QUOTE(Acacia @ 2005 09 22, 08:31)
Na jie vilniečiai, o kur tiksliai užsisakinėjo, tai ir neklausiau, tiesiog užsiminė, kad iš SBA daugiau nieko nepirks
Mes ir iš SBA daugiau nieko nepirksim Metalinės lovos rėmas jei jau sugeba sulūžt tai nžn
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 06 19, 13:07)
Ir nepirkite baldų iš Frustum, nes jai nepasižiūrėjai ką gavai , tai atgal nei kaip nekeičia, tai fabrikas nedirba, tai visi atostogauja, tai paskambinsim ir taip finale jau metai kaip stovi komoda iš kito komplekto
Mums panašiai su jais buvo Avansą tai greit paima
Vienžo užsisakėm pas juos kampą ir dvivietę lovą odinius.Terminas mėnesis buvo,bet pasidarė maždaug du mėn,nes tai atostogauja,tai neprileido prie staklių darbininkų,nes atėjo nekondicijoj,tai tuo reisu neatvežė kai vežė iš klaipėdos baldus.Vis pažadai,kad paskambins.Kur skambinsi vis siuntinėja nuo vieno prie kito .Nu vienžo atvažiuoja baldai,neskaitant,kad vienoj vietoj biški įbrėžta,ir sunkokai išsitraukia miegama dalis praėjus maždaug mėn,įlūžta faniera miegamoj dalį(atsisėdus arba verčiantis naktį girgžda) Nuvažiuojam parašom dėl garantinio ten tą lapą ir laukiam meistrų,kurie atvažiuos 1-2 sav. bėgyje atsibodo laukt,nes praėjo mėn. ar net pusantro ir skambinu ir važiuoju,bet ten nelabai kam įdomu galiausiai pašnekėjus su direktorium atsiunčia meistrus nu ir ką jūs sau galvojat sako čia turbūt užlipot su koja ir užtat įlūžo sako man ir taip buvo,tai aš pakaliau tik kitą fanierą ant tos pačios ir viskas Galvoju nu tai ok,tu meistras tai tau ir nėr kas ten pakalt o kaip mes?Sako aš galvojau,kad čia patalynės dėžėj ta faniera atšoko Nu sakau jei jau ten tik atšoktų tai ir pati pasikalčiau tuos vinukus Tai va taip ir išvažiavo jis,o mes ir likom su nepataisyta lova.Taip ir laukiam iki dabar jau vos ne pusę metų,nors buvo parašyta,kad garantinis 2 metus galioja Ką tokiu atveju galima daryti?