Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(loretita2 @ 2009 07 15, 21:42)
Na manau kad zaisliniu nebuna, nebent virtu arba drebuciose  biggrin.gif , na nesupyk cia jumoro formoi, kad galvos pailsetu 4u.gif
Papildyta:

Butum klaipedoi tai zinau kur ir normali kaina, o va kaune tai ne schmoll.gif

lotuliukas.gif nematau del ko pykti ir su MB siand. juokemes, kad reikia si savaitgali i turgu eit liezuviu pirkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 15, 23:44)
lotuliukas.gif  nematau del ko pykti ir su MB siand. juokemes, kad reikia si savaitgali i turgu eit liezuviu pirkt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tai negi nėra kokių čiulpinukų...nu susidomėjau rimta i lotuliukas.gif

http://www.ajuverda....es/image003.jpg
Papildyta:
http://www.packaging...y_Container.jpg
user posted image
http://rlv.zcache.co...896q6vb_400.jpg

hm, biškį ne tas ko norėjau, bet liežuviai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 15 liepos 2009 - 21:55
QUOTE(Sigitano @ 2009 07 15, 16:28)
Gal man kas i az galite imesti laisko gandrui teksta, bneberandu tarp savo tu jau visu surinkutu kopiju. GAila net laiko ieskoti  blush2.gif

Neina siusti i az, pilna gal jau yra, tai cia spauzdinu
BŪSIMO VAIKELIO LAIŠKAS

Brangūs būsimieji mano tėveliai,
čia sveikinu Jus aš, Jūsų būsimas vaikelis. Tokia jau tvarka ant šito mažo svieto, kur du žmonės tuokiasi, ten neužilgo atsirandu ir aš – trečias. Ne kaip svečias, bet kaip pilnavertis ir reiklus šeimos narys. Į šį pasaulį aš ateinu nuogas, alkanas, visa gerkle šaukdamas. Už tai Jūs, mano tėveliai, juokitės, būkit patenkinti manęs sulaukę.
Ypač laimingas jausis tėtis, jeigu aš būsiu sūnus. Nors kas aš būsiu - sūnus ar duktė, pats dar nežinau, ir Jums iš anksto pažadėti negaliu. Iš anksto pranešdamas apie savo būsimą atvykimą, noriu išbandyti Jus. Ar esate jau pasiruošę mane priimti? Štai mano modelis, dalelę reikalingų daiktų, kurie bus man reikalingi. Švaros palaikymui įdedu: kempinę ir muilą. Taip pat įdedu maisto atsargų. Paragaukite tėveliai, būsimos močiutės ir būsimi seneliai. Pabandykit mane aprengti, pamaitinti, nuraminti ir pašnekinti.
Jūs laukit manęs ir aš tikrai pas Jus ateisiu.

JŪSŲ VAIKELIS

Papildyta:
QUOTE(liolikė @ 2009 07 15, 22:16)

g.gif o man neatidaro filmuko, gal netaip ka darau
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 07 15, 22:44)
lotuliukas.gif  nematau del ko pykti ir su MB siand. juokemes, kad reikia si savaitgali i turgu eit liezuviu pirkt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif o gal reikia siuti kaip medali, tik liezuvio forma butu?
Atsakyti
Sveikos merginos ,
Buvau Kaune . Parsiveziau keliata geru ideju , bet krepseliai liko tusti. Turbut kai atvaziuoji is mazo miestelio , didmiescio chaosas isveda is proto . Kaune yra visko , tik nera to ko reikia. Tiksliai zinojau ko man reikia bet neiko neradau.
Reiks bekt pas keramikus ir prasyt individualiai kad padarytu

Pasidariau pop torta. Patarimas - jei vestuveje apie 60 zmoniu , gerai pagalvokit ar to torto is viso jums reikia. Patikekit darbo per akis.

Gal pasirodysiu kiek keistoka , bet pabroliam nezadu nieko dovanot.

Jau ryt ketvirtadienis , dieneles bega - o mano darbukai vos vos juda

Visoms geros nakties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarna: 15 liepos 2009 - 22:44
Sveikutės,
Šaunuolės jūs tikrai, labai daug idėjų turit, o ir rankeles auksines (matosi iš nuotraukėlių). Aš irgi turėsiu svočiavot ir jau labai greitai, tai dabar kibsiu į šituos rūpestėlius unsure.gif
Džiugu, kad jūs visos tokios draugiškos ir dalijatės idėjomis ir darbeliais.
Atsakyti
Labas rytas , o pas mus repeticijos jau vyksta po truputi lotuliukas.gif
Merginos gal kuri turit pirslio testamenta ,kur jis nekariamas pagal lietuvos istatymus ir panasiai istraukit i dienos sviesa ,na niekur nerandu kur as ji ikisau doh.gif
Dar pasidalinkit mintim kuo apdovanosit tevelius ,nes medaliai tai man schmoll.gif
Zidini pas mus tai atnesa teveliai jau viena uzdegta ir perduoda jauniesiems .
Atsakyti
Labas rytas,

ikeliu dar karta va taip laiska gandrui:

PAREIŠKIMAS GANDRUI

Labai gerbiamam balų varlių
ir vaikų viršininkui Gandrui,

Nuo jaunosios ........ ir jaunojo ...........,

Nuolankiai prašome, mylimą visų palikuonių globėją Gandrą, neužmiršti mūsų
jaunos šeimynėlės ir įrašyti į eilė vaikų gavimui. Artimiausioje ateityje, pradžiai
norėtumėme gauti nors dvynukus, pageidautina skirtingų lyčių.
Už tai pažadame neeilinį kyšį – prigaudyti tuziną šviežių, žalių varlių.

Pagarbiai, piršlys ....... ir svočia ......

2009 07 04 VILNIUS

Vilnietem noriu pasakyt, kad uzmaciau kur yra pirkt mazu alkoholio buteliuku thumbup.gif Jaksto gatvej, iskart nuo Salvijos kino teatro i ja iejus, yra gerimu parduotuve, tai ten pravaziuojant pro langa mates, kad gausus pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Dar mažų buteliukų yra Norfoje. 6 buteliukų rinkinys kainuoja apie 18-19 litų, o ir gėrimai apie 40 laipsnių, tad kai kam gali ir tokio vieno užtekti biggrin.gif .
Nors dar laiko turiu iki rugpjūčio 8 d., bet jau dabar mane stresas ima., nes bet kokia smulkmena kiek laiko užima. Tiesa susirišau saldainių virvę, tai užtrukau apie 2,5 val. Nematau, bet kadangi juostelė buvo 10 m, o aš jos nekirpau, tai su saldainiais turi būti apie 8,5 - 9 m, o saldainiukus rišau „Jelly“, jie įv. spalvų, popierėlis permatomas, tai tikrai neblogai atrodo.
Sėkmės visoms 4u.gif , kurios stratuoja šį savaitgalį.
Atsakyti
Va dar radau kam reikejo, galit uzsisakyt prijuostes su savo paveiksliuku mirksiukas.gif

http://www.vivamake....t/shirts/select
Atsakyti
sveikos,

As tai sia savaite sedziu prie scenarijaus, jetus kiek ten daug darbo, kaip sunku atsirinkti ka palikti ka ismesti, bet reik butinai per sia savaite susidelioti, nes dar daug ranku darbo laukia.Siandien vakare vaziuosiu su jaunaja pas floriste, uzsisakysiu sau puokste, dar del puosimo reiks su ja pasneketi. Ai dar torta uzsisakiau, rinkausi tarp tradicinio karvojaus ir tokio smaiksaus ir juokingo torciuko, pasirinkau antraji varianta biggrin.gif , mano jauniesiems jis labai patiko.
Labai panasus i si http://public.fotki....kita/ns871.html , na tik biski kitoks, grazesnis.Dar reikia suri kazkur uzsisakyti, bet nezinau kur, nes labai brangiai ima uz kilograma visur.
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 15, 22:42)
O gal padovanok veduokles arba vandens sautuvus(buna mazi nebrangus), kad pabroliu aistras gesintu

Veduokles tai brangiai truputi gaunas, viena vieduokle kainuoja apie 6 litus as bent uz tiek maciau tai 6 iseina 36, kazkaip ant dovaneliu tai man per brangu, bet va tie vandens sautuvai tai man visai patiko bigsmile.gif , dekui uz idejas 4u.gif

O del pirmu vestuviniu metiniu klausei ka gali padovanot savo jauniesems, tai mes nuo vienu draugu gavome savo vestviu nuotrauka ant drobes, labai grazu wub.gif , labai patenkinti buvom sita dovana.

QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 16, 05:47)
Labas rytas , o pas mus repeticijos jau vyksta po truputi  lotuliukas.gif
Merginos gal kuri turit pirslio testamenta ,kur jis nekariamas pagal lietuvos istatymus ir panasiai istraukit i dienos sviesa ,na niekur nerandu kur as ji ikisau  doh.gif
Dar pasidalinkit mintim kuo apdovanosit tevelius ,nes medaliai tai man  schmoll.gif
Zidini pas mus tai atnesa teveliai jau viena uzdegta ir perduoda jauniesiems .

TESTAMENTAS

Aš, neteisingai apkaltintas ir žiauriai mirčiai pasmerktas, tesimosios piršlių giminės atstovas visu iškilmingumu čia susirinkusiems pareiškiu:
Siekdamas, kad po mano mirties, besidalijant gausų turtą, nekiltų vaidai, ar net pilietinis karas, noriu savo gėrybes kuo teisingiausiai šiuo testamentu paskirstyti.
Todėl - Prieš tai atsakykite į klausimą:
Ar aš kam nors esu ką nors skolingas???
Pareiškiu šiuo pasisakymu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS... Kodėl? Atsakau:
1. Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepakars. Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Ir iš liemens ir iš stuomens. Žodžiu, esu toks vienintelis „homo sapiens“, todėl unikumus, pagal galiojančius Lietuvos įstatymus reikia griežtai saugoti ir gerbti. Jų negalima sunaikinti, sugadinti ir pakarti. Kitaip būsite kaltinami už unikalaus daikto pagrobimą ar išniekinimą. Taigi jei tik paliesite mane pirštu, tai jūs būsite baudžiami.
Pagalvokite, ar norite rizikuoti savo laisve ir patekti į kalėjimą už padarytą tyčinę žmogžudystę?
2. Antras punktas taip pat labai svarbus. Kaip galima tikėtis testamento, jei aš gyvas ir manęs pakarti negalima PAGAL ĮSTATYMUS LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Taigi, gerbiamieji ponai ir ponios, laikydamiesi Lietuvos įstatymų, jūs negalite manęs nuteisti mirties bausme ir dar kartą pabrėžiu, KAD TESTAMENTO NEBUS DAR IR TODĖL, KAD:
3. Kelnės man pačiam dar bus reikalingos, kai kas užklups mudu su žmona ramiai besišnekučiuojančius.
4. Marškiniai man pravers, kai žmona užsimanys pasišildyti viena namuose, o mane paliks lauke.
5. Batai man bus reikalingi, kai nieko nežadindamas galėčiau greičiau užbėgti pas žmoną iš po naktinių gastrolių.
6. Kepurė reikalinga, kad kartais sušvelnintų žmonos smūgius per galvą.
7. O tai, kas yra tarp kojų, reikalinga ir man pačiam. Juk mudu su svočia dar tokie jauni esame.

Tad visi daiktai man reikalingi, tai ir neturiu ko palikti ir Jums, gerbiami svečiai ir jaunieji, nieko nepalieku ir laukiu tolesnio Jūsų žingsnio.

Nuolankai jūsų - Piršlys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 16 liepos 2009 - 08:54
Labas rytas,

O gal kurios vestuvese bus sodinamas medelis ir turit grazius zodzius? rolleyes.gif
Taip pat niekur nerandu zodziu, iteikiant relikviju skrynele.
Plyyyyyyyzzz , Padekit help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mineee: 16 liepos 2009 - 08:45
turiu jaunosios ir jaunojo kokybes liudijimus lotuliukas.gif thumbup.gif , kurios atspauzdinsiu ir lapo krastus apdeginsiu ir i remeli, tik nzn kaip prikabinti cia wordini faila g.gif
Melai pasidalinciau su jumis, jei kas pasufleruos kaip tai padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti