Sveikos
sėkmės visoms rytoj svočiaujančioms gero jums oro,linksmų svečių,ir viso viso ko geriausio lauksim jūsų su įspūdžiais
pekuti viskas neturiu žodžių šaunuolė
o dėl duonos tai mano jaunoji,sakė kad užsakinėjo kažkur vilijampolėj jei kam įdomu,galėsiu ryt paklaust jos
Darule aciu uz nuorodele Jungiuosi prie jusu ir keliu taure uz svociutes
Pekuti, atrodei super , man labai patiko puokste ir seip viskas labai grazu
QUOTE(pekutis @ 2009 07 17, 16:19)
JŪSŲ TEISMUI... egalau slapukas svocia[/COLOR]
du albumai yra ,prisimakalavus biski aš ten privačiam ieškokit
kaip grazu
O kaip papkes taip graziai pasipuoset? ar jau pirkot tokias? nes mano tai paprastutes Gal apklijuoti kuo nors?, pvz sirdelemis
Kas skaitys laiska nuo gandro, tai Vilniaus akopolio maximoj yra tinkantis atvirukas - varle ,siandien pirkau
dar saldziuose majuose uzsipirkau... tas sokoladinis kremas ant kuno jauniesiems
tik gaila medaliu jau nebuvo su 1 , pirmai vietai. Gal universlinej yra, gal kas uzmatet?
QUOTE(mineee @ 2009 07 17, 21:47)
O kaip papkes taip graziai pasipuoset? ar jau pirkot tokias? nes mano tai paprastutes Gal apklijuoti kuo nors?, pvz sirdelemis
tik gaila medaliu jau nebuvo su 1 , pirmai vietai. Gal universlinej yra, gal kas uzmatet?
medalių aš ir neradau,sakė tik gauna iškart išperka,o kremą ir padovanojau,kad trūkstamus drabužėlius nusipieštų patys
papkes draugė papuošė ten toks tapetas paklijuotas ,jis nupurkštas dažais auksiniais ,šonuose virvute aprėminta,ir gėlyčių paklijuota
Pekuti, saunuole Viskas labai grazu ir subtilu
QUOTE(pekutis @ 2009 07 17, 16:19)
JŪSŲ TEISMUI... egalau slapukas svocia[/COLOR]
as blin varna nemaciau kad slapukas duotas
nenoriu pataikaut, bet atodai labai labai graziai, shaunuole.
plaukai taip idomiai padaryti
man nuotaka ne tokia grazi kazkaip labai jau ji paprastute.
vienu zodziu puiki svocia
Merginos gal tarp Jusu yra Telsieciu - atsiliepkit
Kurios vestuvese nebus muzikantu
Kurios vestuvese nebus muzikantu
dar kartą ačiū
radau dar vieną fotkę užsislėpusią
radau dar vieną fotkę užsislėpusią
geras juokelis vakarui
Nueina vaikinukas pas kunigėlį išpažinties ir sako:
- "Kunigėli, kunigėli, labai nusidėjau."
Kunigėlis:
-" Pasakok, sūnau, visas savo nuodėmes, kuo nusikaltai?"
Vaikinukas:
- "Nueinu aš vieną vakarą pas savo draugą, draugo nėra, bet draugo žmona yra, ir ką jūs manot, pradėjo lyti, o aš skėčio kaipsyk neturiu, na ką, paprašiau pernakvot - pernakvojau ir sugriešijau."
Kunigėlis:
" Labai rimtą nuodėmę, sūnau, padarei."
Vaikinukas:
- " Čia dar nieko, palaukit, kol papasakosiu, kas po to buvo. Nueinu kitą dieną pas uošvę ir ką jūs manot, vėl pradėjo lyti, o aš vėl skėčio neturiu, ir vėl paprašiau pernakvot, pernakvojau ir vėl sugriešijau."
Kunigėlis:
-" Taip, sunki nuodėmė..."
Vaikinukas:
-" Kitą dieną vėl nueinu pas tą patį draugą, draugo žmonos nėra, bet draugas yra, ir vėl tas nelemtas lietus pradėjo lyti, o aš vėl be skėčio. Aš ir vėl paprašiau pernakvot, pernakvojau ir vėl sugriešijau."
Kunigėlis išlenda iš klausyklos, pasižiūri pro langą ir sako vaikinukui:
- "Tu gal eik namo geriau, vaikeli, nes, matau, skėčio neturi, o už lango vėl debesys kaupiasi
O mes su vyru paskambinome muzikantams, sakom ko reikia is pirsliu, o jie mums sako bukit ramus, viska padarysime Na, jei labai norite, tai galite ir jus savo iniciatyva ka nors susigalvoti...
Bet vis tiek skaitau, semiuosi ziniu....kad jau butu kokiu nenumatytu ivykiu, kad jau visai ziopla nebuciau Buvau keliuose vestuvese, bet visur skirtingai viskas vyksta... per mano pacios vestuves, tai pirsliai tik seimininkais mus aprenge po dvyliktos valandos ir tiek, visa kita padare muzikantai.
Vestuves jau rugpjucio 8 diena, o galvoj tikras samysis, dar kai paskaitau kaip visi ruosiasi, tai baisu pasidaro
Bet vis tiek skaitau, semiuosi ziniu....kad jau butu kokiu nenumatytu ivykiu, kad jau visai ziopla nebuciau Buvau keliuose vestuvese, bet visur skirtingai viskas vyksta... per mano pacios vestuves, tai pirsliai tik seimininkais mus aprenge po dvyliktos valandos ir tiek, visa kita padare muzikantai.
Vestuves jau rugpjucio 8 diena, o galvoj tikras samysis, dar kai paskaitau kaip visi ruosiasi, tai baisu pasidaro