Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Acacia @ 2005 09 22, 08:31)
Na jie vilniečiai, o kur tiksliai užsisakinėjo, tai ir neklausiau, tiesiog užsiminė, kad iš SBA daugiau nieko nepirks  smile.gif
Mes ir iš SBA daugiau nieko nepirksim doh.gif
Metalinės lovos rėmas jei jau sugeba sulūžt tai nžn cool.gif
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 06 19, 13:07)
Ir nepirkite baldų iš Frustum, nes jai nepasižiūrėjai ką gavai , tai atgal nei kaip nekeičia, tai fabrikas nedirba, tai visi atostogauja, tai paskambinsim ir taip finale jau metai kaip stovi komoda iš kito komplekto  verysad.gif

Mums panašiai su jais buvo doh.gif Avansą tai greit paima doh.gif
Vienžo užsisakėm pas juos kampą ir dvivietę lovą odinius.Terminas mėnesis buvo,bet pasidarė maždaug du mėn,nes tai atostogauja,tai neprileido prie staklių darbininkų,nes atėjo nekondicijoj,tai tuo reisu neatvežė kai vežė iš klaipėdos baldus.Vis pažadai,kad paskambins.Kur skambinsi vis siuntinėja nuo vieno prie kito cool.gif .Nu vienžo atvažiuoja baldai,neskaitant,kad vienoj vietoj biški įbrėžta,ir sunkokai išsitraukia miegama dalis doh.gif praėjus maždaug mėn,įlūžta faniera miegamoj dalį(atsisėdus arba verčiantis naktį girgžda) doh.gif Nuvažiuojam parašom dėl garantinio ten tą lapą ir laukiam meistrų,kurie atvažiuos 1-2 sav. bėgyje unsure.gif atsibodo laukt,nes praėjo mėn. ar net pusantro ir skambinu ir važiuoju,bet ten nelabai kam įdomu blink.gif galiausiai pašnekėjus su direktorium atsiunčia meistrus cool.gif nu ir ką jūs sau galvojat doh.gif sako čia turbūt užlipot su koja ir užtat įlūžo blink.gif sako man ir taip buvo,tai aš pakaliau tik kitą fanierą ant tos pačios ir viskas lotuliukas.gif Galvoju nu tai ok,tu meistras tai tau ir nėr kas ten pakalt cool.gif o kaip mes?Sako aš galvojau,kad čia patalynės dėžėj ta faniera atšoko blink.gif Nu sakau jei jau ten tik atšoktų tai ir pati pasikalčiau tuos vinukus lotuliukas.gif Tai va taip ir išvažiavo jis,o mes ir likom su nepataisyta lova.Taip ir laukiam iki dabar jau vos ne pusę metų,nors buvo parašyta,kad garantinis 2 metus galioja unsure.gif Ką tokiu atveju galima daryti? g.gif
Atsakyti
Na merginos pasiguosiu....taip vakar nemaloniai pasijutau, kad net nežinau kaip apsakyti nuvažiavau Panevėžyje į Iris (Klaipėdos gatvėje) parduotuvę, antrame aukšte yra vidaus durų ekspozicija, apsižiūrėjome su vyru kokios mums patiktų, niekas prie mūsųs nepriėjo, nors tuo metu tame aukšte, parduotuvėje buvome vieninteliai klientai. Paklausėme kokios šioje ekspozicijoje esančios durys yra praktiškiausios, paklausėme kainų. Tai toks vaikinas "konsultantas" net nesiteikė atsistoti ir iš kišenių rankos ištraukti...klausiu per kiek laiko pagamintumėte duris....jis sako aš negaminu (net akių nepakeldamas) sakau per kiek laiko pagamintų tie gamintojai, kuriuos jūs atstovaujate? sako nežinau.....Toliau klausiu ar jūs galite atvykę išmatuoti...sako aš nematuoju.....galiausiai atėjo kažkokia moteriškė ir pradėjo moralizuoti, kad niekas Jums čia nematuos...reikia samdytis meistrus...nu žinokit pasiutau..nuėjau skūstis direktoriui deja jis tuo metu pietavo.... Taip nemandagiai ir arogantiškia dirbančiųpardavėjų jau senai neteko matyti. padėjau atgal ant stalo tą kainininką, ir išėjau.
Radome duris kitoje įmonėje, užsisakėme 7 duris ir vieneres dviveresduris, kur netingėjo nei paaiškinti, nei atvažiuoti išmatuoti, žinoma mes už tai susimokėjome, bet likau patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 10, 15:41)
dar galiu pasakyti apie virtuvinių baldų gamintojus R.Jokupienės įmonę (sėdi jie dabar Vilniuje Savanorių pr. 180)
rugsėjo 17 d. užsisakiau pas juos virtuvės komplekto viršutines spinteles (apačia stovi jau nuo kovo mėn.). pagaminimo terminas - iki lapkričio 1 d.
atspėkit, ar jau turiu tuos baldus? bash.gif:

tai va.
istorija su mano virtuviniais baldais dar nesibaigė doh.gif bash.gif:
sausio 12 d. vos ne vos išreikalavom, kad mums atvežtų ir pakabintų bent korpusus (firmos atstovas aiškinosi, neva vėluojama pristatyti baldus, nes dar nenudažytos durelės blink.gif (dažo jas jau 3 mėn. gun_bandana.gif).

sutikom pradžiai turėti bent ką nors. tai ką. korpusai pakabinti, dėl durelių - jau 3 savaite kaip kapų tyla

mad.gif gun_bandana.gif: bash.gif:
Atsakyti
baltforma labai jau prasta firmele, beveik metus su ja teko vargt.
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 01 16, 16:29)
Na antrai savaitėi besibaigiant,pasiskambina "Liepos baldų" baldininkai ir sutariam,kad atvažiuos pabaigti nebaigtų darbų.. sutariam ant rytojaus,tai paprašiau,kad ir vyras iš darbo atsiprašytų ir čia "vyriškai" juos prižiūrėtų,bu nebeturiu aš čia jau nervų su jais kariaut. gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif .  Ačiū mergaitės už patarimus ir palaikymą 4u.gif  4u.gif  4u.gif . Tikiuosi po beveik keturių menesių galėsiu pasidžiaugt savo spinta ir pagaliau bus koridoriuje tvarka smile.gif

Galiu pasigirti,na gal greičiau pasidžiaugti,kad keturiem mėnesiams praėjus,buvo ištaisytas brokas.... Ačiū normaliems meistreliams,nes matuotuoja-projektuotuoja Jurgita tai tikrai nieko verta verysad.gif ,nezinau,kaip jinai gali tokį darbelį dirbti,jei kažkokią lentą per du kartus teko gaminti,nes niekaip išmatuot jai tiksliai neišėjo verysad.gif . Tai žodžiu galų gale jau turim tą savo spintą smile.gif ,na nepermontavo mums jos,bet jau kiek įmanoma pataisė situaciją.. Taip ,kad jei kam teks susidurti su "liepos baldais" kažkaip reik atidžiau žiūrėt savo interesus,nes jie tikrai nepažiūrės. Tiksliau neverta labai jais pasitikėt ir pinigelius reik moket tik tada kai jau visas darbas pabaigtas ir prieš tai labai jau apžiūrėt ar tikrai viskas gerai padaryta. sėkmės visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 02, 12:17)
baltforma labai jau prasta firmele, beveik metus su ja teko vargt.

Nu jau ka ten prasta... Is vis gaidziu kontora gun_bandana.gif priesaky su Pociumi Ricardu, vis tiek as ji prigriebsiu biggrin.gif Jis "uzbankrotino" jau kokia 3 tokia shudfirme ir nusinese daug zmoniu pinigu, tame tarpe ir mano bash.gif
Atsakyti
Mielosios ir mielieji nepirkit nieko iš BALSITOS. Užsisakėme spalio pradžioje sofą-lovą. Ir ką jūs manot? Atvažiavo gruodžio pradžioj. Atrodo iš pradžių viskas tvarkoj. Kad džiaugėmės mes. O po kelių naktų, mat mes ant jos naktį miegame, gobelenas išsitempė taip, kad suskeidus kabėjo kaip koks kapišonas. Geriau apžiūrėjo matosi kad blogai įtemptas gobelenas ir per sulenkimą blogai pritvirtinta. Skambinome ir prašėme, kad ištaisytų broką. Jie sako, kad taisyti broką jiems neapsimoka. Tai mums siūlė grąžinti pinigus. Bet mes paprašėme, kad pagamintų kitą tokią pačią tik KOKYBIŠKAI. Atvažiavo jie pasiimti senosios. Tai matytumėt kaip jie tą sofą-lovą išnešinėjo. Kaimynui vos durų neišvertė, o pirmame aukšte vos pašto dėžučių kartu su visa sofa-lova neišnešė. Kitą sofą-lovą gavome jau po Naujųjų sausio 11 d. Viskas gerai jau lygtai. Džiaugėmė bet pasirodo neilgai. Viduje patalynės dėžėje vienas varžtas nulaužtas. Na visas korpusas sofos gal ir laikys, o jeigu ne? Vakar ryte atsikėlėme bandome sulenkti sofą ir pakloti lovą - stop nesusilenkia. Ir kaip nori, atsargiai žinoma, neina sulenkt. O dar nė mėnuo nepraėjo. Vyras nulėkė į pardavimo vietą "Skrają" pas vadybininkę. Ta išklausiusi visas pretenzijas vos neverkiair žodžio ištart negali. Sako mes labai vargstam su ta jūsų sofa. Klausykit - o mes tai nevargstam. Ir dar pinigus sumokėję. Sako, gal jūs ėmėt ne už vidurio o už kampo ir lankstui nepatiko toks kampas. Gal atvažiuos kas pasižiūrėti, o gal ir neatvažiuos. Tai kitą dieną vyras paskambino ir jau griežtu tonu pradėjo kalbėti. Tai sako, kad dabar visi sergai ir nėra kam atvažiuoti, gal pats paimk kokiu tai skysčiu papurkšk ir vėl viskas bus gerai. Na vienu žodžiu durą stumdo ir tiek . Apeikit ratu BALSITOS baldus. Dar vyrui kalbant su vadyb. buvo atėję vyrukas irgi su pretenzijom. Tai va kokia ta firmelė. Baisu. bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
BALSITOJE......uzsisakinejau virtuvini komplekta,darem pagal pageidavima,padare labai kokybiskai,greitai pastate,sustate,labai maloniai bendraudavo.Poto papildomai uzsakinejau indauja virtuveje irgi viska priderino atveze ir t.t.
Man BALSITOJE tiek kokybe,tiek aptarnavimas LABAI PATIKO 4u.gif ( nors esu gana priekabi kokybei ir atlikimo laikui biggrin.gif )
Ir dar uzsakinesiu i virtuve papildomas lentyneles tongue.gif tad visiems REKOMENDUOJU BALSITA. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 06 vasario 2008 - 15:45
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 02 06, 15:44)
BALSITOJE......uzsisakinejau virtuvini komplekta,darem pagal pageidavima,padare labai kokybiskai,greitai pastate,sustate,labai maloniai bendraudavo.Poto papildomai uzsakinejau indauja virtuveje irgi viska priderino atveze ir t.t.
Man BALSITOJE tiek kokybe,tiek aptarnavimas LABAI PATIKO 4u.gif ( nors esu gana priekabi kokybei ir atlikimo laikui biggrin.gif )
Ir dar uzsakinesiu i virtuve papildomas lentyneles tongue.gif tad visiems REKOMENDUOJU BALSITA. 4u.gif

Čia ne į temą pataikėt. Čia kalbama apie blogai dirbančias firmas. O jūs esat arba laimės kūdikiai arba labai jau norit reabilituot tą BALSITĄ (arba ne apie tą Balsitą kalba eina). Maniškė tai Vilniuje. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums pasisekė. thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau patarimo, uzsisakiau baldu komplekta is ekspozicijos, atveze juos vakar, siandien dedu i spinta drabuzius ir matau, kad kazkokiu dalyku ji pribraukyta ( kadangi ji marga tai pasimate tik tam tikroje ryskioje sviesoje), as pakrapsciau su pirstu ta vieta ir pamaciau, kad valosi, o kai viska nukrapsciau pamaciau, du didelius ir storus pabalusius bruksnius:(, supratau, kad esu apgauta ir ta vieta bande uzmaskuoti, ta pribrasukyta vieta labai matosi ir spinta atrodo negraziai, net nezinau ka daryti:(, rytoj skambinsiu, bet jie gali sakyti, kad pati perbraukiau ir dabar bandau issisukti, pasidalinkite savo patirtimi gal kam nors buvo taip nutike ir ka man siulote daryti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Jei saziningai, tai nemanau, kad gali ko nors reikalauti. turejai ziureti pries pirkdama, o jei jau nusipirkai is ekspozicijos tai garantiju jokiu ir nebeturi, nes juk kaina todel zymiai mazesne ir yra... g.gif
Atsakyti
Logiškai mąstant tai jeigu buvo pritaikyta nuolaida už tai, kad daiktas iš ekspozicijos, tai tada jokių pretenzijų. Bet jeigu sumokėjo pilną kainą, tai ir turėjo gauti gerą daiktą, o ne subraižytą.
Mes pavyzdžiui Senukuose norėjom pirkti katilą pirčiai ir toks kokio norėjom buvo likęs vienas ekspozicijoje ir truputėlį šone įbrėžtas, bet mums pasakė, kad jokios nuolaidos jam nepritaikys. Reiškias ne visiems ekspozicijos daiktams tos nuolaidos taikomos.
Atsakyti