Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

labutis,

jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif
Norejau paklausti, gal kuri dovanosit skrynele su brangiais jauniesiems mazmoziais, kaip ir kraicio skrynia? Gal kokius zodzius turit, kurie tiktu iteikiant? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mineee: 15 liepos 2009 - 17:00
MAndra Sandra thumbup.gif Grazi suknele, tinka bet kuriai progai thumbup.gif

QUOTE(Sigitano @ 2009 07 15, 16:28)
Gal man kas i az galite imesti laisko gandrui teksta, bneberandu tarp savo tu jau visu surinkutu kopiju. GAila net laiko ieskoti  blush2.gif

Gi pirmam puslapy paziurek, mano prisegta nuoroda yra berods ketvirtoj zinutej mirksiukas.gif

As vis dar laukiu fotkiu is fotografo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 15 liepos 2009 - 17:38
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 15, 16:23)
Nusipirkau suknelę vaiko krikštynoms.

super suknelė thumbup.gif
Atsakyti
liolike man 2 papkė baisiai graži bigsmile.gif kaip ją pasidarei?galima plačiau?

mandra sandra suknelė thumbup.gif

O man šiandien bairis su Eurokos doh.gif ateinu pasiimti ženkliukų,tai iš užsakytų 17,padaryti tik 2 blink.gif o kiti ant lapelių tik atspausdinti blink.gif tai lyg sakė padarys iki kito antradienio unsure.gif bet jau bijau,kad paves doh.gif

dar nunešiau graviruot taures,tai gerai dar spėjau karsta.gif karsta.gif
nes nuo rytojaus graveris tas, atostogauja iki rugpjūčio
Atsakyti
Sveikos, nors retai rašau, bet skaityti tai nespeju. Jau tempai jūsų tai superiniai.

Gal galit pasakyti kur Kaune rasti tų Kamasutros saldainių, nes aš niekur nemačiau?

Ir dar pasigirsiu, vakar pasiėmėm saldainius iš Vilniaus Pergalės, nusiuntėm popierėlius, o jie suvyniojo ir kaina 15,99lt už kilogramą.
Atsakyti
QUOTE(rasa76 @ 2009 07 15, 19:58)

Gal galit pasakyti kur Kaune rasti tų Kamasutros saldainių, nes aš niekur nemačiau?

jei neklystu tai saldziuose majuose -kažkas minėjo g.gif ar tik ne darule g.gif
Atsakyti
Tai kur jų Kaune yra. Nevietinė ir nežinau kur juos rast

Atsakyti
Mandra Sandra suknele thumbup.gif as zadu ir kuria diena psinest per parduotuves sukneles antrai dienai ax.gif
aridax asmeniskai man kad tevai issipirktu schmoll.gif juk jaunikio cia darbas, jiem turi but visas demesys, na cia aisku mano nuomone ax.gif o del sutalpinimo - viska matysi pagal situacija, jei matysi kad kazkas nuobodziauja, pravesi zaidima, jei visi bus linxmi ir taip, nereix jokio zaidimo, o svarbiem dalykam kaip seimos zidinys ir kt. tikrai rasi laiko, jo rasti privalai lotuliukas.gif mirksiukas.gif
teip, teip, cia as apie saldzius majus minejau, bet man kazkaip nzn... g.gif man ten nelabai patiko ta kamasutra
prisegu zenkliuka stop, ir savo popieriukus, kuriuos naudosiu pirmai nakciai su pozom, gal kam tix ir patix mirksiukas.gif
http://www.ipix.lt/images/68955420.jpg
http://www.ipix.lt/images/94847922.jpg
mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=aridax,2009 07 15, 17:42]

Tai vat as sumasciau, jog butu grazu, jeigu jaunojo tevas issipirktu iejima i namus is jaunosios tevelio.
(Be to, seniai seniai jau rasiau, jog mano liudininkui nelabai kaip sekas oficialios kalbos ir bendravimas su svetimais blush2.gif )

. o kur dar sveciu palinkejimai (ar pvz galvoju jiems dalint tas pazadu korteles),

As tai nelabai suprantu prie ko ca tevai g.gif : Sorry, bet man atrodo, kad jaunaja turetu jaunikis issipirkinet blush2.gif

Mano liudininkas irgi nelabai kalbus, tai as jam zadu pagalbinius darbelius pagrinde duoti PVZ. dovanas, suvenyrus padavineti.... Kam be reikalo zmogu varginti ir paciai nervuotis tongue.gif O tokia pagalba, kaip laiku reikiamo prizo ar dovanos padavimas super pravercia. thumbup.gif O dar zadu duoti krepsiinio zaidima su komendantais pravesti drinks_cheers.gif . Ba nelabai as tuo krepsiniu domiuosi blush2.gif

O del sveciu palinkejimu g.gif tai nezinau, man tai labai nuobodu darosi... As galvoju, jei kas nores atsistos ir palinkes, o pati sveciu linketi neversiu. Keliuose baliuose taip jau dariau, tai super thumbup.gif ir zmones patenkinti ir ilgu kalbu nereikia ruostis.. 4u.gif

Dar merginos norejau paklausti: Ar butinas albumas, sveciu palinkejimams g.gif As turiu tokia minti, prikarpyti sirduciu ar rankyciu, kad ten zmones palinkejimus surasytu, o po to jauniesiems ant kaklo pakabinsiu. Tipo kazka: Kad musu sirdys ir silti zodziai juos saugotu... Ar kazkas panasaus g.gif Kaip galvojat, ar supras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olginskiene: 15 liepos 2009 - 20:03
Mes siandien su jaunaja po salonus vazinejom,tai vienam ir as,ir ji sukneles issirinkom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 15, 20:03)

Dar merginos norejau paklausti: Ar butinas albumas, sveciu palinkejimams g.gif  As turiu tokia minti, prikarpyti sirduciu ar rankyciu, kad ten zmones palinkejimus surasytu, o po to jauniesiems ant kaklo pakabinsiu. Tipo kazka: Kad musu sirdys ir silti zodziai juos saugotu... Ar kazkas panasaus g.gif  Kaip galvojat, ar supras

manau ideja thumbup.gif l.originali, man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 15, 18:37)

Gi pirmam puslapy paziurek, mano prisegta nuoroda yra berods ketvirtoj zinutej mirksiukas.gif

nerandu unsure.gif verysad.gif
Gal kaspo ranka turi zodzius , iteikiant skrynele. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti