Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Pusaite @ 2005 10 25, 09:13)
Na ir kaip tau su durim? ar jau turi?
pasigirk 4u.gif

Atvežė, sumontavo, durims ir montuotojams priekaištų neturiu ax.gif
Net pats gamybos direktorius, su kuriuo jau buvau kalbėjus telefonu, atvažiavo kartu su montuotojais smile.gif Atsiprašė ir t.t., na žodžiu pykčio ant jų nelaikau.
Tik va, sako jums liko sumokėt 1020 lt, sakau kad jau tik 1000 belikęs... tai sako tada jums reik važiuot į ofisąm jei delspinigių norit...
Ai sumokėjau visą sumą ir pamiršau cool.gif
bet vis tiek keistai jie tuos pinigus ima, nei už avansą, jei už likusią sumą negavau jokio čekiuko - tik parašiuką ant sutarties, kad pinigai gauti.
Įdomu, ar jie taip gali daryt, man rodos, kad turi išrašyt pinigų priėmimo kvitą? g.gif
Pavargau nuo tų durų, tingiu aiškintis - svarbu, kad jos jau stovi vietoje ir visai neblogai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 10 25, 10:24)
Atvežė, sumontavo, durims ir montuotojams priekaištų neturiu  ax.gif
Net pats gamybos direktorius, su kuriuo jau buvau kalbėjus telefonu, atvažiavo kartu su montuotojais  smile.gif  Atsiprašė ir t.t., na žodžiu pykčio ant jų nelaikau.
Tik va, sako jums liko sumokėt 1020 lt, sakau kad jau tik 1000 belikęs... tai sako tada jums reik važiuot į ofisąm jei delspinigių norit...
Ai sumokėjau visą sumą ir pamiršau  cool.gif
bet vis tiek keistai jie tuos pinigus ima, nei už avansą, jei už likusią sumą negavau jokio čekiuko - tik parašiuką ant sutarties, kad pinigai gauti.
Įdomu, ar jie taip gali daryt, man rodos, kad turi išrašyt pinigų priėmimo kvitą?  g.gif
Pavargau nuo tų durų, tingiu aiškintis - svarbu, kad jos jau stovi vietoje ir visai neblogai atrodo  biggrin.gif

tai ir gerai,kad nejai aiskintis.
saunuolis,kad direktorius atejo ir ,kad 1020 nepaeme,cia jau butu virs visko.
o kad nedave kvito,tai jie gal "juodais" nusirase
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2005 10 25, 14:43)
tai ir gerai,kad nejai aiskintis.
saunuolis,kad direktorius atejo ir ,kad 1020 nepaeme,cia jau butu virs visko.
o kad nedave kvito,tai jie gal "juodais" nusirase

Gal neaiškiai nupasakojau smile.gif
paėmė visus, delspinigių negalėjo vietoj išskaičiuot, nebent turėčiau važiuoti į ofisą, kas vėl užimtų laiko ir reiktų iš darbo išeidinėt g.gif
Tai ir nesiplėšiau aš dėl tų 20 lt.
O kad juodais galėjo pasiimt, tai man pats principas nepatinka, nes vis dėlto aš ėjau į firmos ofisą ir oficialiai viską užsakinėjau... bet čia jau ne mano rūpestis smile.gif
Tai va, pagrindinis pliusas tam direktoriui, kad atvažiavo smile.gif bet pati firma ir vadybininkės - kaip iš tarybinių laikų - nesiskaitymas ir nepagarba totali doh.gif

Dabar turiu galvos skausmą, kur užsisakyt vidaus duris - pačias paprasčiausias, bet nestandartinių išmatavimų g.gif Bijau vėl užsiraut (nors jie tiesą sakant turėjo mums ir vidaus duris daryt, bet vadybininkai "pamiršo" paskambint ir informuot apie kainą - po visų cirkų nebeužsakinėjom iš naujo tų durų).
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 10 25, 15:14)
Gal neaiškiai nupasakojau  smile.gif
paėmė visus, delspinigių negalėjo vietoj išskaičiuot, nebent turėčiau važiuoti į ofisą, kas vėl užimtų laiko ir reiktų iš darbo išeidinėt  g.gif
Tai ir nesiplėšiau aš dėl tų 20 lt.
O kad juodais galėjo pasiimt, tai man pats principas nepatinka, nes vis dėlto aš ėjau į firmos ofisą ir oficialiai viską užsakinėjau... bet čia jau ne mano rūpestis  smile.gif
Tai va, pagrindinis pliusas tam direktoriui, kad atvažiavo  smile.gif  bet pati firma ir vadybininkės - kaip iš tarybinių laikų - nesiskaitymas ir nepagarba totali  doh.gif

Dabar turiu galvos skausmą, kur užsisakyt vidaus duris - pačias paprasčiausias, bet nestandartinių išmatavimų  g.gif  Bijau vėl užsiraut (nors jie tiesą sakant turėjo mums ir vidaus duris daryt, bet vadybininkai "pamiršo" paskambint ir informuot apie kainą - po visų cirkų nebeužsakinėjom iš naujo tų durų).

Del vidaus duru, tai galiu pasiulyti kreiptis i Morita. Cia Vilniuje yra, netoli Hiper Rimi Zirmunuose. Ten kainos nesikandzioja ir malonus personalas. Mes pas juos jau uzsakem, tai dabar laukiam kada pagamins. Uz 4 nevisai standartines duris mokejom ~1500lt (cia jau su viskuom, rankenom ir net uzraktais), taigi gali pasidometi pas juos, sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2005 10 25, 15:46)
Del vidaus duru, tai galiu pasiulyti kreiptis i Morita. Cia Vilniuje yra, netoli Hiper Rimi Zirmunuose. Ten kainos nesikandzioja ir malonus personalas. Mes pas juos jau uzsakem, tai dabar laukiam kada pagamins. Uz 4 nevisai standartines duris mokejom ~1500lt (cia jau su viskuom, rankenom ir net uzraktais), taigi gali pasidometi pas juos, sekmes smile.gif

Dėkui už patarimą 4u.gif , pasiskambinau - ir kainos prieinamos, ir aptarnavimas nieko smile.gif
Turbūt pas juos ir užsakinėsiu, neturiu laiko dar ilgiau ieškot, nes durų į tuoleta trūksta, įkurtuvių visi nori... biggrin.gif
Tik va tas terminas, kurį pasakė - 30 darbo dienų, tai apie 6 savaites gaunas... Labai jau ilgai... bet gal pavyks greičiau susitart. Na žiūrėsim biggrin.gif
Atsakyti
Ir as noreciau pora zodeliu i tema mesteleti apie tokia firmele"Karaliski baldai" stumdomas duris gamina.Pasiskaiciau internete kokie gi jie thumbup.gif garantija 10metu,pagaminimo laikas ~3-5 dienas,zodziu suviliojo.Nuvaziavau 10.24d.uzsisakiau,avansa sumokejau ir laukiu.Zodejo blogiausiu atveju 11.02.Skambucio nesulaukiu po poros dienu skambinu,o jie taip graziai rytoj bus atvaziuokit.Atvarom kita diena sako sory duru dar nera.Rytoj zada paskambinti.Laukiu.Tylu. cry.gif vakar vel skambinu,kur gi mano durys,o priemeja uzsakymo sako:mums niekas nesako kodel nera Jusu duru skambinkit direktoriui,dave telefona.Skambinu.Pasirodo telefonas ne direktoriaus "Karalisku baldu",o kitos imones kuri ir gamina jiems tas duris.Jis sako jie persitvarko gamyba ir mums jusu uzsakymo neperdave.Skambinkit jiems.Susiradau internete vadybininkes tel,vel skambinu,o ji sako ka jusu neperspejo,kad mes persitvarkome ir dar uztruksime koki 10d,bet tiksliai,kada bus durys nepasake.Graziai paprasiau paskambinkit rytoj ryte ir pasakykit kada gi tos durys bus.Siandien skambucio vel nera.Skambinu pati ,aisku ragelio man nebekelia verysad.gif Rytoj vel teks i kova stot.
Stai tau ir "Karaliski baldai"
P.S Kai pradejau nagrineti sutartele smulkiom raidytem radau :garantija 1.5metu,tai kur gi tie 10metu pradingo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2005 11 08, 19:53)
Ir as noreciau pora zodeliu i tema mesteleti apie tokia firmele"Karaliski baldai" stumdomas duris gamina.Pasiskaiciau internete kokie gi jie  thumbup.gif  garantija 10metu,pagaminimo laikas ~3-5 dienas,zodziu suviliojo.Nuvaziavau 10.24d.uzsisakiau,avansa sumokejau ir laukiu.Zodejo blogiausiu atveju 11.02.Skambucio nesulaukiu po poros dienu skambinu,o jie taip graziai rytoj bus atvaziuokit.Atvarom kita diena sako sory duru dar nera.Rytoj zada paskambinti.Laukiu.Tylu. cry.gif vakar vel skambinu,kur gi mano durys,o priemeja uzsakymo sako:mums niekas nesako kodel nera Jusu duru skambinkit direktoriui,dave telefona.Skambinu.Pasirodo telefonas ne direktoriaus "Karalisku baldu",o kitos imones kuri ir gamina jiems tas duris.Jis sako jie persitvarko gamyba ir mums jusu uzsakymo neperdave.Skambinkit jiems.Susiradau internete vadybininkes tel,vel skambinu,o ji sako ka jusu neperspejo,kad mes persitvarkome ir dar uztruksime koki 10d,bet tiksliai,kada bus durys nepasake.Graziai paprasiau paskambinkit rytoj ryte ir pasakykit kada gi tos durys bus.Siandien skambucio vel nera.Skambinu pati ,aisku ragelio man nebekelia verysad.gif Rytoj vel teks i kova stot.
Stai tau ir "Karaliski baldai"
P.S Kai pradejau nagrineti sutartele smulkiom raidytem radau :garantija 1.5metu,tai kur gi tie 10metu pradingo. g.gif

nu jo, juokas pro asaras.
gerai,kad durys su avansu nedingo
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2005 11 08, 19:13)
nu jo, juokas pro asaras.
gerai,kad durys su avansu nedingo

Jos ir neatkeliavo,matyt reikes stipriau pakovoti,gal ir auksines doh.gif tada man pataps.
Atsakyti
oi merginos as irgi noriu tokia firma Langitas apjuodinti... KAi ieskojomes langu gamintoju pagaminimo terminas buvo 2-3savaites, kai nuejom uzsakineti jau pasidare 4 savaites. duris taip pat pas juos uzsakinejom sake bus po 2 sav. tai va jau praejo 5 savaites dar nieko neturim, prisiskambinti neimanoma beveik, nekelia telefono tai vakar persnekejo mano brangusis su direktorium, gamybos vadovu, vadybininku ir pagaliau paaiskejo, kad durys atvaziuos sia savaite ir kita savaite istatys tai bus praeje 6 savaites. o langai net nepradeti gaminti, kadanti neturi stiklu paketu, o jie atsiras kitos savaites pradzioje tai geriausiu atveju gali buti langai kitos saviates pabaigoj, jau praeis 7 savaites... ir tai cia be pazadu ir tik geriausiu atveju.... nors pries savaite jau buvo pazadai kad viskas bus laku, viskas pagaminta ir pan... sakiau viska skaiciuosiu visus delspinigius, tikrinsiu viska su gulsciuku ir pan... gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif esu siaubingai pikta nes remontas sustojo minimum trim savaitem...
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 11 09, 08:12)
oi merginos as irgi noriu tokia firma Langitas apjuodinti... KAi ieskojomes langu gamintoju pagaminimo terminas buvo 2-3savaites, kai nuejom uzsakineti jau pasidare 4 savaites. duris taip pat pas juos uzsakinejom sake bus po 2 sav. tai va jau praejo 5 savaites dar nieko neturim, prisiskambinti neimanoma beveik, nekelia telefono tai vakar persnekejo mano brangusis su direktorium, gamybos vadovu, vadybininku ir pagaliau paaiskejo, kad durys atvaziuos sia savaite ir kita savaite istatys tai bus praeje 6 savaites. o langai net nepradeti gaminti, kadanti neturi stiklu paketu, o jie atsiras kitos savaites pradzioje tai geriausiu atveju gali buti langai kitos saviates pabaigoj, jau praeis 7 savaites... ir tai cia be pazadu ir tik geriausiu atveju.... nors pries savaite jau buvo pazadai kad viskas bus laku, viskas pagaminta ir pan... sakiau viska skaiciuosiu visus delspinigius, tikrinsiu viska su gulsciuku ir pan...  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  esu siaubingai pikta nes remontas sustojo minimum trim savaitem...

Nu ir kiaules tas Langitas,tokiem ir i nosi norisi uzvaziuoti.
Atsakyti
pasiust galima is pykcio, o ka tu zmogus nieko negali pasisakot, kai avansas sumoketas gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Dėl firmų šįkart patylėsiu... bet žinau Klaipėdoje du - "a la meistrus" - šinšilus oduvančikų veidais - Volodia ir Artiomas, kurie nesugeba nieko, išskyrus gadinti medžiagas ir plakti liežuviu, apdergti visa remontuojamą butą ir t.t. (daug nesiplesiu).
Jei pas kuria nors šie minimi veikėjai "darbavosi" - atsiliepkit. 4u.gif
Atsakyti