Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį? 2

O kada naturalu jau meginti atpratinti vaikuti nuo naktiniu valgymu?
Atsakyti
na gal ir nenaturalu,bet kartais reikia kazko griebtis.
Papildyta:
vieniem nuo puses metu kitiems veliau,kiekvienam individualiai.
Atsakyti
nuo 7mėn. bandžiau atpratint,bet nesigavo,tik pavalgius pienuko kartą naktį toliau sau ramiai miegodavo,o nuo 11mėn. savaime ėmė ir nesikėlė,būna kartą paryčiais prabunda atsigert vandenuko,bet labai retai
Atsakyti
QUOTE(diach @ 2008 01 10, 16:20)
Mums gegužės mėn. irgi bus trys metai, bet naktį pastoviai prašo pieno arba arbatos. Kai pageria ramiai toliau miega, o kai bandėm neduoti kas pusvalandi atsibunda ir zirzia. tegul geria kol nori, paaugs ir atpras. 4u.gif

man taip ir atrodo paaugs ir atpras g.gif
Atsakyti
Ne visi vaikuciai patys atpranta valgyti nakti. Papasakokit kaip Jus atpratinot? Gal davet vandenuko ar pan.? g.gif
Atsakyti
As keleta kartu nakti bandziau duoti arbatytes, taciau uzmigdavo tik kokiai valandai ir vel pabusdavo. Nepadejo.Tada vel grizom prie iprasto maitinimo.
O susitvarke viskas savaime, jau mazdaug nuo 2 men ismiega visa nakti.
Atsakyti
O ar tai blogai, kad naktį vaikas valgo? Man kažkaip net nekilo tokių minčių, kad reikia neduot vaikui valgyt naktį, jeigu NORI...Maniškė iki trijų mėn. naktį valgydavo MP beveik taip pat dažnai, kaip ir dieną, tik vis ilgėdavo pertraukos. O nuo trijų mėn - vos vieną-du kartus prašo. Ir iškarto svoris ėmė daug mažiau priaugti. Teko nuo penkių mėn primaitinti. Ir gydytoja nėra niekad sakiusi, kad reikia atpratinti naktimis valgyti, kaip tik atvirkščiai - duok kiek nori, kada nori. Ir nesvarbu, ar pati maitini ar mišinukais.
Atsakyti
nu as manau, kad del saves reiktu atpratinti, nes norint, kad nemazetu MP, reikia is pailseti, o as per para ismiegu tik po 3-4va. mano suneliui svorio tikrai netruksta, atrodo kaip 2-3 men kudikis, tai galvoju atratinti valgyti apie 3h. manau praleisti viena maitinima nera blogai.. tik sakau gal kas kokiu budu zinot? g.gif mano mama sunui duodavo saldinto valdens, supuodavo ir pan, tai per beveik menesi atprato.
Atsakyti
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 10, 00:34)
nu as manau, kad del saves reiktu atpratinti, nes norint, kad nemazetu MP, reikia is pailseti, o as per para ismiegu tik po 3-4va. mano suneliui svorio tikrai netruksta, atrodo kaip 2-3 men kudikis, tai galvoju atratinti valgyti apie 3h. manau praleisti viena maitinima nera blogai.. tik sakau gal kas kokiu budu zinot?  g.gif  mano mama sunui duodavo saldinto valdens, supuodavo ir pan, tai per beveik menesi atprato.

Tavo vaikiukas matau dar labai mazas ir kol kas manyciau nieko nepakeisi - jis turi daznai valgyti. Gali aisku bandyti duoti vandenuko, bet siaip siulyciau dar palaukti, gal pats prades reciau valgyti prasyt ir leis mamytei pailseti.
O kad reikia pailseti, tai visiskai pritariu. Maniske diena vos pora valandu miega, nuolat demesio reikalauja ir zyzia, vakarais jau nebeturiu jegu. Kas butu jei ir nakti reiktu keleta kartu keltis. Isproteciau.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 07 10, 11:12)
Tavo vaikiukas matau dar labai mazas ir kol kas manyciau nieko nepakeisi - jis turi daznai valgyti. Gali aisku bandyti duoti vandenuko, bet siaip siulyciau dar palaukti, gal pats prades reciau valgyti prasyt ir leis mamytei pailseti.
O kad reikia pailseti, tai visiskai pritariu. Maniske diena vos pora valandu miega, nuolat demesio reikalauja ir zyzia, vakarais jau nebeturiu jegu. Kas butu jei ir nakti reiktu keleta kartu keltis. Isproteciau.

Mano dukrytei 4 menesiai. Ji pati nustojo valgyti nakti po 2 menesiu. Po 3 menesiu jai nustate laktozes netoliaravima. Reikejo pradeti maitinti tik specialiu misineliu. Tai ji vel pradejo valgyti nakti kas 3-4 val. Zinoma paciai sunku, bet jei vaikas nori tai juk nelaikysi alkano. Bandau uztempti laika po 15 min. ilgiau pries kiekviena maitinima. Kartais pavyksta, kartais ne. Saldinto vandens nepatarciau, nebent tik vandens be nieko. Cukrus nera gerai mazyliams. Lakykis ir kantrybes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jokiri @ 2009 07 11, 13:20)
Saldinto vandens nepatarciau, nebent tik vandens be nieko. Cukrus nera gerai mazyliams

bet ar skanu bus maziukui vien vandeni gerti? as apie cukru irgi manau, kad negerai, tai mama sako gal gliukozes kokios nupirkti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipseva @ 2009 07 11, 13:27)
bet ar skanu bus maziukui vien vandeni gerti? as apie cukru irgi manau, kad negerai, tai mama sako gal gliukozes kokios nupirkti..  g.gif

Ligoninej pamenu akusere mano mazylei dave atsigerti gliukozes tirpalo, ten tiesiog saldintas vandenukas. Vaistineje yra pirkti, tik abejoju ar gerai kas karta ta gliukoze duoti.

Atsakyti