Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 15, 22:09)
Mes siandien su jaunaja po salonus vazinejom,tai vienam ir as,ir ji sukneles issirinkom  thumbup.gif

neturi foto?
sandra vis vaizdų ištroškusi lotuliukas.gif
Atsakyti
cia nuotaikoms pakelti
http://www.supervide...dfdf0de29d556d8
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas. Pas mane jau kaip ir viskas paruosta savaitgaliui. Tik va apsiziurejau, kad pirslio kraujo etiketes neturiu doh.gif. Pas mane litrinis degtines butelis. Degtine maisyta su blue curacao. Toks melynas (pirslys kilmingas hihihi.gif), skanus (kaip kam) kraujas. Gal galite pameteti etikeciu pavyzdziu blush2.gif. Viena turiu, bet padidinus ji man issilieja... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 15 liepos 2009 - 20:39
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 15, 21:29)
neturi foto?
sandra vis vaizdų ištroškusi  lotuliukas.gif

Nenusifotografavau zinok ax.gif
darule,taures zinok labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 07 15, 19:33)
liolike man 2 papkė baisiai graži bigsmile.gif kaip ją pasidarei?galima plačiau?

Pačią papkę nusipirkau, labai patiko, nes viršeliai tokie minkšti, ne kaip įprastų papkių. O tada viršelį apjuosiau juostute ir prisiuvau gėlytes (gėlytės - iš vaikiškos gumutės lotuliukas.gif ) Ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 15, 20:35)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 15, 21:35)

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 07 15, 09:26)
Bandau susidėliot scenarijų...

Kada būna šeimos židinio uždegimas? Po valso? g.gif

as dariau pries 12 val., po padekos tevams ax.gif
o kas del iteikimo, tai tiek musu vestuvese, tiek siose, kur svociavau, abieju tevai atnese viena zidini ir iteikem jauniesiems, o po to mes (kai buvom jaunieji) ejom savo aukura uzdegt, o dabar jaunieji uzdege plaukiojancias zvakutes ir paleido i tvenkini, kaip minejau smile.gif

loretita, popierinems vestuvems tiktu dovana - jaunuju foto knyga mirksiukas.gif

kas del zaidimu prie stalo, as ir turejau atsargai kelis, bet ju neprireike, nes tokius dalykus organizavo muzikantai, kurie organizavo sveciu prisistatyma ir palinkejimus (man nepatiko, nes nelabai idomu ir nemazai laiko uzima), po to palinkejima, kai reik pasakyt budvardzius ir pan. antra diena zaidem pasaka apie rope, buvo isrinkti veikejai: senelis ir senele, anuke, kaciukas, suniukas ir pelyte, kurie buvo susodinti ant suolo vidury sales, ir sekant pasaka, kai buvo kuris is ju paminetas, turejo eiti aplink suola, tai taip pasaka buvo sekama, kad veikejai tik atsisesdavo ir vel reikedavo keltis, tai visai linksmai ziurejosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aridax @ 2009 07 15, 17:42)

Ir dar - nzn kaip ka padaryt, kaip sutalpint.. grisim i sventimo vieta apie 7-8 val. Muzikantai uzsakyti iki 3 val, aisku itariu iki tiek jokios programos per daug nereik..
O siaip tai bus ir dangaus zibintai, ir fejerverkai. Ir ilgiausiu metu, ir torto pjaustymas, ir seimos zidinys, ir puokstes/keliaraiscio metimas... o kur dar sveciu palinkejimai (ar pvz galvoju jiems dalint tas pazadu korteles), valgiai, sokiai, gal vienas kitas zaidimas... neisivaizduoju kaip cia i viena vakara sukist tiek visko  g.gif

mes ir panasiu laiku grizom, tai pasitare su muzikantais puokstes/keliaraiscio metima atidejom antrai dienai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 15, 09:28)
loretita, ne taip kad gaila kaip pasakyti, sunku rasti žodį...o už medžiagas ir viską tai somokėta. jaunikis viską man kompensuoja, turiu vokelį ir imu kiek reikia

tai thumbup.gif tada
Atsakyti
[quote=miskininkele,2009 07 15, 21:35]
cia nuotaikoms pakelti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o laiskas gandrui 1 psl 5 zinute thumbup.gif
as pati ji panaudojau, tikrai labai puiki ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleg69: 15 liepos 2009 - 21:30
QUOTE(darule @ 2009 07 15, 21:21)
manau ideja thumbup.gif  l.originali, man patiko mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as ir vietoj to, kaip minejau, pastaciau kamstini rema su pritvirtintu lapu, ant kurio sveciai galejo rasyti palinkejimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 15, 09:34)
As irgi suku galva ka tam pulkui padovanoti, Dar kazkur skaiciau kad dovanoja pabroliam pacia geriausia apsaugos priemone-atsvaita, bet vat ka pamergem dovanoti nesugalvoju  g.gif

O gal padovanok veduokles arba vandens sautuvus(buna mazi nebrangus), kad pabroliu aistras gesintu
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 07 15, 10:57)
man patiko Mandros Sandros pasiulymas del liezuviu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik va kazin ju buna kur nors pirkti? g.gif

Na manau kad zaisliniu nebuna, nebent virtu arba drebuciose biggrin.gif , na nesupyk cia jumoro formoi, kad galvos pailsetu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(manilla @ 2009 07 15, 11:53)
Sveikos 4u.gif
aš irgi neįsivaizduoju ką dovanot pulkui g.gif norėčiau stringus su STOP ženklu,bet kiek žiūrėjau tai nerandu,o pati kaži ar padarysiu doh.gif Lėksiu šeštadienį į bazę-reiks pažiūrėt,gal ką rasiu doh.gif

Butum klaipedoi tai zinau kur ir normali kaina, o va kaune tai ne schmoll.gif
Atsakyti