Sveikos merginos
Buvau Lenkuose. Sukneliu ir svociom ir pamergem nors tvenkini tvenk , ir kainos kaip nuomos pas mus. Suvenyru neradaiu sau tinkamu ir jau taip pavargau kad siandien kazin ar ka nuveiksiu.
Merginos - kodel AZ rusiskai raso
QUOTE(ericaa @ 2009 07 08, 13:03)
liepos 11
Bėganti
salibaba
deizzy
pelze
liepos 18
laimakp
ericaa
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
murmur
liepos 31
Vaida&Emilija
rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
TAI AS
liolikė
rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31
rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine
rugpjucio 21
jolanteleg69
rugpjūčio 22
loretita
rugpjūčio 29
darule
rugsejo 5
vilija s
rugsėjo 26
inrinke
Bėganti
salibaba
deizzy
pelze
liepos 18
laimakp
ericaa
liepos 25
Elvita
Roretėlė
manilla
*zadiv*
murmur
liepos 31
Vaida&Emilija
rugpjūčio 1
Romeniukas
Vasarėlė
asta48
Šunvyšnė
TAI AS
liolikė
rugpjūčio 8
astarna
skgreta
roky
Kasandra
aridax
Rūtamėta
Jolita31
rugpjūčio 15
miskininkele
Gilaja
Mandra Sandra
Rasa76
ardeine
rugpjucio 21
jolanteleg69
rugpjūčio 22
loretita
rugpjūčio 29
darule
rugsejo 5
vilija s
rugsėjo 26
inrinke
sveikutes visos buviusios ir esamos svociutes,nors i svocias eisiu dar ne greitai,bet ruostis jau reik tikrai pradeti,norejau jusu paklausti,kaip ten viskas viksta su tais akmenukais,dauk skaitineju,bet vistiek nelabai suprantu,jei galit parasykit,kaip ten viskas turetu buti su tais akmeneliais?
labai didelis aciu!!!
labai didelis aciu!!!
QUOTE(erjota @ 2009 07 08, 20:32)
sveikutes visos buviusios ir esamos svociutes,nors i svocias eisiu dar ne greitai,bet ruostis jau reik tikrai pradeti,norejau jusu paklausti,kaip ten viskas viksta su tais akmenukais,dauk skaitineju,bet vistiek nelabai suprantu,jei galit parasykit,kaip ten viskas turetu buti su tais akmeneliais?
labai didelis aciu!!!
labai didelis aciu!!!
Geriausia naudoti plokscius juros akmenelius .
Ant akmeneliu surasomos gerosios laimingo gyv savybes - meile laime ...
ir blogietes - pavydas , pyktis , ....
Jaunieji patys kuria laimin gyv recepta - gerus pasilieka , blogus ismeta (galima ismesti i vandeni
Akmeneliai l gerai ziurisi stikliniam inde
Papildyta:
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 08, 20:30)
svociavimo sarasiukas man kelia baime
gal kuri pasinaudosit
http://www.ipix.lt/images/14744406.jpg
http://www.ipix.lt/images/14744406.jpg
QUOTE(astarna @ 2009 07 08, 18:40)
Geriausia naudoti plokscius juros akmenelius .
Jaunieji patys kuria laimin gyv recepta - gerus pasilieka , blogus ismeta (galima ismesti i vandeni
Papildyta:
Papildyta:
labai aciu,vadinasi teisingai buvau galvojusi,bet norejau pasitikslinti,kad neapsijuokciau pries jaunuosius.....dar karteli aciu
Mes akmenukus pievoj prie balto tilto ismetem... Kas rasit, zinosit, kad mano jaunuju Ale kas idomiausia, pasiliko uzsispyrima, mat abu oziaragiai yra ir jiem labai tinka, nieko naujo ir neismete
man ir baisu,nes laikas taip greit begt pradejo...o mano jaunasis kalbedamas apie vestuves net suprakaituoja ,bet mano darbai jau kaip ir baigti,liko tik segtuva pasipuost,povo plunksnu ir gavau.o rytoj siusiu kriksto skraise,krikstysiu vaikiuka dar savaite pries vestuves,o po vestuviu pora savaiciu kito krikstuko gimtadienis.bankrutuosiu!!!!atleiskit uz pabedavojimus .gal jau sresuot pradedu
QUOTE(astarna @ 2009 07 08, 20:30)
Sveikos merginos
Buvau Lenkuose. Sukneliu ir svociom ir pamergem nors tvenkini tvenk , ir kainos kaip nuomos pas mus. Suvenyru neradaiu sau tinkamu ir jau taip pavargau kad siandien kazin ar ka nuveiksiu.
Mes norim i lenkus pavaryt, kur buvot??? pasienyje kazkur ar toleliau?
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 08, 22:05)
Mes akmenukus pievoj prie balto tilto ismetem... Kas rasit, zinosit, kad mano jaunuju Ale kas idomiausia, pasiliko uzsispyrima, mat abu oziaragiai yra ir jiem labai tinka, nieko naujo ir neismete
prisiminiau kaip viena svocia prieskonius naudojo vietoj akmenuku ar arbatos ir nepatikusio jiems jausmo pakelyje buvo pipirai
QUOTE(pelika @ 2009 07 08, 21:16)
Mes norim i lenkus pavaryt, kur buvot??? pasienyje kazkur ar toleliau?
Mes nelabai laiko turejom - turejo uztekt Suvalku - paprasta miestelis su keliom krautuvem turgaus tipo bet apsipirkt galima
O Belystoke - yra geru firminiu parduotuviu
Vietoje akmeneliu as galvoju pirkti arbatas. ir specialiai arbatu pirksiu daugiau negu telpa dezuteje Ir savybes noriu parinkti tokias kad Jaunieji nezinotu ka rinktis
O su kokia programėle pakeičiat tekstą netikram santuokos liudijimui?