na mes taip pat vis dar keliames naktimis ir kuo toliau, tuo daugiau kartu, turbut jau nebe sotus mano pienukas, o del nusitraukinejimo, tai tikrai netiesa, kad maziau gaminasi nusitraukinejant, kaip tik galiu sakyti, kad kai nusitraukineji tada gaminasi dar daugiau, nes nusitrauki daugiau nei vaikas suvalgo, tai pas mane ir pilnos kameros pieno prisaldyto, dabar jau mazeja, bet tik del to, kad nusitraukineju reciau 1-2 kartus per para.
QUOTE(gwaida @ 2008 02 29, 14:09)
ledukelt,tai kaip sekasi su tais maitinimais ar vis dar trauki pienuką?ar priėmei mano pasiūlymus?ar vis klausai mamos patarimų?
mano mama dar dabar paburbuliuoja,kad nesąmonė taip vargti,maitinti pačiai,juk nusitrauki ir ramybė....čia ko gero labai jau atgyvenę dalykai....beje,mes ėmėm valgyti tik 1 kartą per naktį,tiesiog nedaviau,paverkė kelias naktis,žino kad negaus ,jau 7mėn tai galvoju bent sumažinti tuos jo puotavimus reikia:)tai tik įprotis valgyti...
mano mama dar dabar paburbuliuoja,kad nesąmonė taip vargti,maitinti pačiai,juk nusitrauki ir ramybė....čia ko gero labai jau atgyvenę dalykai....beje,mes ėmėm valgyti tik 1 kartą per naktį,tiesiog nedaviau,paverkė kelias naktis,žino kad negaus ,jau 7mėn tai galvoju bent sumažinti tuos jo puotavimus reikia:)tai tik įprotis valgyti...
Diena dabar jau pabandziau duoti papa tada kada nori, tai sakes galetu visa diena ant jo kabet. Galiausiai nusprendziau kad duosiu tik kas 3 valandas i tarpus arbatyte. Pradziai paverke bet dabar jau iprato ir arbatytes nebereikalauja o patenkintas ismiega. Ypac per pietus ismiega net 4-4,5 val. Migdau balkone. O naktimis tai papo pareikalavo kokius 6 kartus, tai visiskai issunkta pasijauciau, nes jau pieno nebuvo o jis vis reke tai nusprendziau kad tik paryciais maitinsiu savo pienu o prie miega duosiu misinuka, tai bent pamiegos vaikas ir as. Tai dabar ta maitinima pries nakti pamaitinu misinuku, nusitraukiu piena ir suduodu ji kai jis atsibudes veliau pareikalauja. Tada ismiega iki ryto ir tuo metu jau pas amne buna prisigamine daug daug pieno tai pamaitinu krutine. Sitaip labai gerai Beje o tavo 7 men lelius tai is vis gali nakti tik arbatytes atsigerti ir nevalgyti nes tikrai valgo daugiau is iprocio nei is poreikio.
Papildyta:
QUOTE(iewavil @ 2008 03 03, 16:31)
na mes taip pat vis dar keliames naktimis ir kuo toliau, tuo daugiau kartu, turbut jau nebe sotus mano pienukas, o del nusitraukinejimo, tai tikrai netiesa, kad maziau gaminasi nusitraukinejant, kaip tik galiu sakyti, kad kai nusitraukineji tada gaminasi dar daugiau, nes nusitrauki daugiau nei vaikas suvalgo, tai pas mane ir pilnos kameros pieno prisaldyto, dabar jau mazeja, bet tik del to, kad nusitraukineju reciau 1-2 kartus per para.
Man irgi atrodo kad jo nemazeja nuo nusitraukinejimo jei nusitrauki reguliariai. Jei pienas gaminasi maziau tai nesvarbu ar vaikas ciulpia ar nusitrauki jo gaminsis tiek kiek gaminsis. Zinoma gaminimasis priklauso nuo aplinkybiu ziauriai. As va tik pasinervuoju kokia naktele prie vaiko bac ir sumazeja pienas. Arba siaip jei nuotaikos nebuna tai irgi turi itakos. O va yra dienu kaipati nesuprantu kap cia to pieno pas mane taip daug
Sveikutes ,mums 6.5 menesio ir vis dar keliames valgyti 2 kartus per nakti.Uzmiega 22-22.30val,paskui atsikelia valgyti 2-3val ir veliau 5-6val.Buna,ad kartais prasibunda nuo 3 iki 5 val,tada iduodu sose ir vel uzmiega.As irgi labai jauciuosi issekusi nuo tu naktiniu atsikelimu ,bet viskas tik del mazutes.As zadu maitinti iki vasaros,o paskui nutraukti maitinima.Tikiuosi,kad tada nebesikels valgyti.Kaip kitoms mamoms basltai pavydziu,kad ismiega vaikai visa nakti
O del pieno nutraukinejimo: kuo dazniau nusitrauki,tuo daugiau pieno gaminasi
O del pieno nutraukinejimo: kuo dazniau nusitrauki,tuo daugiau pieno gaminasi
oi koi aktuali tema as taip pat pastaruoju laiku jauciuosi issekusi nuo matinimo, maniskiui jau 1.3 men. o as ji vis pati maitinu. kad ir ka bedaryciau, kiek diena ji beprimaitinciau, vistiek zinau, kad nakty jis ir vel nores pienuko aisku vargina, taciau tokiais atvejeis paskaitai apie ilgo zindymo nauda vaikui ir toliau kankinies siaip tai as pastebejau, kad paniskiui kartais uztenka paguleti salia nuogos kruties su soske burnoje:)aisku, kad tai iprotis, o ne poreikis nakty valgyt, bet kaip sake kitos mamytes, ko nepadarytai del savo leliaus...........
Abieju vaiku nemaitinau nei vieno karto nakti, pirmas naktis, tik grizus is gimdymo namu, duodavau atsigerti vandenuko, po tokiu 2-3 naktu daugiau nenubusdavo, matyt nusprende, kad del vandenuko neverta
QUOTE(SON19 @ 2008 02 22, 19:58)
ech...... maniškiui jau 1 metai 1 mėnuo, bet dar nė vienos naktelės neišmiegojo be pabudimų, atsikelia kas 2 val, o kartais kas 1 val. Maitinu pati vis viliuosi, kad nereiks imtis drastiškų priemonių staiga užsispirti ir baigti maitinimą, o jis pats atsisakys naktinių maitinimų. Pieno turiu pakankamai daug, bet pati jaučiuosi išsunkta, be sveikatos
Mano vyresnioji lygiai taip pat elgesi - keldavosi kelis kartus per nakti - ir kuo vyresne, tuo dazniau Isvargusi buvau, iki metu maitinau, paskui nutraukiau - pora naktu verke, bet tevelis ant rankyciu pasupdavo, paramindavo - as net nelisdavau, kad nesunervinciau dar labiau, ir labai greit ismiegojo visa nakti neatsibudusi Antroji irgi panasiai elgiausi - keliasi daug kartu, bet kazkaip neisvargina manes - gal jau ramiau reaguoju, nes buvau naktiniams valgymams pasiruosusi.
laba ,
o vat mes valgome misinukus nakti kas dvi valandas. nezinau ka daryti, nes kitaip neina jos nuraminti , praeina kokios dvi valandos ir ji ne zirzeti o garsiai verkti pradeda, kai paduodu misinuko, nurimsta, kiek uzvalgiusi ir vel uzsnusta, po kurio laiko vel tas pats .
gal ka patartumete, gal kai pradeda verkti ja pasupti, ar vandenuko duoti, bet ar tai bus geresnis sprendimas . tiesa, diena su kosemis ir problemos, ka gerai valgo tik misinukus ir vaisius ar ju tyreles, o jau 8 men
o vat mes valgome misinukus nakti kas dvi valandas. nezinau ka daryti, nes kitaip neina jos nuraminti , praeina kokios dvi valandos ir ji ne zirzeti o garsiai verkti pradeda, kai paduodu misinuko, nurimsta, kiek uzvalgiusi ir vel uzsnusta, po kurio laiko vel tas pats .
gal ka patartumete, gal kai pradeda verkti ja pasupti, ar vandenuko duoti, bet ar tai bus geresnis sprendimas . tiesa, diena su kosemis ir problemos, ka gerai valgo tik misinukus ir vaisius ar ju tyreles, o jau 8 men
mano suneliui 1 metai ir 4 dienos , tai mes taip pat naktimis bundam ir bundam, bet ne bet ko, o vandenuko ar dar ko pagerti is buteliuko, krutine jam jau ir nereikalinga, tai jos pati ir nekisu. Suprantu, kad jam pasidare iprotis prie buteliuko , keliasi gal kokius 4 kartus per nakti.Tai laukiu vis laukiu kada gi jau ismiegos visa naktele.Nors kazkas tai man yra sakes, kad waikai iki 3 metu neramiai miega...
NOriu pasigirti kad mano vaikas sianakt visa nakti ismiegojo. Pavalge 10 vakaro ir ismiegojo iki 5.30. As apakus Gal dabar visada prades jau taip Butu
Ir vyras persikraustytu pas mane atgal i kambari miegot. Nors greiciausiai tai labai pavarges buvo, nes diena beveik nemiegojo. Bet tikiuosi tikiuosi
Ir vyras persikraustytu pas mane atgal i kambari miegot. Nors greiciausiai tai labai pavarges buvo, nes diena beveik nemiegojo. Bet tikiuosi tikiuosi
Labutis mamytes, mus beveik jau 8 men bet naktimis keliames valgyti kas 2 val. einam miegot 22 val, paskuj keliames 1 ,3 ,5, 6:30 o paskuj net vaikas gali isbuti iki11 val nevalges. Bet as labai dziaugios kad toks grafikas pas mus,nes buvo dar blogiau, jis kaip laikrodis atsikeldavo kas valanda, va tai buvo kosmaras , o dabar jau pasaka .Ir nepergyvenu del naktyniu valgymu, manau su laiku baigsis, kai nustosiu maitinti, nes vaikuj mamos krutine veikia kaip raminamas
Mano zuikis tai ilgokai prašė naktį valgyt, bandžiau ir arbatėlę ir vandenuką siūlyt-nieko. Bet palaipsniui pats pradėjo vis ilgiau išmiegot ir man jau lengviau buvo.
Gal bučiau ir anksčiau dar pabandžius naktį neduot pieno, bet maždaug mažiukui 11-likos mėnesių teko gulėt ligoninėj,tai tuo metų ir vaistukų stiprių gavo, todėl dar daviau kada norėjo ir pienuko.O po to pats nebenorėjo.Ir naktį gaudavo vandens ar kompoto-tai tiko,ir kėlėsi kartą ar du.
Papildyta:
Sveikinu
Pati puikiai suprantu ką reiškia išsimiegoti naktį
Gal bučiau ir anksčiau dar pabandžius naktį neduot pieno, bet maždaug mažiukui 11-likos mėnesių teko gulėt ligoninėj,tai tuo metų ir vaistukų stiprių gavo, todėl dar daviau kada norėjo ir pienuko.O po to pats nebenorėjo.Ir naktį gaudavo vandens ar kompoto-tai tiko,ir kėlėsi kartą ar du.
Papildyta:
QUOTE(ledukelt @ 2008 03 15, 20:17)
NOriu pasigirti kad mano vaikas sianakt visa nakti ismiegojo. Pavalge 10 vakaro ir ismiegojo iki 5.30. As apakus Gal dabar visada prades jau taip Butu
Sveikinu
Pati puikiai suprantu ką reiškia išsimiegoti naktį