Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(indrid @ 2009 07 09, 21:59)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geras, labai graziai atrodo, tiesiog pasaka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 08, 21:05)
Mes akmenukus pievoj prie balto tilto ismetem... Kas rasit, zinosit, kad mano jaunuju lotuliukas.gif Ale kas idomiausia, pasiliko uzsispyrima, mat abu oziaragiai yra ir jiem labai tinka, nieko naujo ir neismete lotuliukas.gif

clap_1.gif saunuoliai ,kad prisipazysta, man patiko
Papildyta:
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 08, 23:17)
Su photoshopu
Na jum nakciai nufotkinau savo jaunuju naktinius 4u.gif Tik kaip sakiau, kazin ar ryzciaus dar karta toki darba daryt doh.gif

thumbup.gif na jau faini, medziagos tai panaudojai nemazai g.gif , bet grazus
Atsakyti
QUOTE(Bėganti @ 2009 07 09, 16:31)
Gal zinot kokius grazius zodzius kai leidziami balandziai? smile.gif

Mes sakysim tokius:

Balandžiai simbolizuoja ne tik tyrumą, ramybę bei taiką. Dėl savo atsidavimo artimiesiems, jie yra nesibaigiančios meilės ir tyrumo simbolis. Balandžiai poruojasi tik vieną kartą visam gyvenimui, todėl jie yra tikros nesibaigiančios meilės simbolis.
Todėl mes dovanojame jums šiuos balandžius, kad paleistumėte juos į tyrą dangų, kaip jūsų amžinos meilės ir atsidavimo vienas kitam simbolį.
Atsakyti
QUOTE(indrid @ 2009 07 09, 20:59)

Jau kaip gražu bigsmile.gif Gal pati gaminote? rolleyes.gif

Vis įkišu galvą pasidairyti - jūs visos nuostabios smile.gif Ačiū, kad dalinatės savo patirtimi aciuks.gif Rugsėjo 5ą esu pakviesta būti liudininke, nesiruošiu tiek daug, kiek ruoštųsi svočia, bet pas jus tiek daug gražių idėjų prisigaudžiau bigsmile.gif Ačiū darkart visoms.
Atsakyti
Taip pati išpiešiau.Tai dabar ir džiaugiuosi pasidejusi, tikiuosi jauniesiems taip pat patiks. Dar žadu antrą komplektą išpiešti.Tai vienas vešimės į gamtą, o kitos bus papuoštos su rūtomis šventėje.
Atsakyti
QUOTE(indrid @ 2009 07 09, 22:35)
Taip pati išpiešiau.Tai dabar ir džiaugiuosi pasidejusi, tikiuosi jauniesiems taip pat patiks. Dar žadu antrą komplektą išpiešti.Tai vienas vešimės į gamtą, o kitos bus papuoštos su rūtomis šventėje.

clap.gif clap.gif clap.gif tikra saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 09, 14:26)
as tai esu segusi su skilamusiu ir risau kaspineliu ir  su krokodilu segiau. Su skilamusiu daugiau darbo.

g.gif daugiau, bet graziau
Papildyta:

thumbup.gif labai grazu, cia pati padarei, saunuole
Atsakyti
su kuo jus tvirtinat tuos antpecius prie svarko stalo krutintoju?negi su grapkutem?
Atsakyti

Labai gražu 4u.gif wub.gif thumbup.gif

Visai pasimečiau: gėlę svočiai prie suknelės prisisegt reikia? g.gif Ar taikoma gėlė prie suknios spalvos? g.gif Mano elektrinė žalia, tai tokios spalvos gyvą gėlę kur gaut? Ar taikyti dirbtinę? doh.gif Puokštė bus iš frezijų (dar gal ir su rožėm, nežinau dar tiksliai, kaip jaunoji užsakys). Dar galvojau į plaukus įsisegt gėlę, bet ar nebus per daug, jei ir prie suknios, ir plaukuose... g.gif doh.gif

O kaip jūs darot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 09 liepos 2009 - 22:37
QUOTE(liolikė @ 2009 07 10, 00:30)
Labai gražu  4u.gif  wub.gif  thumbup.gif
Visai pasimečiau: gėlę svočiai prie suknelės prisisegt reikia?  g.gif  Ar taikoma gėlė prie suknios spalvos?  g.gif  Mano elektrinė žalia, tai  tokios spalvos gyvą gėlę kur gaut? Ar taikyti dirbtinę?  doh.gif Puokštė bus iš frezijų (dar gal ir su rožėm, nežinau dar tiksliai, kaip jaunoji užsakys). Dar galvojau į plaukus įsisegt gėlę, bet ar nebus per daug, jei ir prie suknios, ir plaukuose...  g.gif  doh.gif

O kaip jūs darot?  4u.gif

nemanau kad reikia tos gėlės. kam?
Atsakyti
Sveikos merginos

Jau tas jusu darbstumas neispasakytas - jau 9 punktai prirasyti

pas mane - javapjute - isdarbo gristu ir prie vestuviniu darbeliu puoluos.Namai pamazu virsta karo lauku - visur pilna popieriu , rasikliu ...
saldainius galima spauzdintiant paprasto balto popieriais , tik reik parinkt gera nuotraukyte , kad butu geras fonas

mano jaunieji kada leis balandzius as kalbesiu - kazka panasaus

kaip yra gera ir dziugu kai i musu sirdis pasibeldzia meile , ta tikroji meile kuri yra klantri , kuri nemegsta neteisybes ,kuri visa pakialia visa istveria . Siandien Jaunoji issipuosusi visu savo groziu atejo i sia sventove prisiekti savo meile ir istikimybe savo isrinktajam ......Abu jie siandien nepaprastai grazus ir laimingi , Tegul sie balti balandziai nesa sia puikia zinia pasauliui .....
Laikrastis geriausia spauzdinti A3 formatu - ir perlenkt.
sampana ir maista gerai butu sudet i saltdeze - garantija kad neistirps

Jei ruosiates vaziuoti i Lenkus -
didziausiais turgus sestadieni prie baznycios
centre mazas turgus - bobturgis buna kasdien
Suvalkuose yra didesnes parduotuves ARKADIJA , ALFA
sukneliu kiek nori , bet....kai rinkom vyr kostiuma liejosi 9 prakaita
LELIJOS tipo kostiumas kainavo 450 zlotu

Atsakyti
QUOTE(indrid @ 2009 07 09, 21:35)
Taip pati išpiešiau.

Gal papasakotumėt, kuo piešta? Norėčiau pabandyti kažką panašaus pagaminti.
Atsakyti