Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

pas mus ir jaunieji iteike dovanas tevams, tai mes jiems padovanojom zenkliukus su uzrasais "super mama", "super tetis" ax.gif
Atsakyti
pantera83 Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai fain thumbup.gif ačiū
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Buvau siandien mieste,tai jau po truputi pirkinetis viska pradejau,paskui maziau lakstymo bus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos kokias papkes jūs puošiat? g.gif Papkėj aš suprantu, kad popieriai turi būti kažkaip susegti g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta48 @ 2009 07 16, 14:00)
Sveikos, merginos kokias papkes jūs puošiat?  g.gif Papkėj aš suprantu, kad popieriai turi būti kažkaip susegti g.gif

Kur bus visas scenarijus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai aš supranu, kad ten bus scenarijus, bet kokia papkę paimt ar popierinę ar kietais viršeliais ir koks susegėjas papkėj turi būti bigsmile.gif
Aš tokia radau nuo garbės rašto, bet ten nėra jokio susegiklio, manau kad scenarijus pabyrės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta48: 16 liepos 2009 - 13:11
QUOTE(mineee @ 2009 07 16, 09:40)
Taip pat niekur nerandu zodziu, iteikiant relikviju skrynele.
Plyyyyyyyzzz , Padekit  help.gif

O ką tu į tą skrynią dėsi g.gif aš dariau ,tai prie stalo trumpai pristačiau kas ką įdėjo,o po to :
SUBĖGO DU KELIAI ANT VIENO TILTO,
O UPĖJE ŽVAIGŽDŽIŲ PRIPILTA.
SURINKIT JAS VISAS Į METŲ SKRYNIĄ,
IŠBRAIDŽIOJĘ RASAS,TAKUS IŠMYNĘ.
IŠAUSKIT GRAŽIĄ,PLAČIĄ JUOSTĄ,
TAS ILGAS METŲ AUDINYS NENUSIBOSTA,
SUDĖKIT DŽIAUGSMĄ JON,SVAJAS,VILTIS,
KANTRIAI PALAUKIT-LAIMĘ NEŠA ATEITIS.

O MES ĮDEDAME JUOSTĄ,KAIP JŪSŲ BENDRO KELIO SIMBOLĮ.

PIRŠLYS: PO METŲ,PO KITŲ IR VĖL ATVERSKIT SKRYNIĄ
ĮDĖKIT NAUJĄ AUDINĮ SŪNAUS,DUKROS ŠYPSNIU DABINTĄ.
TAI BUS NAUJA GIJA Į JŪSŲ LAIMĘ,
O KITOS GIJOS SUSIVIS SAVAIME
Jei kas neaišku,rašyk a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta48 @ 2009 07 16, 14:09)
Tai aš supranu, kad ten bus scenarijus, bet kokia papkę paimt ar popierinę ar kietais viršeliais ir koks susegėjas papkėj turi būti bigsmile.gif
Aš tokia radau nuo garbės rašto, bet ten nėra jokio susegiklio, manau kad scenarijus pabyrės

Buna pirkt kanceliarinese,Maksese tokios dvieju daliu,su susegeju mirksiukas.gif
Atsakyti
as sita naudosiu teveliu apdovanojimams :

Tėvelių apdovanojimai
SVOČIA: Jaunosios mamai - dovanojam termometrą, kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
PIRŠLYS: Tam reikalui Jaunosios tėveliui dovanojame gesintuvą (įteikiamas vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs - duktės ar žento.
SVOČIA: Jaunojo mamai dovanojam kubilą medaus. Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
PIRŠLYS: Jaunojo tėčiui dovanojame neišsenkamą turtą. kai tik jaunieji pasiskųs, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus (įteikiamas diržas).

o del jaunuju apdovanojimo neapsisprendziu, turiu toki kurio tekstas vienoj vietoj kliuna man kazko g.gif
Prieš žengiant šitą žingsnį svarbų, kiekvieno laukia nežinia.
Aš palinkėsiu ir patarsiu, kaip reikia elgtis su žmona.
Netvirtinu, kad ant kiekvieno, bet dauguma neduos meluot,
Kad po vestuvių antrą dieną, žmona ant vyro ima lot.
va sitoj pazymetoj vietoj man kazkaip negraziai skamba, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(asta48 @ 2009 07 16, 14:09)

Mano papkė tokia , kad jos viduje užsikiša didelė atvirutė. Be susegimų viduj. Tai aš scenarijų susegiau į ploną peršviečiamu viršeliu papkytę, pirma ją apkirpau, kad neišlystų ir užkišau kaip atvirutę. Na, nežin u ar aiškiai paaiškinau blush2.gif Man labai patiko papkė, nes tokia kaip ir minkštais viršeliais, gali būti , kad panaši kurią tu radai smile.gif Keletą puslapių atgal, yra nuotrauka jos, tokia žalia ax.gif
Atsakyti
na mergaites, pabaigiau savo kasiuka, ir dedu nuoroda jusu teismui ax.gif taip pat pasidariau laiska gandrui, pasinaudojau leliuko ideja, tik savaip truputi pakeiciau mirksiukas.gif ax.gif
http://www.ipix.lt/images/55949739.jpg

http://www.ipix.lt/images/82530745.jpg
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2009 07 16, 14:02)

o del jaunuju apdovanojimo neapsisprendziu, turiu toki kurio tekstas vienoj vietoj kliuna man kazko  g.gif
Prieš žengiant šitą žingsnį svarbų, kiekvieno laukia nežinia.
Aš palinkėsiu ir patarsiu, kaip reikia elgtis su žmona.
Netvirtinu, kad ant kiekvieno, bet dauguma neduos meluot,
Kad po vestuvių antrą dieną, žmona ant vyro ima lot.
va sitoj pazymetoj vietoj man kazkaip negraziai skamba, kaip manot?

na tikrai nekaip skamba schmoll.gif jau geriau pakeist i barti ima, ar kazka panasaus, bet cia truputi nekaip man g.gif
Atsakyti
noreciau ideju bernvakariui del mergvakario nepergyvenu..pamerge suorganizavo,o,kad jaunikis neliktu nuskriaustas reikia pirsliui organizuot... bet jam reikia padet Padekit !

ir svarbiausia,kad labai brangiai nekainuotu... ax.gif

siandie man sove i galva,kad as pamergem padovanosiu einant miegot kokiu nors seklu po maisiuka...o pabroliam turbut po baranka... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti