Sveikos visos!
Labai noriu Jūsų patarimo ar konsultacijos, nes nežinau, ką daryti, arba per daug panikuoju
Gal ir pasirodys kiek perdėta ar juokinga, bet nežinau, ką daryti...
Žodžiu, buvau užsivertusi darbais ir net nepastebėjau, kas vyksta su manimi. Mėnesinės daugiau ar mažiau regularios (vėluoja kartais 2-3 dienas), net kai ir didžiausi stresai buvo, regis, nedingdavo. O dabar - jau vėluoja antra savaitė ir man tokia panika!
Juolab, kad mylėjomės su vaikinu (saugojomės prezervatyvais) ir po visko pamačiau varškės formos grūdelius ant prezervatyvo. O jokių simptomų net nejaučiau ir po sekso, visada nueidavau nusišlapinti. Taigi tie grūdeliai išgąsdino, kaip čia pražiopsojau, nes ir sportuoju, stengiuosi išsimiegoti, valgau daug vaisių ir daržovių. Tik tas nelemtas stresas gal koją kiša.
Ūmia pienligės forma (temperatūra, kraujavimai, beprotiškas niežulys ir t.t.) sirgau prieš dvejus metus. Tačiau tokių simptomų šįkart nėra, tik maži varškės formos grūdeliai, visai išsausėjusi makšties gleivinė, niekas neniežti ir dingusios mėnesinės
Prisipirkau meškauogių arbatos, neštumo testų, Sebamed prausiklių ir Polygynax žvakučių. Šiuo metu patiriu gana daug streso tiek darbe, tiek namuose, be to, neseniai pakeičiau gyvenamąjį klimatą (2val. skirtumas, grįžau į Lietuvą). O pas ginekologę labai ilgos eilės, norisi dar kiek palaukti tų nelemtų mėnesinių. O gal per daug panikuoju? Nors mėnesinės tiek ilgai palyginus man nėra vėlavusios (man 25-eri)... Gal koks persitvarkymo ciklas vyksta?
Labai prašau pagalbos ir patarimų! Gal kuriai taip yra buvę? O gal nusiraminti ir toliau bandyti laukti mėnesinių? Tik tie grūdeliai vis neramina, jų nėra daug, bet geriau, kad nebūtų
Labai ačiū!