Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį? 2

mums jau beveik 9 menesiukai, nakti valge visada po n kartu, dabar jau savaite kaip nuo 24 iki 06 ryto neduodu, prabunda pazirze, duodu vandenuko atsigerti, kartaias uztenka ciulptuka paduoti ir toliau miega, bet prabunda pora kartu, pirmas tris naktis tai verke stipriai paskui matyt priprato, nors jau pas mus ten toks ir valgymas budavo, kad tik prisiglausti jis noredavo smile.gif o diena kiek jis nori tiek duodu kruti. smile.gif
Atsakyti
nu man rodos kai bando atpratinti maziuka vos poros menesiuku leliuka tai jau ziauru, juk jam tiek silumos dar reikia. maniskiui yra 9 men. naktimis jis kas pora val. kelsavosi. ir va dabar as jau nusprendziau kad jau gana nes jis zaizdavo o ne valgydavo, jam reikedavo tik prisiglausti pora gurksniu ir toliau miegodavo. todel nutariau kad gana. reikia tik ryzto jai jau pradei neduoti, pasitariau su gyditoja ir ji sake kad jau tokio amziaus kudikelis gali isbuti 6 val. nevalgudamas (maitinau visa laika savo pienu), tai ivedziau rezima nuo 24-6 ryto neduoti, sunkiausia buna pirmos 3 naktys, kitiems uztenka vienos nakties. mums reikejo triju. jis prabudo , verke , triuksmavo o as jam soske, ar vandenelio, arba paimdavau prisiglausdavau prie saves ir ciuciudavau savo aukseli. ir jau va savaite kaip jis prabunda pora kart, bet uztenka ciulptuko svelniai pakalbinu kad miegotu ir miega, ir triuksmu jau nebera pas mus, bet pasitaiko visokiu nakteliu kartais paverkia, bet jai pradedi neduoi tai jau negali apsigalvoti. sekmes 4u.gif
Atsakyti
mums taippat jau beveik 9men ir mes keliames kelis kartus pavalgyt,man niekada mintis nekilo atpradinti,kai ateis jai laikas manau pati nevalgis tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes maniskiui 1 metukas ir 12 val keliames pienuko taippat ir 3val nezinau kaip pradeti ji atpratinti nuo naktinio valgymo.... doh.gif nuo 6 menesiu duodu jam misinuka, dabar perejau i specialiai skirta 9-24 men vaikams misinuka. Jis daugiau nieko ir negeria apart pieno ir vandens blush2.gif Diena valgo 3 kartu bet irgi nelabai gausiai , nezinau ar nutraukti maitinima ar ne , reikia patarimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikinas, taip pat daznai prabunda pavalgyti, jau greitai metukai, as pati jau pavargau, jauciu kaip organizmas pavargo. Ligos prie manes pradejo lysti. Bandziau apgauti ji, daviau vandenuka, arbatele, misinuka...viska spjauna, niekas netinka, duodu MP viskas gerai ramu doh.gif . Jau nezinau ka ir daryti, visi sako kai nores pats ir nesims MP, tik kazin kada tai bus?... Ir tai jis jau supranta kur yra MP, pradeda niurzgeti ir ziuri man i krutine. Kuo toliau tuo sunkiau bus atpratinti.
Atsakyti
maniskei 10 men,bet viena nakti viena karta valgo,kita karta ir 4 kartus keliasi,bet vis galvoju jau neilgai
Atsakyti
mano mazajai 9men. diena numiega pora pusvalanduku ir vel gyva, tikras gyvsidabris. o nakti keliasi tiek daug kartu, kad jau net i lovyte jos perkelineti nebetenka prasmes (anksciau miegodavo savo lovytej, keldavosi kas mazdaug 4h, o iki 2men. isvis po 7h nakti ismiegodavo).. sutinku, kad vaikai greit uzauga, reikia jiems duoti viska, kas geriausia, tik va problema, kad mano pacios imunitetas silpsta ir visokios rimtos ligos kimba verysad.gif o ir siaip is nuovargio kartais tokia pikta bunu, kad net paciai baisu darosi blush2.gif
nezinau, ar toks maitinimas labai jau daug naudos vaikui duoda unsure.gif jauciu tuoj reiks imtis bandymu duoti nakti arbateles ar pan. tik vat kad mergina negeria is jokiu buteliuku/vaikisku puoduku, tik "kaip suaugusi", po ko buna visa slapia smile.gif tai dar nakti ir perrengineti reiks.. doh.gif
taip ir nesiryztu nustoti nakti maitinti, vis tikedamasi, kad ims ir prades vaikas kada daugiau ir ramiau miegot ax.gif
Atsakyti
Mes nuo gimimo nakti valgome maziausiai 2 kartus ir kol kas dar nenumiriau is nuovargio schmoll.gif Maitinu MP ir jo trukumu mazyle nesiskundzia, misinio nera ragavusi schmoll.gif Ir temos autorei galiu pasakyti, kad pamiegoti gali diena kartu su vaiku. Be to negaleciau pasakyti, kad nuovargis labai itakotu laktacija... Budavo dienu, kai jausdavau ziauru nuovargi, bet pienuko vaikui visada uztekdavo
Atsakyti
Mano didysis nuo 1 mėn naktimis nebesikėlė, o va panelei jau greit 9 mėnesiai 1-2 kartus keliasi pavalgyt, kartais ir daugiau... Nors abu buvo maitinami mišiniu...
QUOTE(tomuliukas @ 2009 08 07, 15:18)
Oi as ir kaip noreciau kad nakti vaikas nebesikeltu valgyt bandziau arbatele ikist is kart ispjove atpazino biggrin.gif

Man tas pats - pageria du gurkšnius - užsnūsta, po 20 min vėl tas pats... doh.gif

Atsakyti
maniškis irgi vis dar keliasi po 2 kartus naktimis valgyti. Jis nakties miegui gulasi apie 18-19val, tad manau dėl to ir naktimis keliasi pavalgyti. Negi aš dabar vaiką tampysiu iki maždaug 24val, kad man jis naktį nesikeltų. Bet jis ir ryte keliasi apie 7val, mes vyturėliai biggrin.gif
Atsakyti
kalbant apie vyresnius vaikucius, tai paskutinis valgis turetu buti mazdaug septinta, o alki vakare malsinti reiketu stikline gryno vandens thumbup.gif , taip pat zinoma maistas turi buti reguliariai pateikiamas per pusrycius, pietus ir vakariene biggrin.gif nuo mazens reikia ugdyti gerus mitybos igudzius biggrin.gif
Atsakyti
Juk vaikutis kartasi naktį pabunda ne tik pavalgyti,bet ir mamytės šilumos gauti 4u.gif Maniškis keliasi 3-6 kartus smile.gif smile.gif
Atsakyti