Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

QUOTE(Ciklomena @ 2012 06 29, 08:20)
Gal kas galit patrt kaip atitolint menesines mergaitei. Kreipiaus i ginekologe -kontraceptiku duot neleido. O rudeni mums i kelione, ir kaip tik ispuola jos ciklo laikas. Dar yra siek tiek laiko, gal galima kaip nors liaudiskom priemonem tai nutolint?
Citrinu ji nevalgo, mergaitei -16 m.
Buciau dekinga uz patrimus

Esu girdėjus tik apie vitamino C vartojimą didesnėm dozėm nei rekomenduojama. Dar kažkur skaičiau, kad šaukštelį cinamono reikia suvalgyt, bet dėl šito nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 06 19, 20:08)
labas, tik dabar pamačiau jūsų postą smile.gif 
man jos nesukelia nieko, apart blogo kvapo, kuris buvo išnykęs kol gėriau vaistus, bet matyt negydytas vyras vėl užnešė doh.gif
Skyrė 3  vaistus, dabar pamenu tik dvejus tai Nolicin ir  Efrolan  smile.gif

Va, man pasirodo vienas kvapas išnykęs, kuris buvo seniau, bet nelabai kreipdavau dėmesį. Vistik lelijom ar rožėm toji vieta nekvepės, tik pagalvodavau, kad greit atsirasdavo nusiprausus. Dabar jo nebėr. Bet va šiandi buvau pas ginę, tai kaklelyje esanti žaizdelė kraujuoja ir nesuprantu, kodėl. Buvo sakius, kad nuo uždegimo, kur kėlė ureaplazma, matomai po 2 kurso nebus išnykus doh.gif o užziminė, kad nu maždaug per apžiūrą užgavo ir ėmė kraujuot, užpulė vaistų, sakė turi savaime užsitraukt. Kartot ureaplazmą po mėnesio jau, bus praėję 3 mėn. nuo gydymo. beje, vaistus rijom abu su vyru.
Atsakyti
Sveiki, birželio pradžioj suėjo 16 metų. Išoriškai esu subrendusi - krūtinė yra, figūra moteriška, svoris normalus, plaukai pažastyse ir ant gaktos užaugę, kartais būna išskyrų. Deja, mėnesinių kol kas nesulaukiau schmoll.gif
Rūpestį kelia amžius (paprastai tokių metų jau sergama), be to, ant rankų ir kojų gana didelis plaukuotumas. 14 metų darė echoskopiją skydliaukei, gimdai, viskas buvo tvarkoje, liepė laukti.
Dabar vėl važiavom pas gydytojus, tyrė kraują, hormonus, vėl švietė gimdą, sėdaus ir į tą baisiąją kėdę, kad apčiuoptų gimdą. Kaip ir viskas gerai, tik sakė, kad dabar jau mažoka gimda pagal amžių. Tai kitą savaitę važiuosim pas ginekologę, toliau žiūrės, ką daryt. Gal duos hormonų, kurių žiauriai nenoriu, nes juk išstorėjama ir pan. verysad.gif
Gal kas turit patirties, galit ką nors patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberry(: @ 2012 07 09, 23:43)
Sveiki, birželio pradžioj suėjo 16 metų. Išoriškai esu subrendusi - krūtinė yra, figūra moteriška, svoris normalus, plaukai pažastyse ir ant gaktos užaugę, kartais būna išskyrų. Deja, mėnesinių kol kas nesulaukiau schmoll.gif
Rūpestį kelia amžius (paprastai tokių metų jau sergama), be to, ant rankų ir kojų gana didelis plaukuotumas. 14 metų darė echoskopiją skydliaukei, gimdai, viskas buvo tvarkoje, liepė laukti.
Dabar vėl važiavom pas gydytojus, tyrė kraują, hormonus, vėl švietė gimdą, sėdaus ir į tą baisiąją kėdę, kad apčiuoptų gimdą. Kaip ir viskas gerai, tik sakė, kad dabar jau mažoka gimda pagal amžių. Tai kitą savaitę važiuosim pas ginekologę, toliau žiūrės, ką daryt. Gal duos hormonų, kurių žiauriai nenoriu, nes juk išstorėjama ir pan. verysad.gif 
Gal kas turit patirties, galit ką nors patarti? 4u.gif

išsitiri reikia lytinius ir skydliaukės hormonus 4u.gif pagrindiniai : TTH, Fsh, LH. E2, Testosterona ir pan.
parodys, kas negerai 4u.gif o kontraceptinių nebijok, jei atitaiko, jokių pašalinių požymių nebūna smile.gif kai turėsiu hormonų atsakymus, galėsiu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Classique @ 2012 07 17, 16:26)
išsitiri reikia lytinius ir skydliaukės hormonus  4u.gif pagrindiniai :  TTH, Fsh, LH. E2, Testosterona  ir pan.
parodys, kas negerai  4u.gif o kontraceptinių nebijok,  jei atitaiko, jokių pašalinių požymių nebūna  smile.gif kai turėsiu hormonų atsakymus, galėsiu pakomentuoti  4u.gif

O visus hormonus ištiria per kraują, taip? Na, nes kam tada šviečia skydliaukę? blush2.gif 4u.gif
Rytoj važiuosiu pas nepilnamečių ginekologę, įdomu, ką siūlys daryt g.gif Kažin, ar leis dar natūraliai išlaukt, jei tyrimai geri. Juk kai kuriom ir 17, 18 prasideda, o man tik prieš mėnesį 16 suėjo g.gif Na, tikiuosi geriausio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueberry(:: 19 liepos 2012 - 23:00
Žodžiu nieko gero verysad.gif Pasirodo užrašė mus tik pas echoskopuotoją, kuri pasakė tą patį ką ankstesnioji - pagal amžių maža gimda. Sako tirkitės hormonus, o mes juos išsityrę, viskas tvarkoj. Tai sako nežinau, eikit pas ginekologę. O kai buvom pas ją tai siuntė čia. Uždaras ratas kažkoks... Tai dabar bandysim pas paauglių ginekologę pakliūt, tik va dabar išvažiuoju keliom savaitėm, reiktų pasimiršt, bet taip jau neramu man... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Ir vėl aš čia su savo kvailais klausimais doh.gif Kol nieko nėra, atrodo viskas aišku, bet kai pradeda kažkas darytis, tai ir prisigalvoji visokių nesąmonių doh.gif

Birželį, kelias savaites iki mėnesinių pradžios, gėriau dvigubą dozę vitamino C. Susirgau liepos 4d., kada ir turėjau sirgti, bet mėnesinės buvo ne tokios gausios ir truko trumpiau nei įprasta - tik tris dienas. Vakar vėl pradėjo tepliot, šiandien jau gausiau kraujuoja. Ar gali dėl vitamino C ir neįprastų praėjusių mėnesinių jos prasidėti antrą kartą per mėnesį? Ar čia jau kažkokia kita bėda? g.gif

Man į galvą iš karto visokios mintys apie nėštumą - tada jau ir požymiai prisitaiko biggrin.gif Bet realiai pagalvojus - negali būt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberry(: @ 2012 07 20, 09:32)
Žodžiu nieko gero verysad.gif  Pasirodo užrašė mus tik pas echoskopuotoją, kuri pasakė tą patį ką ankstesnioji - pagal amžių maža gimda. Sako tirkitės hormonus, o mes juos išsityrę, viskas tvarkoj. Tai sako nežinau, eikit pas ginekologę. O kai buvom pas ją tai siuntė čia. Uždaras ratas kažkoks... Tai dabar bandysim pas paauglių ginekologę pakliūt, tik va dabar išvažiuoju keliom savaitėm, reiktų pasimiršt, bet taip jau neramu man... unsure.gif  verysad.gif

Nesijaudink, aš esu tikra, kad tau prasidės tos mėnesinės be jokių vaistų. smile.gif

Dėl tos mažos gimdos, tai viena ginekologė irgi mane buvo prigasdinusi, kad ji maža, bet vat ir pastojau ir sėkmingai vaikutį išnešiojau.

Parašyk kaip sekasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginestra: 27 liepos 2012 - 13:53
QUOTE(Ginestra @ 2012 07 27, 13:52)
Nesijaudink, aš esu tikra, kad tau prasidės tos mėnesinės be jokių vaistų. smile.gif

Dėl tos mažos gimdos, tai viena ginekologė irgi mane buvo prigasdinusi, kad ji maža, bet vat ir pastojau ir sėkmingai vaikutį išnešiojau.

Parašyk kaip sekasi.

Užrašė mama rugpjūčio gale pas Ž.Bumbulienę (gal kas esat buvę?), anksčiau vietų nebuvo. Tai laukt dabar ilgokai teks unsure.gif
Po apsilankymo parašysiu, kaip viskas sekės 4u.gif
Atsakyti
Labutes smile.gif

Bluebery, manau viskas ok pas tave, ir tos mmm ateis naturaliai, kad ir veliau kiek... tuo labiau kad kolkas niekur jokiu pakitimu neranda... 4u.gif

Leveret, manau kad del vit c taip ir gali buti, man jis irgi pridarydavo nesamoniu su mmm kai ziema tegdavo pastiprinti organizma ir pagerti, manau viskas susitvarkis smile.gif

o as tokiu klausimeliu, siandien isleido is ligonines, nes pagulde su stipriu pilvo apacios skausmu, per echo rado uz gimdos skyscio, skausmai buvo gana stiprus, kolkas visi tyrimai geri tik hemoglobinas pakrito nes lasino lasalines.. gyd tikisi kad jis rezorbuosis... ar buve kam tokiu dalyku? siaip man dar ovuliacija buvo, tai gine sake kad buna kad sporgsta kiausinelis ir issilieja i isore... nes siaip viskas tvarkoj ten pas mane....
Atsakyti
Sveiki.Ką galima padaryti,kad nebūtų blogo kvapo?sad.gif žiauriau negali būti....
Pas ginekologę reikia laukti visą savaitę,kitaip nepriima:(
gėda išeit iš namų.....
Atsakyti
QUOTE(ramanauska @ 2012 08 11, 17:32)
Sveiki.Ką galima padaryti,kad nebūtų blogo kvapo?sad.gif žiauriau negali būti....
Pas ginekologę reikia laukti visą savaitę,kitaip nepriima:(
gėda išeit iš namų.....

Prieš kelias dienas įtariau lyg ir šlapimo pūslės negalavimus prasidedant, bet kitą dieną pajutau nekokį kvapą, nežinau tiksliai, ar tai šlapimo pūslės problema, ar prasidedantis koks uždegimas, bet griebiausi profilaktiškai spanguolių tablečių ir "Lomexin" žvakučių, kurios naikina visokius makšties grybelius ir pan. Tuoj pat kvapas dingo.
Atsakyti