As savo vaika atpratinau valgyti nakti, kai jis buvo 4 men. amziaus. Viena karta nubudo nakti, pasiuliau vandens-negere, uzmigo, antra karta taip pat, trecia jau ir nepabudo. Taip kad nuo ankstyvo meto priprato naktim miegot be prabudimu ir toliau tai sekmingai tesia. Jam dabar metukai!
jungiuosi ir aš prie jūsų. mano dukriukui jau beveik metai o naktį valgome kas dvi valndas pavargau, jau jokio švelnumo man nebelieka jai naktį. dieną MP nebevalgome tik naktiniai maitinimai likę. ji pabunda kriuksi kriuksi, imu supti taip prasupu valandą o ji nemiega tada pasiguldau į lovą, galvoju užglostysiu, tai ji sau kalba kalba, o tik duodu krūtį ir užmiega. tai nežianau kaip man čia daryti ar dar maitinti? ar pasiryžti nemiegoti parom, nes dieną neišeis prigulti. tėtis į darbą, močiutės toli gyvena
Valgome ir mes naktį,nes jei neduočiau būtų daug triukšmo.Nenoriu rikdyti ir nervoti vaiko,ateis laikas ir pati nebereikalaus.
Mano sunelis nuo 3 menesiuku iki dabar (mums 5 men ) keliasi MP valgyti karta per nakti, tiksliau apie 5-5.30 val ryto, o po to apie 9 val. ir daznai toliau miegam
QUOTE(silvijak @ 2010 11 19, 00:03)
jungiuosi ir aš prie jūsų. mano dukriukui jau beveik metai o naktį valgome kas dvi valndas pavargau, jau jokio švelnumo man nebelieka jai naktį. dieną MP nebevalgome tik naktiniai maitinimai likę. ji pabunda kriuksi kriuksi, imu supti taip prasupu valandą o ji nemiega tada pasiguldau į lovą, galvoju užglostysiu, tai ji sau kalba kalba, o tik duodu krūtį ir užmiega. tai nežianau kaip man čia daryti ar dar maitinti? ar pasiryžti nemiegoti parom, nes dieną neišeis prigulti. tėtis į darbą, močiutės toli gyvena
Pas mus tokia pati situacija...
QUOTE(Angele69 @ 2010 12 30, 17:16)
Valgome ir mes naktį,nes jei neduočiau būtų daug triukšmo.Nenoriu rikdyti ir nervoti vaiko,ateis laikas ir pati nebereikalaus.
Ar tikrai ateis tas laikas? Nes dabar atrodo, kad net nesiruosia mazeti naktiniu pavalgymu, ir kuo toliau, tuo blogiau, dantys dygsta, neramus, tai kai isitveria i (.)(.), tai isplest neina.
QUOTE(kremsoda @ 2011 01 06, 16:38)
Pas mus tokia pati situacija...
Ar tikrai ateis tas laikas? Nes dabar atrodo, kad net nesiruosia mazeti naktiniu pavalgymu, ir kuo toliau, tuo blogiau, dantys dygsta, neramus, tai kai isitveria i (.)(.), tai isplest neina.
Labas,
mums dabar beveik 2 metai, ir vis dar valgome naktimis Bet pastebiu, kad jau po truputi mazeja. Buvo laikas, kad kelesi tik 1 karta, dabar vel 2-3 kartai. Bet tendencija i mazejima vis tiek yra. Mes miegam kartu, kaip rekomenduoja prieraisiosios tevystes principai, aisku jau gal nuo metu reikejo pradet kraustyt i savo lova, bet kai taip daznai vaikas kilnojasi, tai tikrai nebutu man miego. O dabar paduodu kruti ir toliau miegam visi. Kartais pabandau neduot, jei nenutyla kriokimas per 10 min, reiskias tikrai jai sykart jo reikia, tada duodu, o kartais ir uzmiega pati. Taip ir bandom aukletis
Isaugs, tikrai nevalgys iki 7 m :-)) Reikia guostis, kad pienukas yra gerai vaikui, o jeigu nakti neiseina be jo miegot, galbut tiesiog toks vaikas ir tiek. Jis geriau zino, ko jam reikia Pienukas yra prigimtine teise, kaip mano vyras megsta sakyt
As buvau atjunkyta 1 m., nuo gimimo miegojau savo lovoj. Gal del to vos ne iki pilnametystes blogai miegodavau, t.y. sunku budavo uzmigti, jausdavau kazkoki nerima, baime miegoti vienai, baime, kad ateis kazkokie baubai ir mane pagrobs Todel bijodavau net uzsimerkti... Iki kokios 2val nakties prasikankindavau ir tada isvargus uzmigdavau. Ir taip kiekviena nakti. Apie dienos savijauta turbut nereikia pasakoti.. Ir cia iki kokiu 16 metu..
Tikiuosi, kad dukrai neteks to patirti..
QUOTE(silvijak @ 2010 11 19, 00:03)
musu lb panasi istorija..mano dukrytei 9 men.o naktimis keliasi kas 1-2 val.atsigerti MP.Jau pati jauciuosi isvargusi nes truksta miego nuo tokio dazno kelimosi, diena nepamiegu, tad nebezinau ka ir daryti kaip ja atpratinti kad nebevalgytu naktimis?
Miega ji savo lovytej.seniau paguldyte uzmigdavo pati, o dbr pastebejau kad uzmiega tik pasupuojama ant ranku, tada perkeliu i lovyte ir toliau miega.Jau turim 5 dantukus, tad sakau gal ja kamuoja dantuku dygimas del to ji taip daznai nubunda?bandau migdyti niuniuodama supuodama ja, bet nusiramina tik atsigerus MP ir tik tada toliau miega..
Mums beveik 10 men, bet nakti keliames irgi daznai. Maitinu MP. Buna, kad per valanda turiu keltis net 3 kartus, o taip kas 2-3 val. Turim 3 dantukus. Kad kiti dygtu nematau, nes dantenos normalios. Siaip labai daznai vaikas tiesiog pabunda zvalus, ir turiu ji 1-2 val mygdyti Pavargau jau
Perskaicius forumus, susidaro toks ispudis, kad MP maitinami vaikai daznai prasosi prie kruties. O vat kas maitina misinuku, pavalgo 1-2 kartus ir toliau miega
Perskaicius forumus, susidaro toks ispudis, kad MP maitinami vaikai daznai prasosi prie kruties. O vat kas maitina misinuku, pavalgo 1-2 kartus ir toliau miega
QUOTE(foccusiss @ 2011 01 10, 11:44)
Mums beveik 10 men, bet nakti keliames irgi daznai. Maitinu MP. Buna, kad per valanda turiu keltis net 3 kartus, o taip kas 2-3 val. Turim 3 dantukus. Kad kiti dygtu nematau, nes dantenos normalios. Siaip labai daznai vaikas tiesiog pabunda zvalus, ir turiu ji 1-2 val mygdyti Pavargau jau
skaiciau literaturoj, kad misinuku maitinami kudikiai ilgiau ishmiega nei maitinami MP del tos priezasties, kad misinukuose yra tam tikru "migdanciu" elementu, plius jie yra sotesni nei MP;
QUOTE(juurag @ 2011 01 10, 15:25)
skaiciau literaturoj, kad misinuku maitinami kudikiai ilgiau ishmiega nei maitinami MP del tos priezasties, kad misinukuose yra tam tikru "migdanciu" elementu, plius jie yra sotesni nei MP;
MP pienas yra greiciau virskinamas galbut todel ir dazniau nubunda nes vel jaucia alki...bet man taj atrodo kad cia visgi kalti dygstantys dantukai, nes kol nej vieno neturejom tol ir naktim visai neblogai miegojom..o dbr va tenka kankintis
Kai sūneliui suėjo pusė metukų, perėjom prie antro numerio mišinuko ir nuo tada naktim nebevalgo, tik dabar keturi dantys vienu metu dygsta, tai prastai miega, prabunda keletą kartų per naktį, bet duodu atsigerti arbatėlės, pasūpuoju ir paprastai vėl užmiega
mano sunui pries 10 dienu buvo vieneri metukai,nuo tos nebesikele iki siandien nei karto valgyt. Kazin cia jau visam taip?