pas mus ir jaunieji iteike dovanas tevams, tai mes jiems padovanojom zenkliukus su uzrasais "super mama", "super tetis"
pantera83 Super labai fain ačiū
Sveikutes
Buvau siandien mieste,tai jau po truputi pirkinetis viska pradejau,paskui maziau lakstymo bus
Buvau siandien mieste,tai jau po truputi pirkinetis viska pradejau,paskui maziau lakstymo bus
QUOTE(asta48 @ 2009 07 16, 14:00)
Sveikos, merginos kokias papkes jūs puošiat? Papkėj aš suprantu, kad popieriai turi būti kažkaip susegti
Kur bus visas scenarijus
QUOTE(mineee @ 2009 07 16, 09:40)
Taip pat niekur nerandu zodziu, iteikiant relikviju skrynele.
Plyyyyyyyzzz , Padekit
Plyyyyyyyzzz , Padekit
O ką tu į tą skrynią dėsi aš dariau ,tai prie stalo trumpai pristačiau kas ką įdėjo,o po to :
SUBĖGO DU KELIAI ANT VIENO TILTO,
O UPĖJE ŽVAIGŽDŽIŲ PRIPILTA.
SURINKIT JAS VISAS Į METŲ SKRYNIĄ,
IŠBRAIDŽIOJĘ RASAS,TAKUS IŠMYNĘ.
IŠAUSKIT GRAŽIĄ,PLAČIĄ JUOSTĄ,
TAS ILGAS METŲ AUDINYS NENUSIBOSTA,
SUDĖKIT DŽIAUGSMĄ JON,SVAJAS,VILTIS,
KANTRIAI PALAUKIT-LAIMĘ NEŠA ATEITIS.
O MES ĮDEDAME JUOSTĄ,KAIP JŪSŲ BENDRO KELIO SIMBOLĮ.
PIRŠLYS: PO METŲ,PO KITŲ IR VĖL ATVERSKIT SKRYNIĄ
ĮDĖKIT NAUJĄ AUDINĮ SŪNAUS,DUKROS ŠYPSNIU DABINTĄ.
TAI BUS NAUJA GIJA Į JŪSŲ LAIMĘ,
O KITOS GIJOS SUSIVIS SAVAIME
Jei kas neaišku,rašyk a.ž.
QUOTE(asta48 @ 2009 07 16, 14:09)
Tai aš supranu, kad ten bus scenarijus, bet kokia papkę paimt ar popierinę ar kietais viršeliais ir koks susegėjas papkėj turi būti
Aš tokia radau nuo garbės rašto, bet ten nėra jokio susegiklio, manau kad scenarijus pabyrės
Aš tokia radau nuo garbės rašto, bet ten nėra jokio susegiklio, manau kad scenarijus pabyrės
Buna pirkt kanceliarinese,Maksese tokios dvieju daliu,su susegeju
as sita naudosiu teveliu apdovanojimams :
Tėvelių apdovanojimai
SVOČIA: Jaunosios mamai - dovanojam termometrą, kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
PIRŠLYS: Tam reikalui Jaunosios tėveliui dovanojame gesintuvą (įteikiamas vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs - duktės ar žento.
SVOČIA: Jaunojo mamai dovanojam kubilą medaus. Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
PIRŠLYS: Jaunojo tėčiui dovanojame neišsenkamą turtą. kai tik jaunieji pasiskųs, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus (įteikiamas diržas).
o del jaunuju apdovanojimo neapsisprendziu, turiu toki kurio tekstas vienoj vietoj kliuna man kazko
Prieš žengiant šitą žingsnį svarbų, kiekvieno laukia nežinia.
Aš palinkėsiu ir patarsiu, kaip reikia elgtis su žmona.
Netvirtinu, kad ant kiekvieno, bet dauguma neduos meluot,
Kad po vestuvių antrą dieną, žmona ant vyro ima lot.
va sitoj pazymetoj vietoj man kazkaip negraziai skamba, kaip manot?
Tėvelių apdovanojimai
SVOČIA: Jaunosios mamai - dovanojam termometrą, kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
PIRŠLYS: Tam reikalui Jaunosios tėveliui dovanojame gesintuvą (įteikiamas vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs - duktės ar žento.
SVOČIA: Jaunojo mamai dovanojam kubilą medaus. Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
PIRŠLYS: Jaunojo tėčiui dovanojame neišsenkamą turtą. kai tik jaunieji pasiskųs, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus (įteikiamas diržas).
o del jaunuju apdovanojimo neapsisprendziu, turiu toki kurio tekstas vienoj vietoj kliuna man kazko
QUOTE(asta48 @ 2009 07 16, 14:09)
Tai aš supranu, kad ten bus scenarijus, bet kokia papkę paimt ar popierinę ar kietais viršeliais ir koks susegėjas papkėj turi būti
Mano papkė tokia , kad jos viduje užsikiša didelė atvirutė. Be susegimų viduj. Tai aš scenarijų susegiau į ploną peršviečiamu viršeliu papkytę, pirma ją apkirpau, kad neišlystų ir užkišau kaip atvirutę. Na, nežin u ar aiškiai paaiškinau Man labai patiko papkė, nes tokia kaip ir minkštais viršeliais, gali būti , kad panaši kurią tu radai Keletą puslapių atgal, yra nuotrauka jos, tokia žalia
na mergaites, pabaigiau savo kasiuka, ir dedu nuoroda jusu teismui taip pat pasidariau laiska gandrui, pasinaudojau leliuko ideja, tik savaip truputi pakeiciau
http://www.ipix.lt/images/55949739.jpg
http://www.ipix.lt/images/82530745.jpg
Papildyta:
na tikrai nekaip skamba jau geriau pakeist i barti ima, ar kazka panasaus, bet cia truputi nekaip man
http://www.ipix.lt/images/55949739.jpg
http://www.ipix.lt/images/82530745.jpg
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2009 07 16, 14:02)
na tikrai nekaip skamba jau geriau pakeist i barti ima, ar kazka panasaus, bet cia truputi nekaip man
noreciau ideju bernvakariui del mergvakario nepergyvenu..pamerge suorganizavo,o,kad jaunikis neliktu nuskriaustas reikia pirsliui organizuot... bet jam reikia padet Padekit !
ir svarbiausia,kad labai brangiai nekainuotu...
siandie man sove i galva,kad as pamergem padovanosiu einant miegot kokiu nors seklu po maisiuka...o pabroliam turbut po baranka...
ir svarbiausia,kad labai brangiai nekainuotu...
siandie man sove i galva,kad as pamergem padovanosiu einant miegot kokiu nors seklu po maisiuka...o pabroliam turbut po baranka...