Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

Pekuti, matos, kad saunios vestuves buvo thumbup.gif
Atsakyti

Norejau paklausti, gal kuri matet kur butu galima nusipirkti tokia medaus statinaite? g.gif
user posted image

As maciau tokia ar panasia labai NORFOJE, ten stovejo kur visas medus stiklainiais parduodamas.
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 17, 21:46)
dar kartą ačiū  blush2.gif
radau dar vieną fotkę užsislėpusią  bigsmile.gif

laba visom 4u.gif
pekuti kur naudojai tokia puikia lovyte? ax.gif kaip suprantu cia lova g.gif
l.grazi 4u.gif

siandien kaip tik eisiu i norfa, tai apziuresiu, kokio ten medaus yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 18, 12:06)
laba visom 4u.gif
pekuti kur naudojai tokia puikia lovyte? ax.gif kaip suprantu cia lova g.gif
l.grazi 4u.gif

karvojus čia mano ax.gif B)antros dienos tokios oficialios kaip ir nebuvo,tai ryte ,kad nebūtų toks tylus susėdimas, pristačiau sūrį,ir kur buvo suspaustas tas sūris t.y lovos tokioj rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 18 liepos 2009 - 11:20
QUOTE(pekutis @ 2009 07 18, 11:18)
karvojus čia mano  ax.gif  B)antros dienos tokios oficialios kaip ir nebuvo,tai ryte ,kad nebūtų toks tylus susėdimas, pristačiau sūrį,ir kur buvo suspaustas tas sūris  t.y lovos tokioj  rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif nepagalvojau, kad cia tavo karvojus thumbup.gif drinks_cheers.gif l.graziai atrodo ir originalu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes ,na ir karsta dienele siandien pirsliaujancioms . Idomu koks oras bus kita savaitgali . Pagaliau siandien batelius nusipirkau O antrai dienai dar nieko neturiu doh.gif
Ir papkiu neisirenku niekaip :lotuliukas
Pekutis , labai graziai atrodei ir pasiruosu sauniai . O as siandien atsikeliau ir galvoju kad kita sestadieni siuo metu jau drebes kojos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 18, 12:32)
. O as siandien atsikeliau ir galvoju kad kita sestadieni siuo metu jau drebes kojos  lotuliukas.gif

nedrebės schmoll.gif drebės iš vakaro hihihi.gif aš kai pas jaunikį neapsiblioviau ir balsas nedrebėjo (bent aš taip įsivaizduoju) ,tai toliau jau neėmiau į galvą ir viskas normaliai buvo.(tiesa,pas jaunają ėmiau 50g cool.gif ) ko nespėjau,to nespėjau,o ką suspėjau,buvo viskas tvarkoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 18, 13:38)
nedrebės  schmoll.gif drebės iš vakaro  hihihi.gif aš kai pas jaunikį neapsiblioviau ir balsas nedrebėjo (bent aš taip įsivaizduoju) ,tai toliau jau neėmiau į galvą ir viskas normaliai buvo.(tiesa,pas jaunają ėmiau 50g cool.gif ) ko nespėjau,to nespėjau,o ką suspėjau,buvo viskas tvarkoj  ax.gif

va del tu visu 50 gr tai as bijau ,nes man labai iskart veida raudonis ismusa ,tai paskui baznycioj stovesiu kaip gerai ikalus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 18, 12:43)
va del tu visu 50 gr tai as bijau ,nes man labai iskart veida raudonis ismusa ,tai paskui baznycioj stovesiu kaip gerai ikalus  lotuliukas.gif

aš ir labai raudonuoju,bet makiažas buvo padarytas TOBULAI wub.gif (mano akim žiūrint cool.gif ),išsilaikė viskas čiki ir joks raudonis nemušė schmoll.gif šampano su visais pagurkšnojau,bet žinok pradžiai nuėjus į virtuvę ėmiau (ruginio) cool.gif autobusiuke buvau mašininį šaldytuvuką įsidėjus,tai sidro turėjau šalto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 18, 13:49)
aš ir labai raudonuoju,bet makiažas buvo padarytas TOBULAI  wub.gif (mano akim žiūrint  cool.gif ),išsilaikė viskas čiki ir joks raudonis nemušė  schmoll.gif  šampano su visais pagurkšnojau,bet žinok pradžiai nuėjus į virtuvę ėmiau (ruginiocool.gif autobusiuke buvau mašininį šaldytuvuką įsidėjus,tai sidro turėjau šalto  blush2.gif

Mes irgi planuojam bent salkrepsius paimt , vistiek kad ir kokiu oru skaniau sampanas vesesnis .
Atsakyti
Mano jaunieji sake jau turi filmuota medziaga thumbup.gif Berods kita svaitgali perziura organizuojama bigsmile.gif drinks_cheers.gif O fotkiu vis dar laukiam ir neturiu dar ka jum parodyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 13, 11:38)
Nesijuok mirksiukas.gif Pazistu tokiu zmoniu thumbup.gif Beje ir pati buvau tokios nuostatos, kol nesutiksiu butent to zmogaus, tol jokiu ten surum burum lotuliukas.gif Na iki vetsuviu neistempiau blush2.gif Ale vis dar su tuo paciu pirmu ir vieninteliu biggrin.gif Taip kad rutu vainikelio saugojimas igaves prasme biggrin.gif

Pritariu biggrin.gif
Atsakyti