man tai nereikejo atpratinti savo mazutes.pati automatiskai liovesi valgiusi naktimis
dukrytej beveik 4 men. pries miega pavalgo pienuka, dar duodam arbatytes pankolio ir ismiega iki 7 ryto, pamaitinu vel pienuku ir toliau miega.
Skaitau ir pavydziu . Mes valgydavom du kartus nakti, bet dabar nusprendziau pienuka pakeisti arbata, tai keliames iki 10 kartu atsigerti. Pamirsau ka reiskia miegoti.
QUOTE(ingeborga2 @ 2008 05 10, 11:12)
Skaitau ir pavydziu . Mes valgydavom du kartus nakti, bet dabar nusprendziau pienuka pakeisti arbata, tai keliames iki 10 kartu atsigerti. Pamirsau ka reiskia miegoti.
užjaučiu. o tarpus neišeina pailginti tarp arbatos gerimimų? tai jums miegoti kaip ir nera kada
Tai kad neiseina pailginti tarpu, visaip bandziau ir su soskes pagalba, ir su paliuliavimais, bet reikia gerti
na žiauru tie angeliukai tas mamas nuo mažumės kankina o aš tai vis atidelioju bet jau reikia kiek gi galima greit jau ir devyni men, bus bet dažnokai prabundam naktį jaučiu sunkoka bus atpratinti dar kai nenoriai ima buteliuką bijau pradėt bet jau nuo kitos savaites teks panemiegot gal svoris pakris nors mano.
QUOTE(ingeborga2 @ 2008 05 10, 11:12)
Juokas pro ašaras Šiaip labai užjaučiu ir suprantu, nes pati tuos laikus, kai mažius keldavosi kas dvi valandas valgyti prisimenu kaip rojų, nes dabar kelis kartus per valandą kartai net atsibunda - kartais valgo MP, kartais užtenka perversti ant kito šonelio... Soskės niekada neėmė, iš buteliuko gerti nemoka... Kol kas laukiu gal įvyks stebuklas
Mes iki 10 mėn naktimis puotavom,kol vieną vakarą vietoj papuko gavo mano bernelis mišinuko(man pačiai gal psichologiškai sunkiau buvo negu jam) ir ką manote,jau kokia savaitė kaip naktimis miegam,na 2 kartus nubunda vandenuko atsigerti,o ryte nuo 6val gauna mp ir man gerai ir jam gerai:)tik galvoju kodėl anksčiau nesugalvojau prieš miegelį duoti mišinį
tas valgymas manau ir yra problema daugiau toms kurios pačios maitina,vaikiukas labiau nori mamos artumo,patenkinti žindimo poreikį o ne valgyti....
sėkmės visoms vargstančioms,nes aš pati jau nebetikėjau kad baigsis tos "zombiškos"naktys
tas valgymas manau ir yra problema daugiau toms kurios pačios maitina,vaikiukas labiau nori mamos artumo,patenkinti žindimo poreikį o ne valgyti....
sėkmės visoms vargstančioms,nes aš pati jau nebetikėjau kad baigsis tos "zombiškos"naktys
Va va, as pirmaja dukryte augindama pradejau miegoti naktimis irgi tik apie 7-8 men. kai nutraukiau maitinima krutimi. Pradzioj dar keldavosi, tai vandenuko duodavau atsigerti, paskui ir ciulptuko uztekdavo, ir vis mazejo budinejimas. Nors taip kad visai neprabustu nakti, tai ji tik budama kokiu metuku ir 7 men. ta pradejo daryt
QUOTE(gwaida @ 2008 05 23, 12:53)
Mes iki 10 mėn naktimis puotavom,kol vieną vakarą vietoj papuko gavo mano bernelis mišinuko(man pačiai gal psichologiškai sunkiau buvo negu jam) ir ką manote,jau kokia savaitė kaip naktimis miegam,na 2 kartus nubunda vandenuko atsigerti,o ryte nuo 6val gauna mp ir man gerai ir jam gerai:)tik galvoju kodėl anksčiau nesugalvojau prieš miegelį duoti mišinį
Tai va kad tie mažiukai nori mamos artumo, o jeigu negauna tai girdi visas namas Ir ko tik nebandėm, ir mišinukų, ir arbatų, ir pieno, ir sulčių... Viską stumia, ir toliau trimituoja, kažkaip gaila vyro, kad jis neišsimiega po to, tai vis palūžtu, tai va taip mes bandom naktimis nevalgyti
Mano mergaitei keturi menesiukai. Panele kaip laikrodukas nakti kas trys valandos keliasi pieniuko gerti. . Ir isvalgo turbut daugiau, nei dienos metu .