Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

Sveikos 4u.gif

sėkmės visoms rytoj svočiaujančioms 4u.gif gero jums oro,linksmų svečių,ir viso viso ko geriausio thumbup.gif lauksim jūsų su įspūdžiais bigsmile.gif

pekuti viskas thumbup.gif neturiu žodžių thumbup.gif šaunuolė 4u.gif

o dėl duonos tai mano jaunoji,sakė kad užsakinėjo kažkur vilijampolėj g.gif jei kam įdomu,galėsiu ryt paklaust jos mirksiukas.gif

user posted image blink.gif
Atsakyti
Darule aciu uz nuorodele wink.gif Jungiuosi prie jusu ir keliu taure uz svociutes alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ardeine: 17 liepos 2009 - 20:33
Pekuti, atrodei super thumbup.gif , man labai patiko puokste wub.gif ir seip viskas labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 07 17, 20:20)

o dėl duonos tai mano jaunoji,sakė kad užsakinėjo kažkur vilijampolėj g.gif jei kam įdomu,galėsiu ryt paklaust jos mirksiukas.gif
user posted image  blink.gif

tikrai? g.gif
bet mes jau ten uzsisakem mirksiukas.gif patiem vaziuot nereix - atves, tai tikiuos pristatys laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 17, 16:19)
JŪSŲ TEISMUI...  egalau slapukas svocia[/COLOR]
du albumai yra ,prisimakalavus biski aš ten  doh.gif  blush2.gif  privačiam ieškokit  ax.gif

kaip grazu wub.gif
O kaip papkes taip graziai pasipuoset? bigsmile.gif ar jau pirkot tokias? nes mano tai paprastutes blush2.gif Gal apklijuoti kuo nors?, pvz sirdelemis rolleyes.gif

Kas skaitys laiska nuo gandro, tai Vilniaus akopolio maximoj yra tinkantis atvirukas - varle ,siandien pirkau thumbup.gif
dar saldziuose majuose uzsipirkau... tas sokoladinis kremas ant kuno jauniesiems wub.gif
tik gaila medaliu jau nebuvo su 1 , pirmai vietai. Gal universlinej yra, gal kas uzmatet? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mineee: 17 liepos 2009 - 20:48
QUOTE(mineee @ 2009 07 17, 21:47)
O kaip papkes taip graziai pasipuoset?  bigsmile.gif  ar jau pirkot tokias? nes mano tai paprastutes blush2.gif  Gal apklijuoti kuo nors?, pvz sirdelemis  rolleyes.gif

tik gaila medaliu jau nebuvo su 1 , pirmai vietai. Gal universlinej yra, gal kas uzmatet? ax.gif

medalių aš ir neradau,sakė tik gauna iškart išperka,o kremą ir padovanojau,kad trūkstamus drabužėlius nusipieštų patys ax.gif

papkes draugė papuošė wub.gif ten toks tapetas paklijuotas ,jis nupurkštas dažais auksiniais ,šonuose virvute aprėminta,ir gėlyčių paklijuota rolleyes.gif
Atsakyti
Pekuti, saunuole thumbup.gif Viskas labai grazu ir subtilu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 17, 16:19)
JŪSŲ TEISMUI...  egalau slapukas svocia[/COLOR]
du albumai yra ,prisimakalavus biski aš ten  doh.gif  blush2.gif  privačiam ieškokit  ax.gif

as blin varna nemaciau kad slapukas duotas blush2.gif

nenoriu pataikaut, bet atodai labai labai thumbup.gif graziai, shaunuole.
plaukai taip idomiai padaryti thumbup.gif

man nuotaka ne tokia grazi g.gif kazkaip labai jau ji paprastute.

vienu zodziu puiki svocia thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos gal tarp Jusu yra Telsieciu - atsiliepkit

Kurios vestuvese nebus muzikantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarna: 17 liepos 2009 - 21:46
dar kartą ačiū blush2.gif
radau dar vieną fotkę užsislėpusią bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 17 liepos 2009 - 21:48

geras juokelis vakarui lotuliukas.gif

Nueina vaikinukas pas kunigėlį išpažinties ir sako:
- "Kunigėli, kunigėli, labai nusidėjau."
Kunigėlis:
-" Pasakok, sūnau, visas savo nuodėmes, kuo nusikaltai?"
Vaikinukas:
- "Nueinu aš vieną vakarą pas savo draugą, draugo nėra, bet draugo žmona yra, ir ką jūs manot, pradėjo lyti, o aš skėčio kaipsyk neturiu, na ką, paprašiau pernakvot - pernakvojau ir sugriešijau."
Kunigėlis:
" Labai rimtą nuodėmę, sūnau, padarei."
Vaikinukas:
- " Čia dar nieko, palaukit, kol papasakosiu, kas po to buvo. Nueinu kitą dieną pas uošvę ir ką jūs manot, vėl pradėjo lyti, o aš vėl skėčio neturiu, ir vėl paprašiau pernakvot, pernakvojau ir vėl sugriešijau."
Kunigėlis:
-" Taip, sunki nuodėmė..."
Vaikinukas:
-" Kitą dieną vėl nueinu pas tą patį draugą, draugo žmonos nėra, bet draugas yra, ir vėl tas nelemtas lietus pradėjo lyti, o aš vėl be skėčio. Aš ir vėl paprašiau pernakvot, pernakvojau ir vėl sugriešijau."

Kunigėlis išlenda iš klausyklos, pasižiūri pro langą ir sako vaikinukui:
- "Tu gal eik namo geriau, vaikeli, nes, matau, skėčio neturi, o už lango vėl debesys kaupiasi
Atsakyti
O mes su vyru paskambinome muzikantams, sakom ko reikia is pirsliu, o jie mums sako bukit ramus, viska padarysime doh.gif Na, jei labai norite, tai galite ir jus savo iniciatyva ka nors susigalvoti...
Bet vis tiek skaitau, semiuosi ziniu....kad jau butu kokiu nenumatytu ivykiu, kad jau visai ziopla nebuciau biggrin.gif Buvau keliuose vestuvese, bet visur skirtingai viskas vyksta... per mano pacios vestuves, tai pirsliai tik seimininkais mus aprenge po dvyliktos valandos ir tiek, visa kita padare muzikantai.
Vestuves jau rugpjucio 8 diena, o galvoj tikras samysis, dar kai paskaitau kaip visi ruosiasi, tai baisu pasidaro blink.gif

Atsakyti