkokia vieta www.skundas.lt, ten daug prirašyta, aš kartais, prieš susidomėdama kokia firma, pasiskaitau. Siūlau ten padėt.
Man rodos, tai www. skundai.lt
Mamagitana, Softimus atsiprase, sake, atsius atiprasymo suvenyra (nelabai man jo reik, ale negali gi purkstaut zmogus, jei kas nuosirdziai atsipraso). Del nuolaidu ismusimo, tai kazkaip nizinau... Na ne pinigai svarbiausia cia, musu galva. As pas juos buvau nusiziurejus toki keista dalyka- lenktus staliukus, gal apie tuos pacius kalbam?
Kirstukas- cia pavarde savininko. Gera pavarde, ale firma- nelabai. Mums reikia mediniu tureklu, taso 6 ant 8 cm, dvigubu, su statramsciais retais. Stiklas kaip uzpildas man nelabai. Plius, reikial, kad vaikas turetu kur isikibti. Altenatyva butu metaliniai vamzdeliai, bet metalo stengiames namuose vengti, kiek tai imanoma. Todel likom prie mediniu tvigubu tureklu, labai paprastu, be jokiu uzapvalinimu.
Bliamba, na kaip jie mums viska sugadino. Dabar, pvz., juk beica reikes vel taikyt is naujo kitai firmai. Dar matavimai. O mums reikia issikraustyti is nuomojamo namo VAKAR.
Sekmadieni su vienais susitinkam, duosiu zinia, jei bus verta rekomenduoti. Telefonu lyg ir kainos normaliai, ir terminai puse bedos.
Be dideliu problemu su terminais butu Stairlita, bet kainos ten didesnes.
Kirstukas- cia pavarde savininko. Gera pavarde, ale firma- nelabai. Mums reikia mediniu tureklu, taso 6 ant 8 cm, dvigubu, su statramsciais retais. Stiklas kaip uzpildas man nelabai. Plius, reikial, kad vaikas turetu kur isikibti. Altenatyva butu metaliniai vamzdeliai, bet metalo stengiames namuose vengti, kiek tai imanoma. Todel likom prie mediniu tvigubu tureklu, labai paprastu, be jokiu uzapvalinimu.
Bliamba, na kaip jie mums viska sugadino. Dabar, pvz., juk beica reikes vel taikyt is naujo kitai firmai. Dar matavimai. O mums reikia issikraustyti is nuomojamo namo VAKAR.
Sekmadieni su vienais susitinkam, duosiu zinia, jei bus verta rekomenduoti. Telefonu lyg ir kainos normaliai, ir terminai puse bedos.
Be dideliu problemu su terminais butu Stairlita, bet kainos ten didesnes.
QUOTE(norge @ 2005 09 23, 09:09)
Tiesa, aciu uz nuorodas. Vobla, jei uzsuksi, tu lyg ir zinojai daugiau adresu?
Nežinojau, tik grasinau, kad taip pasielgsiu... Bet jei būtų dar kartą terminus užtempę- būčiau visą inetą išknisus ir pripylus - buvau rimtai užsiutus...To neprireikė- liko tik info apie blogai dirbančią įmonę čia- supermamos forume...
Tai, kad laiptus be popierių darėt- net neįsivaizduoju kaip juos priversti pabaigti darbus. Jie juk gali išvis rankas nusiplauti. Mes va su popieriais ir šitiek tąsėmes. Kreipėmes ir į vartotojų teisių gynimo asociaciją- jie ten patys firmai tai skambinėjo. Tai kuriam laikui veikė- po skambučio iš vartotojų teisių atvažiuodavo ir prikaldavo dvi tris lentas- tipo darbai vyksta...
O įodomu kiek kainuoja ta skundų švieslentė virš Operhauzo... Pagrasink , kad ten atsiras bloga info apie Kirstukus...
O vaikas ant tų nedabaigtų laiptų nukrito?
Vaikas ant analogisku "nedabaigtu" musu draugu name...Ant cementinio laipto. Ne situ. Jei butu ant situ nukrites, tai reaguociau smarkiau.
O siaip- klaida musu ta, kad sumokejom uz jau atliktus darbus. O Kirstukas tikino, jog tikrai tureklai ne problema, trys dienos max, ir viskas. Tai ka- nestabdem, sumokejom uz laiptus, laukem tureklu... Kaip S.Neris rase, ilgai laukus, dar palauk...
O del darbo be popieriu. Tai cia Kirstukui labiau galva turi skaudeti. Yra tokis vienas telefoniukas Mokesciu inspekcijos, kuriuo priima skundus. Ir siaip, turi mano gimine potrauki tokio profilio valstybinei tarnybai ... Aisku, tureklu neatgausiu, tik siaip pasokdinsiu. Bet nervukus patampysiu taip pat, kaip patampe jie mums. Kaip sako mano tetis, dar nebuvo ne vienos imones, kurioje nieko nerastu.
Dar kas labai nuvyle, tai Kirstuku seimyna, kaip asmenybes. Aisku, bendradarbiaujant svarbu tik profesionalumas, taciau nekurie ponu Kirstuku bendravimo ypatumai sharmo reikalui nepridave. Bet apie asmenybes po pirmadienio. Gal mes minksti kokie, bet iki pirmadienio dar arklius prilaikom. Norim buti garantuoti, jog nemusim nekalto.
O siaip- klaida musu ta, kad sumokejom uz jau atliktus darbus. O Kirstukas tikino, jog tikrai tureklai ne problema, trys dienos max, ir viskas. Tai ka- nestabdem, sumokejom uz laiptus, laukem tureklu... Kaip S.Neris rase, ilgai laukus, dar palauk...
O del darbo be popieriu. Tai cia Kirstukui labiau galva turi skaudeti. Yra tokis vienas telefoniukas Mokesciu inspekcijos, kuriuo priima skundus. Ir siaip, turi mano gimine potrauki tokio profilio valstybinei tarnybai ... Aisku, tureklu neatgausiu, tik siaip pasokdinsiu. Bet nervukus patampysiu taip pat, kaip patampe jie mums. Kaip sako mano tetis, dar nebuvo ne vienos imones, kurioje nieko nerastu.
Dar kas labai nuvyle, tai Kirstuku seimyna, kaip asmenybes. Aisku, bendradarbiaujant svarbu tik profesionalumas, taciau nekurie ponu Kirstuku bendravimo ypatumai sharmo reikalui nepridave. Bet apie asmenybes po pirmadienio. Gal mes minksti kokie, bet iki pirmadienio dar arklius prilaikom. Norim buti garantuoti, jog nemusim nekalto.
norge, perkant yra svarbiausia pinigai, nes be jų sandėriai neįvyksta. Kainos sudedamosios dalys ( na, ne man tau aiškint, vyras po šonu ) yra ne tik daiktas, jo renomė, bet ir aptarnavimo lygis. Kadangi Softimus daiktai "nutaikyti' į aukštesnį lygį, o aptarnavimo tu negavai, tai kaina privalo kisti. Nieko asmeniško-tiesiog sandėris toks. O "draugauti" ir "būti maloniais" reikia su draugais. Pardavėjai čia ne prie ko. Firma padarė klaidą, klaida turi savo kainą. Viskas. Apie grožį, gėrį ir kitas aukštas materijas šnekam kitur, geriausia-prie vyno. ( A, jei tasiųstų geeeeroooo vyno, tai žodžius dainoje kiek pakeisčiau )
QUOTE(norge @ 2005 09 23, 11:14)
Vaikas ant analogisku "nedabaigtu" musu draugu name...Ant cementinio laipto. Ne situ. Jei butu ant situ nukrites, tai reaguociau smarkiau.
GAL GALETUMET TA MOKESCIU TELEFONA PARASYT LABAI REIKIA ACIU