Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

QUOTE(Senmergiukas @ 2012 06 04, 14:12)
Viskas bus gerai, nepergyvenk. Negirdėjau, kad nors viena numirtų nuo šitos traumos  biggrin.gif

O tu pas ginekologą esi buvusi? Jei su anatomija viskas tvarkoj, tai jokių problemų ir nebus.

Visada galiu būt pirma biggrin.gif

Nesu, dėl to dabar ir neramu unsure.gif

QUOTE(Marakesh @ 2012 06 04, 17:44)
jeigu paguos, galiu pasakyti, kad mano patirtis buvo tokia, kad per 1 karta ne tai, kad jokio skausmo nebuvo, net ne kraujo lasas nepasirode, taip kad tikekis, kad 1 kartas bus irgi toks lengvas ir malonus mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2012 06 04, 18:09)
Nesu, dėl to dabar ir neramu  unsure.gif
4u.gif

Na, jeigu jau nusimato pirmas kartas, tai esi tokio amžiaus, kad vertėtų ginekologui profilaktiškai pasirodyti, net jei ir nėra jokių problemėlių. Pažiūrės, ar visa sistema tvarkingai veikia. Prie to paties ir savo klausimėlius išsiaiškinsi, bus ramiau.

Malonumas ta ginekologinė apžiūra ne per didžiausias, bet pakenčiama. Juk vis tiek anksčiau ar vėliau reikės, neišsisuksi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senmergiukas: 04 birželio 2012 - 18:40
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 06 04, 19:39)
Na, jeigu jau nusimato pirmas kartas, tai esi tokio amžiaus, kad vertėtų ginekologui profilaktiškai pasirodyti, net jei ir nėra jokių problemėlių. Pažiūrės, ar visa sistema tvarkingai veikia. Prie to paties ir savo klausimėlius išsiaiškinsi, bus ramiau.

Malonumas ta ginekologinė apžiūra ne per didžiausias, bet pakenčiama. Juk vis tiek anksčiau ar vėliau reikės, neišsisuksi.

Taip reikės ir padaryt smile.gif

Gal yra kažkas, ką reiktų žinot, prieš apsilankant pas ginekologę pirmą kartą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2012 06 04, 19:10)
Taip reikės ir padaryt  smile.gif

Gal yra kažkas, ką reiktų žinot, prieš apsilankant pas ginekologę pirmą kartą?  blush2.gif

Eiti ne per mėnesines, būt išsikakojus (ypač aktualu esant užkietėjusiems viduriams) ir pasysiojus. Ir apsiprausus uodegytę tą dieną.

Nebijot daktaro ir klausimų apie intymius dalykus. Daugiau nežinau g.gif
A, dar pasisakyk, kad pirmą kartą pas ginekologą, tai paaiškins detaliau, kaip ant kėdės atsigult.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senmergiukas: 04 birželio 2012 - 19:35
nevyniokim žodžių į vatą, kiš pirštą šiknon. Neičiau pas ginę, kol neturėjau lyt. santykių. Jau ir taip menkas malonumas, tai dar pirštas šiknoj. Tegu pataiso kas nors, bet aš skaičius taip.
pirmas kartas buvo baisus, antras ir net trečias irgi ne ką, ne ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 04, 20:44)
nevyniokim žodžių į vatą, kiš pirštą šiknon. Neičiau pas ginę, kol neturėjau lyt. santykių. Jau ir taip menkas malonumas, tai dar pirštas šiknoj. Tegu pataiso kas nors, bet aš skaičius taip.
pirmas kartas buvo baisus, antras ir net trečias irgi ne ką, ne ką  doh.gif

Nelabai atsimenu pirmo karto pas ginekologę, bet mus vedė organizuotai aštuntoj klasėj. Aišku, kad malonumas menkas, kai į tave kažkas lenda. O tai kai geležinį šaukštą į vaginą kiša - maloniau? Tik pripranti, kaip prie kitų neišvengiamų bjaurasčių, kurias turi įprotį pridaryt daktarai. Mūsų labui.

O tai, kad per savo pirmą pasimylėjimą mergaitė galvos, kad gal kažkas pas ją ne taip veikia - geriau? Ji pati ir nuspręs, kas jai svarbiau.
Atsakyti
Sveiki.
Turiu tokia gal ir problemą, bet nežinau ar kreiptis pas gydytoją ar ne, gal čia visai nėra nieko baisaus.

Taigi man yra 17 metų ir kai sportuoju man pradeda skaudėti kairysis šonas ( kur kiaušidės), ką tai galėtų reikšti?

Labai laukiu jūsų atsakymų
Atsakyti
Tai greičiausiai kiaušidės uždegimas (geriausiu atveju). Reikėtų pasirodyti gydytojai. Jei tai paprastas uždegimas - skirs geriamų antibjotkų ir makšties žvakučių. Jei kas rimtesnio - vėlgi be medikų nesigydykite. Sėkmės.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Ateinu ir as atsakymu ieskoti, kelinta diena jauciu niezuli maksty. Negiliai, visai negiliai. Manau, kad gali buti pienlige, bet isskyros normalios (tiesa, gal kiek zalsvos spalvos g.gif ), nepanasios i varske, kvapo nera. Zadejau pasiemusi veidroduka pasiziureti ar nera kokios zaisdeles, ar ko. O ar gali buti pvz alergiskai sureaguota skalbimo miltelius? g.gif

QUOTE(Marakesh @ 2012 06 04, 15:44)
jeigu paguos, galiu pasakyti, kad mano patirtis buvo tokia, kad per 1 karta ne tai, kad jokio skausmo nebuvo, net ne kraujo lasas nepasirode, taip kad tikekis, kad 1 kartas bus irgi toks lengvas ir malonus mirksiukas.gif

Maniskis irgi toks buvo thumbup.gif tik kad mb perdaug prisiskaites paskui suabejojo ar tai man buvo pirmas kartas bash.gif kazkada vaikystej buvau labai stipriai ant dviracio karties nukritus ir uzsigavus. Sakau, gal tada ir praradau nekaltybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 05 12, 11:22)
idomiai kaip.. pas mane irgi ju yra, tai gydomes abu su vyru, poryt paskutine antibiotiku diena. siaip tai yra lytiniu keliu plintanti infekcija, bet tai bala zino, gydytoja sake nebutinai, kai klausiau pas ja is kur atsiradus ji. Ir gydaus as ja jau 2 karta. pries pora metu irgi gydziausi, bet tada kaip vista, nekartojau tyrimo, tai matomai neisnyko, nes siemet vel rado. o partneriu tai nekeiciu. aplamai per pirmaji gydyma vienisavau, vyras atsirado veliau. kazkaip nesinori galvot, kad nuo jo pakartotinai pasigavau. gal tiesiog neisnyko tada, bet.. nezinosi dabar.. tyriausi as viena, vyrui nereikejo, ir pakartotina tyrima daryt kiek supratau teks man vienai, nors dar pasiklausiu. po keliu dienu eisiu ziuret , ar pagerejo padetis. dar girdejau, kad ne visiem gydo tas ureaplazmas, jei nekelia jokiu nesamoniu. o man ji kelia afigiena kaklelio uzdegima ir svarbiausia - norim pastot.. ir kol neisnaikinsim pastoti ir neimanoma ir gydytoja grieztai draudzia.. verysad.gif
gal gali parasyt kokius vaistus jums skyre?

labas, tik dabar pamačiau jūsų postą smile.gif
man jos nesukelia nieko, apart blogo kvapo, kuris buvo išnykęs kol gėriau vaistus, bet matyt negydytas vyras vėl užnešė doh.gif
Skyrė 3 vaistus, dabar pamenu tik dvejus tai Nolicin ir Efrolan smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos ir moterys,

Nežinau nuo ko pradėti. Niekada neturėjau reguliarių mėnesinių, tačiau paskutiniu metu ciklas lyg ir stojo į savo vėžes, tačiau atsirado kita problema: keletą kartų tarp mėnesinių pasirodė kraujo. Ne po sekso, tiesiog šiaip.. Sekančios mėnesinės turėtų būti už savaitės (maždaug), neseniai buvo pasirodę kraujo, tepimas tęsėsi keletą dienų. Dabar prasidėjo pilvo/skrandžio skausmas. Atrodo, lyg būčiau persivalgiusi, toks sunkumas.. O pilvą suskausta taip, lyg kas būtų į jį trenkęs. Šiaip dažnai visi negalavimai man kyla dėl emocijų: greitai susinervinu ir pan. Bet gal kuriai kas nors panašaus yra buvę? Ką patartumėt?
P.S. Nesu gimdžiusi ir dar nesiruošiu to daryti smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit patrt kaip atitolint menesines mergaitei. Kreipiaus i ginekologe -kontraceptiku duot neleido. O rudeni mums i kelione, ir kaip tik ispuola jos ciklo laikas. Dar yra siek tiek laiko, gal galima kaip nors liaudiskom priemonem tai nutolint?
Citrinu ji nevalgo, mergaitei -16 m.
Buciau dekinga uz patrimus
Atsakyti