Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

Gal galit ideti laiskeli gandrui...
Tiesa, kas siuntet, tai vienas helio balionas nelabai pakelia ane? bandau sugalvot, kad gal galima pora mazesniu paleist, nei viena dideli...
Atsakyti
pantera,tikrai nuostabiai atrodei wub.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2009 07 19, 23:56)
Gal galit ideti laiskeli gandrui...
Tiesa, kas siuntet, tai vienas helio balionas nelabai pakelia ane? bandau sugalvot, kad gal galima pora mazesniu paleist, nei viena dideli...

as emiau du, nes visgi kol vazinejom, galvoju gal kas susprogs, issileis... Daviau viena jaunajam, kita jaunajai smile.gif Ant laisko pasirase jie, mes ir perrisom. Dar nupirkus buvau lipduku sirduciu-kiekvienas is pulko uzdejo po sirdele, kaip stampa, kad patvirtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 19, 21:11)

atrodei nuostabiai thumbup.gif wub.gif
Man "tortinė" užgožė jaunąją, visai doh.gif
Atsakyti
Nusauciau ta pamerge su pustu raudonu sijonu iskart... Nors realiai jaunoji turejo tarstelt zodi... Bet ir pamerge netakstiska mergiote smile.gif
Atsakyti
Bet ir tortinės pabrolys baltu kostiumu išsiskiria schmoll.gif Vos ne jaunikis doh.gif
Pantera, o piršlio gėlytės tikros ar dirbtinės? ax.gif
Atsakyti
bet ir "tortines" pamerges pabroliukas is visu savo kostiumo spalva issiskyre... schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Beganti, o koki zaidimuka zaidete gamtoje su tais mazais balioneliais?
Atsakyti
QUOTE(urtele @ 2009 07 20, 00:34)
4u.gif Beganti, o koki zaidimuka zaidete gamtoje su tais mazais balioneliais?

Pajami pompas balionam pust. Pabroliai is nugaros paima pompas, pamerges issiskecia ir laiko balionus. Duodi starta ir kas greiciau pripus iki susprogimo... smile.gif Kadangi pompos pigiausia kainuoja desimt litu, tai pirkom dvi... Eiles tvarka, visi pust turejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bėganti @ 2009 07 20, 00:19)
Pajami pompas balionam pust. Pabroliai is nugaros paima pompas, pamerges issiskecia ir laiko balionus. Duodi starta ir kas greiciau pripus iki susprogimo... smile.gif Kadangi pompos pigiausia kainuoja desimt litu, tai pirkom dvi... Eiles tvarka, visi pust turejo smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cia geras
Atsakyti
Labas rytas , idomu kaip musu svociutes po tokio karsto savaitgalio ar dar gyvos .
O man paskutines dieneles , bet jau kaip ir viska pasiruosus , siandien jau manau viska uzbaigsiu ir tikiuosi atsikvept iki sestadienio jeigu nepradesiu nervuotis nieko neveikdama lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms biggrin.gif
Gyva, tiksliau vos gyva darbe sėdžiu...
Na kaip pirmas piršliavimas, tai manau, kad neblogai pasirodėm rolleyes.gif Visi dėkojo, gyrė, kad daug prisiruošę. Labai patiko jauniesiems, o tai, man atrodo, svarbiausia. Tiesa, esu nelabai patenkinta muzikantais. Nors jaunieji gyrė, kad bus labai geri, bet aš drįstu jiems prieštarauti smile.gif Padėt padėjo, bet va būna pasakom kokį žodį, jau baigiam, reiktų, kad jie užgrotų ar ką pasakytų, o būna tylos minutėlė doh.gif Labai nejauku, bet paskui perpratom juos ir patys rodėm iniciatyvą smile.gif Svečiai (tiksliau jaunimas) kažkokie labiau pasėdėt mėgėjai, o ne šokt, man net keista buvo, bet ir išjudint sunkoka. Nusiunti į šokių aikštelę, žiūrėk po pusės šokio, jie ir vėl sėdi. Na karšta diena buvo, gal dėl to g.gif
Nuotraukas parodysiu, kai fotografė atiduos. Žadėjo iki mėnesio pabaigos. Pati laukiu nesulaukiu smile.gif
O daugiau nežinau ką papasakot g.gif Klauskit kas įdomu, atsakysiu smile.gif
Ai, tiesa, su netikru santuokos liudijimu nepraslydom biggrin.gif Jaunojo teta pradėjo prieštarauti, tai daug kas išgirdo ir žinojo ko laukti, bet buvo tokių, kas ir patikėjo biggrin.gif
Atsakyti