QUOTE(tomuliukas @ 2009 12 29, 12:32)
Sveuktės pasidalinsiu savo patirtimi kaip atpratinti naktį valgyt
Ilgai mąsčiau ką daryt nes vaikutis ir taip didelio svorio o naktį kledavosi mišinio net du kartus. skaičiau daug knygų ir jos man padėjo. Leidau vaikui naktį verkt ir nedaviau nieko nei arbatų nei vandens nei mišinio iš pradžių jei jau verksmas trukdavo 30 min tada ant rankų ir užsupuodavau vyras šaukė priekaištavo. tačiau aš nepasidaviau ir laimėjau kovą po trijų naktų kėlimasis valgyt liovėsi Todėl dabar sutinku su daugelio autorių nuomonė tai ne alkis o tiesiog įprotis naktį pavalgyt. Tiesa palaukiau kol vyras išeis atostogų tada jam sakiau jei negali naktį dėl to ramiai miegot eik dieną mes tau leisim Ir tik vieną pabrėžiu jei tuo užsisimsite eikit iki galo ir nebepasiduokit galų gale pasieksit savo tikslą.
Tuo pačiu tai svarbu ir vaiko sveikataines naktiniai valgymai kenkia mažylio dantukams
Ilgai mąsčiau ką daryt nes vaikutis ir taip didelio svorio o naktį kledavosi mišinio net du kartus. skaičiau daug knygų ir jos man padėjo. Leidau vaikui naktį verkt ir nedaviau nieko nei arbatų nei vandens nei mišinio iš pradžių jei jau verksmas trukdavo 30 min tada ant rankų ir užsupuodavau vyras šaukė priekaištavo. tačiau aš nepasidaviau ir laimėjau kovą po trijų naktų kėlimasis valgyt liovėsi Todėl dabar sutinku su daugelio autorių nuomonė tai ne alkis o tiesiog įprotis naktį pavalgyt. Tiesa palaukiau kol vyras išeis atostogų tada jam sakiau jei negali naktį dėl to ramiai miegot eik dieną mes tau leisim Ir tik vieną pabrėžiu jei tuo užsisimsite eikit iki galo ir nebepasiduokit galų gale pasieksit savo tikslą.
Tuo pačiu tai svarbu ir vaiko sveikataines naktiniai valgymai kenkia mažylio dantukams
ir as taip manau o dienom ar normaliai valge??? nes maniskis kai naktim pavalgydavo, tai dienom poto tik vos kazka isiulyti eidavo, irgi skaiciau, kad maitinimo rezima sumaises buvo diena su naktim, o kai atpratinau nuo naktiniu maiitinimu, tai ir dienom normaliai pradejo valgyti atpratinau ne taip drastiskai, be riksmu, tik kiekviena nakti vis maziau misinuko dedavau
QUOTE((Lelija) @ 2010 01 18, 14:04)
Mano mergina beveik metukai. Gyd pasakė griežtai, NENORMALU, jei vaikas valgo naktį. Tai įprotis, o ne alkis. Reik atpratinti, nes formuojais nemiga ir genda dantukai, nes juk nevalysi pokiekvieno naktinio maitinimo...O mano klaida tokia, kad dukrytė nori mamos šilumos, pas tetį net neina . Migdykit visada vaiko lovytėj, nes kol šildymo nebuvo, namie buvo siaubingai šalta, migdydavau kartu, taip per mėn įprato ir į lovytę net nenori...
o mazylei uzmigus jos neperkeliat i jos lovyte? manasis kai migodsi ,tai visada turiu guleti salia, o kai uzmiega, tada perkeliu i jo lovyte ir tiek nors atsikeliam visada vienoj lovoj