Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 18, 12:32)
. O as siandien atsikeliau ir galvoju kad kita sestadieni siuo metu jau drebes kojos  lotuliukas.gif

pas mane tokios pačios mintys biggrin.gif kaip pagalvoju tai jau ir dabar kojos rankos dreba lotuliukas.gif
Papildyta:
merginos,gal kuri turi kokių minčių-pas mus tokia situacija,kad jaunąjį iš namų išleis jo krikšto mama,nes tėvelių jau nebėra verysad.gif tai aš nežinau kokius žodžius pasakyt,nors simboliškai g.gif
Gal jūs turit kokių minčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 07 19, 20:23)
merginos gal turit zodzius vainikelio nuemimui? desim i dezute ji o zodziu jokiu neturiu ka sakyt  doh.gif

AŠ:
Miela, .... gražiai tu atrodai su baltu nuotakos rūbu, su žaliu rūtų vainikėliu, bet kiekvienose vestuvėse ateina toks metas, kai jaunieji pagaliau turi tapti tikrais šeimininkais.
Tad leisk, nusegti tavo rūtų vainikėlį ir padėti jį saugojimui. Nuo šiol tavo vardas „žmona“ ir vienas iš svarbiausių tavo drabužių bus prijuostė.
(vainikėlis dedamas į dėžutę, užrišama prijuostė)
PIRSLYS:
O tavo, .... žiedelį ir priglausim prie žmonos vainikėlio, nes nuo šiol tu – vedęs vyras.
Leisk uždėti ant galvos tikro vyro simbolį – kepurę.
Dovanojam Jums skrynelę, su Jūsų jaunystės simboliais amžinam saugojimui.
Pakelkim taures už .... ir .... sėkmę šeimyniniam kely!
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 19, 20:43)
as spausdinau ant paprastu lapu ir suklijavau ax.gif
o i kontrakta itraukiau po buteli baltos, saldaus, su burbulais, tauraus ir maisas saldainiu smile.gif

o koks slapukas? blush2.gif
Atsakyti
aciu, Darule 4u.gif

kaip gerai, kad sita temele yra... biggrin.gif bet kuo daugiau skaitau, tuo labiau kinkos ima drebeti doh.gif
juokingiausia, kad as pati baisiai nemegstu visokiu organizavimu, oficialumu ir pompastikos, o vestuvese be sito neissiversi lotuliukas.gif bet negi broliui atsakysi ax.gif

kai buvau vestuvese, tai man visai nieko rolleyes.gif pasirode toks zaidimas: poros sustoja i eile (vaikinai vienoje puseje, merginos - kitoje) atsisuke ir islaikantys nedideli atstuma vienas pries kita ir tada galedami susiliesti tik rankomis pasibuciuoja, tada atstumas padidinamas - vel pasibuciuoja, atstumas vel didinamas iki tol, kol lieka viena pora, sugebejusi pasibuciuoti is didziausio atstumo. kas besibuciuojant neisilaiko, apsikabina ar da kazkaip praranda pusiausvyra - iskrenta. taip nustatoma atseit labiausiai 'patyrusi' pora smile.gif
nezinau, ar aiskiai parasiau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na nuotraukeles thumbup.gif
Kazin kaip sekesi si savaitgali merginoms g.gif
Mes po giminu baliaus,tai atsipusiu,ir vel reikes kibti i darbus ax.gif

pantera,slapuko praso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 19, 22:08)

pantera,slapuko praso  ax.gif

pirslys
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 19, 21:11)

Slapuko reikia ax.gif
Atsakyti
Pantera,kaip gražiai atrodei wub.gif romantiškai taip rolleyes.gif o puokštė tavo wub.gif
p.s viena pamergytė tai jaučiu didesnio "torto" nerado doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 19, 20:23)
norejau paklausti tu kurios daro pirslio korima, kaip jus padarot pirslio testamenta? Ar spausdinat ant paprasto lapo, ar ant ilgo tokio ritinio?
Ir kaip darot kontrakta stalo ispirkimui?

Galima rasyti ir ant siauresnio tapeto rulono
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 19, 22:28)
Pantera,kaip gražiai atrodei  wub.gif romantiškai taip rolleyes.gif  o puokštė tavo  wub.gif
p.s viena pamergytė tai jaučiu didesnio "torto" nerado  doh.gif  blush2.gif

aciu labai blush2.gif nors is tikruju, nebuvau patenkinta nei suknele, nei makiazu, nei sukuosena, nei puokste, nes ne visai taip padare, kaip prasiau ax.gif
na, zinai, matosi, koks kieno skonis doh.gif smile.gif

p.s. tu irgi graziai atrodei mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 19 liepos 2009 - 21:35
QUOTE(pekutis @ 2009 07 19, 22:28)
Pantera,kaip gražiai atrodei  wub.gif romantiškai taip rolleyes.gif  o puokštė tavo  wub.gif
p.s viena pamergytė tai jaučiu didesnio "torto" nerado  doh.gif  blush2.gif

doh.gif aga man ir tas "tortas" ir truputi susilieja su jaunaja tik ,kad ji raudona. Bet nezinosi gal laiko nebuvo ir ant greicio apsirenge g.gif . Bet va musu panteryte tai thumbup.gif , saunuole. Man jau tos paskutines foto tai ka as zinau, ziuriu ir man rodos,kad pas jus medaus menuo thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 19, 22:36)
doh.gif aga man ir tas "tortas" ir truputi susilieja su jaunaja tik ,kad ji raudona. Bet nezinosi gal laiko nebuvo ir ant greicio apsirenge g.gif .  Bet va musu panteryte tai  thumbup.gif , saunuole. Man jau tos paskutines foto tai ka as zinau, ziuriu ir man rodos,kad pas jus medaus menuo  thumbup.gif  biggrin.gif  4u.gif

turejo to laiko ir viena is pirmuju suknele issirinko, bet cia jau toks skonis rolleyes.gif
oj, aciu aciu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 19 liepos 2009 - 21:40