Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Rus555 @ 2007 12 07, 23:24)
nemazai, bet jam dabar ir ne pyragai, kiek supratau, tai jis dabar nuo visu slapstosi, nespeja ji cia visi  teisman duoti aggressive.gif

Matai, pats toki rizikinga bizni pasirinko: susirinkti pinigus ir uzdaryti firma, is kur jis vargsas, pasistatytu kotedza Klaipedoj, butus du Vilniuje, dzipus sau ir sugyventinei Asorbienei nupirktu?? Tam reikia pinigu, o saziningu darbu greit neuzsidirbsi... Lieka tik ta pacia zodzio prasme: vogti, o toliau tik pasekmes...
ph34r.gif
Atsakyti
Tai kiek supratau tai jis tik vargseliu apsimeta g.gif , tai nera jis toks vargsas...kad anstoliai ji niekaip uz siknos negali prigriebti, nieko ant svetimo turto ilgai nepagyvensi, ateina ir tam galas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos,
jei kuri dar neįsigijote naujų plastikinių langų ir turite švarų butą, kuris jums švarus pabodo, norite patikrinti savo nervų patvarumą - užsisakykite plastikinius langus :
LEGRAMA, UAB Smėlynės g. 112, LT-35113 PANEVĖŽYS, LIETUVA 45 461145
Durys ir langai
Atsakyti
MEPAMA – dar vienas pretendentas į nepatikimuosius. Tai Lentvaryje registruota firma, kuri reklamuojasi, kad stiklina balkonus stumdomomis aliuminio-stiklo konstrukcijomis.
Pamatuoti balkono ir sutartį sudaryti prisistatė labai greitai. Pažadėjo per 1,5 mėn. viską padaryti. Bet praėjo 2 mėnesiai, o iš MEPAMOS taip niekas ir nepasirodė.
Bandymas skambinti ir aiškintis nieko nedavė.
Jie tiesiog dingo kaip į vandenį su visai telefonų numeriais, įskaitant direktoriaus smile.gif
Aplinkiniais keliais išsiaiškinau, kad jie „nurovė“ viso naujai statomo namo ar namų balkonų stiklinimo užsakymą, na ir tiesiog ant pavienių užsakovų padėjo...
Pikčiausia kad jie nieko nepranešė ir negana to telefonus atsijungė (įtariu tokių kaip aš buvo nevienas).
Per tą laiką su kitais ko gero jau būčiau susitvarkęs balkoną.

O visai neseniai iš kaimynų sužinojau, kad gretimame name šios firmos įstiklinto balkono stumdomi langai vėjukui papūtus iškrito iš 4 aukšto balkono.
Laimei ten buvo tik krūmai ir medžiai, o ne vaikų žaidimų ar automobilių aikštelė.

Beje JOKIAIS BŪDAIS NEATIDARINĖKITE MEPAMOS SVETAINĖS INTERNETE – GALITE PAGAUTI „Trojan Horse“ VIRUSĄ .
Atsakyti
QUOTE(Dzūkas @ 2007 12 10, 14:58)
Beje JOKIAIS BŪDAIS NEATIDARINĖKITE MEPAMOS SVETAINĖS INTERNETE – GALITE PAGAUTI „Trojan Horse“ VIRUSĄ .

OT: būna arba Trojan Horse, kitaip tariant trojos akliai, trojanai ar pan., arba virusai. Negali būti ir tas, ir tas mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzūkas @ 2007 12 10, 14:58)
MEPAMA – dar vienas pretendentas į nepatikimuosius. Tai Lentvaryje registruota firma, kuri reklamuojasi, kad stiklina balkonus stumdomomis aliuminio-stiklo konstrukcijomis.
Pamatuoti balkono ir sutartį sudaryti prisistatė labai greitai. Pažadėjo per 1,5 mėn. viską padaryti. Bet praėjo 2 mėnesiai, o iš MEPAMOS taip niekas ir nepasirodė.
Bandymas skambinti ir aiškintis nieko nedavė.
Jie tiesiog dingo kaip į vandenį su visai telefonų numeriais, įskaitant direktoriaus smile.gif
Aplinkiniais keliais išsiaiškinau, kad jie „nurovė“ viso naujai statomo namo ar namų balkonų stiklinimo užsakymą, na ir tiesiog ant pavienių užsakovų padėjo...
Pikčiausia kad jie nieko nepranešė ir negana to telefonus atsijungė (įtariu tokių kaip aš buvo nevienas).

doh.gif identiska musiskei situacija, pinigus pasieme, aliuminio konstrukciju nera, telefonai visi isjungti g.gif
Atsakyti
dEL MINKŠTŲ BALDŲ-JEI PLANUOJAT JUOS PASISTATYTI TIK PO KOKIŲ PUSĖS METŲ, UŽSISAKYKIT ARETIDOJ-MUMS JAU GAMINA 5-TĄ MĖNESĮ, IR DABAR GAILIUOSI KAD PO PIRMO VILKINIMO NENUTRAUKĖM SUTARTIES. LABAI TIKIUOSI BENT KALĖDOMS TURĖTI
Atsakyti
TO:M@myte,2007 12 11
Į MEPAMĄ bandykite skambinti tokiu numeriu 8 689 70737
direktoriaus Nr. buvo 8 606 87984 bet man neatsiliepdavo, nors išjungtas nebuvo.

P.S. teisingai buvo pastebėta, kad Trojan Horse (Trojos arklys) tai ne virusas, bet visvien nerekomenduočiau jį "pasigauti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 12 08, 16:40)
Ir aš pasimečiau visai, buvome tą patį KLEO nusižiūrėję verysad.gif Gobelenas toks superinis atrodė, patvarus labai.Dabar nežinau, net kur žiūrėti verysad.gif

Na tik nereikia bijoti,jeigu vienam zmogui tas baldas pasirode blogas tai nereiskia kad jis toks ir yra.Mano keletas pazystamu ji turi ir tikrai be galo patenkinti buten tuo KLEO.Be to as ir pati ruosiuos butent ta balda pirkti,nes viskas ko patogaus reikia jame ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2007 12 19, 23:29)
Na tik nereikia bijoti,jeigu vienam zmogui tas baldas pasirode blogas tai nereiskia kad jis toks ir yra.Mano keletas pazystamu ji turi ir tikrai be galo patenkinti buten tuo KLEO.Be to as ir pati ruosiuos butent ta balda pirkti,nes viskas ko patogaus reikia jame ir yra.

Dabar jau blaškytis pradėsiu doh.gif O koks gobelenas pas juos?Ar tikrai neturi tokių problemų, kaip čia kita mamytė atsiliepė?Ir kiek laiko jau turi tuos baldelius?
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 12 20, 12:19)
Dabar jau blaškytis pradėsiu doh.gif O koks gobelenas pas juos?Ar tikrai neturi tokių problemų, kaip čia kita mamytė atsiliepė?Ir kiek laiko jau turi tuos baldelius?

Vieni jau turi tuos baldus 2 metai .Kiti kazkur nuo vasaros.O gobelenas tai toks rudos atrodo kaip versta oda.Nereikia vieno zmogaus nuomone vadovautis.Kas del baldu tai as laaabai ilgai mastau ar man tokiu reikia,labai ziurinejuosi,kad ilgai laikytu.Beje kazkur girdejau kad pirke kitoki kazkoki kampa zmones jau 8 metai juo dziaugiasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanku: 20 gruodžio 2007 - 14:30
QUOTE(Zanku @ 2007 12 20, 16:28)
Vieni jau turi tuos baldus 2 metai .Kiti kazkur nuo vasaros.O gobelenas tai toks rudos atrodo kaip versta oda.Nereikia vieno zmogaus nuomone vadovautis.Kas del baldu tai as laaabai ilgai mastau ar man tokiu reikia,labai ziurinejuosi,kad ilgai laikytu.Beje kazkur girdejau kad pirke kitoki kazkoki kampa zmones jau 8 metai juo dziaugiasi...

Ačiū.O vadovavausi vieno žmogaus, nes daugiau niekas neatsiliepė ( iki šiol) smile.gif , nes rizikuoti tai nelabai norisi, nes baldas ne parodai bus pastatytas juk, o norisi bent keletą metelių juo pasidžiaugti ax.gif
Atsakyti