Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

QUOTE(Tiutte @ 2011 05 03, 21:01)
O aš noriu pasiguosti, nes neįsivaizduoju kas yra, o jau taip neramu pasidarė. Buvo dingusios mėnesinės, nuėjau pas ginekologę pasakė, kad gimda padidėjusi - laukiuosi. Iš ryto padarė echoskopiją - nesilaukiu. Po poros dienų pasirodė ir mėnesinės. (ciklas gavosi 43, vietoj 24 d.). Na galvoju dėl streso gal vėlavo, bet jos truko tik dvi dienas ir nlb gausios, kas man nebūdinga. Po jų nuėjau pas ginekologę, gimda vis dar padidėjusi vėl - laukiesi vis dėl to sako. Pakartoti echo neišėjo, išvažiavau į užsienį. Gryžau vėl iškart pas ginekologę - vėl gimda padidėjusi, sako po savaitgalio echo būtina, bet prasidėjo mėnesinės (šįkart 24d.) ir nenuėjau į ta echo, bet taip skauda kad vakare vos į klinikas nenuvažiavau. Ir dabar nežinau ką daryti, ar per mėnesines eit echoskopiją darytis ar ką. Pas savo ginekologę dėl savo darbo laiko ir jos laiko nesuderinamumo tik kartą per savaitę galiu pataikyti, o eilės juk.. Tai nežinau ar laukt ar eit pas privatų, kad nusiraminti  g.gif

o kraujuojate gausiai? g.gif kaip per tikrasias mėnesines?Gal pabandykite dar NT nusipirkti jei kraujavimas negausus.
Atsakyti
laba diena,
einu prie reikalo is karto biggrin.gif su vyru norime susilaukti vaikelio,taciau po keliu meiles naktu pajutau jog kazkas negerai..atsirado baltu vientisu isskyru sioks toks niezejimas-perstejimas..todel po keliu dienu eisiu pas ginekologe..itariu gal vaginoze pas man prikibo..ar imanoma pastoti sergant tokia ligele g.gif ir jai jau grikiukai nuejo ten kur reikia ir netycia pastoju, tai juk turetu but pavojinga vaisiui ar ne unsure.gif nestumo testa darytis dar anksti..tai net nezinau dbr ka cia ginei sakyt,negi sakysi neskirkit man kokiu stipriu zvakuciu kad nekenktu vaisiui nes galiu pastot biggrin.gif juk didele tikimybe kad dar ir nepastosiu,o vis delto jeigu...ot supyniau cia viska doh.gif

Papildyta:
ui ziuriu kad ne ten pataikiau..radau jau tokia temuke kitur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boriuzke: 04 gegužės 2011 - 22:08
QUOTE(konsuelalupe007 @ 2011 03 17, 21:15)
Gera diena,
Esu Ana, man 16 metų, mažiau kaip prieš savaitę turėjau lytiniu santykiu, jam 17,
po mėnesiniu buvo praėjusiu maž daug savaitė, mylėjomės be apsaugos bet jis nebaigė. Po savaitės man pradėjo skaudėti vieta žemiau gagtos - galvutės srityje ir gyliai, einant ir judant pradeda skaudėti o liečiant lyg degintu, toks nemalonus skausmas. kas man yra? ar tai nėštumo požymiai? ar įmanomas toks baisus skausmas tarkim pastojus? ar tiesiog kokios nors lygos simptomai? dabar sergu virusine lyga su temperatūra. Seniau be apsaugų mylėdavomės ir neprisidirbdavome o kaip yra dabar nežinau. Iki mėnesiniu geros 2-3sav. Prašau padėkite, būčiau dėkinga smile.gif

Anai tikriausiai uždegimas. Jei šią temą skaito daugiau nepilnamečių mergaičių, tai noriu perspėti, kad savaitė po mėnesinių kai kurioms jau prasideda vaisingas laikotarpis ir mylėtis be apsaugų, net, taip sakant, ,,nebaigiant" - tai žaisti rusišką ruletę. Praktiškai - siūloma skaičiuoti vaisingas dienas taip: 7 dienos prieš ovuliaciją (jeigu ciklas 28 dienų, ovuliacija būna 14 dieną; ciklas skaičiuojamas nuo 1 mėnesinių dienos) ir 3 dienos - po ovuliacijos.
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif norejau pasitart ax.gif Nors ir uzsirasiau pas gyd., vis pagalvojau, kad gal perdaug sureiksminu simptomus ir neverta eit? Reikalas yra toks. Ciklas mano reguliarus jau kokius 5 metus maziausiai, jokiu ginekologiniu problemu nesu turejusi, taigi ir pas sios sryties daktarus senei nebuvau blush2.gif O daba po mm (ciklas prasidejo rugpjucio 21d. trukme 26d.) beveik savaite laiko pastebejau rusvas isskyras, kuriu anksciau nebudavo g.gif Toliau jos dingo, bet uztat prasidejo stiprus skausmas gimdos srytije. Is pradziu skaudedavo einant ar keliant kazka sunkesnio, po to skausmas pasidare pastovus. Skauda nuolat jau maziausiai savaite laiko. Panasu i mm skausma tik sakyciau gylesnis yra, labai atsiduoda i desine koja g.gif dar krutys labai jautrios pasidare ir skauda (nors gal cia labiau su O susije blush2.gif ) Ar gali but tai susije su ovuliacija? Anksciau jos niekada nejausdavau, skaudedavo pilva apacia tik pora dienu per pms ir dvi pirmas mm dienas... Patarkit, ka daryt ar palaukt ar vis gi nulekt pas daktare?
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2011 09 07, 13:41)
Sveikos visos smile.gif norejau pasitart  ax.gif Nors ir uzsirasiau pas gyd., vis pagalvojau, kad gal perdaug sureiksminu simptomus ir neverta eit? Reikalas yra toks. Ciklas mano reguliarus jau kokius 5 metus maziausiai, jokiu ginekologiniu problemu nesu turejusi, taigi ir pas sios sryties daktarus senei nebuvau  blush2.gif  O daba po mm (ciklas prasidejo rugpjucio 21d. trukme 26d.) beveik savaite laiko pastebejau rusvas isskyras, kuriu anksciau nebudavo  g.gif Toliau jos dingo, bet uztat prasidejo stiprus skausmas gimdos srytije. Is pradziu skaudedavo einant ar keliant kazka sunkesnio, po to skausmas pasidare pastovus. Skauda nuolat jau maziausiai savaite laiko. Panasu i mm skausma tik sakyciau gylesnis yra, labai atsiduoda i desine koja  g.gif  dar krutys labai jautrios pasidare ir skauda (nors gal cia labiau su O susije  blush2.gif ) Ar gali but tai susije su ovuliacija? Anksciau jos niekada nejausdavau, skaudedavo pilva apacia tik pora dienu per pms ir dvi pirmas mm dienas... Patarkit, ka daryt ar palaukt ar vis gi nulekt pas daktare?

Siulau lekt ir nieko nelauk, gydytojas apziures ir patars, jei reiks skirs vaistu. Nera ko bijoti ax.gif Skausmas ir keistos isskyros gb ir uzdegimo pozymis, panasius pozymius gali duoti ir slapimo taku uzdegimas, bet buna ir skausmingas ir daznas slapinimasis.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Turiu tokia problemele. Zodziu tai ivyko pries menesi laiko, kai mylejomes su vyru. Man yra daryta gimdos kaklelio konizacija kaireje puseje. Viskas buvo gerai iki to nelemto pasimylejimo. Kita diena pajutau nemalonius pojucius kaireje gimdos kaklelio puseje. Perstejimas, maudimas, netgi istino viskas ten. Panaudojau jodo zvakutes, tai lyg ir susitvarke viskas. Taciau mylintis nebudavo taip kaip iki to momento. Ir dabar jauciu, kad ten viduj butu kyg tarka nutarkuota toks maudimas. Gal kuriai yra buve taip nutike? Labai noreciau sulaukt jusu pasisakymu, kol sulauksiu eiles pas gydytoja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai prašau man pagelbėti. gal kuriai nors yra taip buvę.. visą forumą perskaičiau bet nieko neradau kas man tiktų. esu labai jauna o ginekologines problemos mane kankina vis. Pries metus prasidejo mano kosmaras sad.gif buvo pagauseje isskyru, todel apsilankiau pas gydytoja. paaiskejoo turiu gimdos kaklelio zaizdele, buvo grybelis, veliau prasidejo maudimas pilvo apacioje ir daug gelsvu isskiru. Gydytoja padare tyrimus nuo LPL, nerado nieko, dare del ZPV nieko nerado, veliau dare paseli rado kazkokiu stafilokoku, geriau begales vaistu, tepinelis vis blogas padidejimas liaukocitu, dar dabar geltonos isskyros yra, labai man liudna, daug vaistu isgeriau bet nieko sad.gif labai prasau gal kam taip yra buve gal patartumet kokius dar tyrimus pasidaryt..teisiog labai bijau, kad neatsirastu kokio nevaisingumo sad.gif labai dekoju uz pagalba.
Atsakyti
O vat as susiduriaus su visai nesuprantamais man simtomais sad.gif
Gal ka irgi teip buvo...
Esme tame, kad trukineja oda aplink "iejima" sad.gif na gal ne visai aplink, bet apacioj..na net nemoku paaiskint...Tas aisku ne ties skauda kiek nizti, isskyru kazkokiu ypatingu nepastebeta...Ir jau susiruosiau pas savo gine, bet tai diena uzrasymams ne ta, tai neprisiskambinu, vienzo..
Gal kas zinos kas cia tokio?
Atsakyti
sveikos...noreciau paklausit, gal kas yra susidure su tokia liga endomitrioze ar kazakas panasiai kazkaip ten vadinasi?kai ant kiausides kazkoks darinukas yra...na tiksliai nei pati nezinauuu...arji isgydoma?
Atsakyti
Aš tai panikuoju. Načiort. Tokią sušiktą ginekologę turiu, kad neduok tu dieve, senka su kuria neįmanoma susišnekėt. schmoll.gif
Žodžiu, niekaip nesusireguliuoju ciklo. doh.gif Tai kas du mėnėsius, tai kas tris, keturis. Išprotėsiu. Ėjau konsultacijos. Sako - kontraceptikai. Nu aš tai taiiiip prieš juos... Nenoriu farširuotis chemija. Sakau, kažką geriau ne tokio pavojingo. Sako kontraceptikai JOKIOS žalos nedaro. Aš ne ir viskas. Tai išrašė Agnucaston. Vartojau tris mėnesius kaip buvo liepta. Ir ką.. du mėnesius viskas ok, o toliau vėl 'trukt už vadžių vėl iš pradžių'. Sakė jei nepadės - stiprūs kontraceptikai ir fsio.. Kad ją šikančia sutrauktų, negi nėra kažkokių kitų būdų???? protest.gif
Bijau žaist tokiais dalykais. Žiauriai bijau, noriu ateityje turėti sveiką vaikelį.
Atsakyti
QUOTE(Fliu @ 2011 12 26, 10:33)
Aš tai panikuoju. Načiort. Tokią sušiktą ginekologę turiu, kad neduok tu dieve, senka su kuria neįmanoma susišnekėt.  schmoll.gif
Žodžiu, niekaip nesusireguliuoju ciklo.  doh.gif  Tai kas du mėnėsius, tai kas tris, keturis. Išprotėsiu. Ėjau konsultacijos. Sako - kontraceptikai. Nu aš tai taiiiip prieš juos... Nenoriu farširuotis chemija. Sakau, kažką geriau ne tokio pavojingo. Sako kontraceptikai JOKIOS žalos nedaro. Aš ne ir viskas. Tai išrašė Agnucaston. Vartojau tris mėnesius kaip buvo liepta. Ir ką.. du mėnesius viskas ok, o toliau vėl 'trukt už vadžių vėl iš pradžių'. Sakė jei nepadės - stiprūs kontraceptikai ir fsio.. Kad ją šikančia sutrauktų, negi nėra kažkokių kitų būdų????  protest.gif
Bijau žaist tokiais dalykais. Žiauriai bijau, noriu ateityje turėti sveiką vaikelį.

Ciklo reguliavimui yra papildas Ovuliavitas. Ten sudėtyje yra ta pati žolė, kaip agnucaston, nakvišų aliejus ir dar krūvelė kitų medžiagų. Kad jis skirtas reguliariam ciklui rašo anotacijoje, o iš patirties negaliu nieko pasakyti, geriu dar tik porą savaičių, ir mano tikslai kitokie - noriu neagresyviai pasireguliuoti hormoninį foną, kad pienligių atsikratyčiau. O pats vienas nakvišų aliejus irgi moteriškam organizmui geras dalykas, man apčiuopiamai palengvino ilgas ir skausmingas mm.

Pabandyk, prie chemijos pereiti visada suspėsi.
Papildyta:
QUOTE(ladyga @ 2011 12 26, 09:57)
sveikos...noreciau paklausit, gal kas yra susidure su tokia liga endomitrioze ar kazakas panasiai kazkaip ten vadinasi?kai ant kiausides kazkoks darinukas yra...na tiksliai nei pati nezinauuu...arji isgydoma?

Endometriozė. Apie ją yra atskira tema, rodos ligų skyrelyje.
Atsakyti
Sveikos smile.gif turiu aš problemėlę.. jau ne pirmą kartą mylintis man sutrūkinėjo aplink makštį.. ar taip galėjo atsitikti nuo pienligės? nes manau aš ją turiu, nes man labai nieštėjo ir perštėjo ir buvo daug baltų į varškę panašių išskirų... vartojau polyginax žvakutes, tai lyg ir praėjo..
lytinio akto metu naudojome daug lubrikanto, bet vistik įplyšo, gal kas įtariate kodėl? man labai reikia jūsų patarimo.
Atsakyti