Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

moteros gal zinot apie vilniaus mestrus is birbyniu gatves mes pas uos virtuve norim darytis niekam neteko susidurti tikiuosi viskas us ok smile.gif
Atsakyti
"serfas" kaune, baisiai nemalonus aptarnavimas ir darbuotojai, maisem dazus ten vakar, ikiso kazkoki netinkanti grunta, baisiai nusivyliau, daugiau ten negrisim schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
pradejus dazyti paaiskejo kad pagal ju paskaiciavimus grunto liko daugiau negu puse, o lubom vos uzteko nutepti viena karta, zodziu nervai ir nuostoliai + bijau pagalvot kas bus kai pradesim sienas dazyt blink.gif ir + tais lubiniais dazais ir tuo gruntu gal tik jie vieni ir prekiauja nes kitur nerandu kur dasipirkt blink.gif tai antrukart lubas reiks dazyt kitais dazais nes pas juos tai jau tikrai nevaziuosim mad.gif
Atsakyti
Vartvila vilniuj naugarduko gatvej-irengineja domofonus, vartu ir garazu atidarymo sistemas-viskas grazu iki kol pasirasai sutarti ir susimoki pinigelius,o jei prasideda tokie klausimai kaip garantiniai darbai.... schmoll.gif juo labiau,kad ju technika tikrai gedo,o as budama namie su klykiancia mazaja turedavau eit i lauka atodaryt varteliu,nes domofono taisyt vaziavo gerus tris menesius-jau ir garantija spejo pasibaigt... bande itikint,kad ne ju kalte ir vistiek mum teko susimoket kazkokia dali-neturejau laiko ir jegu aiskintis-ju sefas tox biski nepraustaburnis...
Atsakyti
Yra tokia trinkeliu klojimo firmele Roxeda, nu tai vargeli vargeli, vaiku darzelis, skelbiasi kad daro pigiai, bet atitinkamai ir prastai. Zodziu nerekomenduoju, nebent zadat stovet salia ir ziuret kaip deda, bo kitaip tai rezultatas bus baisus doh.gif
Atsakyti
Baldų meistras TOMAS GINEVIČIUS. Užsisakėm pas jį staliuką - transformerį. Pagamino prastai, įsipareigojo pakeisti į kokybišką, pasiėmė pinigus ir .... dingo.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avia @ 2005 10 21, 09:00)
Patikslinimas
Langų centras,Langų ministerija,Danijos langai tai praktiškai viena įmonė ir apie ją  jau buvo rašoma ir šiame forume ir kituose pvz http://skundai.biznews.lt/?nuo=0
apskritai patarčiau prieš perkant bet kokia prekę, pasinaudojus paieška,pasitikrinti tam forume,gal neišsirinksite geros prekės bet atsisijosite prasčiausias,be to gal išvengsite daug problemų

Laikai pasikeitė - LANGŲ CENTRAS langus pagamino per 3 sav., puikiai sumontavo ir nereikėjo kelias dienas laukti, skambinėti ir t.t.
Atsakyti
O as labai nusivyliau imone UAB "Vilmagda".Galiu tik tiek pasakyti,kad kai uzsakinejome langus,zinojome tiksliai langu ismatavimus.Vadybininke jau su viskuo(praplatinimai,juostos,apdaila ir t.t.)paskaiciavo kiek mums kainuos.Mums kaina tiko ir sutikome su ju siulymu.Tada atseit jau atvaziavo meistras,kad tikrai issimatuoti langus.Ismatavimai buvo tokie patys.Tik pakalbeje su meistru,atisakeme kai kuriu dalyku ir tikejomes,kad kaina sumazes.Logiska buvo taip galvoti del to,kad jei medziagu nepasirenki,tai ir kaina turi buti mazesne.Nuvaziavome sudaryti sutarti ir mums perskaiciavo kaina.Kai pasake kiek moketi reikes vos nenukritome.Kaina buvo uz langus padidejusi ant 400lt! doh.gif
Kaip taip gali buti?! g.gif ka pavyko is saskaitos suprasti,kad jie uz darba dar papildomai tuos 400lt prisidejo..Suvedziojo "puikiais pasiulymais" ir iskalbinga kalba,o jau kai sutarti pasirasineji tai suma dar gerokai is kazkur pakyla.Bet tai dar ne viskas.Dejomes ne tik langus.Sutartyje jie nurodo termina per kiek laiko jie isipareigoja pagaminti ir ideti savo produkcija.Bet kazkodel sutartyje nera tokio punkto uz uzdelstas dienas ir isipareigojimu nevykdyma.As manau,kad jei sutartis yra sudaroma dvieju saliu susitarimu,tai turi buti i sutarti itrauktas punktas ir ginantis kliento interesus.Plius del nekokybisku gaminiu.Imone ne tik velavo su savo terminais,bet dar ir gavome nekokybiska produkcija.Pasakysiu tik tiek,kad jeigu jus gausite nekokybiskai pagamintus langus,duris-nesvarbu kokios,garazo vartus ar kt.produkcija,turesite gerai pavargti,kad issireikalautumete to ka tikejotes bent jau gauti.
Atsakyti
Sveiki,

domina mane RENLENOS baldai, kiek čia paskaičiau, anksčiau vėluodavo su atvežimu.
ĮDOMU, KAIP DABAR g.gif ?
o kaip baldų kokybė, mus domina miegamojo baldai
Atsakyti
siaubas kiek aferistų aplink.
perskaičiau ir susikonspektavau, į ką atkreipti dėmesį. JUK GERIAUSIA MOKYTIS IŠ KITŲ KLAIDŲ smile.gif
aš irgi buvau susidūrusi su nesąžiningų baldų gamintoju LIUCIJUS vardas buvo. Bet buvau gudri - kai sudarinėjau sutartį, priverčiau įrašyti punktą, kad už kiekvieną uždelstą dieną (iš mano pusės - sumokėti, o iš jo - padaryti) tiksės delspinigiai.
kai darė brėžinius, kiekvieną derinau faksu - išliko visos datos
vienu metu jo išsisukinėjimus buvau pradėjusi su fotiku filmuoti.
susirinkau visas telefono išklotines, kiek skambinėjau jam - vis tik išlaidos
net telefonu pokalbius įrašinėjau
maniau, kad viso to preireiks
išvada
turėjau mokėti apie 7 tūkst. (jau su visokiomis nuolaidomis) už miegamojo baldų (spinta- drabužinė, kampinė spintelė tokia nedidelė tik aukšta - palei visą kampą ir komoda) ir svetainės (sekcija ir staliukas iš stiklo)
realiai sumokėjau iš viso 2,7 tūkst.
buvau sumokėjusi pusę kainos 3,5 tūkst., bet 800 lt dar iš tos sumos grąžino už uždelsimus visokius ir mano visokias išlaidas
kad tik niekur nesikreipčiau.
pasiekiau, kad visus defektus sutvarkytų...
šiais laikais reikia viską filmuoti visus susitarimus arba bent įsirašinėti pokalbius. o susidūrus su tokiais apgavikais juos galima finansiškai nsukausminti.
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 09 02, 20:58)
siaubas kiek aferistų aplink.

blink.gif
ogo kaip unsure.gif
tikrai baisu

Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2006 10 23, 16:25)
Skaitau jūsų temą ir baisiuosi. Pati dabar išgyvenų tą remonto ligą, bet su vyru stengiamės viską pasidaryti patys, todėl ir meistrų nedaug esam turėję. Bet kiek jų buvo - nei vienas nesugebėjo dirbti be broko.  verysad.gif Laimė tik, kad vyras viską pataisė pats.
O šiaip toms, kurioms meistrai sugadino kokiį brangų ar vienetinį baldą, galiu patarti kaip jį sutvarkyti, ir taip kokybiškai, kad jokio broko nepamatysi.  thumbup.gif Aš savo parkete esančius įbrėžimus taip tvarkau. Tad jei reikia informacijos, klauskit.

Labai reikia išduok paslaptį kaip sutvarkyti įbrėžimus lake topsecret.gif
Man vis kiti meistrai vis kitus įbrėžimus padaro su savo visokiais įrankiais... aciuks.gif
Atsakyti