sveikos,
As tai sia savaite sedziu prie scenarijaus, jetus kiek ten daug darbo, kaip sunku atsirinkti ka palikti ka ismesti, bet reik butinai per sia savaite susidelioti, nes dar daug ranku darbo laukia.Siandien vakare vaziuosiu su jaunaja pas floriste, uzsisakysiu sau puokste, dar del puosimo reiks su ja pasneketi. Ai dar torta uzsisakiau, rinkausi tarp tradicinio karvojaus ir tokio smaiksaus ir juokingo torciuko, pasirinkau antraji varianta
, mano jauniesiems jis labai patiko.
Labai panasus i si
http://public.fotki....kita/ns871.html , na tik biski kitoks, grazesnis.Dar reikia suri kazkur uzsisakyti, bet nezinau kur, nes labai brangiai ima uz kilograma visur.
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 15, 22:42)
O gal padovanok veduokles arba vandens sautuvus(buna mazi nebrangus), kad pabroliu aistras gesintu
Veduokles tai brangiai truputi gaunas, viena vieduokle kainuoja apie 6 litus as bent uz tiek maciau tai 6 iseina 36, kazkaip ant dovaneliu tai man per brangu, bet va tie vandens sautuvai tai man visai patiko
, dekui uz idejas
O del pirmu vestuviniu metiniu klausei ka gali padovanot savo jauniesems, tai mes nuo vienu draugu gavome savo vestviu nuotrauka ant drobes, labai grazu
, labai patenkinti buvom sita dovana.
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 16, 05:47)
Labas rytas , o pas mus repeticijos jau vyksta po truputi
Merginos gal kuri turit pirslio testamenta ,kur jis nekariamas pagal lietuvos istatymus ir panasiai istraukit i dienos sviesa ,na niekur nerandu kur as ji ikisau
Dar pasidalinkit mintim kuo apdovanosit tevelius ,nes medaliai tai man
Zidini pas mus tai atnesa teveliai jau viena uzdegta ir perduoda jauniesiems .
TESTAMENTAS
Aš, neteisingai apkaltintas ir žiauriai mirčiai pasmerktas, tesimosios piršlių giminės atstovas visu iškilmingumu čia susirinkusiems pareiškiu:
Siekdamas, kad po mano mirties, besidalijant gausų turtą, nekiltų vaidai, ar net pilietinis karas, noriu savo gėrybes kuo teisingiausiai šiuo testamentu paskirstyti.
Todėl - Prieš tai atsakykite į klausimą:
Ar aš kam nors esu ką nors skolingas???
Pareiškiu šiuo pasisakymu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS... Kodėl? Atsakau:
1. Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepakars. Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Ir iš liemens ir iš stuomens. Žodžiu, esu toks vienintelis homo sapiens, todėl unikumus, pagal galiojančius Lietuvos įstatymus reikia griežtai saugoti ir gerbti. Jų negalima sunaikinti, sugadinti ir pakarti. Kitaip būsite kaltinami už unikalaus daikto pagrobimą ar išniekinimą. Taigi jei tik paliesite mane pirštu, tai jūs būsite baudžiami.
Pagalvokite, ar norite rizikuoti savo laisve ir patekti į kalėjimą už padarytą tyčinę žmogžudystę?
2. Antras punktas taip pat labai svarbus. Kaip galima tikėtis testamento, jei aš gyvas ir manęs pakarti negalima PAGAL ĮSTATYMUS LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Taigi, gerbiamieji ponai ir ponios, laikydamiesi Lietuvos įstatymų, jūs negalite manęs nuteisti mirties bausme ir dar kartą pabrėžiu, KAD TESTAMENTO NEBUS DAR IR TODĖL, KAD:
3. Kelnės man pačiam dar bus reikalingos, kai kas užklups mudu su žmona ramiai besišnekučiuojančius.
4. Marškiniai man pravers, kai žmona užsimanys pasišildyti viena namuose, o mane paliks lauke.
5. Batai man bus reikalingi, kai nieko nežadindamas galėčiau greičiau užbėgti pas žmoną iš po naktinių gastrolių.
6. Kepurė reikalinga, kad kartais sušvelnintų žmonos smūgius per galvą.
7. O tai, kas yra tarp kojų, reikalinga ir man pačiam. Juk mudu su svočia dar tokie jauni esame.
Tad visi daiktai man reikalingi, tai ir neturiu ko palikti ir Jums, gerbiami svečiai ir jaunieji, nieko nepalieku ir laukiu tolesnio Jūsų žingsnio.
Nuolankai jūsų - Piršlys...