Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(roky @ 2009 07 15, 14:31)
čia netoli sanitexo yra  sandėlys ir jame yra skyrius kur floristikos prekės,albumai,visokios dovanos,tai ten ant sienos pakabintos sirdelės tos,yra dar ir medaliu.o tos sirdelės tai tokios kur pora puslapių atgal nuotrauka įdėta.

Dekui 4u.gif , nuvaziuosiu paziureti, as kai buvau savaitgali tas sandelys jau nedirbo.

QUOTE(liolikė @ 2009 07 15, 14:38)
2 variantas

user posted image

Man pačiai kaip ir 2 variantas labiau prie dūšios  g.gif  Mano žalia, o pamergių bus salotinės suknelės, tai derėsiu ir prie jų  smile.gif

Man antras variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 07 15, 14:38)
tokie kaip paprasti stikliukai,o paspaudus iš apačios pradeda mirgėti visokiom spalvom,atrodo tai  thumbup.gif ,o kaina juokinga-verkant vienetais po 2 lt,o 10 vnt ir daugiau po 1lt.nors man reikejo 4,bet aš pirkau 10  lotuliukas.gif

Dekui aciuks.gif
Atsakyti
Liolike man irgi 2 variantas labai grazus, nors ir pirmas visai graziai atrodo, bet antras thumbup.gif superinis.

Darule bis.gif labai grazios taures thumbup.gif

o kur galima tokiu graziu svecianciu stikliuku pirkt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleg69: 15 liepos 2009 - 14:16
liolike man labiau patiko ir antra papke wub.gif

rasarasa jei ir skaitysi is papkes nieko cia tokio, daug kas skaito, juk negali visko ismokt atmintinai, o garantuoju, kad bus tokiu vietu, kur tikrai papkes neprireix ir pasakysi kazka savo zodziais, ir viskas bus puiku thumbup.gif o kas tau ten nesigauna su tais popieriukais ir etiketem? g.gif

Bėganti pasidalink savo ispudziais ir su mumis, gal ka patart gali ax.gif smagu, kad viskas buvo thumbup.gif
Papildyta:
ir man taures l.patiko kai atsiemiau wub.gif ax.gif lyg visom issiunciau kurios prase mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, 4u.gif notworthy.gif
Lieku prie antrojo varianto drinks_cheers.gif
Atsakyti

o kur galima tokiu graziu svecianciu stikliuku pirkt? g.gif
[/quote]

a6 pirkau bazėse,bet esu mačius ir Palangoj tokiais prekiaujant,tik aišku kaina jau kitokia
Atsakyti

QUOTE(darule @ 2009 07 15, 15:21)
rasarasa jei ir skaitysi is papkes nieko cia tokio, daug kas skaito, juk negali visko ismokt atmintinai, o garantuoju, kad bus tokiu vietu, kur tikrai papkes neprireix ir pasakysi kazka savo zodziais, ir viskas bus puiku thumbup.gif o kas tau ten nesigauna su tais popieriukais ir etiketem? g.gif

karsta.gif nuraminau tu mane. O as galvojau kaip cia reiks su viskuo susidorot.
Su iskalba tai irgi ne kas biggrin.gif
O su etiketem, tai kaip cia tau paaiskint... Nu vienu zodziu sakykim ysikeli y Worda etiketes sablona, o kaip y ji ykelt pvz jaunuju foto?
Atsakyti
Nusipirkau suknelę vaiko krikštynoms. visas trumpas išsimatavau, netinka, po krūtine platėja, kaip balionai doh.gif kaip vėl nestuke.gif atrodžiau. tai šitą paėmiau...galvoju, gal ir 2 dienai vestuvių tiktų g.gif nes prie savo juodų kelnių ieškojau palaidinės, tai visokios tos šilkinės su bantais man netinka, ne mano stilius, o paprasti marškinukai nėra puošnu...galvoju, antrą dieną juk vis tiek laisvenis stilius. jaunoji bus su trumpa lengva šviesia suknelesuknelė jūsų teismui

user posted image
user posted image

beje, vakar nusidažiau plaukus. kirpėja nekirpo nė lašo. sakė jau sugalvojo man šukuoseną 1 vestuvių dienai. sakė, bus gražu. dar susitariau su visažiste, vis dėl to apsigalvojau dėl dažymosi tą dieną pačiai...2 dieną ryte galėsiu pati pasireikšti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 15 liepos 2009 - 15:25
Gal man kas i az galite imesti laisko gandrui teksta, bneberandu tarp savo tu jau visu surinkutu kopiju. GAila net laiko ieskoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 15, 17:23)
Nusipirkau suknelę vaiko krikštynoms. visas trumpas išsimatavau, netinka, po krūtine platėja, kaip balionai  doh.gif kaip vėl  nestuke.gif  atrodžiau. tai šitą paėmiau...galvoju, gal ir 2 dienai vestuvių tiktų  g.gif nes prie savo juodų kelnių ieškojau palaidinės, tai visokios tos šilkinės su bantais man netinka, ne mano stilius, o paprasti marškinukai nėra puošnu...galvoju, antrą dieną juk vis tiek laisvenis stilius. jaunoji bus su trumpa lengva šviesia suknelesuknelė jūsų teismui

user posted image
user posted image

beje, vakar nusidažiau plaukus. kirpėja nekirpo nė lašo. sakė jau sugalvojo man šukuoseną 1 vestuvių dienai. sakė, bus gražu. dar susitariau su visažiste, vis dėl to apsigalvojau dėl dažymosi tą dieną pačiai...2 dieną ryte galėsiu pati pasireikšti.

man tai ji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .as ir tokios ilgos noriu.gal balta matei tokia?ir kur pirkai? smile.gif
Atsakyti
dėkui. baltos ne. yra dar melyna su zydra + salotiniai raišteliai. reserved. 104 lt akcija, prieš tai kainavo 150
dar panašių nūna new yorker...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 15 liepos 2009 - 15:53
Labas, brangiosios 4u.gif
Jau seniai bebuvau cia pas jus, vis kas nors kitas laika uzimdavo.. bet va dabar jau pilnu tempu ruosiuos vestuvytems - dar pries tai ir mergvakariui..

Noreciau paprasyt patarimu, pagalbos siokios tokios...

Pas jaunaja bus susirinkusios pamerges ir jos teveliai (tevai issiskyre). Po to atvaziuos jaunikis su pabroliais ir savo tevais - bus vienas bendras islydejimas. Be to, jaunieji jau kuri laika gyvena pas jaunosios mama. Tai vat as sumasciau, jog butu grazu, jeigu jaunojo tevas issipirktu iejima i namus is jaunosios tevelio. Bet dar nzn, kaip tai padaryt.. ka tie tevai turetu daryt?.. g.gif gal jus kokia ideja mesteltumet.. ir apskritai kaip jums tokia mintis? Paskui tai aisku ir paciam jaunikiui bus uzduotis. (Be to, seniai seniai jau rasiau, jog mano liudininkui nelabai kaip sekas oficialios kalbos ir bendravimas su svetimais blush2.gif )

Vat, dar nzn kaip ten tuos komendantus reik rinkt.. net nenutuokiu nuo ko pradet, kaip kalba uzvest. Gal kas patartumet?

Ir dar - nzn kaip ka padaryt, kaip sutalpint.. grisim i sventimo vieta apie 7-8 val. Muzikantai uzsakyti iki 3 val, aisku itariu iki tiek jokios programos per daug nereik..
O siaip tai bus ir dangaus zibintai, ir fejerverkai. Ir ilgiausiu metu, ir torto pjaustymas, ir seimos zidinys, ir puokstes/keliaraiscio metimas... o kur dar sveciu palinkejimai (ar pvz galvoju jiems dalint tas pazadu korteles), valgiai, sokiai, gal vienas kitas zaidimas... neisivaizduoju kaip cia i viena vakara sukist tiek visko g.gif
Atsakyti