Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

QUOTE(Becel @ 2012 05 06, 18:23)
israse vaistu visokiu, bet nezinau, kodel ju neskyre vyrui, nes kiek skaiciau, kad ta liga ir vyras serga, jinai infekcine. Na bet tau gal ne tas  mirksiukas.gif

idomiai kaip.. pas mane irgi ju yra, tai gydomes abu su vyru, poryt paskutine antibiotiku diena. siaip tai yra lytiniu keliu plintanti infekcija, bet tai bala zino, gydytoja sake nebutinai, kai klausiau pas ja is kur atsiradus ji. Ir gydaus as ja jau 2 karta. pries pora metu irgi gydziausi, bet tada kaip vista, nekartojau tyrimo, tai matomai neisnyko, nes siemet vel rado. o partneriu tai nekeiciu. aplamai per pirmaji gydyma vienisavau, vyras atsirado veliau. kazkaip nesinori galvot, kad nuo jo pakartotinai pasigavau. gal tiesiog neisnyko tada, bet.. nezinosi dabar.. tyriausi as viena, vyrui nereikejo, ir pakartotina tyrima daryt kiek supratau teks man vienai, nors dar pasiklausiu. po keliu dienu eisiu ziuret , ar pagerejo padetis. dar girdejau, kad ne visiem gydo tas ureaplazmas, jei nekelia jokiu nesamoniu. o man ji kelia afigiena kaklelio uzdegima ir svarbiausia - norim pastot.. ir kol neisnaikinsim pastoti ir neimanoma ir gydytoja grieztai draudzia.. verysad.gif
gal gali parasyt kokius vaistus jums skyre?
Atsakyti
Kai man taip darydavosi, gydytoja nustatė, kad yra gimdos kaklelio polypas. Jį išoperavo. Labai nesudėtinga operacija. Po to pagimdžiau du vaikus. Tiesa, jie kartais gali ataugti, bet tai smulkmena. Svarbiausia, laiku gydytis. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuškutė @ 2012 05 12, 13:24)
Kai man taip darydavosi, gydytoja nustatė, kad yra gimdos kaklelio polypas. Jį išoperavo. Labai nesudėtinga operacija. Po to pagimdžiau du vaikus. Tiesa, jie kartais gali ataugti, bet tai smulkmena. Svarbiausia, laiku gydytis. Sėkmės  smile.gif

o kokiu budu ta polipa pamato? kolposkopija?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif gal susidūrėt su tokia situacija kai echoskopo metu kai reikia būt pilna šlapimo pusle, nemato kiaušidės.. man nematė kairiosios, bet labai į galvą daktarė neimė g.gif man kažkaip neramu.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2012 05 17, 21:33)
Sveikutės smile.gif  gal susidūrėt su tokia situacija kai echoskopo metu kai reikia būt pilna šlapimo pusle, nemato kiaušidės.. man nematė kairiosios, bet labai į galvą daktarė neimė  g.gif  man kažkaip neramu.. doh.gif  doh.gif

man taip buvo, gydytoja sake, kad zarnos uzstoja, nes buvau nepasitustinus matyt daug turinio buvo viduj blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės.. Esu nauja, tad tikiuos nesupyksite, kad savo širdies skausmelį išliesiu gal ir netinkamoje vietoje.. Kiek nervukų man ši situacija kainavo, ojeeeei..
Esmė ta, kad pask. mėnesinės buvo vasario vidury +-. Daugiau jų nebesulaukiau. Pastovaus partnerio neturiu, turėjau vieną vienintelį kartą, kuomet buvo nutrauktas lyt.aktas (balandžio 1d.).
Vis laukiau laukiau mm, kol nusprendžiau pasidaryt testuką.. Pirmiausia, kokie 5 jų rodė neigiamus, tačiau paskutiniai (iki pat šiandien) rodo II. JEI būčiau pastojusi balandžio 1d., kas mažai tikėtina, jau būtų +- 5-6 savaitės, tad nėštumą ginė matytų.. Ėjau pas dvi privačias - abi paneigė nėštumą, bet testukai vis rodo II. Kraujo tyrimukas HCG - vėl paneigė nėštumą, bet testukai vis rodo II... verysad.gif verysad.gif Nežinau net ką ir begalvoti.. Viena ginė MM iššaukimui išrašė žolelinio preparato Wild Yam GP, kita - hormoninius Duphaston tiems nepadėjus. Išgėriau 20 tablečių, bet is MM neateina.. Vag.echo nėštumo nematė..
Gal kam taip buvo?? Gal vaistukai įtakojo tai? Turiu mažų cistučių...Gal jos?
Baigiu nuprotėti.... ;(
Atsakyti
Ar nbandetbkreiptis i seimos gydytoja?.. Nes gal jusu atveju reikia papildomu tyrimu - tam, kad pasitikrinti sveikata. Nenoriu jusu gasdinti, bet nesant nestumui || gali rodyti del tam tikru ligu, kwip teko girdeti
Atsakyti
Nežinau, ar čia pataikiau 4u.gif

Neužilgo nusimato mano pirmasis kartas, bet yra viena problema. Mano mergystės plėvė (tokį vertimą iš anglų kalbos žodžio hymen pateikė žodynas) yra su perskyrimu per viduriuką, atrodo maždaug taip. Tas perskyrimas nėra labai įtemptas, gana laisvas. Taigi, iškilo man klausimas, ar jis nekliudys lytinių santykių metu? O gal vertėtų kreiptis į ginekologę? g.gif
Atsakyti
o iš kur jūs žinot, kokia jūsų mergystės plėvė? bigsmile.gif
ta plėvė trukdys bet kokiu atveju, praplėš ją vyriškis smile.gif Nenoriu gąsdint, bet nepavydžiu, nuoširdžiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 04, 00:05)
o iš kur jūs žinot, kokia jūsų mergystės plėvė?  bigsmile.gif
ta plėvė trukdys bet kokiu atveju, praplėš ją vyriškis  smile.gif Nenoriu gąsdint, bet nepavydžiu, nuoširdžiai  4u.gif

Tada gal ne taip išsireiškiau. Tas perskyrimas matosi iš išorės. Dėl to ir abejoju dėl vertimo, nes mano žiniom, mergystės plėvė šiek tiek giliau būna unsure.gif

Ačiū, jau pakankamai prisiskaičiau (baisybių ir ne tik) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leveret: 04 birželio 2012 - 08:24
QUOTE(Leveret @ 2012 06 04, 08:22)
Tada gal ne taip išsireiškiau. Tas perskyrimas matosi iš išorės. Dėl to ir abejoju dėl vertimo, nes mano žiniom, mergystės plėvė šiek tiek giliau būna  unsure.gif

Ačiū, jau pakankamai prisiskaičiau (baisybių ir ne tik)  doh.gif

Viskas bus gerai, nepergyvenk. Negirdėjau, kad nors viena numirtų nuo šitos traumos biggrin.gif

O tu pas ginekologą esi buvusi? Jei su anatomija viskas tvarkoj, tai jokių problemų ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2012 06 04, 08:22)

Ačiū, jau pakankamai prisiskaičiau (baisybių ir ne tik)  doh.gif

jeigu paguos, galiu pasakyti, kad mano patirtis buvo tokia, kad per 1 karta ne tai, kad jokio skausmo nebuvo, net ne kraujo lasas nepasirode, taip kad tikekis, kad 1 kartas bus irgi toks lengvas ir malonus mirksiukas.gif
Atsakyti