Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

QUOTE(daliuk @ 2010 11 23, 22:03)
išmegink femigel...mane šios problemos ir senai vargino...praejau daug gydytoju bet jie nieko nepatardavo..kol atradau viena tokia gera daktaryte...kuri pagaliau išsprendė šia problema...aš ši geli naudoju dabar gydymo tikslais... http://www.100metu.l...ai/tea_tree_oil  pasiskaityk apie ši vaistuka cia viskas parašyta..ir yra jo kiekvienoje vaistinėje...sekmes...

labuka smile.gif as del to Femigel tepaliuko noriu paklausti, nes isigyjau ji rolleyes.gif ir tik vienas klausimelis ( as ji naudoju nakciai kai einu gulti, ryte atsikeliu man viskas isbega ir taip po truputi dar puse dienos) tai normalu? taip turi buti? o gal as neteisingai kazka darau, na bet viska darau taip kaip parasyta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(estera11estera @ 2011 02 12, 02:05)
labuka  smile.gif  as del to Femigel tepaliuko noriu paklausti, nes isigyjau ji  rolleyes.gif ir tik vienas klausimelis ( as ji naudoju nakciai kai einu gulti, ryte atsikeliu man viskas isbega ir taip po truputi dar puse dienos) tai normalu? taip turi buti? o gal as neteisingai kazka darau, na bet viska darau taip kaip parasyta.  g.gif

Taip, taip ir turi buti smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Noreciau isgyrsti gerbiamu forumieciu nuomone apie vaista "Provera"....Aprasysiu, Jums leidus, trumpai visa situacija. Mano draugei ginekolege nustatate hormonini sutrikima. Siuo metu ji dirba USA, namuose bus tik birzelio men.
Per pastaruosius keleta menesiu menstr ciklas buvo gan nepastovus. Drauge labai daug dirba, miego ir darbo laikas pastoviai keiciasi, fiziskai bei moraliskai labai sunku. Praeita savaite buvo pastebetos neiakios kilmes isskiros, suskaudo pilva. Ginekologe, Karibu saluose, apziurejusi paciente irsase butent siuos vaistus. Kiek supratau, jie yra hormoniniai. Ar jie nera pavojingi? kokie gali buti salutiniai poveikiai?

Kiek tik sugebejau rasti internete apie si vaista, ja esu perskaites. Bet labai rupi Jusu nuomone.

p.s KT nevartojama jau apie 9 menesius. Jokiu kitu vaistu irgi.
Pirmadieni noriu nueiti pas ginekoleje konsultacijai (Vilnius). Gal galetumete rekomenduoti pas ka man kreiptis?

Pagarbiai
Atsakyti
Sveiki, turiu tokią problemytę dėl kurios žadu greitu laiku kreiptis į gydytoją, bet gal kas nors iš Jūsų žino, kas tai galėtų būti? Mano mėnesinės, nuo pat jų pradžios buvo labai gausios. Nors ir gausios, tačiau, ačiū Dievui - ne skausmingos. Na būdavo pamausdavo pilvą, bet nesiraičiau iš skausmo (tik vieną sykį). Nekenčiau visą laiką to gausumo, tačiau dabar mano mėnesinės pasikeitė - tapo nebe tokios gausios ir nebe tokios ilgos (na kartais trūkdavo ir po 5 dienos, o dabar gali ir 2-3 dienas). Be to, pastebėjau, kad prieš mėnesines būna rudos išskyros, nelabai jų daug būna, bet kelnaites aptepa. Nesuprantu, kas pasikeitė.. ta prasme, iš išorinių veiksnių nepasikeitė niekas (KT ir kitų hormoninių vaistų nevartoju), pasikeitė gal tik tiek, kad užimtumas padidėjo. Ar tos išskyros gali būti ligos pranašas? sad.gif Kai paskutinį sykį tikrinausi (maždaug prieš metus), tai nieko blogo nerado..

Beje, jeigu žinote kokią gerą ginekologę Vilniuje (privačioje klinikoje) ir kur kainos nebūtų kosminės, parašykite man prašau AŽ wink.gif
Atsakyti
Gera diena,
Esu Ana, man 16 metų, mažiau kaip prieš savaitę turėjau lytiniu santykiu, jam 17,
po mėnesiniu buvo praėjusiu maž daug savaitė, mylėjomės be apsaugos bet jis nebaigė. Po savaitės man pradėjo skaudėti vieta žemiau gagtos - galvutės srityje ir gyliai, einant ir judant pradeda skaudėti o liečiant lyg degintu, toks nemalonus skausmas. kas man yra? ar tai nėštumo požymiai? ar įmanomas toks baisus skausmas tarkim pastojus? ar tiesiog kokios nors lygos simptomai? dabar sergu virusine lyga su temperatūra. Seniau be apsaugų mylėdavomės ir neprisidirbdavome o kaip yra dabar nežinau. Iki mėnesiniu geros 2-3sav. Prašau padėkite, būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 11 23, 06:53)
O jus nebandete naudoti liubrikantu?(jei zinoma sargiu nenaudojate) Jie padeda ypac kai sausa ir sunku susijaudinti....Kitas variantas tegul vaikinas pasistengia ilgesni laiko tarpa skirti glamonems,buciniams ir t.t.....nes matyt nepakankamai sujaudina kad tokios bedeles nutinka....Ir aisku ginekologe manau nelabai ka galetu padeti,nebent lubrikantus kokius patartu naudoti,profilaktiskai patikrintu,gal viena  ar kita patarima duotu....Svarbiausia atsipalaiduokite ir duokite laiko izangai,neskubekite... mirksiukas.gif sekmes!

kad tikrai galetu padeti wink.gif
skausmas mylintis gali buti ne tik del sausumo, bet ir del ligeliu: endometrioze, cistos, zaizdeles... as kaip tik pirmiausiai eiciau pas ginekologe ir jei pasakytu, kad sveika, tada jusu patarimai superiniai wink.gif
(beja, kalbu is patirties)
Atsakyti
sveikos,

kazi kas cia man galetu buti pries mmm skaudejo pilva gal kokias 5d,tada mmm buvo tokios negausios,po ju vel skaudejo pilva,gine israse zvakuciu ir geruju bakletiju,padejo,db kitos mmm vel negausios ir vel po ju skauda pilvo apacia,kazi kas cia db yra,pas gine galesiu tik po poros dienu sad.gif neramu skausmas tainesmarkus,bet toks nemalonus
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2011 03 15, 21:55)
tačiau dabar mano mėnesinės pasikeitė - tapo nebe tokios gausios ir nebe tokios ilgos (na kartais trūkdavo ir po 5 dienos, o dabar gali ir 2-3 dienas). Be to, pastebėjau, kad prieš mėnesines būna rudos išskyros, nelabai jų daug būna, bet kelnaites aptepa. Nesuprantu, kas pasikeitė..
Beje, jeigu žinote kokią gerą ginekologę Vilniuje (privačioje klinikoje) ir kur kainos nebūtų kosminės, parašykite man prašau AŽ wink.gif

Labas,
kažžkas panašaus kaip man. daug metų gėriau KT. Paskui mečiau. Ir po kokių metų mm pasiarė tokios kaip tavo: rudas tepliojimas, paskui poros dienų nepergausus kraujavimas ir viskas. Pasakiau ginei - tai net neklausė. Sakė gėrei KT, buvai ne moteris, tai tu ir nežinai kaip turi būti. Viskas. Susiprask nieko čia nenormalaus.
Tai rigi planuju privačiai kur nueit. Pagal info kiek pati prisiskaičiau galvoju, kad gal man koks policistinių kiaušidžių sindromas g.gif Tik normalus gydytojas čia patart gali.
Atsakyti
Labas,

Šiandien buvau pas gydytoją, dėl visų šių simptomų įtaria endometriozę sad.gif bet echoskopu žiūrėjo nieko blogo nerado, viskas gražu tfu tfu tfu. Tačiau rekomenduoja pradėti gerti KT, o aš taaaaaaaaip nenoriu sad.gif
Atsakyti
Laba, gal ne į temą, na bet man būtina paklausti . :/ Visada parindavausi dėl gausių mėnesinių. Pirma diena būdavo sunki.
Šį kartą kraujuoju labai ne daug, ir toks nelabai skaisčiai raudonas kraujas, į rudumą neša. Ir nei skauda pilvą nei ką. *****, sunerimau. Kas gali būt? Gal čia tas, ale tepliojimas nėštumo metu? Žodžiu, nežinau ką daryt, pas daktarą bijau eiti žiauriai. Gal kuriai taip buvo? Laukiu atsakymo. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Superduktė @ 2011 04 26, 22:36)
Laba, gal ne į temą, na bet man būtina paklausti . :/ Visada parindavausi dėl gausių mėnesinių. Pirma diena būdavo sunki.
Šį kartą kraujuoju labai ne daug, ir toks nelabai skaisčiai raudonas kraujas, į rudumą neša. Ir nei skauda pilvą nei ką. *****, sunerimau. Kas gali būt? Gal čia tas, ale tepliojimas nėštumo metu? Žodžiu, nežinau ką daryt, pas daktarą bijau eiti žiauriai. Gal kuriai taip buvo? Laukiu atsakymo. sad.gif

Jei mėnesiniu metu ne grynas kraujas teka o tik tepliojimas tai gali būti dėl neštumo tie patepliojimai atsiranda. Bet aišku geriau būtų nusipirkti testuką ir pasižiūrėti ką jis rodo... mirksiukas.gif Juk nėra tie testukai brangūs o atsakymas iš karto aiškus... mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš noriu pasiguosti, nes neįsivaizduoju kas yra, o jau taip neramu pasidarė. Buvo dingusios mėnesinės, nuėjau pas ginekologę pasakė, kad gimda padidėjusi - laukiuosi. Iš ryto padarė echoskopiją - nesilaukiu. Po poros dienų pasirodė ir mėnesinės. (ciklas gavosi 43, vietoj 24 d.). Na galvoju dėl streso gal vėlavo, bet jos truko tik dvi dienas ir nlb gausios, kas man nebūdinga. Po jų nuėjau pas ginekologę, gimda vis dar padidėjusi vėl - laukiesi vis dėl to sako. Pakartoti echo neišėjo, išvažiavau į užsienį. Gryžau vėl iškart pas ginekologę - vėl gimda padidėjusi, sako po savaitgalio echo būtina, bet prasidėjo mėnesinės (šįkart 24d.) ir nenuėjau į ta echo, bet taip skauda kad vakare vos į klinikas nenuvažiavau. Ir dabar nežinau ką daryti, ar per mėnesines eit echoskopiją darytis ar ką. Pas savo ginekologę dėl savo darbo laiko ir jos laiko nesuderinamumo tik kartą per savaitę galiu pataikyti, o eilės juk.. Tai nežinau ar laukt ar eit pas privatų, kad nusiraminti g.gif
Atsakyti