Įkraunama...
Įkraunama...

Mantes gimimo istorija

Pradesiu nuo to,kad kai pir kiekvienas kudikis musu dukryte buvo labai laukiama ir mylima jau vien nuo minties....Susilaukti dukrytes sumasteme dar bunant Lietuvoje,o kai gryzome po savaites atgal i Londona as jau laukiausi...Pasidariusi pirma nestumo testa antra linija buvo visai neryski...nepatikejau..MB iskart suprato kad testai neklysta...iskart nulekiau pasidaryti i vonia antro testo :)vel linija kazkokia neryski bet jau ryskesne...Tada viskas vyko eigoje...Nuejau pas GP aisku patvirtino ir taip ejo laikas...Nestumas mano praejo sklandziai...Nebuvo jokiu pykinimu,galvos svaigimu,kazkokiu nesklandumu isskyrus laikui einant tolyn vis daznesni tualeto apsilankymai,didejantis pilvukas,sunkus vaiksciojimas,apsivertimas ant sono ir batu uzsirisimas ...Bet tai tik smlukmenos ir kiekvienos nestukes privalumas...:)Ir stai arteja ta diena kai man 40sav laukiu su nekantrumu...Tiksli data buvo Birzelio 20 pagal scana,pagal menesines Birzelio 22....Taigi 20 diena laukiu issiziojusi o man jokio veiksmo....visa diena valgiau ananasus,net sampano isgeriau kaip kazkas patare,geriau avieciu arbata niekas nepadejo,nors jau paruosiamieji saremiai kankino 2 savaites...Tai uzeina ir vel praeina...Nuo nenutylanciu skambuciu,skaipo zinuciu jau buvo bloga nuo klausimu : "nu dar ne?Tai kada?:)Vakare nuejau nosiuka nukabinusi miegoti...Kita diena jau nuo ryto puoliau namus tvarkyti valyti plintusus ir siaip belekuo uzsiimineti taip bandydama prisikviesti savo dukryte ir taip nieko nepesusi sulaukiau vakaro...NIEKO....Vienas kitas skaumelis ir snipstas... 22 Birzelio....4.40 ryto pazadino pirmas saremiukas...Nubudau su sypsena ir baime kad jau kazkas vyksta ir tikrai viskas jau nebe uz kalnu...MB kelesi 5.30 i darba prabunda o as guliu i ji ziuriu akys mano dideles rankoje telefonas ir skaiciuoju kas kiek laiko mane aplanko saremiai smile.gif MB iskart pranese darbe kad nedirbs...Visa diena saremiavau bet nereguliariai ir tie saremiukai juoka kele,galejau eiti miegoti Ta diena dar turejau vizita pas MW,nuejome pas ja kai saremiai buvo kas 8-10min...taip slinko laikas iki vakaro kai jau 18val vakaro nutareme nuvaziuoti i ligonine ir pasitikrinti kiek atsidares kaklelis...Prieme mus puiki akusere juoduke svelniai bande bet aisku tas tikrinimas tikrai ne saldainio vertas buvo...Rezultatas - 1.5cm...Patare vaziuoti namo,gultis i silta vonia porai valandu ir atvykti kai bus labai reguliarus saremiai nes aceit guldo i ligonine tik kai atsidarymas 4cm Na ka gryzome namo iskart sokau i vonia o ten nuguleti vietoje negalejau,jau orasidejo smagumynai,iskart lipau lauk is vonios..Bandziau guleti...negerai..Skauda...Vaikstau...Skauda ir reteja saremiai...Sedziu..Skauda...ir daznyn daznyn...11vakaro pradejo reguliiotis saremiai...Vaikstau is kampo i kampa susiriestusi..Skausmas nezmoniskas,bet vis bandau save itikinti kad galiu iskesti...Asaros rieda atsargiai bandydamos uzgniauzti viska....Neberandu vietos kur detis nes saremiai kas 6 min prasidejo,siaip ne taip radau patogia vieta prie atidaryto lango ir uzejus saremiui lenkdavau nugara atgal o MB ja trindavo is visu jegu...11.45 nutareme viskas vykstam i ligonine...masinoje saremiai vis dazneja as jau sedyne atsilenkusi guliu nebetveriu skausmu,asaros rieda be sustojimo...Atvykstam i ligonine ten mus pasitinka Atomines Bombos didumo Juoda akusere kuri butu per siurksti dirbti ir kalejimo valytoja...Prijunge ji man Tonusiukus paziureti ir sako cia tau ne saremiai,aceit cia ramuneles nesimaivyk tik...Ateis dakataras patikrinsim tave...Atveze gas&air ir sako sedek ir lauk..Na kas belieka..MB burnoja visas piktas,bet uostau tas dujas taip atrodo geriau palieka,ir net apsisukus galvai abu pradejom traukti tas dujas ir prikolinti...Tooooks juokas sueme,sakau nufotkink mane...Na ka man su tom dujom gera biggrin.gif MB mane fotkina ir po keliu minuciu jau nebejuokinga darosi kai saremiai isvis sudazneja...Ateina daktaras su ta Atomine akusere sako as tau patikrinsiu kakleli,tai kaip suvare savo kinkongini kuloka man as matyt kokius 20cm pasokau nuo lovos i virsu..Klykiu ne savo balsu,maniau kad suplysiu per puse ir kad kazkas mane kapoja per puse...MB puole ta juode atplesti nuo manes,pradejo saukti,MB verkia as klykiu is nezmonisko skausmo o ji per mus bando perrekti kad atsidarymas 6cm, laikas i gimdykla....Pervilko naktiniais ir basikom siaip ne taip nuvede i gimdykla...00.30 buvau jau gimdykloje...Saremiai plesia mano kuna i visas puses...Akuseres laksto viena kita keicia nebesuprantu kas dirba kas ne...Veiksmo jokio tik laseliniu ir skatinamuju prijungta milijonas...Taip ejo laikas iki 3 nakties...Patikrinimas...7cm... doh.gif 1cm per tris valandas...Kosmaras...Viena mintis...Atsijungti ir nieko nebejusti....Pradejau klykti kad darytu man cezari,duokit epidura,petidina,citramona ar dar koki velnia....Niekas i mane nekreipe demesio...MB bando mane palaikyti kalbina guodzia glosto nors jau nagai suleisti jam i rankas iki krauju....4 ryto tik teikesi ateiti daktaras kuris pareiske kad epiduro negaliu gauti kisa kazkokius popierius kuriuose mano kraujo tyrimai ir rodo kad baltuju kraujo kuneliu per daug kraujyje ir man epiduras pavoju sukeltu mano ir mano vaiko gyvybei...Nuo situ zodziu maniau kad isprotesiu...Klykiu ne savo balsu kad duotu bet ko nes dujos nebepadeda...Tada suleke belekiek akuseriu,bandom vandenis prakirpti...Matau kazkoki prakeikta kabli o ji krapsto grando o vandenu kaip ner taip ner...As jau baigiu ropom islekti is lovos is skausmo bet visa prijungta kateteriais,rekiu jai visa gerkle kad man gal vandenys vonioje nubego as nepastebejau ir baik man krapstyti...ji toliau kabliuoja su tuo kabliu kol atleke kita akusere ir ja nuplese nuo manes blink.gif Dar valanda...Nebeturiu jegu gavau petidino...Pradejau tarp saremiu netekti samones....Prabusdavau tik artejant saremiui...Baigesi petidino poveikis...6 ryto pilnas atsidarymas,bet vaikelis nenusileides pilnai zemyn...Dave valanda laiko laukti kol mazyle nusileis i apacia pilnai...Dieve kosmariskas dar valandos laiko laukimas...Jau taip nebejauciu nieko,nei koju nei ranku nei pilvo...Viskas isdraskyta....Ilekia akusere kazkokia nauja,paziuri mane,mato kad as nebeturiu jegu net stumti....Saremiai pradejo reteti...Laukiu saremio kad stumciau o jo nera...Jei uzeina as atsijungiu...Nera jegu stumti....Patikrina mane...Atsakymas: Trauksim vaika su replemis,tik turim pasitarti ar cia sitoje gimdykloje ar perkelsim i kita....Man tie zodziai kaip kirvis i sirdi...Bandau gauti jegu bet tiek issidraskiusi tiek skatinamuju viena po kitos lasines keiciamos...Bet visa bejege...Verkiu ir pykstu ant saves kad nepajudu...uz 15 min ateina gydytojas pasake kad paruosta emergency palata cezario pjuviui nes su replemis traukiant taip pat reikia stumti o as visa kitoje planetoje...Vel akusere...Vel patkrinimas ir matau kaip i gimdykla iveza troliuka su replemes ir visokiais paciais baisiausiais irankiais...Asaros pradejo riedeti nezmoniskai,pradejau klykti is baimes,MB verkia kaip vaikas maldauja kad stumciau kad reikia mums musu mazyles,prasidejo panika palatoje,ir nieko nebesuprantu nes akusere su manim pradejo kalbetis lietuviskai...As sakau SB : Man pize visai stogas nuleke,viena daktare sneka su manim lietuviskai,duok man duju nes as isdurnejau doh.gif Akusere sako nurimk Tau viskas gerai,As vardu Jurate ir noriu kad savo dukryte pagimdytum pati o ne traumuotum,pasistenk,klausyk manes ir bendrom jegom mes ja pasitiksim...Nepajutau kaip atsirado jegu is kazkur,pradejau stumti nejausdama nieko nei koju nei pilvo nezinau ar stumiau ar ka dariau tik girdejau kaip ~MB sauke kad jau mato plaukucius,mato galvyte visai netoli...Girdejau tik MB balsa: MAzyte pasistenk,kvepuok musu dukryte jau arti,ji ateina i musu gyvenima,jis spaudzia mano ranka,liepiu jam lenkti mano galva,kazkam klykiu kad lauztu man kojas....minutes kelios...Tik pamaciau kad ant manes sugule 4 akusres lauzti kojas MB galva ir pajutau kaip Atejo i pasauli musu dukryte Mante 3kg500g 8.23 ryto....Grazi,saltute siek tiek,melynu akiu,grazi kaip gyvenimas...gulejau apkabinta SB asaros riedejo kaip nemoku net apsakyti....Pajutau kad gyvenu is naujo...Kvepuoju kitaip...Gyvenimas kitoks ir nuostabus...Laikiau dukryte ant ranku ir jutau SB bucinius ir dekojima uz dukra... wub.gif
Atsakyti
kaip visada- svarbiausia rezultatas wub.gif
didziausi sveikinimai mamytei ir dukrytei 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ai nai nai smile.gif glazu smile.gif aukit didutes ir sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Svarbu laiminga pabaiga! Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchideja85: 08 liepos 2009 - 23:34
Gerai,kad paminejai plintusu valyma,bo buciau priminus lotuliukas.gif O jei rimtai,tai sunkus tavo mazytes kelias i pasauli...saunuole tu 4u.gif
Atsakyti
Istorijos pabaiga tikrai labai graži, o juk ji ir yra svarbiausia. 4u.gif mirksiukas.gif Aukit sveikos ir gražios. 4u.gif
Atsakyti
Sunku buvo.... Bet verta! Laimes jusu seimai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu zliumbiu sakitydama is pacio ryto. Bet svarbiausia rezultatas wub.gif wub.gif Sveikatos jums daug daug......
Atsakyti
jėtau, šaunuolė, vis tik sugebėjai pati 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miglutio @ 2009 07 09, 00:27)
ai nai nai smile.gif  glazu smile.gif  aukit didutes ir sveikutes 4u.gif

Uj, mergyt tu tik nepagalvok kad tas mano komentaras "glazu" buvo komentaras i tai kad viskas vyko tep sunkiai, ce glazu kad pagaliau viskas gerai biggrin.gif
beje dideliausi sveikinimai, kolega thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
svarbiausia mes sweikos ir laimingos,o skausmai ir gimdymas beveik pasimirso kai pasiziuriu i dukryte blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir as beveik apsiblioviauuuuuuuu wub.gif wub.gif
Esi tikra tikra saunuole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mante turi pacius sauniausius tevelius!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti