pritariu visoms,isgyrusioms pantera.pirsliai atrode puikiai!!!!!!sveikinimai vestuviu metiniu proga
o pas mane vestuviu darbai sustoje,net nezinau kaip prisiverst prie ju prisest.like tik dvi savaites...mano jaunasis matyt ir jaucia vestuviu artejima,vaiksto visas isbales net bervakario nenori
si savaitgali krikstynos,o as dar neturiu nei kuo rengtis,nei kirpejos neuzsisakius ,bet cia viskas paveluotai,as tik si sekmadieni su krikstasuniu susipazinau
Nu ir pekutis kaip fantastiskai atrode
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 20, 14:30)
pritariu visoms,isgyrusioms pantera.pirsliai atrode puikiai!!!!!!sveikinimai vestuviu metiniu proga
nu, mergaites, jus nuostabios ne tik kad padedat pasiruost vestuvems, bet ir mokat isgirt
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 20, 15:34)
nu, mergaites, jus nuostabios ne tik kad padedat pasiruost vestuvems, bet ir mokat isgirt
mes zinok pacios itmpa matyt jauciam tai kai matom,kad graziai atrodo ,o ir dar pasiseka viskas,truputi palengveja,galvojam,kad ir mums pasiseks o ir kaip negirt,kai jaunieji grazias svocias issirenka
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 20, 14:48)
mes zinok pacios itmpa matyt jauciam tai kai matom,kad graziai atrodo ,o ir dar pasiseka viskas,truputi palengveja,galvojam,kad ir mums pasiseks o ir kaip negirt,kai jaunieji grazias svocias issirenka
ir jums viskas puikiai gausis, visoms, kas cia ruosiasi tiesiog turi pasisekti, juk visokiu ideju ir patarimu cia prisirankiojam
labas, brangiosios
Jungiuos i jusu gretas... pradejau jau skaityt viska nuo pirmos temos galo nesimato...
kazi nuo reiktu pradet...
Jungiuos i jusu gretas... pradejau jau skaityt viska nuo pirmos temos galo nesimato...
QUOTE(Meškinija @ 2009 07 20, 14:02)
labas, brangiosios
sveika prisijungus i musu gretas
manau pradek nuo scenarijaus griauciu, o paskui jau semkis ideju ir deliokis jas
Sveikutes. Na, as jau savo atbuvau. Pirmiausia tai noriu padekoti visom uz patarimus, pagalba renkant medziaga, palaikyma . Vestuves praejo be jokiu nesklandumu, buvome giriami uz puiku pasiruosima ir sventes pravedima . Mano pirslelis sake - ka as buciau be taves dares, o as sakiau - ka as buciau darius be interneto .
Cia nuotrauka daryta isvaziuojant pas jaunuosius, kitu dar neturiu.
Pirmoji diena man praskriejo akimirksniu. Mazai tepanaudojau zaidimu gamtoje (fotografas labai daug fotografavo, truko laiko). Muzikantai vakaro vedima perdave i musu rankas, padare tik sveciu supazindinima. Bet vistiek liko nemazai medziagos nepanaudotos, nes tiesiog pritruko laiko (o pasiruosus buvau daug). Kai ka scenarijuje ekspromtu pakeiciau, kai ka dadejau. Pagrindinius dalykus, tostus, sveikinimus - aisku spejau . Antra diena viskas ejosi kazkiek leciau, tai padariau viska ka buvau suplanavusi. Kiek supratau vestuvemis visi liko patenkinti .
Cia nuotrauka daryta isvaziuojant pas jaunuosius, kitu dar neturiu.
Pirmoji diena man praskriejo akimirksniu. Mazai tepanaudojau zaidimu gamtoje (fotografas labai daug fotografavo, truko laiko). Muzikantai vakaro vedima perdave i musu rankas, padare tik sveciu supazindinima. Bet vistiek liko nemazai medziagos nepanaudotos, nes tiesiog pritruko laiko (o pasiruosus buvau daug). Kai ka scenarijuje ekspromtu pakeiciau, kai ka dadejau. Pagrindinius dalykus, tostus, sveikinimus - aisku spejau . Antra diena viskas ejosi kazkiek leciau, tai padariau viska ka buvau suplanavusi. Kiek supratau vestuvemis visi liko patenkinti .
QUOTE(skgreta @ 2009 07 20, 09:58)
As vel pas jus su klausimais. Papasakokit ka dovanojat policininkui? Niekaip nesugalvoju vieninteliam, nieko nerandu kas butu tinkama.
Gal kuri turit etikete kur dedasi ant vaistu buteliuko kur seselei dovanojat. Ar galetumet man atsiusti
Gal kuri turit etikete kur dedasi ant vaistu buteliuko kur seselei dovanojat. Ar galetumet man atsiusti
As dovanojau vaikiska pistoleta.
Etikete issiunciau, jei tiks
QUOTE(Meškinija @ 2009 07 20, 15:02)
labas, brangiosios jungiuos i jusu gretas... pradejau jau skaityt viska nuo pirmos temos galo nesimato...
Visu pirma susidaryk vestuviu vizija ir kazkoki plana, o tada ieskok ko reikia. Jei skaitysi viska is eisles, nusisausi ir nieko nerasi As tai pasidariau planeli, tada kur yra apacioj paieska, ivedu zodzi, ko man reikia ir iskart ismeta ta tema, kurioje minimas tas zodis. Tada jau paieska toj temoj ir greit susirinkau, k o reikia. Be to, cia bendraujant, daug kartojas visko. Sekmes besiruosiant Antra karta jau uzsimerkus viskam pasiruosciau
pantera, kaip graziai atrodei O jau kokia smulkute, kaip pirslys taves tarp pamergiu nepamete? O mano suknele tokia pati buvo, tik ryskiai geltona Niu vis dar laukiu ir as savu foto
QUOTE(darule @ 2009 07 20, 14:21)
sveika prisijungus i musu gretas
manau pradek nuo scenarijaus griauciu, o paskui jau semkis ideju ir deliokis jas
ui ui ui... kokius tuos griaucius dabar darytis
begu skaityt nuo pradziu...
QUOTE(laimakp @ 2009 07 20, 15:23)
Sveikutes.
saunu,kad viskas pavyko Labai graziai atrodei
QUOTE(Meškinija @ 2009 07 20, 16:02)
labas, brangiosios
sveikute! pirmiausia susirasyk kokios idejos tau labiausia patiks.galiu patart neskubet daryt darbeliu ar ka pirkt,nes gali but taip ,kad rasi grazesne ideja ar grazesni daikteli...o darbus tai pradejau kas man labiausia patiko dariau jausmu arbatas