Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Sveikos,
KT gėriau kažkur 1m., nutraukiau spalio mėn. pirmus mėn. sirgau reguliariai, po to apie 3-4 mėn. nesirgau, o po paskutinių mėnesinių praėjus 2sav. vėl susirgau, beje porą dienų tepliojo rudai. Tad norėjau paklaust, ar čia normalu, ar jau reiktų sunerimt? blush2.gif
Atsakyti
gal kuri susidurete: gine neranda jokiu anomaliju, bet pati jauciu nuolatini nemalonu kvapa, naudoju lactacyd, bet poveikis trumpalaikis. ypac paastreja kvapas akto metu.
Atsakyti
Sveiki, gal žinote, ką galėtų reikšti, jei ciklo viduryje atsirado rudos išskyros, kurių kasdien vis daugėjo ir dabar atrodo kaip negausios menstruacijos. Menstruacijos turėtų būti apie gegužės 11, o tai prasidėjo balandžio 28-29 dienomis. Taip pat nuo pirmadienio jaučiu nuovargį, silpnumą, o vakar ėmė skaudėti gerklę, galvą. Temperatūra normali.
Kaip visa tai būtų galima suprasti ?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 03, 11:31)
gal kuri susidurete: gine neranda jokiu anomaliju, bet pati jauciu nuolatini nemalonu kvapa, naudoju lactacyd, bet poveikis trumpalaikis. ypac paastreja kvapas akto metu.

man tepinelis irgi nieko blogo nerode. Tai padare tyrima del chlamidijozes ir rado per daug ureaplazmu
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 05 06, 15:52)
man tepinelis irgi nieko blogo nerode. Tai padare tyrima del chlamidijozes ir rado per daug ureaplazmu

nu va, prasau... reikes ir man tuomet kreiptis, nes paprastas tepinelis geras unsure.gif
Papildyta:
o kaip tas ureaplazmas gyde?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 06, 15:23)
nu va, prasau... reikes ir man tuomet kreiptis, nes paprastas tepinelis geras  unsure.gif
Papildyta:
o kaip tas ureaplazmas gyde?

israse vaistu visokiu, bet nezinau, kodel ju neskyre vyrui, nes kiek skaiciau, kad ta liga ir vyras serga, jinai infekcine. Na bet tau gal ne tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 05 06, 17:23)
israse vaistu visokiu, bet nezinau, kodel ju neskyre vyrui, nes kiek skaiciau, kad ta liga ir vyras serga, jinai infekcine. Na bet tau gal ne tas  mirksiukas.gif

ziuresim, ka man pasakys, nes paskutiniu metu kaip ir maziau jauciu ta kvapa.
Atsakyti
SOS !!!!!

Merginos prasau man padeti...turiu problema kuri vis pasikartoja,turiu partnery su kuriuo mylintis jauciu skausma jam ieinat,tikrai susijaudinu,bet skausmas nepakeliamas kartais ir mes tiesiog nustojame nieko ir nepradeje.... doh.gif tiesiog gaila man ir jo ir saves...bet kartais stengiuosi del jo ir kenciu ta skausma jis pasibaigia kai lytinis aktas eina link pabaigos,bet viska pabaigus vel jauciu skausma makstyje,kartais negaliu atsisesti normaliai...bet visa beda dar situ nesibaigia,poto man atsiranda pusles problemos iskarto ta pacia diena,atrodo lyg butu prasidejes pusles uzdegimas,vaikstai sisioti kas 10 min darai po nedaug ir skauda,niekaip nesuprantu kas tai galetu buti...trunka 3-4 dienas,ir tuo metu santykiu tureti neiseina,darosi baisu,niekad tokiu problemu neturejau,buvau pas daktare apziurejo sake viskas gerai,buvau sausio viduryje ir balandzio 6 kad israsytu kontraceptiku,siuo metu apziuros atlikti negalejo nes pradejus sirgti buvau taciau padare echoskopija bet nieko blogo nesake...bet vistiek priezastis tai slypi kazkur viso sito....nzn net ka ir galvoti,su draugu puse metu kartu esame ir tai ivyko jau 3 kartus,kartais viskas gerai buna o kartais turiu sita beda,nzn net ka daryti....seniau turejau kita partnery ir sitos problemos neturejau(partneris buvo 3,5metu pastovus)...naujasis partneris taip pat siuo metu pastovus....gal as sergu kokia liga???padekit prasau...
Atsakyti
QUOTE(agnute22 @ 2012 05 08, 18:01)
SOS !!!!!
gal as sergu kokia liga???padekit prasau...

Gal problemos su bakterijomis? Tepinėlį ėmė? Dar tiksliau rodo pasėlis, kurį augina ir žiūri, kokie žvėreliai išaugo.
Atsakyti
QUOTE(agnute22 @ 2012 05 08, 19:01)
SOS !!!!!

Merginos prasau man padeti...turiu problema kuri vis pasikartoja,turiu partnery su kuriuo mylintis jauciu skausma jam ieinat,tikrai susijaudinu,bet skausmas nepakeliamas kartais ir mes tiesiog nustojame nieko ir nepradeje.... doh.gif  tiesiog gaila man ir jo ir saves...bet kartais stengiuosi del jo ir kenciu ta skausma jis pasibaigia kai lytinis aktas eina link pabaigos,bet viska pabaigus vel jauciu skausma makstyje,kartais negaliu atsisesti normaliai...bet visa beda dar situ nesibaigia,poto man atsiranda pusles problemos iskarto ta pacia diena,atrodo lyg butu prasidejes pusles uzdegimas,vaikstai sisioti kas 10 min darai po nedaug ir skauda,niekaip nesuprantu kas tai galetu buti...trunka 3-4 dienas,ir tuo metu santykiu tureti neiseina,darosi baisu,niekad tokiu problemu neturejau,

man taip buvo/yra. Irgi atrodo susijaudinu, viskas gerai, bet skauda, paskui skausmas praeina. Ir tokioj situacijoj tik viena poza - misionieriaus. Aš manau, kad gal tai psichologinė problema g.gif kai susijaudini, bet sekso nenori.Arba tik atrodo, kad susijaudini, bet viduj dregmės trūksta, todėl skauda. Seksas pas mus labai dažnas, o ryte mane sujaudint problema, tada labiausiai ir skauda.
dėl pūslės irgi turiu tokį "malonumą". Tai esu gavus patarimą, kuris man labai padeda ir tokios problemos nebėra, na nebent kojas peršalu. Po lyt. santykių pasisiot, VISADA, nors tris lašus išleist. O profilaktiškai pūslei pastiprint arba kai jaučiu, kad pūslė "parėjus" išgeriu CareLady (spanguolių tabletės), nusiperku spanguolių sulčių. Per dieną problemos nelieka 4u.gif
Atsakyti
eme viska isskyrus ta pasely...viskas gerai...nu nezinau seksas ir pas mane siuo metu daznokas,bet skauda nesveikai...nu susijaudinu atrodo ir pati noriu pasimyleti....juk ne gelezine blush2.gif na bet va snd buvau pas daktare (anglijoje esu siuo metu) ji apziurejo sake viskas gerai bet kadangi pas mane lb sausa ir siauroka ta vietele man pritrina todel pasiule naudoti VISADA lubrikanta...tai reiks isbandyti,o siuo metu kadangi pazeista viskas yra bisky susilaikyti nuo santykiu...tikiuosi viskas bus gerai,paeme kaklelio tyrima,slapimo tyrima ir reik laukt db atsakymu... smile.gif dekui merginos jum uz pagalba...tikiuosi ir as db sy ta parasius jum pagelbesiu mirksiukas.gif

dieve ir uz ka tom moterim sitokie rupesciai,lg taip ju mazai butu doh.gif
Atsakyti
Man prieš pat mėnesines taip būna, kad po akto pasirodo šviežio kraujuko..ginė nurašė kaklelio endometriozei, bet man vistiek l.neramu doh.gif jau galvoju apie blogiausią, nors citologinis padarytas neseniai ir tipo geras, o budavo LSIL seniau unsure.gif nebežinau, ką galvoti g.gif
Atsakyti