Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

QUOTE(Vitulka @ 2015 05 21, 23:41)
Man pavykdavo, tepdavau grietine paketą ir miegodavau su juo. Prausdavaus su sodos tirpalu.

O tai ar nesikartoja vel? unsure.gif tam kartui gal ir galima pasigydyt, bet tai kad ta zaraza po kiek laiko vel islenda... unsure.gif as tai is vis nesuprantu nuo ko jinai cia, kartais atrodo kad is oro, arba teisybe raso, kad uzterstas organizmas, nusilpes...bet tai kiek as visokiu vitaminu geriau, b grupes leidaus, sakyciau but nusilpes organizmas pavasari, jei buciau nevartojus jokiu vitaminu, papildu unsure.gif o dabar... verysad.gif
Atsakyti
4u.gif

Ką geriate organizmo stiprinimui, ką naudojate norint išvengt pienligės? unsure.gif
Atsakyti
Ar nera kam buve, kad skauda pacius kaulus, dubens turbut jie vadinasi. Kazkaip maudzia, lyg dilgcioja kartais. Ar tai gali buti nuo stuburo, ar vis delto daugiau gali buti kad su ginekologinemis bedomis susije...?
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2015 05 22, 09:25)
O tai ar nesikartoja vel?  unsure.gif tam kartui gal ir galima pasigydyt, bet tai kad ta zaraza po kiek laiko vel islenda... unsure.gif as tai is vis nesuprantu nuo ko jinai cia, kartais atrodo kad is oro, arba teisybe raso, kad uzterstas organizmas, nusilpes...bet tai kiek as visokiu vitaminu geriau, b grupes leidaus, sakyciau but nusilpes organizmas pavasari, jei buciau nevartojus jokiu vitaminu, papildu  unsure.gif o dabar... verysad.gif

man praeina. Na, galų gale man geriau naudot natur produktą nei vaistus. Ir pinigų susitaupo, nes mot vaistai brangūs ax.gif
b vitaminas nervus stiprina, bet ne imuninę.
Nesilaikot dietos? pienligei patinka saldumynai.
Pabandykit gerųjų bakterijų pagert ar kefyro/jogurto/pasukų

QUOTE(svieske @ 2015 05 25, 17:49)
Ar nera kam buve, kad skauda pacius kaulus, dubens turbut jie vadinasi. Kazkaip maudzia, lyg dilgcioja kartais. Ar tai gali buti nuo stuburo, ar vis delto daugiau gali buti kad su ginekologinemis bedomis susije...?

man strėnas skauda, kaip ir jūs galvoju, jog kažkas su tuo bus susiję doh.gif ruošiuos eit pas ginę
mamos tetai ilgai nugarą skaudėjo, rado cistą, išoperavo, baigėsi skausmai.
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2015 05 22, 09:25)
O tai ar nesikartoja vel?  unsure.gif tam kartui gal ir galima pasigydyt, bet tai kad ta zaraza po kiek laiko vel islenda... unsure.gif as tai is vis nesuprantu nuo ko jinai cia, kartais atrodo kad is oro, arba teisybe raso, kad uzterstas organizmas, nusilpes...bet tai kiek as visokiu vitaminu geriau, b grupes leidaus, sakyciau but nusilpes organizmas pavasari, jei buciau nevartojus jokiu vitaminu, papildu  unsure.gif o dabar... verysad.gif

QUOTE(aistutėlė @ 2015 05 25, 15:22)
Ką geriate organizmo stiprinimui, ką naudojate norint išvengt pienligės? unsure.gif

Dieta dieta ir dar kartą dieta 4u.gif thumbup.gif bent kelis mėnesius pasilaikyti jos griežtai, o paskui jau bent pagrindinių principų prisilaikyt 4u.gif man tai pagelbėjo 4u.gif irgi nesupratau nei kaip nei iš ko čia viskas atsirado.. bet ėmiausi angliavandenių nevartojimo ir tikrai pavyko susitvarkyti 4u.gif dar ir dabar jų labai vengiu, nes nenoriu vėl, kad ji grįžtų 4u.gif kelnaitės - tik medvilninės, keičiu du kartus per dieną, naktį dažnai miegu visai be.. blush2.gif dar turiu visad nusipirkus flugenil ovulių 4u.gif kartais artėjant mmmm pajaučiu kažką, tai būna panaudoju, bet nepiktnaudžiauju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 28 gegužės 2015 - 07:19
Labas mergaitės, domina gal kuri turi pasidarusi užšaldymą skystu azotu gimdos kaklelio žaizdą? man padaryta ši procedūra, gal gali kuri pasidalinti po visko kaip sveiko, kiek laiko užėme gyjimas.
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau pasikonsultuoti blush2.gif kelis metus bandžiau išsigydyt bakterinę vaginozę, neapsikentusi pasidariau visus tyrimus, pasėlį, dėl LPL, nieko nerado išskyrus gardnerella vaginalis.. Išrašė antibijotikų, sugėriau, po to gerųjų bakterijų į makštį panaudojau ir po kelių dienų atsirado išskyrų iš makšties rudos spalvos, tarsi kraujas, bet kartu ir ne... Gal nutuokiat kas čia galėjo man atsitikti? doh.gif negi endometriozė galėjo prasidėti? nes požymiai kiek skaičiau panašūs... blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
o man tas grybas jau kiekviena menesi islenda.... nu siaubas... verysad.gif ir kazkoks sausumas isoriniuose lytiniuose organuose atsirado... nesuprantu nuo ko cia.. kazkaip taip nelabai maloniai... unsure.gif gali but nuo pienliges?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2015 07 20, 12:27)
4u.gif
o man tas grybas jau kiekviena menesi islenda.... nu siaubas... verysad.gif ir kazkoks sausumas isoriniuose lytiniuose organuose atsirado... nesuprantu nuo ko cia.. kazkaip taip nelabai maloniai... unsure.gif  gali but nuo pienliges?smile.gif

Gali. Tepk kokosų aliejuku.
Sveikinu verysad.gif , turi chronišką pienligę. Teks gydyti chroniškais metodais. Skaityk pienligės senas temas. Gera žinia - aš pasveikau, vadinasi, ir tu gali smile.gif
Atsakyti
Laukiu eilėj pas ginę,bet gal buvot kuri susidūrusi su tokia pat problema g.gif viskas prasidėjo,jog prasidėjo mmm vidury ciklo ir trūko ilgai,apie 2 savaites (įprastai jos būna 3-4 dienas,beje geriu kt jau metai laiko). Likus kelioms dienoms iki tikrųjų mmm pagal kalendorių,kraijavimas baigėsi. Tuomet pradėjau jausti skausmus pilvo apačioje,ypatingai ką nors pakėlus,panešus ar tiesiog padirbus fiziškai (daug nešti nereikia,vos kelis kg paimu į rankas palaikyti ir jaučiu kaip pradeda tempti apačioje ir gan smarkiai), pasimaudžius šaltame vandenyje vėl pradedu jausti nemalonius pojūčius ar tiesiog kartais vos atsimerkus ryte jau jaučiu tempimą g.gif jei saugausi,nieko nenešioju,rūpinuosi savimi,tempimas praeina,bet vistiek nesijaučiu lyg būčiau sveika,kartais kažkas nudiegia,kartais tiesiog jaučiuosi lyg sirgdama g.gif gal koks uždegimas? ar tiesiog persitempiau ir viskas praeis?
Atsakyti
Ką naudojate makšties sausumui sumažinti, panaikinti? Priemonių pasirinkimas didelis: kremai, geliai, ovulės, tabletės, žvakutės. Tik kaip išsirinkti?
Atsakyti
Sveikos merginos! 4u.gif Turiu problemą, gal kuri nors nuraminsit mane, nes jau prisigalvojau visokių nesamonių. Buvau prieš savaitę pas ginekologę, rado lyg ir nežymų grybelį, išrašė KLION žvakučių. Sunaudojau keturias žvakutes ir prasidėjo toks nežymus kraujavimas, matomas tik nusišlapinus, ant tuoletinio popieriaus, arba tik šviesiai rausvos išskyros. Ir visą laiką skauda maudžia pilvo apačią lyg prieš mėnesines, bet jos turi prasidėti tik po 2 savaičių. Sakau, kadangi tos KLION žvakutės yra tokiu aštroku kampu, gal nuo to, arba gal žvakutės man netinka? Ar yra kam taip buvę? 4u.gif
Atsakyti