Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

QUOTE(aistutėlė @ 2015 03 12, 12:47)
Tai va, kad neaisku koks. nes tepinelis rode tik, kad yra padaugeje leukocitu ir kad grybelis, o koks tai neaisku.... unsure.gif Bet man viskas gerai siuo metu, ir isskyros normalios, nei persti, nei niezti nei ka, tik va po santykiu griauzima juntu ir kai pasislapinu taip pat.. unsure.gif o paskui viskas gana greit praeina..

Gali buti, kad ta grybeli ir išsigydei, bet gal kitos bakterijos ar kažkas panasaus yra. Tokiais atvejais aš visada einu privačiai, nes iš tepinėlio iškart po 15 min. pasako kokie grybeliai, nereikia vargti poliklinikoje, nes jose visos informacijos negausi. Arba iš po žvakučių taučia taip, išsausėjusi, bet irgi nelabai tikiu, nes tai turėtų praeiti, po kurio laiko.
Atsakyti
QUOTE(smlga @ 2015 03 12, 14:36)
Gali buti, kad ta grybeli ir išsigydei, bet gal kitos bakterijos ar kažkas panasaus yra. Tokiais atvejais aš visada einu privačiai, nes iš tepinėlio iškart po 15 min. pasako kokie grybeliai, nereikia vargti poliklinikoje, nes jose visos informacijos negausi. Arba iš po žvakučių taučia taip, išsausėjusi, bet irgi nelabai tikiu, nes tai turėtų praeiti, po kurio laiko.

Aciu 4u.gif teks keliaut pas gine... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. norėjau paklausti ar kam taip buvo? Mėnesinėmis sirgau vasario 25d. nesergu reguliariai net ciklas mazdaug 33dienos. Tačiau po paskutiniuju menesiniu 16d prasidėjo keistas tepliojimas. Mm simptomu nera. Neskauda krutines nei galvos nepykina (nors per mm visad taip buna) skauda tik pilvuka ir randu ant kelnaiciu tokias tirstas tasias isskyras su rausva ar ruda kaip sokoladas spalva. Ju labai labai nedaug. Tik vos vos. Pilvuka maudzia truputi. Paziurejau kalendoriu telefone o raso kad vaisingos dienos man siuo metu. Lyriniu santykiu seniai neturejome su vaikinu apie 5men. Tik su pirstukais iejo ir viskas. Klausiau jž gal nesvarus buvo. Bet teige kad svarus ir pati pamenu kad neliete saviskio beto plauna rankas visada. Tad kas galeru buni man? Ir ar negalejau pastot? Labai prasau atsakyti ir nesisaipyti. Ačiū..
Atsakyti
Sveikutes,gal esat kas susidure su tokia beda, kaip as. Jau kokios kaip 5 dienos daznai slapinuose, pasiusojau ir atrodo dar ir dar noriu. Skauda pilvo apacia lygiai per viduri. Pati galiu uzciuopt ta skausma. Slapimo tyrimas geras. Uzdegimo nerode. Nusiunte pas ginekologe. Israse zvakuciu macmiror ir tableciu doxycyklin. Kai vartoju zvakutes lyg gereja, kai pradedu vartot tabletes vel grizta skausmai. Kas tai galetu buti ? Labai neramu. Pas gine eisiu tik po keliu dienu. beje prasidejo po persileidimo ir isvalimo.
Atsakyti
Šiandien man dešimta ciklo diena, bet netikėtai prasidėjo pakraujavimas, kaip prasidėjus ką tik mėnesinėms.Dabar pakraujavimas dingo, taip ir nesupratau, kas čia man atsitiko? g.gif
Atsakyti
Sveikos visos! 4u.gif

Labai noriu Jūsų patarimo ar konsultacijos, nes nežinau, ką daryti, arba per daug panikuoju unsure.gif Gal ir pasirodys kiek perdėta ar juokinga, bet nežinau, ką daryti... sad.gif Žodžiu, buvau užsivertusi darbais ir net nepastebėjau, kas vyksta su manimi. Mėnesinės daugiau ar mažiau regularios (vėluoja kartais 2-3 dienas), net kai ir didžiausi stresai buvo, regis, nedingdavo. O dabar - jau vėluoja antra savaitė ir man tokia panika! verysad.gif Juolab, kad mylėjomės su vaikinu (saugojomės prezervatyvais) ir po visko pamačiau varškės formos grūdelius ant prezervatyvo. O jokių simptomų net nejaučiau ir po sekso, visada nueidavau nusišlapinti. Taigi tie grūdeliai išgąsdino, kaip čia pražiopsojau, nes ir sportuoju, stengiuosi išsimiegoti, valgau daug vaisių ir daržovių. Tik tas nelemtas stresas gal koją kiša. doh.gif

Ūmia pienligės forma (temperatūra, kraujavimai, beprotiškas niežulys ir t.t.) sirgau prieš dvejus metus. Tačiau tokių simptomų šįkart nėra, tik maži varškės formos grūdeliai, visai išsausėjusi makšties gleivinė, niekas neniežti ir dingusios mėnesinės blink.gif Prisipirkau meškauogių arbatos, neštumo testų, Sebamed prausiklių ir Polygynax žvakučių. Šiuo metu patiriu gana daug streso tiek darbe, tiek namuose, be to, neseniai pakeičiau gyvenamąjį klimatą (2val. skirtumas, grįžau į Lietuvą). O pas ginekologę labai ilgos eilės, norisi dar kiek palaukti tų nelemtų mėnesinių. O gal per daug panikuoju? Nors mėnesinės tiek ilgai palyginus man nėra vėlavusios (man 25-eri)... Gal koks persitvarkymo ciklas vyksta? ohmy.gif Labai prašau pagalbos ir patarimų! Gal kuriai taip yra buvę? O gal nusiraminti ir toliau bandyti laukti mėnesinių? Tik tie grūdeliai vis neramina, jų nėra daug, bet geriau, kad nebūtų blink.gif g.gif

Labai ačiū! 4u.gif
Atsakyti
gleiza, pasidarykite nestumo testa, taciau ko gero bus kalta stresine situacija, nors del tokiu isskyru neprosal butu ir issitirti pas ginekologe
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 03 30, 16:51)
gleiza, pasidarykite nestumo testa, taciau ko gero bus kalta stresine situacija, nors del tokiu isskyru neprosal butu ir issitirti pas ginekologe

Labai ačiū už patarimą ir pagalbą, Elle_! smile.gif
Žodžiu, šiandien pasidariau nėštumo testą (Pregna test kasetė) ir parodė tik vieną storą ryškią liniją. Kitos nebuvo net vaiduokliuko. ax.gif Mėnesinių vis dar nėra, o ir varškinės išskyros kažkur pradingo (tphu tphu). Gal susinormalizuos viskas. g.gif Tik pastebėjau, kad šlapimas tamsios geltonos spalvos, bet gal čia nieko blogo (kraujinų išskyrų nebuvo). O kaip manote, ar pradėti vartoti žvakutes? Ar galima sakyti, kad "profilaktiškai"? Jokių simptomų vis tiek nejaučiu, tik kad tos nelemtosios mėnesinės ir sausoka makšties gleivinė. Pranešiu, jei vis dėlto jos nuspręs pasirodyti, bet taip keista, kad vėluoja. Kažkaip jų visai nepasigendi, kai yra ax.gif O dabar... Panika doh.gif doh.gif
Atsakyti
profilaktiskai-jokiu zvakuciu, tableciu nevartociau, nebent vit C biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū! 4u.gif O gal tas vitaminas C nelabai tinka šiuo metu, jei noriu, kad ateitų greičiau mm unsure.gif Pradėjau žuvų taukus naudoti, žiūrėsim, gal pavyks išvengti apsilankymo pas ginekologę ir viskas stabilizuosis blush2.gif ax.gif Dar kartą ačiū, Elle_ smile.gif
Atsakyti
gleiza, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Tokia vat beda. Po menesiniu kankino skausmai pilvo apatineje kaireje puseje, nuejau pas gydytoja, sako, viskas tvarkoj, ovuliaciniai skausmai. Po keturiu dienu netiketeai - desimcia dienu per anksti prasidejo menesines, ir skausmingos. Uzsirasiau pas gydytoja vel.. tik vat guliu lovoj ir kankina klausimas - kodel galejo taip sutrikti ciklas? Man visuomet jis buvo labai reguliarus, o dabar net 10 dienu.. Ar yra teke susidurti su tokiom paankstejusiom sventem? 4u.gif
Atsakyti