QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 08 24, 15:29)
Neuzsakinekite vaikisku lovyciu is cia
http://www.skelbiu.l...lt-5659954.html
Mes uzsisakeme, vaziavome parvezti is kauno (mes vilnieciai),sumokejome uz nekokybisku lentu kruva 200 Lt+35 Lt kurui, neisdave jokio kvito. Mediena matyt prasciausios kokybes nes labai daug itrukimu, lovyte nelakuota, nors pries tai pokalbyje telefonu vyras klause ar lakuojate, sake taip. Lovyte padaryta belenkaip, kai kur kreivai nupjauta mediena.Kvito apie apmokejima nenori isduoti, prasiau 50 lt nuolaida lakui ir skysciui itrukimams uzpildyt, neduoda. Vienu zodziu brokdariai
P.S. Ju adresas: Garliava, Dariaus ir Gireno g.27.
Bukite atsargios!
Mes turim jų dviaukštę lovą, uosinę, parsivežėm gal vasario mėn... nepatiko kad neperspėję įdėjo pušines groteles, vėliau aiškinantis jie teigė kad nesvarbu kokio medžio lova, bet groteles visada is pusies daro, na bet mūsų neinformavo, kažkaip net nesitikėjom, nes jei užsakinėji uosinę lovą tai ir tikiesi gaut uosinę, visą
taip pat nepatiko, kad girgžda visa, net vaikui verčiantis ji girgžda visa, jau nekalbant, jei tenka man kada prie vaiko prisėst ar prigult, nes iš pradžių buvo planų iš jų užsakyt dvigulę lovą sau, nu bet ačiū, nereik man tokio girgždalo
Tai tiek, o lentos pas mus geros papuolė, o dėl lakavimo, tai sutarėm kad nulakuos, tai ir gavom nulakuotą
Nežiūrim LNK ir Lietuvos Ryto neperkam