QUOTE(Becel @ 2012 05 06, 18:23)
israse vaistu visokiu, bet nezinau, kodel ju neskyre vyrui, nes kiek skaiciau, kad ta liga ir vyras serga, jinai infekcine. Na bet tau gal ne tas
idomiai kaip.. pas mane irgi ju yra, tai gydomes abu su vyru, poryt paskutine antibiotiku diena. siaip tai yra lytiniu keliu plintanti infekcija, bet tai bala zino, gydytoja sake nebutinai, kai klausiau pas ja is kur atsiradus ji. Ir gydaus as ja jau 2 karta. pries pora metu irgi gydziausi, bet tada kaip vista, nekartojau tyrimo, tai matomai neisnyko, nes siemet vel rado. o partneriu tai nekeiciu. aplamai per pirmaji gydyma vienisavau, vyras atsirado veliau. kazkaip nesinori galvot, kad nuo jo pakartotinai pasigavau. gal tiesiog neisnyko tada, bet.. nezinosi dabar.. tyriausi as viena, vyrui nereikejo, ir pakartotina tyrima daryt kiek supratau teks man vienai, nors dar pasiklausiu. po keliu dienu eisiu ziuret , ar pagerejo padetis. dar girdejau, kad ne visiem gydo tas ureaplazmas, jei nekelia jokiu nesamoniu. o man ji kelia afigiena kaklelio uzdegima ir svarbiausia - norim pastot.. ir kol neisnaikinsim pastoti ir neimanoma ir gydytoja grieztai draudzia..
gal gali parasyt kokius vaistus jums skyre?