Pekuti, matos, kad saunios vestuves buvo
Norejau paklausti, gal kuri matet kur butu galima nusipirkti tokia medaus statinaite?
As maciau tokia ar panasia labai NORFOJE, ten stovejo kur visas medus stiklainiais parduodamas.
QUOTE(pekutis @ 2009 07 17, 21:46)
laba visom
pekuti kur naudojai tokia puikia lovyte? kaip suprantu cia lova
l.grazi
siandien kaip tik eisiu i norfa, tai apziuresiu, kokio ten medaus yra
QUOTE(darule @ 2009 07 18, 12:06)
laba visom
l.grazi
l.grazi
karvojus čia mano B)antros dienos tokios oficialios kaip ir nebuvo,tai ryte ,kad nebūtų toks tylus susėdimas, pristačiau sūrį,ir kur buvo suspaustas tas sūris t.y lovos tokioj
QUOTE(pekutis @ 2009 07 18, 11:18)
karvojus čia mano B)antros dienos tokios oficialios kaip ir nebuvo,tai ryte ,kad nebūtų toks tylus susėdimas, pristačiau sūrį,ir kur buvo suspaustas tas sūris t.y lovos tokioj
nepagalvojau, kad cia tavo karvojus l.graziai atrodo ir originalu
Sveikutes ,na ir karsta dienele siandien pirsliaujancioms . Idomu koks oras bus kita savaitgali . Pagaliau siandien batelius nusipirkau O antrai dienai dar nieko neturiu
Ir papkiu neisirenku niekaip :lotuliukas
Pekutis , labai graziai atrodei ir pasiruosu sauniai . O as siandien atsikeliau ir galvoju kad kita sestadieni siuo metu jau drebes kojos
Ir papkiu neisirenku niekaip :lotuliukas
Pekutis , labai graziai atrodei ir pasiruosu sauniai . O as siandien atsikeliau ir galvoju kad kita sestadieni siuo metu jau drebes kojos
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 18, 12:32)
. O as siandien atsikeliau ir galvoju kad kita sestadieni siuo metu jau drebes kojos
nedrebės drebės iš vakaro aš kai pas jaunikį neapsiblioviau ir balsas nedrebėjo (bent aš taip įsivaizduoju) ,tai toliau jau neėmiau į galvą ir viskas normaliai buvo.(tiesa,pas jaunają ėmiau 50g ) ko nespėjau,to nespėjau,o ką suspėjau,buvo viskas tvarkoj
QUOTE(pekutis @ 2009 07 18, 13:38)
nedrebės drebės iš vakaro aš kai pas jaunikį neapsiblioviau ir balsas nedrebėjo (bent aš taip įsivaizduoju) ,tai toliau jau neėmiau į galvą ir viskas normaliai buvo.(tiesa,pas jaunają ėmiau 50g ) ko nespėjau,to nespėjau,o ką suspėjau,buvo viskas tvarkoj
va del tu visu 50 gr tai as bijau ,nes man labai iskart veida raudonis ismusa ,tai paskui baznycioj stovesiu kaip gerai ikalus
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 18, 12:43)
va del tu visu 50 gr tai as bijau ,nes man labai iskart veida raudonis ismusa ,tai paskui baznycioj stovesiu kaip gerai ikalus
aš ir labai raudonuoju,bet makiažas buvo padarytas TOBULAI (mano akim žiūrint ),išsilaikė viskas čiki ir joks raudonis nemušė šampano su visais pagurkšnojau,bet žinok pradžiai nuėjus į virtuvę ėmiau (ruginio) autobusiuke buvau mašininį šaldytuvuką įsidėjus,tai sidro turėjau šalto
QUOTE(pekutis @ 2009 07 18, 13:49)
aš ir labai raudonuoju,bet makiažas buvo padarytas TOBULAI (mano akim žiūrint ),išsilaikė viskas čiki ir joks raudonis nemušė šampano su visais pagurkšnojau,bet žinok pradžiai nuėjus į virtuvę ėmiau (ruginio) autobusiuke buvau mašininį šaldytuvuką įsidėjus,tai sidro turėjau šalto
Mes irgi planuojam bent salkrepsius paimt , vistiek kad ir kokiu oru skaniau sampanas vesesnis .
Mano jaunieji sake jau turi filmuota medziaga Berods kita svaitgali perziura organizuojama O fotkiu vis dar laukiam ir neturiu dar ka jum parodyt
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 13, 11:38)
Nesijuok Pazistu tokiu zmoniu Beje ir pati buvau tokios nuostatos, kol nesutiksiu butent to zmogaus, tol jokiu ten surum burum Na iki vetsuviu neistempiau Ale vis dar su tuo paciu pirmu ir vieninteliu Taip kad rutu vainikelio saugojimas igaves prasme
Pritariu