Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

gal kas nors turit atsiliepimu, apie "Lanlita"?
Atsakyti
yra tokia firma Ferimpex - grindų ir sienų dangos. iš jų ėmėme grindis visam namui. kokybė gera, viskas fain. bet jau jų direktorius koks TRINTUKAS ir PAŽADUKAS bash.gif nepasitikėkite, jei jis jums grindis apskaičiuos - mums po jo skaičiavimų pritrūko 3 vienos ir 6 kitos spalvos lentų. dabar jau jis aiškina, kad tokio atspalvio nebegamina doh.gif na, bet kažką bando, gal gaus ką nors kur nors - jau 2 mėnesius bash.gif
taigi: prekės geros, bet plotus skaičiuokite patys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 25 birželio 2007 - 08:55
Nu tikrai i juodaji sarasa noriu itraukti UAB "Orviga". Kosmaras, koks nesiskaitymas su klientu. Uzsisakeme pas juos Velux roletus, nes patys veliuksai prekiauja tik didmena. Uzsisakeme antradieni, zadejo tureti ketvirtadieni, skambucio nesulaukeme iki sestadienio. Skambiname patys. "Laukia atsakymo is veliuksu". Pirmadieni jie vis dar atsakymo neturi, pasnekejau su "trenksmu". Vel skambuciai po pora kartu per savaite ir jie nieko gero pasakyti negali. Kas baisiausia, kad prizada paskambinti, bet taip ne karto ir nepaskambino. Iki tol, kol nesupykau - paskambinau i veliuxus, papasakojau situacija (manau, i tai turetu sureaguoti ir jie, bet, matyt, kistis nenorejo), paprasiau orvigos (Virsuliskiu) vadovo telefono, kai vadovas liepe, vadybininkas paskambino ir paaiskino situacija: Lietuvoje siuo metu situ roletu nera (naujas modelis), tad roletai keliauja is danijos. Apie 2 savaites. Tai ok, as suprantu, kad tu roletu nepagimdys, jei ju lietuvoje nera, bet paskambink, pasakyk!!!! Joklmn... O dar geriausia, kai paskambinau vadybininkui, sakau "jus man nieko nenorit pasakyti", sako "noriu, bet dabar negaliu". Nu blyn, jei pati su klienatais nedirbciau, galbut ir pagalvociau, kad toks atsakymas yra norma. Taip sakant, zadejo paskambinti ir tureti penktadieni, o siandien jau pirmadienis. Ryt vel skambinius tiesiai vadovui. Beje, tuos roletus veliuksuose, kaip supratome is situacijos ir kalbos, uzsake dar po savaites, todel dabar skaitiklyje sukasi ketvirta savaite... gun_bandana.gif
Laukiam tesinio...
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 25 birželio 2007 - 21:20
O gal kas nors zinot, kaip kovoti su tais brokdariais? Rashyti pretenzija - kokia forma, kam adresuoti? Kokioms vartotoju organizacijoms skustis?

Mums "Oltena" (VLn, Kalvariju g.) gyvenima gadina verysad.gif Nors forume buvo ir geru atsiliepimu apie sita firmele g.gif
Atsakyti
Labutis, pasidalinsiu ir as savo skaudzia patirtimi. Uzsimaniau nestandartines spintos sienines(pas mus yra toks kampelis, kur ji tilptu, tik kad padaryti reikia meistriskumo) pora firmu atsisake ir tai suprantama, nes jie gamina standartines spintas. Radau tokia VAIDOTO MALIAUSKO firma. Tai vaiksiojo menesi matavo, pasake reiks laukti 6-8 savaites, kol pagamins.Na, galvoju, kadangi nestandartas, tai gal normalu. Daviau uzstata, bet nei po 6, nei po 8, nei po 10 savaiciu nei jo, nei spintos. i skambuti atsiliepe tik po 2 dienu skambinimo, pasake dar pora savaiciu laukt. ir as, kaip kvailele laukiu. Aisku, ir po 2 sav jo nei kvapo nera, nei i skambucius atsako. Teko registruota laiska siusti, prasyti, kad grazintu avansa, tai grazino po beveik menesio. Toks verslininkas, o 1000 litu jam grazinti sunku. Pradejau "bizni" su jais vasari, o pabaigiau tik pries jonines... schmoll.gif daugiau nei uz ka su tokiom "firmelem" nesusidesiu. Labai patiko, kaip dirba slenkancios sistemos, negali, tai negali, kai gali, tai greitai ir kokybiskai. 4 spintas pas juos uzsakinejom ir laaabai patenkinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurpaite @ 2007 06 26, 10:49)
O gal kas nors zinot, kaip kovoti su tais brokdariais? Rashyti pretenzija - kokia forma, kam adresuoti? Kokioms vartotoju organizacijoms skustis?

Mums "Oltena" (VLn, Kalvariju g.) gyvenima gadina  verysad.gif Nors forume buvo ir geru atsiliepimu apie sita firmele  g.gif

Nu zinok as irgi prisiskaicius, issikvieciau dizaineri ju ir man pasirode taip viskas nepatikima, prasiau vienoj vietoj padaryti butent tai kaip noriu, man irodinejo jog tai neimanoma, taigi pabegau i voke 3 ir visgi ten viskas imanoma smile.gif
Atsakyti
mielosios draugės žinokite nesisakykite baldų turguose labai apgauna.Va mano mama sakėsi svetainės spintelę,trūko stiklų .Jau mėnuo kaip jų neišreikalauja.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kas gaminotes virtuves baldus imoneje "Baldu laguna"? g.gif
Atsakyti
Norejau atydariti naują temą, bet galvoju čia parašysiu. Nežinau kur čia kreiptis?O situaciją tokia ir dabar nežinau kur man kreiptis, o gal jau mano šansas mires
2004 gale pirkau kompą išsimokėtinai, Vilniuje Savanorių 40 UAB "ON kompiuteriai" gal kas pirko? tai va kai reikejo deklaruot kompą pamiršau ir deklaravau šiais metais už 2005 už kompą, na man ir vakar laišką atsiunte kad VMD neturi mano duomenų dėl kompo, tipo aš nieko nepirkau... sako parduotuve neatsiunte duomenų i mokesčių baze ir todėl jie neturi. O dabar kompe radau straipsnį kad šitą firmą bankrutavo. Skambinau telefonų kuris sutarti yra o ten nieks nekelia... klausykit ka man dabar daryti?
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2007 07 03, 18:34)
Norejau atydariti naują temą, bet galvoju čia parašysiu. Nežinau kur čia kreiptis?O situaciją tokia ir dabar nežinau kur man kreiptis, o gal jau mano šansas mires
2004 gale pirkau kompą išsimokėtinai, Vilniuje Savanorių 40  UAB "ON kompiuteriai" gal kas pirko? tai va kai reikejo deklaruot kompą pamiršau ir deklaravau šiais metais už 2005 už kompą, na man ir vakar laišką atsiunte kad VMD neturi mano duomenų dėl kompo, tipo aš nieko nepirkau... sako parduotuve neatsiunte duomenų i mokesčių baze ir todėl jie neturi. O dabar kompe radau straipsnį kad šitą firmą bankrutavo.  Skambinau telefonų kuris sutarti yra o ten nieks nekelia... klausykit ka man dabar daryti?

Tau tiesiog reiketu surast pirkimo sutarti tarp taves ir tos parduotuves( arba ju garantija ar kita dokumenta, kuris patvirtintu, kad pirkai kompa butent toje parduotuveje) Jei tokio dokumento neturi, skaityk, kad nieko nepesi.
Man buvo taip, kad parduotuve neatsiunte dokumentu, as skambinau i mokesciu inspekcija, tai jie patare surast ta pirkimo-pardavimo sutarti ir tiesaiai atvaziuot pas juos.
Ir siap paskamink i VMI ten turetu patart ka padaryt.
sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesinaudokite R. Gancieriaus imones paslaugomis ( nedzio apdirbimas, Elektrenai) siaubas, siaubas, siaubas.
Brolis siaubingai nepatenkintas sarvuotomis lauko durimis is Senuku.
Atsakyti
4u.gif Sveiki gal kas turit telefoniuka meistro ar nebrangios firmeles kuri padarytu prieskambario baldus. bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti