Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Kiek tau metu?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 04 13, 19:22)
Kiek tau metu?

27. Menesines maziau gausios nei yprastai, be to krutis skauda jau pora savaiciu. Bet gydytoja nieko blogo jose nerado
Atsakyti
Laba diena

Gal kas susidurete su hipomenstruacinio sindromo ?
Gal galite pasidalyti kaip gydytis jums patare?
Man israse meflovan ir kuno mases didinimas. Jau puse metu jios geriu bet man negereja ir menesines negauseja.
Atsakyti
Man sumazejes estrogenas. Gal kas nors susidurete su tai kaip gydetes ? smile.gif
Atsakyti
4u.gif

Pries du menesius turejau pienlige vel...issigydziau atrodo, o va dabar pasirodzius pas gydytoja, nustate uzdegima nedideli schmoll.gif nors atrodo nieko nejauciu, nei niezti, nei skauda kas.... tik po lytiniu santykiu kazkoks kaip perstejimas siek tiek buna bet greit praeina....

zodziu... g.gif verysad.gif galvoju gal jau cia ir vyrui reik eit tirtis... nesbesuprantu kas cia daros.

Paskyre Arilin zvakutes i maksti, 6 dienas. Gal kam teko vartot? g.gif nes paskaicius informacini lapeli ten teik visko prirasyta.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2015 05 11, 15:17)
4u.gif

Pries du menesius turejau pienlige vel...issigydziau atrodo, o va dabar pasirodzius pas gydytoja, nustate uzdegima nedideli  schmoll.gif  nors atrodo nieko nejauciu, nei niezti, nei skauda kas.... tik po lytiniu santykiu kazkoks kaip perstejimas siek tiek buna bet greit praeina....

zodziu... g.gif  verysad.gif  galvoju gal jau cia ir vyrui reik eit tirtis... nesbesuprantu kas cia daros.

Paskyre Arilin zvakutes i maksti, 6 dienas. Gal kam teko vartot? g.gif nes paskaicius informacini lapeli ten teik visko prirasyta.... doh.gif  unsure.gif

Jei uždegimai dažnėja, tai gali būti, kad ir pas vyra tos bakterijos yra. Reikia, kad ir jis pasigydytų, bet čia jau ginė turėjo tau dar tablečių išrašyti, pavadinimo nepamenu, bet žinau, kad vyrui užtenka vienos, moteriai regis 2. Ir su žvakutėm pasigydyti. O tuo metu jokiu žaidimų, nes jei viena gydysis, tai išgijusi vėl pasigausi. Čia kaip užburtas ratas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2015 05 11, 15:55)
Jei uždegimai dažnėja, tai gali būti, kad ir pas vyra tos bakterijos yra. Reikia, kad ir jis pasigydytų, bet čia jau ginė turėjo tau dar tablečių išrašyti, pavadinimo nepamenu, bet žinau, kad vyrui užtenka vienos, moteriai regis 2. Ir su žvakutėm pasigydyti. O tuo metu jokiu žaidimų, nes jei viena gydysis, tai išgijusi vėl pasigausi. Čia kaip užburtas ratas gaunasi.

Niekas ten iki galo neaišku, pilna niuansų. Aš gydžiausi pati ir mylimas vyras tabletukes gėrė - jokio efekto, po kurio laiko vėl tas pats.

Vis dėlto svarbiausia savo kūną ir sielą susitvarkyti (o tai pasiutusiai sudėtinga, jeigu viskas įsilinguoja), tada imunitetas viską sureguliuos.
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2015 05 11, 16:55)

na man parase zvakuciu Arilin, naudot 6 dienas. Sake rodo nedideli uzdegima, tai gal pakanka ir tu zvakuciu. Nes nieko blogo nejauciu, nei persti, nei niezti ir isskyros buvo atrodo normalios. Bet va, sast kazkoks uzdegimas unsure.gif arba po tos pienliges, kai buvo paskutini karta, nebuvau isgijusi iki galo, bet atrode kad viskas gerai po vaistu gerimo ir zvakuciu... unsure.gif
Atsakyti
4u.gif

o man nuo Arilin zvakuciu grybas atsinaujino matyt cray.gif gydziaus uzdegima, bet vel igavau gryba, kazkoks uzburtas ratas.... verysad.gif nors nera stiprus tas grybas matyt, nes nieko blogo nejauciu, ir isskyros tokios pusiau - kaip ir normalios, bet yra prisimaisiusiu tokiu kaip varskes gabaliuku...

ir nezinau ka daryt.. verysad.gif gal isvis demesio nekreipt ir praeis savaime unsure.gif g.gif
Atsakyti
grybą galima liaudiškais metodais išsigydyt, jei nėra įsisenėjęs
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 05 21, 15:09)
grybą galima liaudiškais metodais išsigydyt, jei nėra įsisenėjęs

kazin... unsure.gif va man tikrai grybelis pasirode, varskines isskyros, bet nera daug. bet kas keisciausia nei persti, nei niesti, nei degina.. eisiu jogurto kapsuliu nusipirkt, pagert... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2015 05 21, 15:37)
kazin... unsure.gif va man tikrai grybelis pasirode, varskines isskyros, bet nera daug. bet kas keisciausia nei persti, nei niesti, nei degina.. eisiu jogurto kapsuliu nusipirkt, pagert... unsure.gif

Man pavykdavo, tepdavau grietine paketą ir miegodavau su juo. Prausdavaus su sodos tirpalu.
Atsakyti