Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

sveikos smile.gif norejau paklausti ar kas esate susidure su tokia problema? po ejakuliacijos man labai pradeda grauzti gimda...toks erzinantis tempimas lyg kokia infekcija, gal ir skamba kvailai, bet ar as galiu buti alergiska spermai ? doh.gif daktarai neturi paaiskinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestute16 @ 2012 01 08, 23:58)
Sveikos  smile.gif  turiu aš problemėlę.. jau ne pirmą kartą mylintis man sutrūkinėjo aplink makštį.. ar taip galėjo atsitikti nuo pienligės? nes manau aš ją turiu, nes man labai nieštėjo ir perštėjo ir buvo daug baltų į varškę panašių išskirų... vartojau polyginax žvakutes, tai lyg ir praėjo..
lytinio akto metu naudojome daug lubrikanto, bet vistik įplyšo, gal kas įtariate kodėl? man labai reikia jūsų patarimo.

Gali buti ir nuo pienliges, kai yra pazeistos gleivines ir del mechaninio poveikio akto metu dar papildomai zalojamos. Bet kai issigydysi viskas bus gerai, atsistatys. ax.gif
Atsakyti
gal kuri žinosit.... smile.gif

dariausi tyrimą dėl chlamidijozės ir rado daug ureaplazmų. Kadangi gyvenu užsienyje, o tyrimą dariausi LT, tai atsakymą gavau telefonu. Po to pradėjau domėtis pati, vienur rašo, kad tos ureaplazmos tai lytiniu keliu pilntanti infekcija, kitur, kad galima ir kitaip susirgti. Taigi sugėriau gydytojos išrašytus vaistus, požymiai dingo, jaučiausi labai laiminga. Tačiau subaigus vaistus po kiek laiko (savaitės bėgyje) visi simptmai grįžo sad.gif Taigi man kyla klausimas, ar tiesiog baigėsi vaistų veikimas, ar vyras vėl mane užkrėtė ta infekcija, nes jam gydytmo gydytoja neskyrė, o jei ši liga yra tik lytiškai plinanti infekcija, tai tik iš jo galėjau ją pasigauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 03 03, 13:05)
dariausi tyrimą dėl chlamidijozės ir rado daug ureaplazmų. Kadangi gyvenu užsienyje, o tyrimą dariausi LT, tai atsakymą gavau telefonu. Po to pradėjau domėtis pati, vienur rašo, kad tos ureaplazmos tai lytiniu keliu pilntanti infekcija, kitur, kad galima ir kitaip susirgti. Taigi sugėriau gydytojos išrašytus vaistus, požymiai dingo, jaučiausi labai laiminga. Tačiau subaigus vaistus po kiek laiko (savaitės bėgyje) visi simptmai grįžo sad.gif  Taigi man kyla klausimas, ar tiesiog baigėsi vaistų veikimas, ar  vyras vėl mane užkrėtė ta infekcija, nes jam gydytmo gydytoja neskyrė, o jei ši liga yra tik lytiškai plinanti infekcija, tai tik iš jo galėjau ją pasigauti  g.gif

visai beprasmiska yra gydyti viena partneri.
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 03 03, 13:05)
dariausi tyrimą dėl chlamidijozės ir rado daug ureaplazmų. Kadangi gyvenu užsienyje, o tyrimą dariausi LT, tai atsakymą gavau telefonu. Po to pradėjau domėtis pati, vienur rašo, kad tos ureaplazmos tai lytiniu keliu pilntanti infekcija, kitur, kad galima ir kitaip susirgti. Taigi sugėriau gydytojos išrašytus vaistus, požymiai dingo, jaučiausi labai laiminga. Tačiau subaigus vaistus po kiek laiko (savaitės bėgyje) visi simptmai grįžo sad.gif  Taigi man kyla klausimas, ar tiesiog baigėsi vaistų veikimas, ar  vyras vėl mane užkrėtė ta infekcija, nes jam gydytmo gydytoja neskyrė, o jei ši liga yra tik lytiškai plinanti infekcija, tai tik iš jo galėjau ją pasigauti  g.gif

Tai tokie gana sunkiai išnaikinami žvėreliai. Svarbiausia - pačios imunitetas. Mano draugui rado ureaplazmų (jis jokių pojūčių negerų nejaučia, mes čia tyrimus abu darėmės dėl pienligės ir BV), o pas mane - ne.

Manau, kad vis tik reikėtų gydyti abu (patikrinus vyrą, žinoma, nes galėjot ir iš kur kitur pasigauti, ureaplazmos gali sau ramiai ne vienus metus tupėti ir nepasireikšti, galima jų ir ne lytiniu keliu pasigauti), o po to rimtai užsiimti imuniteto stiprinimu, kokiu nors homeopatiniu gydymu, kad nesikartotų.

O kokie požymiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 03 03, 13:30)
Tai tokie gana sunkiai išnaikinami žvėreliai. Svarbiausia - pačios imunitetas.  Mano draugui rado ureaplazmų (jis jokių pojūčių negerų nejaučia, mes čia tyrimus abu darėmės dėl pienligės ir BV), o pas mane - ne.

Manau, kad vis tik reikėtų gydyti abu (patikrinus vyrą, žinoma, nes galėjot ir iš kur kitur pasigauti, ureaplazmos gali sau ramiai ne vienus metus tupėti ir nepasireikšti, galima jų ir ne lytiniu keliu pasigauti), o po to rimtai užsiimti imuniteto stiprinimu, kokiu nors homeopatiniu gydymu, kad nesikartotų.

O kokie požymiai buvo?

tik blogas kvapas iš "ten", galvojau kokia bakterinė vaginozė, bet tepinėlis nieko nerodė, tada pasiūlė tą tyrimą ir išlindo zarazos doh.gif db grįšiu į LT tik gal vasarą, čia eiti pas gydytojus nenoriu, tai teks gyvent su tuo brudu dar kurį laiką, užkniso negyvai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 03 03, 12:47)
visai beprasmiska yra gydyti viena partneri.

gaila, kad gydytoja matyt manė kitaip sad.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės,dabar ir man reikia jūsų patarimo, gal kas tūrėjo panašią situaciją.. unsure.gif arba kokia tema rekomenduoti kur galeciau rasti atsakymą.. 4u.gif

Mėnesines visada buvo reguliarios, kaip laikrodukas, bet šį mėnesį jau kelios dienos kaip mms nesulaukiu, vėluoja, dariau trys NT ir visi neigiami, tai kame bėda?Neštumo požymių irgi nejaučiu, tik silpnumas nedidelis ir šį mėnesį daug nervavausi.Ką tokiu atveju daryti? Laukti mms dar kurį laiką? Bandau teisintis kad praeitas mėnuo buvo trumpesnis todėl užsitęsė mėnesinės, bet...Ankščiau tokių atvejų nebūvo..
Bijau, kad endometriozės kokios nebūtų, jau visko prisigalvoti baigiu..

Tiesa kurį laiką buvo patepliojimai prieš mms, bet šiais metais ju nebebuvo, tačiau vasario mėnesi menesinės itartinai trumpos buvo(tik 3d.) kai įprastai tesiasi ilgiau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 22 kovo 2012 - 07:29
Na lyg ir patepimai prasideda, bet laaaabai jau vargiai reiškiasi , žiūrėsiu kas bus toliau.. unsure.gif Nebesuprantu nieko, reikės nueiti pas gine pasitikrinimui. g.gif 4u.gif

Geros dienos ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos ir būsimos mamytės smile.gif
Tikrai žinau, kad visos turite ir savų problemų, tačiau man labai reikėtų jūsų patarimo. Esu dar pakankamai jauna, mėnesinių normalių neturėjau niekada. Jas visuomet reikėdavo prišaukti ar visaip kitaip iškviesti. Kai man buvo 16 metų gydytoja konstatavo, kad turiu policistinių kiaušidžių sindromą ir išrašė kontraceptikų. Taip juos ir geriu iki šiol. Tikriausiai gerčiau ir toliau neieškodama nieko kito, nes kreipiausi jau ne į vieną gydytoją ir, deja, kitokio patarimo man niekas nedavė. Tačiau vis užeina skausmai kairėje pilvo pusėje, apačioje. Pradžioje jie buvo silpni, vos jaučiami, tad aš ir nekreipiau į tai dėmesio. Tačiau jau pora kartų jie užeidavo tiesiog nepakeliami. Negalėdavau nei gulėt nei sėdėt, tiesiog norėdavosi sulyst į žemę ir jokie vaistai man nepadeda. Prasikankinu taip ištisą parą, o po to dar kelias dienas. Teko apsilankyt ir priėmime, bet apžiūrėjąs gydytojas pasakė, kad jo nuomone "niekas nekelia didelio susirūpinimo". Tačiau man tai kelia susirūpinimą. Todėl labai prašau, gal galėtumėt kuri parekomenduot kokį gerą ginekologą ar ginekologę Vilniuje. Gal jis man kuo pagelbėtų. Labai ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
turiu problemytę.. gėda, bet ką padarysi, jau neramu darosi.. unsure.gif dar neesu turėjus lytinių santykių ir po "išdykavimų" su draugu pajutau, kad kažkas negerai. viena lytinė lūpa buvo padidėjusi, na tokia kaip ir patinusi, bet nekreipiau dėmesio, pagalvojau, kad gal, liaudiškai tariant, pritrynė įsismarkavęs. praėjus patinimui ta lytinė lūpa ir liko daug didesnė nei kita, atrodo, kad net tokia guminė pasidarė, tempiasi. pasakykit, ar vidinės lytinės lūpos turi matytis, būt "išsikišę", kai stovi normalia poza ? ar galbūt vaikinas kažkaip sužalojo man ten ?... unsure.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Eidvilė__ @ 2012 04 26, 22:58)
ar galbūt vaikinas kažkaip sužalojo man ten ?... unsure.gif 

Sunku ką iš aprašymo pasakyt, bet sunkiai įsivaizduoju, kad galima būtų tokiu būdu ką nors sužaloti.
Visos mes šiek tiek skirtingos sandaros. Paprasčiausias budas išsiaiškinti - profilaktiškai pasitikrinti pas ginekologę, jinai tai jau tikrai pasakys, ar viskas normoj. Bijot nėra ko - juk geriau susikaupus vieną kartą nueit pas gydytoją ir po to ramiai gyvent, negu kankintis dabar su tokiais neaiškumais ilgą laiką.
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Eidvilė__ @ 2012 04 26, 23:58)
Sveiki.
turiu problemytę.. gėda, bet ką padarysi, jau neramu darosi..  unsure.gif  dar neesu turėjus lytinių santykių ir po "išdykavimų" su draugu pajutau, kad kažkas negerai. viena lytinė lūpa buvo padidėjusi, na tokia kaip ir patinusi, bet nekreipiau dėmesio, pagalvojau, kad gal, liaudiškai tariant, pritrynė įsismarkavęs. praėjus patinimui ta lytinė lūpa ir liko daug didesnė nei kita, atrodo, kad net tokia guminė pasidarė, tempiasi. pasakykit, ar vidinės lytinės lūpos turi matytis, būt "išsikišę", kai stovi normalia poza ? ar galbūt vaikinas kažkaip sužalojo man ten ?... unsure.gif 
Ačiū.

Viskas ten gerai pas jus manau, nereikia pergyventi mirksiukas.gif
Atsakyti