Sveikos,
As vel pas jus su klausimais. Papasakokit ka dovanojat policininkui? Niekaip nesugalvoju vieninteliam, nieko nerandu kas butu tinkama.
Gal kuri turit etikete kur dedasi ant vaistu buteliuko kur seselei dovanojat. Ar galetumet man atsiusti
sk.greta(eta)yahoo.com
Ir dar norejau paklausti ar kuri darot kraicio skryne, kaip ja pristatot, na kokiais zodziais pradedat.
As vargstu su scenarijum ir visais kitais pasiruosmo darbais nezinau kaip ismesti visus zodziu kad butu trumpa ir aisku kad sveciai nepavargtu ir nebutu per daug ir kad speciau viska iki dvylikos. Savaitgali velapsipirkinejau vestuvem, bet cia dar ne viskas nemazai liko dar.
Pantera, labai graziai atrodei
QUOTE(ericaa @ 2009 07 20, 08:04)
Labas rytas visoms
Gyva, tiksliau vos gyva darbe sėdžiu...
Na kaip pirmas piršliavimas, tai manau, kad neblogai pasirodėm
Visi dėkojo, gyrė, kad daug prisiruošę. Labai patiko jauniesiems, o tai, man atrodo, svarbiausia. Tiesa, esu nelabai patenkinta muzikantais. Nors jaunieji gyrė, kad bus labai geri, bet aš drįstu jiems prieštarauti
Padėt padėjo, bet va būna pasakom kokį žodį, jau baigiam, reiktų, kad jie užgrotų ar ką pasakytų, o būna tylos minutėlė
Labai nejauku, bet paskui perpratom juos ir patys rodėm iniciatyvą
Svečiai (tiksliau jaunimas) kažkokie labiau pasėdėt mėgėjai, o ne šokt, man net keista buvo, bet ir išjudint sunkoka. Nusiunti į šokių aikštelę, žiūrėk po pusės šokio, jie ir vėl sėdi. Na karšta diena buvo, gal dėl to
Nuotraukas parodysiu, kai fotografė atiduos. Žadėjo iki mėnesio pabaigos. Pati laukiu nesulaukiu
O daugiau nežinau ką papasakot
Klauskit kas įdomu, atsakysiu
Ai, tiesa, su netikru santuokos liudijimu nepraslydom
Jaunojo teta pradėjo prieštarauti, tai daug kas išgirdo ir žinojo ko laukti, bet buvo tokių, kas ir patikėjo
saunuole
, dziugu kad viskas gerai praejo. O sveciai tai tokie vangus buvo del karscio, as dar vakar pagalvojau kaip per toki karsti su ilga suknele reiktu istverti o tuo labiau paskoti, nieko nesinori. Bet svarbiausia kad jaunieji buvo laimingi