Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Kurpaite @ 2007 06 26, 11:49)
O gal kas nors zinot, kaip kovoti su tais brokdariais? Rashyti pretenzija - kokia forma, kam adresuoti? Kokioms vartotoju organizacijoms skustis?

Mums "Oltena" (VLn, Kalvariju g.) gyvenima gadina  verysad.gif Nors forume buvo ir geru atsiliepimu apie sita firmele  g.gif

Gal gali daugiau pakomentuoti apie oltena? mes pas juos uzsisakem svetaines baldus geguzes menesi, iki siol laukiam, parasiau jiems griezta rasta su skundo kopija adresuota vartotoju teisems, jei nieko nedarys, issiusiu skundo originala vatotoju teisiu tarnybai.
Atsakyti
O kada turėjo atvežti jums Oltena? Kiek laiko jau vėluoja
Atsakyti
Esu žiauriai pikta ant UAB "TURTO SPEKTRAS" Klaipėdoje. Vertina žiūrėdami ne į turto vertę o į asmeniškumus. Pirmą kartą kai važiavo prie namo vertinti vėlavo 45 min. ir net nesiteikė paskambinti, kad vėluos. Mano mažius visą valandą ( 15 minučių važiavom iki sutartos vietos)sėdėjo mašinoj prisegtas kėdutėje blink.gif blink.gif Ar įsivaizduojat ką reiškia judriam 2,5 metų vaikui išsėdėti 45 minutes ramiai nevažiuojančioje mašinoje mad.gif Ir, savaime aišku, nebuvau aš labai patenkinta, kai direktorė pagaliau pasirodė. Šiaip normaliai preliminarų turto įvertinimą padaro per 1-2 dienas, o man padarė per 4 gun_bandana.gif nes jai išeiginės vidury savaitės prisireikė aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif Ir įsivaizduojat, nuvažiuoju pasiimti vertinimo, tai net atsisėdau doh.gif Pastato vertė mažesnė, negu mes išleidom medžiagoms doh.gif TIK MEDŽIAGOMS!!!!!!! Neskaitant darbo. Ačiū Dievui, mums įvertintos sumos užtenka, bet kad vertina remdamasis asmeniškumais tai man atrodo labai kvaili kaprizai ir ABSOLIUTUS NEPROFESIONALUMAS fool.gif fool.gif fool.gif O aptarnavimas tai doh.gif aš čia maždaug new_russian.gif yu.gif yu.gif labai kieta ir šūstra.
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2007 09 13, 12:18)
O kada turėjo atvežti jums Oltena? Kiek laiko jau vėluoja

Zadejo liepos gale, pagal sutarti rugpjucio gale. Uzkniso, kai paskambini ir kaip durnelei zada nu kita savaite, nu atimsim delspinigius, o tie delspinigiai paskaiciavus iseina 40 ct per diena...
Atsakyti
Cha cha, turbut siandien jau gavo mano laiska Oltena, kad is pat ryto skambina ir nori baldus pristatyti. Tik labai durna sutartis pas juos, kad reikia visa suma sumoketi 3 dienos iki atvezant baldus, taip iseina kad bapkes sumoku, o baldu neturiu. Paskambino, pradejau lauzti ant to, kad jei jie veluoja ir nesilaiko sutarties terminu, as irgi neprivalau jos laikytis biggrin.gif Tai moteriske taip susinervino, pradejo saukti, neduoda man net isiterpti, na as jos isklausau ir isdestau savo mintis, tai susiparino ir numete rageli biggrin.gif Na bet nieko, paskui paskambino vyrukas, su juo susitarem, kad visgi sumokesiu as tuos pinigus is anksto, nes man tikrai atsibodo laukti puse metu tu baldu ir nera kur susideti viska.
Todel siulau visiems, ka uz nosies vedzioja visokios saraskinu kontoros, imti jauti uz ragu, parasot oficialu laiska, su isdestytais reikalavimai ir perspejimais, pridedate sito skundo kopija http://www.vartotojo...fx/prasymas.pdf nurodydami, jad jei nesiims jokiu priemoniu per jusu nurodyta termina skundas bus issiustas tai tarnybai ir issiunciate registruotu laisku. Sekmes smile.gif Nesileiskite mulkinami.
Atsakyti
Sveikinu kvanksht, kad jau pagaliau turėsi baldus. Butinai parašyk kaip tau padarė ar kokybiškai? Bet su tuo apmokėjimu prieš 3 dienas tai tikrai didelė nesamonė protest.gif Sumoki visus pinigus už prekė, kurios nematai
Atsakyti
kesto baldai ir frustum ta pati kokybe, kaip mano vyras sako :fuflo, dar metu sekcijai nera, o jau ne kas, bet uz tokia kaina nera ko noret.draugai turi kampa su foteliais, tai jais patenkinti.kaina - atitinka kokybe
Atsakyti
Siandien ryte sumontavo Oltenos baldus, meistrai dirbo tvarkingai, jiems priekaistu neturiu, vienos spinteles dureles pagamintos kreivos, zadejo is naujo perdaryti. Bendrai ziurint, tikrai viskasnormaliai su jais butu, jei tik ne tas velavimas ir sudo malimas telefonu.
Atsakyti
Sveikinu kvanksht su naujais baldais. Gerai, kad viskas taip neblogai baigėsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber722 @ 2007 06 24, 21:17)
gal kas nors  turit atsiliepimu, apie "Lanlita"?

Musu langai is sitos firmos cool.gif Nu nieko, patenkinti smile.gif Jokiu nusiskundimu neturėjom ax.gif
Atsakyti
Is tolo aplenkit baldu firma FRUSTUM,, tik gaila, kad as pati anksciau nepaskaiciau skundu apie juos, istorija tokia, kad taip ir negavau as kedziu per 4 menesius, pirma karta atveze ne tas - tai buvo mazdaug ""blondine, ka uzsisakei ta gavai"", kreipiausi i Vartotoju teises, tai siaip ne taip prieme atgal, po to vis uzvaziuodavau klaust kada bus, tai ko neisgirdau doh.gif - ir kad su tuo paciu sijonu atejau trecia karta, ir kad uzsienieciu isdulk.....na zodziu mergaites, tokio bendravimo ir siaubo patyrus nebuvau...apeikit is tolo - patariu nuosirdziai wub.gif
Apie ju aptarnavimo kultura, pazadus - ivedus i google Frustum baldai paskaityt galima daug wub.gif
Atsakyti
baldu firma LAVESNIJA, niekam nerekomenduoju is ten uzsisakyt baldu, sekcijos laukiu dar ir db nors uzsakyta jau 4 menesiai.
Atsakyti