Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Sveikos,
Pasigavau grybelį pirmą kartą.. Padarė man tepinėlį ir šiandien liepė pasiskambinti, sužinoti tyrimų rezultatus ir ar tikrai tai grybelis.
Pasiskambinau, atsiliepė seselė (ta gydytoja dirba į savaitę kartą)
Paklausiau tyrimo rezultatus, patvirtino, akd "yra keli grybukai"
Paklausiau kaip toliau gydytis (prieš tai buvo išrašytas prausiklis ir tepaliukas)
Paklause ar man pirmą kartą, sakau taip, tai sako užteks ir to tepaliuko. Paklausiau tada kiek man laiko teptis. Atsakė mažiausiai 4 dienas, tada paklausiau kada apžiūrės mane ir žinosiu ar pagijau ar ne,sakė ateiti tik po gero mėnesio, nėra reikalo dabar eiti. Taigi mano klausimai:
1) Tai kaip man žinoti ar išsinaikinau jį ar ne? Pati juk nenuspręsiu ar tie brūdai dar pas mane yra..
2) Ar galiu net ir turėdama grybeli turėti lytinių santykių?
Atsakyti
Labai prašau pagalbos.

Mm -prasidėjo pries 14dienų, tačiau jau ir prieš jas, vieną kartą buvo, kad po tuštinimosi iš makšties išbėgo rausvos išskyros, bet jos momentinės, dingo pamiršau apie jas, ir dabar vėl pasikartojo. Kas tai galėtų būti, gal kuriai taip yra atsitikę? Pasidalinkite patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(smalyziusS @ 2014 08 20, 17:25)
Sveikos,
Pasigavau grybelį pirmą kartą.. Padarė man tepinėlį ir šiandien liepė pasiskambinti, sužinoti tyrimų rezultatus ir ar tikrai tai grybelis.
Pasiskambinau, atsiliepė seselė (ta gydytoja dirba į savaitę kartą)
Paklausiau tyrimo rezultatus, patvirtino, akd "yra keli grybukai"
Paklausiau kaip toliau gydytis (prieš tai buvo išrašytas prausiklis ir tepaliukas)
Paklause ar man pirmą kartą, sakau taip, tai sako užteks ir to tepaliuko. Paklausiau tada kiek man laiko teptis. Atsakė mažiausiai 4 dienas, tada paklausiau  kada apžiūrės mane ir žinosiu ar pagijau ar ne,sakė ateiti tik po gero mėnesio, nėra reikalo dabar eiti. Taigi mano klausimai:
1) Tai kaip man žinoti ar išsinaikinau jį ar ne? Pati juk nenuspręsiu ar tie brūdai dar pas mane yra..
2) Ar galiu net ir turėdama grybeli turėti lytinių santykių?

Sveika, jei tai grybelis, geriau lytinių santykių atsisakyti arba naudotis prezervatyvais, nes grybeli gali perduoti partneriui. Tai nemirtina liga, viskas išgydoma. Kas per grybeliai? jei ne vienas, tada profilikatiškai geriami vaistai, viena tabletė partneriui, viena tau, po keletos dienu vėl pačiai. Priklausomai kas per grybeliai. Populiariausi candida, veisiasi kaip velnias lotuliukas.gif . Nenaudok jokių įklotų, medvilnines kelnaites dėvek, iš paprastų paduotuvių ar platinamų katalogų nepirk prausimosi priemonių, skatina kaip tik gleivių atsiradimą, dėl automatiškai naudojamasi įklotai smile.gif tai biznis. Atisakyk tamponų, esant mėnesinėm, jai naudojamasi, daugiau veisiasi mikrobų makštyje. to pasekoje visokie grybeliai. Beje, geriausia naudoti makšties žvakutes. bet žinoma viską tai turėjo susakyti tau tavo ginekologė.
Papildyta:
QUOTE(Temide* @ 2014 08 26, 23:55)
Labai prašau pagalbos.

Mm -prasidėjo pries 14dienų, tačiau jau ir prieš jas, vieną kartą buvo, kad po tuštinimosi iš makšties išbėgo rausvos išskyros, bet jos momentinės, dingo pamiršau apie jas, ir dabar vėl pasikartojo. Kas tai galėtų būti, gal kuriai taip yra atsitikę? Pasidalinkite patirtimi.

pas ginekolę kada buvai? jei ne, nuėjosu būtinai apie tai pasakyk, gal yra atsiradusi pas tave ant gimdos kaklelio žeizdelė, dėl to gali tarp mėnesinių pateplioti truputi, arba po lytinio akto.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu issitirti hormonu pusiausvyra organizme, nes itariu, kad truksta moterisku hormonu. Nukrito svoris, krutine neissivyscius, menesines viena menesi veluoja, kita per anksti ir t.t. skydliauke buvau tikrinusis pries kokius 5 metus viskas ok. Nezinau kur kreiptis - ar pas gine ar vel endokrinologa ar dar kur? Gal patarsite?
Atsakyti
Sveikos mielosios,

norejau pasiteirauti, gavau maksties tepinelio rezultatus :
Leukocitai reg.lauke (iki 10) 30-40-50 r/l
Epitelio ląstelės balai 3 , o ribos iki 2
Lazdelinė mikroflora balai 3, maximalus galimas 3
Kokinė mikroflora balai 0
Indikatorinės ląstelės preparate nerasta
Grybelis (sporos) preparate nerasta
Grybelis (pseudomicelis) preparate nerasta
Trichomonos preparate nerasta
Intraląsteliniai diplokokai nerasta
Gleivės balai 1
Kita laktobacilo
s 2b

ar galetumete pakomentuoti? dekoju.

Pagarbiai.

Jeigu nebus norinciu bendrai padiskutuoti apie moteriskas problemeles cia, tema istrinsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 10 11, 17:03)
Sveikos  4u.gif
Noriu issitirti hormonu pusiausvyra organizme, nes itariu, kad truksta moterisku hormonu. Nukrito svoris, krutine neissivyscius, menesines viena menesi veluoja, kita per anksti ir t.t.  skydliauke buvau tikrinusis pries kokius 5 metus viskas ok. Nezinau kur kreiptis - ar pas gine ar vel endokrinologa ar dar kur? Gal patarsite?

Hormonu tyrimus atlieka endokrinolgai, tad reikia prasyti savo pediatres siuntimo pas endo.
Atsakyti
Man atrodo, kad pasigavau kažkokį uždegimą, bet pas ginę registruoja tik po 3 sav. Tai dabar nežinau, ką daryt. Aš gi negaliu gyvent su skausmu 3 sav. O gal man dar pablogės? Ką aš galėčiau padaryti? Kreiptis į šeimos gydytoją ar ieškot ginės kitoj poliklinikoj? Bet turbūt kad irgi gali tekt ilgai laukt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun1 @ 2014 11 10, 14:50)
Man atrodo, kad pasigavau kažkokį uždegimą, bet pas ginę registruoja tik po 3 sav. Tai dabar nežinau, ką daryt. Aš gi negaliu gyvent su skausmu 3 sav. O gal man dar pablogės? Ką aš galėčiau padaryti? Kreiptis į šeimos gydytoją ar ieškot ginės  kitoj poliklinikoj? Bet turbūt kad irgi gali tekt ilgai laukt.  verysad.gif

Braukis be eilės. Su skaudančiu dantim gi priima be išankstinės registracijos. Aš esu taip darius, pavyko.
Atsakyti
merginos, kaip gydotės pūslės uždegimą? niekaip nepraeina paskutinį pusmetį ir vis atsinaujina... ar tai gali būti nepastojimo priežastis?
Atsakyti
Sveikos,

turiu problemą, nu gal ir ne mano ji..bet gal bus minčių

man nieko neniežti, neskauda, nemalonių kvapų neužuodžių (net ir po tyrinėjimų pirštais ir pauostymų..na tyrimo tikslais) iš garbingojo tarpkojo, išskyrų įtartinų nematau, šlapinantis neskauda.. bet po sekso, toks nemalonus žuvies kvapas..ar tai gali būti iš manęs, na koks uždegimas be jokių simptomų..o gal vyruko problema, gal kas buvo panašioje situacijoje. jis pas mane atrodo, kad su higiena nesusipykčs švarus, nepsastebėjau nieko įtartino,pats irgi nesiskundė...hmm,gal bus idėjų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 11 16, 15:29)
merginos, kaip gydotės pūslės uždegimą? niekaip nepraeina paskutinį pusmetį ir vis atsinaujina... ar tai gali būti nepastojimo priežastis?

O tai vaistu gydytoja neskyre? Daugelis labai rekomenduoja meskauogiu lapu arbata. Teko ir paciai isbandyti, padeda, bet reikia gerti pagal instrukcijas, t.y. tris kartus per diena ir kokia savaitele. Dar man padedavo zirniukai is homeopatines vaistines slapimo taku susirgimams gydyti. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
šiandien pasidariau šlapimo tyrimą, rezultatai neberodo uždegimo, tai ateičiai išrašė ciprofloxacinum ir po jo nitrofurantonum'ą... sakč gerti, kai tik prasidės vėl
Atsakyti