Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 07 16, 23:25)
grybuku kaune urmo bazei kiek nori visokiu maciau ir zirniuku ir braskyciu grybuku ir t.t.Reikia eiti i tuos sandelius kur yra mesos, zuvies turgus.Ten jei neklystu tarp 11 ir 13sandeliu yra uzrasas ant duru sakociai po20lt.tai ten

Jo tarp situ sandeliu rytu rampoj, einant ne tarp rampu, o is kitos puses, nuo saldainiu fabriko puses. Tokia nedidele parduotuvele, saldainius ir uos reikalus grybukus pardavineja
Atsakyti
teisingai
Atsakyti
Labas rytas,

kaip čia ramu šiandien biggrin.gif

Na aš jau beveik viską susiruošus, reikia tik scenarijų atsispausdint ir gražiai susirišt, o šiaip jau pasiruošus bigsmile.gif Suknelę turiu, kirpėja, visažistė užsakyta, krepšeliai sudėti...laukiu nesulaukiu starto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 07 17, 08:11)
Labas rytas,

kaip čia ramu šiandien  biggrin.gif

Na aš jau beveik viską susiruošus, reikia tik scenarijų atsispausdint ir gražiai susirišt, o šiaip jau pasiruošus bigsmile.gif Suknelę turiu, kirpėja, visažistė užsakyta, krepšeliai sudėti...laukiu nesulaukiu starto  biggrin.gif

Labas labas 4u.gif

Linkiu kuo geriausio oro ir puikios nuotaikos bei linksmų svetelių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar buvau pas floriste, uzsisakiau puokste, ir dar uzsakiau kad man keleta smulkmeneliu papuostu ir dar sampano buteli kad papuostu, dovanosiu jauniesiems einat miegoti.
QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 16, 17:40)
noreciau ideju bernvakariui  del mergvakario nepergyvenu..pamerge suorganizavo,o,kad jaunikis neliktu nuskriaustas reikia pirsliui organizuot... bet jam reikia padet  Padekit !

ir svarbiausia,kad labai brangiai nekainuotu...  ax.gif

siandie man sove i galva,kad as pamergem padovanosiu einant miegot kokiu nors seklu po maisiuka...o pabroliam turbut po baranka...    blush2.gif  lotuliukas.gif

Maniskis tai daro skrydi akrobatini jaunikiui, paskui visi varys su jachta paplaukiot (cia nemokamai gauna, tai neisiskaiciuoja i kaina), po to issinuomavo sodyba kur ya peintbolas ir ten pazais dar ir tada pirty sves, as jiems kelias uzduoteles sugalvojau kad butu panasios jaunajai ir jaunikiui.
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 07 17, 08:18)
Labas labas  4u.gif

Linkiu kuo geriausio oro ir puikios nuotaikos bei linksmų svetelių  4u.gif

Ačiū ačiū 4u.gif
Oras nusimato karštas rytoj - kepsim smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
si savaitgali startuoja:
liepos 18
laimakp
ericaa

visom svociutem gero oro, linxmu sveciu, geru nuotaiku ir ispudingos sventes, nepamirskit - jus pacios geriausios thumbup.gif wub.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif pataisiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 17 liepos 2009 - 10:17
QUOTE(darule @ 2009 07 17, 11:48)
laba 4u.gif
si savaitgali startuoja:
liepos 11
Bėganti
salibaba
deizzy
pelze
andra*
ericaa

visom svociutem gero oro, linxmu sveciu, geru nuotaiku ir ispudingos sventes, nepamirskit - jus pacios geriausios thumbup.gif  wub.gif

Cia praejusio savaitgalio startas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2009 07 17, 10:11)
Cia praejusio savaitgalio startas lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif pataisiau
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Rytoj startuojanciom dideles sekmes,laikysim kumscius uz jus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 16, 22:19)
miskininkele-kur kaune kepa tuos grybus, kaštonus, braškes? biggrin.gif

Kepu pagal uzsakymus KASTONUS, GRYBUKUS, BRASKES
Vestuvem, gimtadieniam, krikstynom visom progom.

Viskas is naturaliu produktu kepami pagal sena gera recepta.

uzsakymai priemami tel. 868426782

Kontaktai

man namie kepti yra skanesni nei pirktiniai
Atsakyti