Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 16, 17:40)
noreciau ideju bernvakariui  del mergvakario nepergyvenu..pamerge suorganizavo,o,kad jaunikis neliktu nuskriaustas reikia pirsliui organizuot... bet jam reikia padet  Padekit !

ir svarbiausia,kad labai brangiai nekainuotu...  ax.gif

Maniškiai nuomojosi plaustą didelį guminį, kur 10 žmonių telpa.. 100 Lt parai, plaukė per Vilnių Nerimi. Beveik 5 valandas. Aišku gali kiek nori. Sako ir naktį praplaukioja bachūrai thumbup.gif Patiko. Na o prieš tai, po to galima gi visokių užduočių mieste ar kur gamtoj sugalvoti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 07 16, 19:34)
Maniškiai nuomojosi plaustą didelį guminį, kur 10 žmonių telpa.. 100 Lt parai, plaukė per Vilnių Nerimi. Beveik 5 valandas. Aišku gali kiek nori. Sako ir naktį praplaukioja bachūrai  thumbup.gif  Patiko. Na o prieš tai, po to galima gi visokių užduočių mieste ar kur gamtoj sugalvoti.

o nuo kada svocios mergvakarius ruosia? tai vyriausios pamerges darbas.arba draugiu.siaip tai jos susiorganizuoja.as ir tik ideju mesteliau kaip pagalbos paprase.jau mes ir taip darbo vestuvem turim...
Atsakyti
o as tai siandien uzsiemiau paieska kas grybukus, kastonus, braskes kepa ir pan, man taip norisi tokiu dalyku namie keptu, kazkaip tai asocijuojasi su tom senovinem vestuvem, tai ukmergej neradau verysad.gif radau mazeikiuose, kaune...
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 16, 21:17)
o as tai siandien uzsiemiau paieska kas grybukus, kastonus, braskes kepa ir pan, man taip norisi tokiu dalyku namie keptu, kazkaip tai asocijuojasi su tom senovinem vestuvem, tai ukmergej neradau  verysad.gif  radau mazeikiuose, kaune...

Aš praeitais metais mažiaus krikštynoms,labai norėjau tokių grožių,bet Kaune radau tik grybukus kas daro doh.gif
Atsakyti
man dar paaiskinkit del pirslio gelytes.segti reikia pirsliui i desine puse jo,o jaunajam ir pulkui i kaire?ir kur ta vainika rutu i kuria jaunosios puse?
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 07 16, 22:02)
man dar paaiskinkit del pirslio gelytes.segti reikia pirsliui i desine puse jo,o jaunajam ir pulkui i kaire?ir kur ta vainika rutu i kuria jaunosios puse?

piršliui dešinėj, jaunikiui ir pulkui - kairėj. Vėliau jaunikiui persegs metrikacijoj biggrin.gif
Jaunajai vainikėlis irgi kairėj pusėj
Atsakyti
miskininkele-kur kaune kepa tuos grybus, kaštonus, braškes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 07 16, 11:38)
mineee, mes sodinsim medelį, aš žodžių irgi neradau gerų, nes laiko mažai turėjau pasiruošimui, tad tiesiog perskaitysiu žodžius apie obelį, nes obelį sodinsim.

.

QUOTE(pekutis @ 2009 07 16, 14:12)
O ką tu į tą skrynią dėsi  g.gif aš dariau ,tai prie stalo trumpai pristačiau kas ką įdėjo,o po to :

dekui jums uz patarimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 07 16, 21:47)
Aš praeitais metais mažiaus krikštynoms,labai norėjau tokių grožių,bet Kaune radau tik grybukus kas daro doh.gif

Zinau, kad kazkas JOnavoj kepa grybukus, bet nezinau kas. O siaip pati netiketai pamaciau, ir neieskojau, Kauno urmo bazej, ir grybuku, ir kastonu, ir dar kazko dezem parduoda. Zodziu sveriami. Sakiau gal reiks uzsipirkti, vaikams bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitano: 16 liepos 2009 - 22:19
O gal ir man kas galetu atsiusti tos nuostabios varlytes maketa, kur tinka laiskui gandrui? rolleyes.gif Fainulka wub.gif
Atsakyti
grybuku kaune urmo bazei kiek nori visokiu maciau ir zirniuku ir braskyciu grybuku ir t.t.Reikia eiti i tuos sandelius kur yra mesos, zuvies turgus.Ten jei neklystu tarp 11 ir 13sandeliu yra uzrasas ant duru sakociai po20lt.tai ten
Atsakyti