Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(wikonda @ 2007 02 08, 21:36)
Labutis mamytės. Ir man iškilo toks klausimėlis. Ar teko kam užsisakinėti baldus iš Kaune esančios firmos "Kęsto baldai". Ir ką apie tą firmą esat girdėję? Užsisakiau neseniai sekciją, bet tik dabar susipratau ką nors apie tą firmelę susižinoti.  doh.gif

Uzsisakinejom miegamojo baldus. Jie juos veza is Lenkijos. Taigi, kokius gauna is gamintojo, tokius ir atiduoda klientui.
Siaip visai patenkinti likom. Na nera jau ten kazkas labai ypatingo, vienos durys per kokius 3mm kreivokos, bet siaip viskas o.k. ir nereikai noreti uz 3000Lt. kad naturalaus azuolo butu biggrin.gif O kaina gavosi 600Lt. pigiau nei ta pati varianta butumem pirke Vilniuje "Baldu rojuje" (iskaiciuojant atvezima). Pirkom spinta/ lova/ didele komoda ir maza spintele prie lovos.

Tevams reikai sekcijos, tai manau vel reikes pabandyti per juso pirkti.
Atsakyti
Alioniobaldai, dabar ,Arvida, užsisakiau prieškambarį nestandartini .Ir esu labai nepatenkinta bash.gif .Užsisakinėjau be rankenėliu ir keliu papildomu detaliu,baldai atvažiavo su didžiulėm rankenom ir tom papildomom detalėm swoon.gif , nes jie gamindami pasitarė kad turėtų būt (direktoriaus žodžiai )todėl idėjo.O rankenas nupaišė vadinama dizainerė poto kai jau tikslino kaina su direktorium . Kokybė baldų doh.gif lentyna viena tokia kreiva blink.gif liepiau pataisyt,kitur lentos trūksta, aplomienuota blink.gif Sako galim perdaryt per nauja dureles (beveik visa prieškambarį ) jei tau blogai. Kol perdarys dar laiko nemažai praeis verysad.gif ir dar neaišku ar gerai padarys ,sakau pataisykit tai kas akivaizdžiai akis bado ir gana.O norėjau dar kitus baldus pas juos užsisakinėt. I ta puse daugiau net neisiu kur jų firmelė randasi schmoll.gif
Atsakyti
Na net nežnau kur guostis, tai nors čia išsiliesiu. Veiksmas vyksta Panevėžyje. Beveik prieš 2 mėn. užsisakiau mikštus baldus UAB "Grasitos paslaugos" parduotuvėje Baldų centras. Išsirinkau Justlukos gaminamus vbaldus, nes buvau girdėjus nemažai teigiamų atsiliepimų. Labai kantriai baldų laukiau iki šiandien, nors pagal sutartį jie turėjo būt pristatyti iki lapkričio 5 d. Šiandien trūko kantrybė ir pasiskambinau pasiteirauti kur prapuolė mano baldeliai. Tai atsiliepusi moteriškė man pareiškė, ko čia aš nerimsu, gi jie labai nedaug tevėluoja blink.gif O paskui patikslino, kad Justlukoj trūksta darbuotojų ir mano baldai dar net nepradėti gaminti blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif Esu priblokšta darbuotojų požiūrio į suituaciją. Jų manymu kliento nereikia įspėti apie tai, kad prekė vėluos ir apskritai neaišku kada bus doh.gif
Kas nors gal turit patarimų kaip elgtis?
Atsakyti
as nerekomenduoju "BIS BALDAI" firmos.uzsisakeme liepos menesi vaikiskus baldelius,zadejo per 3 menesius pagaminti,po 3 menesiu paskambino ir pasake,kad dar veluos pora savaiciu.palaukeme dvi savaites,tada as skambinu,sako as jums paskambinsiu kita savaite,po dar savaites,musu baldai "jau pagaminti,tik nera kaip asivezti jiems",zodziu islaukem ne 3 menesius o 5 ir vistiek baldu nera.vos ne vos per pykcius ir vargus atgavome uzstata(vadovas pats nustatinejo salygas kada gali pervesti pinigus ir taip tempe gal 1.5-2 savaites) apie vadovo bendravima,jo tona ir pykcio proverzius as net nekalbu doh.gif
zodziu pasirinkom pigesni varianta,bet prasovem ne tik laika,bet ir nervus doh.gif doh.gif doh.gif baldelius jau uzsiakome kitoje firmoje ir vel lauksim 3 menesius,bet tikiuos sikart pavyks tiksla igyvendinti iki galo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba69: 26 lapkričio 2007 - 09:59
Ką galite pasakyti apie "Lauksvos" minkštus baldus?
Atsakyti
QUOTE(Formule @ 2007 12 02, 01:14)
Ką galite pasakyti apie "Lauksvos" minkštus baldus?

mes pirkom is lauksvos kampa su pufu KLEO rodos taip vadinas tai vienintelis modelis mums isstrigo po ilgo ieskojimo thumbup.gif tikrai grazus modernus ir visi kas pamato pagiria na bet kokybe tai esam nusivyle doh.gif kaina jo gan nemaza tai kokybes neatitinka ji tureme puse metu jau teko du kartus meistrus kviesti. Is po medziagos lenda kazkokie balti siuleliai o ant tamsios medziagos labai matosi na nezinau kas bus po keliu metu bet manau kad nekas, kazkoks klebaras verysad.gif kokybe jiems dar reikia labai labai tobulinti
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2007 11 02, 18:45)
Juodajam sarase toks sudarankis, dabar jau buves UAB BALTFORMA direktorius RIČARDAS POCIUS. Vui, slykstukas, pasieme 6600 lt avansa uz baldus ir dingo, bet nieko, mes ji i policija pridavem, o dabar dar i teisma. bash.gif

Jis ne jum vienai skolingas gun_bandana.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurti su duru salonu "FISKARDIGA"?
Gal kam pasiseke?
As tai noriu pasakyti.kad mums NEPASISEKE doh.gif
Uzisakeme duris kurias pazadejo pristatyti per 4-5 savaites (cia pagal sutarti).Zodziu paminejo,kad apsidraudimui raso-siaip visad speja per 4 savaites).
Na,mes po 4 savaiciu ir nekambinom g.gif ,laukiam kol penkios praeis-prasidejus sestai,jau susiruosiau skambinti,bet sulaukiau skambucio is salono-atvaziavo durys tongue.gif ,(apsidziaugiau.kaip kvaisa)...,bet netokios kokias uzsakete,sako,bet spalva ta pati ateikite paziureti gal jums tiks... g.gif .Ka ten eiti?Turiu pasakyti kad uzsisakeme normalias duris,o vietoje ju siulo kazkolkias plastikines ,kurios mums tikrai netinka schmoll.gif .Po igu debatu susitareme,kad per dvi savaites padarys kitas.Po dvieju savaiciu skambinu-sako yra durys,po pietu atves i salona.As sakau tai rytoj tikrai bus-jie man dar siandien bus,paskambinsim.Apsidziaugiau .Susiskambinu su meistru,kuris dare mums remontus,kaip tik gali tik sia savaite,o veliau isvyksta i Norvegija,kad po duru idejimo aplink patvarkytu,padazytu jei apsibraizys ...
Skambucio nesulaukem iki vakaro is ryto skambinu pati-neatsiliepia nei vienu telefonu,pyktis kyla,jau nezinau ka daryt su jais gun_rifle.gif aggressive.gif Na,ka darysi vaziuoju i salona.Salone ramiu balsu sako,laukit nera Jusu duru jas pagamino,bet neaisku kodel negali atvesti,gal kas su tomis JUSU DURIMIS BLOGAI. g.gif Durys paliko jau mano g.gif g.gif g.gif Na,zodziu, vel laukiu dar savaite karsta.gif
Bet kvailiausia,kad kur beuzsakytume reikes laukti,o be duru keltis i buta g.gif (svarbiausia tualeto doh.gif )
Gal kam pasiseke su tos firmos durimis,bet as jauciuosi labai blogai-suprantu visko buna,bet kad taip.Palikti visi telefonai,paskambintu,paaiskintu g.gif O gaunasi kai sneka tokiu tonu,kad kalta as doh.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Rus555 @ 2007 12 05, 11:50)
Jis ne jum vienai skolingas gun_bandana.gif

Tai Jus kiek "suplojot"? g.gif Jis cia jau bene 4 firma sitaip "uzbaige", bet nieko, skolos, ne zaizdos - neuzgyja triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Belada @ 2007 12 04, 14:59)
mes pirkom is lauksvos kampa su pufu KLEO rodos taip vadinas tai vienintelis modelis mums isstrigo po ilgo ieskojimo thumbup.gif tikrai grazus modernus ir visi kas pamato pagiria na bet kokybe tai esam nusivyle doh.gif kaina jo gan nemaza tai kokybes neatitinka ji tureme puse metu jau teko du kartus meistrus kviesti. Is po medziagos lenda kazkokie balti siuleliai o ant tamsios medziagos labai matosi na nezinau kas bus po keliu metu bet manau kad nekas, kazkoks klebaras  verysad.gif kokybe jiems dar reikia labai labai tobulinti

Na va, ką dabar reiks darytį? Aš taip pat po ilgų paieškų nusižiūrėjau kažką panašesnio, bet jei su kokybe ne kas , tai mano vaikiukai per pusę metų ir visai "papilt" baldą sugebės. Gal galit rekomenduoti, kas minkštus baldus pagal užsakymus gamina?
Atsakyti
nemazai, bet jam dabar ir ne pyragai, kiek supratau, tai jis dabar nuo visu slapstosi, nespeja ji cia visi teisman duoti aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Formule @ 2007 12 06, 22:02)
Na va, ką dabar reiks darytį? Aš taip pat po ilgų paieškų nusižiūrėjau kažką panašesnio, bet jei su kokybe ne kas , tai mano vaikiukai  per pusę metų ir visai "papilt" baldą sugebės. Gal galit rekomenduoti, kas minkštus baldus pagal užsakymus gamina?

Ir aš pasimečiau visai, buvome tą patį KLEO nusižiūrėję verysad.gif Gobelenas toks superinis atrodė, patvarus labai.Dabar nežinau, net kur žiūrėti verysad.gif
Atsakyti