Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį? 2

Sveuktės pasidalinsiu savo patirtimi kaip atpratinti naktį valgyt biggrin.gif
Ilgai mąsčiau ką daryt nes vaikutis ir taip didelio svorio o naktį kledavosi mišinio net du kartus. skaičiau daug knygų ir jos man padėjo. Leidau vaikui naktį verkt ir nedaviau nieko nei arbatų nei vandens nei mišinio iš pradžių jei jau verksmas trukdavo 30 min tada ant rankų ir užsupuodavau vyras šaukė priekaištavo. tačiau aš nepasidaviau ir laimėjau kovą biggrin.gif po trijų naktų kėlimasis valgyt liovėsi biggrin.gif Todėl dabar sutinku su daugelio autorių nuomonė tai ne alkis o tiesiog įprotis naktį pavalgyt. Tiesa palaukiau kol vyras išeis atostogų tada jam sakiau jei negali naktį dėl to ramiai miegot eik dieną mes tau leisim biggrin.gif Ir tik vieną pabrėžiu jei tuo užsisimsite eikit iki galo ir nebepasiduokit galų gale pasieksit savo tikslą.
Tuo pačiu tai svarbu ir vaiko sveikataines naktiniai valgymai kenkia mažylio dantukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas @ 2009 12 29, 13:32)
Todėl dabar  sutinku su daugelio autorių nuomonė tai ne alkis o tiesiog įprotis naktį pavalgyt.

Pritariu drinks_cheers.gif
Maniske visada pabunda nakti apie 3 val. Anksciau duodavau misinuko ir vel uzmigdavo. Bet pastaruoju metu padarau misinuko, o ji negeria. Pasiguldau salia saves ir uzmiega. Tada atgal i lovyte paguldau. Taip kad tikrai ne valgyti nori.
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas @ 2009 12 29, 13:32)
Ilgai mąsčiau ką daryt nes vaikutis ir taip didelio svorio o naktį kledavosi mišinio net du kartus. skaičiau daug knygų ir jos man padėjo. Leidau vaikui naktį verkt ir nedaviau nieko nei arbatų nei vandens nei mišinio iš pradžių jei jau verksmas trukdavo 30 min tada ant rankų ir užsupuodavau vyras šaukė priekaištavo. tačiau aš nepasidaviau ir laimėjau kovą biggrin.gif po trijų naktų kėlimasis valgyt liovėsi biggrin.gif Todėl dabar  sutinku su daugelio autorių nuomonė tai ne alkis o tiesiog įprotis naktį pavalgyt. Tiesa palaukiau kol vyras išeis atostogų tada jam sakiau jei negali naktį dėl to ramiai miegot eik dieną mes tau leisim biggrin.gif  Ir tik vieną pabrėžiu jei tuo užsisimsite eikit iki galo ir nebepasiduokit galų gale pasieksit savo tikslą.
Tuo pačiu tai svarbu ir vaiko sveikataines naktiniai valgymai kenkia mažylio dantukams 4u.gif

sainuole!
Manasis valgo kas 2 val., ir zinau, kad CIA tik jo rezimas, ir atpratint galima tik taip drastiskai, bet kazkaip nesiryztu! Ir kaimynu gaila! Vis viliuos, kad pats isaugs!
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas @ 2009 12 29, 12:32)
Ilgai mąsčiau ką daryt nes vaikutis ir taip didelio svorio o naktį kledavosi mišinio net du kartus. skaičiau daug knygų ir jos man padėjo. Leidau vaikui naktį verkt ir nedaviau nieko nei arbatų nei vandens nei mišinio iš pradžių jei jau verksmas trukdavo 30 min tada ant rankų ir užsupuodavau vyras šaukė priekaištavo. tačiau aš nepasidaviau ir laimėjau kovą biggrin.gif po trijų naktų kėlimasis valgyt liovėsi biggrin.gif Todėl dabar  sutinku su daugelio autorių nuomonė tai ne alkis o tiesiog įprotis naktį pavalgyt. Tiesa palaukiau kol vyras išeis atostogų tada jam sakiau jei negali naktį dėl to ramiai miegot eik dieną mes tau leisim biggrin.gif  Ir tik vieną pabrėžiu jei tuo užsisimsite eikit iki galo ir nebepasiduokit galų gale pasieksit savo tikslą.

oi, as kazkaip taip drastiskai nesiryztu, bet kazkaip jauciu, kad teks...nes vaikis didokas, o valgo du syk....nors gydytoja tai sake duoti jei jis nori.....na palauksim kol dantys baigs kankinti ir itariu teks imtis situ drastisku priemoniu....
Atsakyti
mamos, mano vaikas valgo per nakty kokius 4-6kartus biggrin.gif ir as neisivaizduoju kaip atpratinti... reiks drastiskai taip va... seip negaila man MP maitinu, bet jau papulius nugrauze bo danciu kruva....
Atsakyti
as mazaja iki 10men. maitinau MP, kol viena nakti po n kartu maitinimo daviau misinuko, - pavalges vaikas miegojo ramiai ir ilgai smile.gif mano atveju, matyt, neuztekdavo jai papulio ir blaskydavosi.. taip pradejom naktim valgyti misinuka. kadangi diena ji pas mane buvo labai nevalgi, tai nakti nedrisau nustoti duoti, nes net jei nakti istverdavom nevalge, diena ne daugiau suvalgydavo schmoll.gif
bet dabar jau kelinta savaite diena mazute valgo sociai ir nemazai, o nakti nebevalgom - pirmas naktis pasiblaske ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskiui nors jau 1.3metai dar pati maitinu ax.gif ,nakti keliasi 2-3 kartus,nes dygsta kruminiai dantukai,zyzia...tai as duodu pienuko pavalgyti,tai uzmiega biggrin.gif !
Reikes jau bandyti atpratinti !
Atsakyti
SVEIKI AS AUGINU 305 METU MERGINA IR JI MAN IKI PO SIOL PRASOSI NAKTI ARBATYTES IS BUTELIUKO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2010 01 15, 21:48)
SVEIKI AS AUGINU 305 METU MERGINA IR JI MAN IKI PO SIOL PRASOSI NAKTI ARBATYTES IS BUTELIUKO  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai tavo jaunelis ismiega, o didzioji prasosi?
na ziuriu maniskis 1.3 ir tai nera vienintelis toks...teks laukti kol ponui paciam galvelej susisuks, kad geriau miegot, o ne valgyt...
Atsakyti
viena kartuka ir arbatytes... as visai nepergyvenciau, bet va siandien skaitosi geriau mioegojom, tai 5 kartus valge.... ir taip spenelius skauda nuo jo tu 8 danciuku gremzimo....
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2010 01 16, 11:15)
viena kartuka ir arbatytes... as visai nepergyvenciau, bet va siandien skaitosi geriau mioegojom, tai 5 kartus valge.... ir taip spenelius skauda nuo jo tu 8 danciuku gremzimo....

Pas mus lygiai tas pats, šiąnakt gal kokius 6 - 7 k. valgė, dantukai tokie aštrūs, dar ir įkanda dažnai, tai žodžiu...tuoj papuliai nukris, skauda ne tas žodis...reikia čia kažkokią tvarką įvest g.gif
Atsakyti
Mano mergina beveik metukai. Gyd pasakė griežtai, NENORMALU, jei vaikas valgo naktį. Tai įprotis, o ne alkis. Reik atpratinti, nes formuojais nemiga ir genda dantukai, nes juk nevalysi pokiekvieno naktinio maitinimo...O mano klaida tokia, kad dukrytė nori mamos šilumos, pas tetį net neina schmoll.gif. Migdykit visada vaiko lovytėj, nes kol šildymo nebuvo, namie buvo siaubingai šalta, migdydavau kartu, taip per mėn įprato ir į lovytę net nenori...sad.gif
Atsakyti