Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

Prasom prasom 4u.gif Abi turesim vienodus thumbup.gif
Atsakyti
kol istatys langus laukėme 4 mėnesius. HRONAS firmoje doh.gif
Atsakyti
Noreciau pasiguosti...
Pries 3 menesius uzsisakem miegamojo komplekta "Taubaldyje". Tai ispudziai nekokie.
Pirmiausia tai man labai idomu kaip ten kainas skaiciuoja, nes gavosi taip, kad mums nepateike jokiu paskaiciavimu kiek uz ka, tik pateike galutine suma, kuri buvo gana nemaza. Nors kai pirma buvom klause apytiksles kainos tai buvo pateike vos ne per puse didesne.
Dar pazadejo atvezti iki grudzio 31d (jau cia tipo pati paskutine data), tai dabar jau skambino, kad iki sausio pabaigos nusikelia...
Tai dabar jau pradedu galvot, jei cia toks aptarnavimas ir vidine sistema tai is viso ar nesuklydau ten uzsisakydama, gal ten ir kokybes nera?..
Pirma karta pirkom, nieko nenusimanom,tai sunku viska zinot...
Atsakyti
[quote=popuri,2007 12 26, 15:05]
Noreciau pasiguosti...
Pries 3 menesius uzsisakem miegamojo komplekta "Taubaldyje". Tai ispudziai nekokie.
Pirmiausia tai man labai idomu kaip ten kainas skaiciuoja, nes gavosi taip, kad mums nepateike jokiu paskaiciavimu kiek uz ka, tik pateike galutine suma, kuri buvo gana nemaza. Nors kai pirma buvom klause apytiksles kainos tai buvo pateike vos ne per puse didesne.
Dar pazadejo atvezti iki grudzio 31d (jau cia tipo pati paskutine data), tai dabar jau skambino, kad iki sausio pabaigos nusikelia...
[/quote

Su TAUBALDŽIU susidūrė mano draudai. Iš pradžių firma atvažiavo, išmatavo, sutarė maždaug kiek kainuos. Kai padarė projektą, tai kaina išaugo visu 1000 litų nuo pradinės. Draugai laiku atsisakė jų darbų.

O jums taip pat turėjo pateikti projektą ir konkrečią kainą sutartyje įrašyti, o kaip gi kitaip ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvara: 27 gruodžio 2007 - 16:12

Su TAUBALDŽIU susidūrė mano draudai. Iš pradžių firma atvažiavo, išmatavo, sutarė maždaug kiek kainuos. Kai padarė projektą, tai kaina išaugo visu 1000 litų nuo pradinės. Draugai laiku atsisakė jų darbų.

O jums taip pat turėjo pateikti projektą ir konkrečią kainą sutartyje įrašyti, o kaip gi kitaip ?
[/quote]

Na, tai jie mums pateike galutini projekta, su konkrecia kaina, bet as tik nustebau, nes pvz kai klausem kiek galetu kainuoti spinta ir papasakojom kokia tai sake, kad iki 3500lt, o paskui kaina isaugo iki 5000 doh.gif
, na jinai didele, bet vis tiek...
O priedo projekte nieko nera isvardinta,kas kiek kainuoja, tik galutine kaina. Tai is kur man zinoti ar jie ten is oro kainos nesugalvojo? g.gif
Atsakyti
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]nesusidekit su firma [SIZE=7][COLOR=red]"LANGVESTA" kuri randasi mazeikiuose! tikrai jums kainuos daug laiko ir nervu!!!!! jei idomu kodelparasykite i mano adresa el mimuliuke@gmail.com atsakysiu
Atsakyti
O aš norėčiau piktą,ir labai jau piktą žodį pasakyti apie "Liepos baldus"(spintos su stumdomomis durimis,nestandartiniai kietieji baldai).Pagal gero draugo rekomendacija užsisakėm pas juos virtuvinį,kaip ir normaliai viskas,ten vienoj vietoj (suchaltūrino) mūsų akim žiūrint,bet meistrai pasiteisino,kad labai jau nelygios mūsų grindys,jie padarė,ką galėjo ir t.t. Nu trauk juos perkūnai,pabambėjom su vyru,kad dėl dešimt tūkst.kainuojančios virtuvės galėjo labiau pasistengt-tuo ir pasibaigė.
Tuo pat metu,užsakem į koridorių spinta stumdomomis durimis,kadangi vyko remontas,koridorius liko pabaigai,zodžiu paskutinius išmatavimus po gerų trijų mėnesių išėjo padaryt,dar trys menesiai gaminama,dar trys savaite vėlavo,bet dar tilpo į terminus,nes sutartį nurodyta,kad tiek gali vėluoti,del nenumatytų priežaščių blink.gif . Atvežė,sumontavo,sulaužė vieną apdailos lentą... Pasižiūriu o gi tarpai visur doh.gif doh.gif doh.gif viršuj po5 cm,apačioj gal po 1... nu man sunku paaiškint,bet jinai visa kreiva,lentynos skersos. Montuotojai sako,-taip išmatuota buvo,tokios lentos pagamintos-kitaip nieko nebus blink.gif O tą apdailos lentą atvešim po poros dienų,na gal kitą savaitę vėliausiai. Na žodžiu labai jau čia įsiplėčiau,bet praėjo trys mėnesiai-nei apdailos lentų,nei meistrų,nors buvo pažadėta net ir tuos tarpus panaikint-po to kai vėją pakėliau....O blogiausia,kad pinigai visi sumokėti...Sutartį nurodyta,kad jei geruoju ginčai neissisprendžia-teismo keliu viskas sprenmdžiama g.gif g.gif g.gif... na iš tų nervų neparašiau,kad čia Kėdainių firma,bet ofisus turi ir Kėdn. ir Kaune Savanorių pr.prieš Dubingius maždaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rritukas: 01 sausio 2008 - 13:02
QUOTE(rritukas @ 2008 01 01, 12:54)
Sutartį nurodyta,kad jei geruoju ginčai neissisprendžia-teismo keliu viskas sprenmdžiama g.gif  g.gif  g.gif... na iš tų nervų neparašiau,kad čia Kėdainių firma,bet ofisus turi ir Kėdn. ir Kaune Savanorių pr.prieš Dubingius maždaug.

O jūs tik žodžiu pasakėt, kuo nepatenkinti? Pasikonsultuokit su inspekcija, parašykit raštu ir tuoj ateis sutvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(J23 @ 2008 01 02, 10:14)
O jūs tik žodžiu pasakėt, kuo nepatenkinti?  Pasikonsultuokit su inspekcija, parašykit raštu ir tuoj ateis sutvarkyti.

Na,taip,ir matuotoja-projektuotuoja pati buvo atvažiavus dienai praėjus po sumontavimo,jinai sutiko,kad darbas nekokybiškas,nors dar bandė sakyti,kad "baldais sienų neištiesinsim"... ar kažką panašaus,bet juk tam ir gaminami nestandartiniai baldai,kad jie būtų pagaminti pagal tokias sienas doh.gif ... Ačiū labai. Bandysim kreiptis į inspekciją. Žodžiu tokio abejingumo savo klijentams dar neteko matyti... Gal iš tiesų "Liepos baldai" turi tiesiog per daug klijentų ir taip juos atsirenka,"prarūšiuoja" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(J23 @ 2008 01 02, 10:14)
O jūs tik žodžiu pasakėt, kuo nepatenkinti?  Pasikonsultuokit su inspekcija, parašykit raštu ir tuoj ateis sutvarkyti.

Pasiskambinau į "liepos baldus" ir tiesiai šviesiai pasakiau,kad kreipsiuosi dabar visur kur tik galėsiu ir kas manęs klausys,tai prižadėjo per savaitę viską sutvarkyti,nes labai jau daug darbų yra ir deja,jie nieko nespėja doh.gif .... Na tiek jau laukėm,savaitę dar galim palaukt... Parašysiu kaip sekėsi.Ačiū už patarimą,gal neprireiks drąstiškesnių priemonių imtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 01 02, 16:45)
Pasiskambinau į "liepos baldus" ir tiesiai šviesiai pasakiau,kad kreipsiuosi dabar visur kur tik galėsiu ir kas manęs klausys,tai prižadėjo per savaitę viską sutvarkyti,nes labai jau daug darbų yra ir deja,jie nieko nespėja  doh.gif .... Na tiek jau laukėm,savaitę dar galim palaukt... Parašysiu kaip sekėsi.Ačiū už patarimą,gal neprireiks drąstiškesnių priemonių imtis blush2.gif

Čia jau jų problemos, kad nespėja, reikėjo iš karto gerai padaryti smile.gif Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2007 12 20, 17:52)
Prasom prasom 4u.gif Abi turesim vienodus thumbup.gif

norejau paklausti nes kaip supratau turi kleo kampa, as juo esu labai nepatenkinta ar ir pas tave yra atverciama dalis( atlosa paaukstint) mes ji viena daremes ir ties atlenkimu sone yra atsikises metalinis strypas (lankstas) kaip sedames nuolat i ji pamirse susizalojam verysad.gif vaikas kelis kartus jau galvos vos neprasiskele doh.gif
kazkoks kosmaras manau kad taip buti negali g.gif pas mane gobelenas rudas tamsus kaip versta oda ir is po jo lenda balti plaukeliai kas ir ziaurei atrodo doh.gif
o tu neturi jokiu nusiskundimu gal cia man kazkoki nekokybiska ikiso g.gif jau nebezinau ka ir daryti du kartus jau kvietem meistra nes nesifiksuodavo kaip atsisesdavom taip ir isvaziuodavom.
Atsakyti