Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

QUOTE(Geiša @ 2013 04 03, 19:34)
Labas  visoms  4u.gif

Turiu toki klausima. Kazkas keisto vyksta su mano organizmu. Zodziu pries savaite baigesi minesines, vakar pasirode tamsios isskytos ir vel  doh.gif  Kontraceptiku nenaudoju,nes planuojam leliuka. Paskutini pusmeti vis paskauda kiauside, bet gydytoja po echoskopijos pasake,kad viskas ok . Nesuprantu kas su manim darosi  g.gif

Greičiausiai tai artėjančios/vykstančios ovuliacijos požymiai. Taip man aiškino gydytoja, kai kreipiausi su panašiais simptomais.
Atsakyti
Paskutinius kelis mėnesius mėnesinės ateidavo kaip laikrodukas. Dabar jau vėluoja ketvirtą dieną. Vis užeina toks kaip ir skausmas, lyg per mėnesines, bet ne visai toks; užeina ir praeina, neskauda ištisai; krūtinė padidėjus ir jautri; žodžiu, viskas kaip prieš susergant. Kontraceptikų nenaudoju, mylėdamiesi saugomės prezervatyvais, todėl neštumui labai nedaug šansų. Kažin, jau reikia sunerimti ir registruotis pas gydytoją ar dar palaukt? g.gif Ir dėl viso pikto, kada jau patikima darytis nėštumo testą?
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2014 01 13, 13:29)
Paskutinius kelis mėnesius mėnesinės ateidavo kaip laikrodukas. Dabar jau vėluoja ketvirtą dieną. Vis užeina toks kaip ir skausmas, lyg per mėnesines, bet ne visai toks; užeina ir praeina, neskauda ištisai; krūtinė padidėjus ir jautri; žodžiu, viskas kaip prieš susergant. Kontraceptikų nenaudoju, mylėdamiesi saugomės prezervatyvais, todėl neštumui labai nedaug šansų. Kažin, jau reikia sunerimti ir registruotis pas gydytoją ar dar palaukt?  g.gif Ir dėl viso pikto, kada jau patikima darytis nėštumo testą?

Gali jau daryt testą smile.gif jau rodys rezultatą.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif esu labai išsigandusi. Pilvo apačioje kairėje pusėje atsirado toks pailgas kokių 5 centimetrų ilgio ir apie puse ar 1 sentimetro pločio toks kaip sukietėjimas. ankščiau tai atsirasdavo tai išnykdavo (pažįstamas chirurgas sakė kad tai veikiausiai dirgliosios žarnos sidromo požymis, zarna suspazmuoja ir sukietėja o paskui atsileidžia), bet pastaruoju metu sukietejimas nebeišnyksta. u-sirašiau pas ginekologę bet vizitas tik po 2 mėnėsių. to darinio neskausda kad ir kaip spausčiau jis tiesiog yra. Prisigalvojau jau visokiu diagnozių o baisiausia tai kad nepaleidžia mintis apie kiaušidžių vėžį. nors jokių kitų požymių kaip ir nėra.. mėnesinės idealiiai reguliarios visiškai neskausmingos. kas tai galėtų būti? gal kam teko susidurti su panašiu simptomu?
Atsakyti
Sveikos. Prašau, padėkit. Man yra dvidešimt vieneri ir tik prieš porą savaičių netekau nekaltybės. Po kelių dienų pradėjo rudai teplioti ir šiek tiek perštėti. Dabar pasidarė labai baltos išskyros ir niežti. Kodėl taip yra? Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(rimant4 @ 2014 03 28, 00:45)
Sveikos. Prašau, padėkit. Man yra dvidešimt vieneri ir tik prieš porą savaičių netekau nekaltybės. Po kelių dienų pradėjo rudai teplioti ir šiek tiek perštėti. Dabar pasidarė labai baltos išskyros ir niežti. Kodėl taip yra? Ką daryti?

Eiti pas ginekologę, kad padarytų tepinėlį ir paskirtų gydymą, pasigavai turbūt infekciją grybelinę.
Atsakyti
Sveikos... Esu 28 metų, negimdžiusi... Visa laika man yra isskyros balkšvos ir su kvapu... Gal žinote kokiu priemonių tai pašalinti?
Dar... per kelis menesius numečiaus svorio 10 - 13 kg. ir su nukritusiu svoriu sumažėjo ir krutinė is D į B. Dabar mano krutys nulysusios ir su silpnom strijom. Gal galit ką patarti kad priauginti krutine?
Atsakyti
QUOTE(bbraskee @ 2014 04 06, 18:35)
Sveikos... Esu 28 metų, negimdžiusi... Visa laika man yra isskyros balkšvos ir su kvapu... Gal žinote kokiu priemonių tai pašalinti?
Dar... per kelis menesius numečiaus svorio 10 - 13 kg. ir su nukritusiu svoriu sumažėjo ir krutinė is D į B. Dabar mano krutys nulysusios ir su silpnom strijom. Gal galit ką patarti kad priauginti krutine?

1. Su tokia problema kreiptis pas ginekologą ir jis paskirs vaistų.
2. Krentant svoriui, krūtys nelieka nuošaly, kaip riebalinis sluoksnis nutirpo nuo pilvo, šlaunų, lygiai taip pat ir nuo krutų, juk ir kelnes dėvite mažesnio dydžio, ne tik liemenėlę, taip? "Priauginti" krūtinę jums padės plastikos chirurgas.
Atsakyti
Turiu bėdą ir manau, kad jūs galite patarti. Geriu kontraceptines tabletes, tačiau jas išgėrus visada susisergu maždaug tik po savaitės. tabletes baigiau gerti ir turėčiau sirgti 16-17d. šiandien su vaikinu užsiiminėjome seksu, tačiau man ėmė šiek tiek skaudėti, po lytinio akto ėmė bėgti kraujas, jo nedaug (toks kaip į mėnesinių pabaigą) ankščiau taip nėra buvę. Gal kas nors galėtu pasidalinti nuomonėmis dėl ko taip nutiko? kolkas nerimauju, prisigalvojau visokių dalykų, kad galbūt yra žaizdelė arba tai dėl to, jog greitai turiu susirgti. iš anksto ačiū visoms.
Atsakyti
QUOTE(juodaplauke111 @ 2014 07 15, 00:45)
Turiu bėdą ir manau, kad jūs galite patarti. Geriu kontraceptines tabletes, tačiau jas išgėrus visada susisergu maždaug tik po savaitės. tabletes baigiau gerti ir turėčiau sirgti 16-17d. šiandien su vaikinu užsiiminėjome seksu, tačiau man ėmė šiek tiek skaudėti, po lytinio akto ėmė bėgti kraujas, jo nedaug (toks kaip į mėnesinių pabaigą) ankščiau taip nėra buvę. Gal kas nors galėtu pasidalinti nuomonėmis dėl ko taip nutiko? kolkas nerimauju, prisigalvojau visokių dalykų, kad galbūt yra žaizdelė arba tai dėl to, jog greitai turiu susirgti. iš anksto ačiū visoms.

Siulyciau apsilankyti pas ginekologa. Priezasciu gali buti daug, gal kokia zaizdele turite, gal kokia kraujagysle plyso. Bet kuriuo atveju kraujavimas po lytiniu santykiu nera gerai, geriau pasitikrinti, kad butu ramiau.
Atsakyti
labas rytas,
turiu problemą. Kažkaip niekad nekreipiau dėmesio į tai, kad po mėnesinių man dar kurį laiką (kelias dienas) rudai teplioja,maniau čia po mėnesinių dar "valosi", tačiau netyčia draugė kažkaip užvedė ant minties, kad visgi tai nėra visai normalu unsure.gif pasiskaičiau, kad tai gali būti endometriozės požymis, apie šią ligą pasidomėjus išvis išsigandau, kadangi dažnai, nors ir ne kiekvieną sykį mėnesinių pradžioje man prasideda viduriavimas, vėmimas, pamainomis purto šaltis/karštis, stiprus papilvės skausmas, o tai iš dalies irgi atitinka tos endometriozės simptomus. Gal kas esate susidūrusi su endometrioze? Ar man tikrai gali būti tai?Pas ginekologę dabar greitu metu nepateksiu,nes bent jau mano poliklinikoj eilės labai didelės, o ramybės šis klausimas neduoda, nes perskaičiau, kad tai gali sukelti nevaisingumą, o man 20metų, vaikų dar neturiu unsure.gif

Būčiau dėkinga už bet kokias įžvalgas/atsakymus
Atsakyti
Sveikutes. Noreciau pasidalinti savo problema. Nuo 11 metu sergu menesinem. Nuo pat pradziu jos man nereguliarios. Lytini gyvenima pradejau pries 2 metus. Pries puse metu, praejus kelioms dienoms po menesiniu, pradejo tempti pilvo apacia. Nuejau tada pirma karta pas ginekologe, paeme tepineli, padare echoskopija, rado uzdegima ir policistines kiausides (kaip sake igimtos). Israse antibiotiku, zvakutes ir nakvisu alieju ciklui sureguliuoti. Kazkaip lyg ir savaime praejo viskas, tai is tu visu israsytu vaistu sunaudojau tik antibiotikus. Po puses metu, birzelio men. atsinaujino skausmas. Pastoviai dabar maudzia man ta pilva. Nuejau pas kita gydytoja, ta paciupinejo man pilva ir vienoj vietoj pajutau skausma, pasakiau jai, ji pamaige ten ir nieko nepasake. Irgi paemem tepineli, vel uzdegimas, vel zvakutes ir tas pats nakvisu aliejus. Si karta zvakutes sunaudojau, lyg ir praejo kelioms dienoms. Bet tada PMS apsireiske ir vel pradejo mausti. Per menesines pirmas 2 dienas paskaudejo ir iki menesiniu pabaigos jau nebejutau skausmo. Praejo savaite po menesiniu ir vel maudzia.. Nebesuprantu as jau, prigasdinus save esu, kokiu tik ligu nesusigalvojau..
P.S. tustinantis, slapinantis ir lytiniu santykiu metu jokiu skausmu nejauciu. Isskyru irgi nera (na nebent po lytiniu santykiu kita diena apsireiskia bespalves).
Gal yra taip kam buve? Buciau dekinga uz atsakymus smile.gif
Atsakyti